Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش صدای ایران،  مدیر کل اداره فرآورده های غذایی و آشامیدنی با اخطار به یک شرکت موادغذایی خواستار توقف پخش یک آگهی تبلیغاتی شد.
متن نامه به شرح زیر است:
«سازمان غذا و دارو
مدیرعامل محترم شرکت طبیعت سبز میهن
موضوع: توقف تبلیغات مربوط به روغن طبیعت و اصلاح محتوا
با سلام و احترام
مقتضی است نسبت به توقف پخش تیزر تبلیغاتی محصول روغن خوراکی با نام تجاری طبیعت از شبکه های مختلف صدا و سیما حداکثر ظرف ۲۴ ساعت اقدام نمایید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محتوای تیزر مذکور علاوه بر تشویش اذهان عمومی و دامن زدن به بی اعتمادی مردم، می تواند آسیب جدی و جبران ناپذیری بر روند تولید و فعالیت سایر کارخانجات و تولید کنندگان محصولات غذایی وارد نماید که مغایر با سیاست های کلی کشور در رونق و جهش تولید می باشد.
بدیهی است در صورت عدم توجه و توقف پخش رسانه ای، این اداره کل برابر وظایف قانونی اقدامات لازم را بعمل آورده و در صورت تشخیص و ضرورت موضوع به مراجع قضایی ارجاع خواهد گردید.
دکتر محمدحسین عزیزی مدیر کل فرآورده های غذایی و آشامیدنی  
محمدحسین عزیزی مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذاودارو با اشاره به توقف تبلیغ یک نوع روغن، اظهار کرد: براساس قوانین، برچسب مواد غذایی باید به درستی مورد استفاده قرار گیرد و اینکه در تبلیغ مواد غذایی آن را بدون کلسترول تبلیغ می‌کنند، کاملاً نادرست است، زیرا به طور کلی روغن بدون کلسترول است و اصلاً روغن با کلسترول تولید نمی‌شود.
او ادامه داد: اگر در تبلیغ مواد غذایی سلامت محصولات به طور مرتب ذکر شود، این کار از نظر قوانین کاملاً نادرست است. تنها سازمان غذاودارو به عنوان مرجع رسمی دارای صلاحیت باید سلامت مواد غذایی را تایید یا رد کند.
عزیزی گفت: اگر مواد غذایی از محصولات تراریخته تهیه نشده است لزومی به زدن برچسب روی کالا نیست.
او ادامه داد: من معتقدم که در شرایط فعلی کشور مردم دچار استرس و اضطراب ناشی از شیوع بیماری کووید ۱۹ هستند که ذکر این مطالب باعث تشویش اذهان مردم می‌شود و یکی از اهداف اصلی نامه سازمان غذاودارو موضوع تشویش اذهان عمومی در چنین شرایطی است.

پ/

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: تبلیغات پیام بازرگانی صدا و سیما روغن طبیعت مواد غذایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۱۰۶۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهمال در تامین امنیت غذایی و سوداگری در حوزه غذا و دارو قابل اغماض نیست

رئیس جمهور اهمال در تامین امنیت غذایی جامعه را تخلف و خسارت غیرقابل جبران تلقی نموده و تاکید کرد: سوداگری و سوءاستفاده در حوزه غذا و دارو قابل اغماض نیست و لازم است سوداگرانی که به خاطر سودجویی با جان مردم بازی می‌کنند، به دست قانون سپرده شوند تا برخورد سختی با آنها شود.

به گزارش ایسنا، سید ابراهیم رئیسی ظهر امروز دوشنبه در جلسه «شورای‌عالی سلامت و امنیت غذایی» امنیت غذایی به معنای تامین و تولید غذای سالم، ارزان، با کیفیت و در دسترس برای همگان با تکیه بر ظرفیت‌های داخلی را از مهمترین مولفه‌های تامین و تدوام سلامت کشور برشمرد و افزود: وجود نظام باثبات غذایی و جلوگیری از نوسان در فراوانی مواد غذایی لازم در کشور از ضروریات امنیت غذایی است.

رئیس جمهور با بیان اینکه کشور ظرفیت‌های مناسبی برای تامین و تولید غذای سالم و در دسترس برای همگان دارد، تضمین سلامت غذا در زنجیره تامین، تولید، توزیع و مصرف را نکته مهم دیگر در تامین امنیت غذایی عنوان کرد و گفت: وزارت بهداشت مسئول تدوین و نظارت بر احصای شاخص‌های سلامت مواد غذایی است و وزارت جهادکشاورزی نیز باید شاخص‌های سلامت در بخش کاشت، داشت، برداشت، فرآوری، حمل و نقل و توزیع محصولات غذایی و پروتئینی را تعیین و بر رعایت آنها نظارت دقیق داشته باشد.

