Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-25@17:14:16 GMT

چین برای بازگشت به صحنه صنعت چه می‌کند؟

تاریخ انتشار: ۱۰ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۱۱۰۸۰

چین برای بازگشت به صحنه صنعت چه می‌کند؟

با کاهش روند شیوع کووید ۱۹ در چین و پایین آمدن آمار مبتلایان، اثرات ناشی از فراگیری بیماری بر صنعت این کشور رو به بهبود است و شرکت‌ها در حال کشف راهکارهای خلاقانه برای راه‌اندازی مجدد زنجیره‌های عرضه جهانی و حصول اطمینان از تاب‌آوری طولانی‌مدت مشاغل هستند.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، در طول چند روز گذشته، چین توانست در روند کنترل شیوع کووید ۱۹ به پایداری نسبی دست یابد و با نزدیک شدن به پایان نبرد طولانی و دشوار مقابله با این بیماری عفونی، امکان بازگشتن به روال عادی کار و زندگی را برای کشور و ساکنان خود فراهم آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این حال بازگشت امور به وضعیت طبیعی، از سر گرفته شدن تولیدات و پاسخ‌دهی به اثرات اقتصادی بحرانی برجای مانده، همچنان نیازمند انرژی و زمان بیشتری است؛ چراکه این ویروس همه‌گیر در مقیاسی عظیم و با سرعتی بی‌سابقه به مرزهای دنیای تجارت کشیده و باعث تعطیلی مشاغل، توقف خطوط تولید و خروجی کارخانه‌ها و بروز اختلال در صنایع تولیدی و شبکه‌های عرضه جهانی شد.

در چین صنایع عمده‌ای از جمله خودروسازی، الکترونیک، داروسازی، تجهیزات پزشکی، کالاهای مصرفی و بسیاری از موارد دیگر که در طول دو یا سه دهه اخیر این کشور را تبدیل به مرکز تولید جهانی کرده بود به‌شدت تحت‌تأثیر قرار گرفت و ضعیف شد، حال آنکه چین تأمین‌کننده بخش عمده‌ای از قطعات، مواد اولیه یا فرآوری‌شده و همچنین زیرشاخه‌های سیستم‌های اصلی تولید محصولات گوناگون برای تولیدکنندگان در سطح جهان است و با ضعف آن نه تنها تولیدکنندگان اصلی تجهیزات خود این کشور (OEMs) برای ازسرگیری مجدد ظرفیت تولید خود با چالش‌های اساسی مواجه شدند که بسیاری از تولیدکنندگان جهانی نیز تأثیر کمبود این بخش را در شبکه‌های عرضه خود به شدت احساس کردند. کمبود قطعات برای تأمین‌کنندگان رده پایین، نبود کارگرانی که به دلیل بسته شدن راه‌های ورود و خروج مناطق آلوده نمی‌توانستند به سر کار بروند، الزامات سختگیرانه شرکت‌ها برای ایجاد اقدامات حفاظتی کافی و تأمین تجهیزات مناسب برای کارمندان، بازسازی آهسته ظرفیت شبکه حمل و نقل به دلیل بسته شدن جاده‌ها و سایر مقررات و اولویت‌های اضطراری از جمله این تأثیرات است.

با این حال بسیاری از OEMهای تولید جهانی به‌منظور جبران فرصت‌های ازدست‌رفته مبنی‌بر تأمین‌کنندگان اصلی بودن و بازگرداندن بعضی از اولویت‌های اصلی تجاری به کارخانه‌های خود، سعی دارند از راهکارهای جایگزین هم‌چون انتقال سریع سفارشات به تأمین‌کنندگان ثانویه یا ثالث استفاده کنند، برخی حتی سعی کرده‌اند که از سیستم‌های تولیدی خود برای تولید محصولات کاملاً متفاوت از تولیدات خود بهره گیرند و در عین جلوگیری از تعطیل شدن صنایع خود، درآمدهای ارزشمند و شهرت مثبتی را برای شرکتشان ایجاد کنند. در این میان به‌منظور جذب نیروی کار برای تأمین نیازهای تولید نیز کارخانه‌های چینی از قوه خلاقیت و تدبیر بهره گرفته و حتی در حال انجام مذاکره با دولت‌‎های محلی برای دریافت اجازه ارسال وسایل حمل و نقل به‌منظور بازگرداندن نیروی کار خود از مناطق دورافتاده هستند، بعضی دیگر برای جبران کمبود نیروی کار اقدام به اتوماسیون‌سازی کرده‌اند و برخی در حال استفاده از فن‌آوری‌های روز برای آموزش نیروهای تازه‌کار خود هستند. علاوه بر این، ازآنجایی‌که بحران کووید ۱۹ منجر به تشدید رقابت برای منابع باارزش عرضه شده، در بعضی از بخش‌های صنعتی از جمله تولید وسیله نقلیه الکتریکی (EV)، قدرت خرید از OEMها به تأمین‌کنندگان تغییر یافته است.