رئیسی با تاکید بر رعایت شاخص‌های سلامت در کل زنجیره تامین مواد غذایی، بر ضرورت بهره‌گیری از شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در این بخش و فناوری‌های موجود برای ارتقای سلامت تغذیه مردم و هوشمندسازی نظارت بر این فرآیند تاکید کرد.
رئیس جمهور تهیه پیوست عدالت برای فرآیندهای تامین امنیت غذایی را ضروری برشمرد و اظهار داشت: اجرای عدالت در فرآیند امنیت غذایی منوط به تعیین شاخص‌های ضروری در زمینه میزان کالری و پروتئین مورد نیاز برای مردم و نظارت بر تامین آن به نحو مقتضی است و هر جا که تامین کالری و پروتئین مورد نیاز برای بخشی از مردم ممکن نباشد، دولت باید به شکل مناسب تامین آن را بر عهده بگیرد.

رئیسی اهمال در تامین امنیت غذایی جامعه از سوی دستگاه‌های مرتبط را تخلف و خسارت غیرقابل جبران تلقی نموده و بر ضرورت همکاری همه بخش‌ها از جمله سازمان غذا و دارو، سازمان استاندارد، سازمان دامپزشکی و بخش‌های مرتبط دیگر در زمینه تامین امنیت غذایی تاکید کرد و افزود: سوداگری و سوءاستفاده در حوزه غذا و دارو قابل اغماض نیست و لازم است سوداگرانی که به خاطر سودجویی با جان مردم بازی می‌کنند، به دست قانون سپرده شوند تا برخورد سختی با آنها شود.

رئیس جمهور رعایت شاخص‌های امنیت غذایی و ارتقای کیفیت محصولات غذایی تولید شده در کشور را از مولفه‌های مهم اقتدار منطقه‌ای و جهانی کشور برشمرد و بر استفاده حداکثری از همه ظرفیت‌های کشور برای رسیدن به خودکفایی در تولید مواد غذایی و همچنین نظارت بر اجرای الگوی کشت با اولویت تولید کالاهای اساسی تاکید کرد.

رئیسی در ادامه وزارت جهادکشاورزی را مسئول تولید مواد غذایی و وزارت بهداشت را مسئول تعیین و پایش شاخص‌ها در تولیدات غذایی دانست و تصریح کرد: وزارت جهادکشاورزی با همکاری سازمان حمایت از تولید کننده و مصرف کننده، مسئولیت تنظیم تولید و تامین مواد غذایی، مدیریت قیمت و جلوگیری از هر گونه اجحاف در حق تولیدکننده و مصرف کننده را بر عهده دارد.

رئیس جمهور با تاکید بر ضرورت مدیریت بازار و قیمت‌ها،‌ به خصوص جلوگیری از عرضه کالاهایی که با ارز نیمایی تامین یا تولید شده‌اند با قیمت‌های بالاتر، صادرات مواد غذایی کشاورزی را فرع بر تامین نیازهای داخل دانست و از وزارت جهادکشاورزی خواست که تامین نیاز بازار داخل را در اولویت قرار دهد.

آمادگی دولت برای تامین ارز مورد نیاز تولید و تامین مواد غذایی و نظارت دقیق از دیگر نکات مطرح شده از سوی رئیس جمهور در این جلسه بود.

رئیسی در پایان این نشست را جلسه‌ای برای افزایش هماهنگی، هم‌افزایی و همکاری میان دستگاه‌های عضو شورای‌عالی سلامت و امنیت غذایی دانست و با قدردانی از همه تلاش‌های انجام شده در زمینه تامین شاخص‌های امنیت غذایی، از مسئولان دبیرخانه شورا خواست که جلسات آن را مستمر و منظم برگزار کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رئیسی: اهمال در تأمین امنیت غذایی قابل اغماض نیست
  • اخطار جدی رئیسی درباره غذا و دارو | این ۲ وزارتخانه مسئولند که ...
  • رئیسی: از دانش‌بنیان‌ها برای ارتقای سلامت تغذیه بهره‌گیری شود
  • اهمال و سوداگری در حوزه غذا و دارو قابل اغماض نیست
  • اهمال در تامین امنیت غذایی و سوداگری در حوزه غذا و دارو قابل اغماض نیست
  • سوداگری در حوزه غذا و دارو قابل اغماض نیست
  • تامین کالا‌های اساسی نیمه دوم سال آینده در حال برنامه ریزی است
  • تامین مواد غذایی مورد نیاز بدن در روزه‌داری
  • نظارت بر مواد غذایی پرمصرف در ایلام
  • تشدید طرح نظارت بر مواد غذایی پرمصرف در ایلام