به طور سنتی، هنگام تبیین استراتژی‌های زنجیره ارزش عرضه، مدیران هزینه، کیفیت و تحویل را به عنوان معیارهای اصلی در نظر می‌گیرند. تعیین این زنجیره‌ها زمان‌بر است و برای واجد شرایط بودن، باید تأمین‌کنندگان بالقوه در زمینه‌های کیفیت و ظرفیت تولید، تحویل محصولات، هزینه‌های انجام‌گرفته و توانایی خود برای پاسخگویی به مهندسی یا تغییرات زمان تقاضا تلاش کنند. بدین ترتیب زنجیره‌های ارزش عرضه برای نیازهای بلندمدت طراحی می‌شوند. با این حال بحران‌های جهانی هم‌چون شیوع بیماری‌های همه‌گیر، بلایای طبیعی، تغییرات آب و هوایی و تنش‌های ژئوپلیتیکی (سیاسی-جغرافیایی) می‌تواند منجر به ایجاد اختلالات قابل‌توجهی در عرضه قطعات یا محصولات شود و تغییر زنجیره‌های مشخص‌شده برای سازگاری با اختلالات غیرقابل‌پیش‌بینی بسیار دشوار است. کووید ۱۹ به شرکت‌ها یادآوری کرد که طراحی زنجیره‌های تأمین آینده نیازمند ایجاد استراتژی‌های جدید تجاری است که علاوه بر معیارهای سنتی، دربردارنده اقدامات جدید عملکردی از جمله مقاومت، توان پاسخگویی و تنظیم مجدد نیز باشد.

از سوی دیگر حرکت به جلو نیازمند زیرساخت‌ها و ابزارهای فنی برای ایجاد شفافیت در زنجیره‌های عرضه جهانی با در نظر گرفتن ابهامات و عوامل خطر و برنامه‌ریزی برای تقاضای پویای عرضه است. این مدل‌های پیش‌بینی‌کننده به شرکت‌ها کمک می‌کند که وقایع احتمالی مختلف آینده را تجزیه و تحلیل کنند. در حال حاضر نیز خط‌مشی مجمع جهانی اقتصاد برای تولیدات پیشرفته، تجزیه و تحلیل تأثیرات اقتصادی کووید ۱۹ بر زنجیره‌های ارزش است که بدین‌منظور با گردهم‌آوردن مدیران زنجیره تأمین، رهبران برتر عملیاتی و غول‌های صنعتی از دانشگاه‌ها، دولت‌های گوناگون و جوامع مدنی سعی دارد به شرکت‌ها کمک کند تا ضمن مقابله با اهداف بلندمدت سیستمی، به چالش‌های وجودی کوتاه‌مدت نیز بپردازند. لازم به ذکر است که چین در این زمینه از هیچ گونه تلاشی فروگذار نکرده و سعی دارد با قدرتی بیش از پیش به صحنه رقابت‌های اقتصادی جهان بازگردد.

کد خبر 416570

منبع: ایمنا

کلیدواژه: کرونا و اقتصاد ویروس کرونا کرونا ویروس آخرین اخبار ویروس کرونا کرونا پیشگیری از کرونا شیوع کرونا آخرین اخبار کرونا شهرهای جهان چین اقتصاد شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق تأمین کنندگان زنجیره ها کووید ۱۹ شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۱۱۰۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشت دوباره کارخانه فروآلیاژ ازنا به چرخه تولید

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، کوره‌های خاموش کارخانه فروآلیاژ شهرستان ازنا پس از یک هفته خاموشی روشن شدند و با روشن شدن این کوره ها، تعدادی از کارگران بیکار شده این کارخانه دوباره دعوت به کار شدند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • تامین مالی طرح‌های صنعت گاز منوط به وصول بدهی‌ ابربدهکار است
  • صدور نخستین برات الکترونیکی تامین مالی زنجیره توسط شبکه بانکی
  • شاخص بازگشت درآمد به اصفهان ۴ تا ۸ درصد است/سهم ۶ هزار میلیاردی اصفهان از مولدسازی
  • ممنوعیت عرضه رایگان کیسه‌های پلاستیکی در فروشگاه‌های زنجیره‌ای
  • تخصیص ۴۰ درصد از سود شرکت‌های پتروشیمی به تکمیل زنجیره ارزش
  • تنوع سبد محصولات پتروشیمی با هدف تکمیل زنجیره ارزش
  • تأمین و توزیع ۴۹۰ تن شکر خانوار در چهارمحال و بختیاری
  • آماده همکاری با دولت برای بازگشت آرامش به بازار برنج هستیم
  • بازگشت ۴ هزار واحد تولیدی به چرخه صنعت
  • بازگشت دوباره کارخانه فروآلیاژ ازنا به چرخه تولید