Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-04-25@19:07:49 GMT

دولت مرد روزهای سخت نیست

تاریخ انتشار: ۱۰ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۱۱۴۰۷

دولت مرد روزهای سخت نیست

علی بزرگ‌خو در گفت‌و‌گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز درباره ناکارآمدی دولت دوازدهم در مواجهه با بیماری کرونا گفت: دولت از مدت‌ها قبل ثابت کرده مرد روز‌های سخت نیست در همین مسئله بیماری کویید19 رهبر معظم انقلاب دستور تشکیل ستاد سلامت را دادند که نیروهای مسلح نیز در آن حضور دارند. چنین دستوری به خاطر خلأ دولت در مبارزه با ویروس کرونا داده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه با ابراز خوشحالی از دستور مقام معظم رهبری برای همکاری نیروهای مسلح در مبارزه با ویروس کرونا گفت: این امر البته از نگاهی منجر به ناراحتی نیز می‌شود زیرا نشان دهنده جالی خالی دولت در این موضوع است.

بزرگ‌خو با تاکید بر اینکه دولت با ورود به فضایی از مدیریت دچار تعارض شده، اظهار کرد: کابینه اجرایی دولت اداره ستاد ملی مبارزه با کرونا را به دست نمکی می‌سپارد در حالی که او باید به کارهای وزارت خانه بهداشت نیز رسیدگی کند چنین موقعیتی در تئوری مدیریت منجر به تعارض می‌شود در نتیجه ستاد ملی مبارزه با کرونا و وزارتخانه بهداشت در این شرایط مهم به درستی عمل نمی‌کنند برای برطرف شدن چنین مسئله‌ای باید رئیس جمهور شخصا ریاست ستاد ملی مبارزه با کرونا را برعهده می‌گرفت که چنین چیزی اتفاق نیفتاد.

دبیر سیاسی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه صنعتی امیر کبیر با اشاره به تقدیر رهبر معظم انقلاب از عملکرد کادر پزشکی کشور تاکید کرد: اقدامات وزارت بهداشت از دو جنبه قابل بررسی است. ابتدا عرصه پزشکی و درمانی آن بسیار مهم بوده که باید تقدیر شود چرا که با همت و توان عزیزان حاضر در خط مقدم پزشکی ایران بعد از چین بیشترین آمار بهبود یافتگان بیماری کرونا را دارد البته چنین موفقیتی مربوط به مهارت و تعهد نظام سلامت ایران می‌شود. مسئولان بهداشت جهانی هم زمانی که به ایران آمدند از نظام بهداشت و سلامت ایران تعریف و تمجید کردند.

وی در ادامه تصریح کرد: شفافیت وزارت بهداشت جنبه دیگر اقدامات مفید این نهاد دولتی است. مسئولان این وزارتخانه بعد از محرز شدن علائم بیماری در کشور اطلاعات را با مردم در میان گذاشتند که این کار را، هر روز رأس ساعت خاصی انجام می‌دهند و مثل کشورهای دیگر دچار ملاحظه کاری نشدند که چنین امری قابل تقدیر است.

به گفته دبیر سیاسی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه صنعتی امیر کبیر طبق نظر متخصصان پزشکی با حفظ شرایط بهداشتی می‌توان تا آخر فروردین سال 1399 ویروس کرونا را کنترل و شیب رشد آن را نزولی کرد.

بزرگخو با تاکید بر اینکه نوع مواجهه مردم با بیماری کرونا بستگی به فرهنگ کشور دارد، گفت: کشوری مثل چین راحت تر با کرونا برخورد کرد. زیرا مردم آن نسبت به فرمان دولت خود مطیع هستند و با آن کنار می‌آیند.

انتهای پیام/

171 / 320 کرونا بهداشت دانشگاه دانشجو مردم قرنطینه

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: کرونا بهداشت دانشگاه دانشجو مردم قرنطینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۱۱۴۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع بیش از یک هزار لیتر سم رایگان در نیشابور

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، رئیس دامپزشکی نیشابور گفت: واحد مبارزه با بیماری‌ های این شبکه، برای مبارزه با انگل‌ های خارجی دام‌ های سبک و سنگین بیش از هزار لیتر سم رایگان در بین دامداران توزیع کرد.

 

علی سلیمانی افزود: با توجه به شروع فصل گرما و فعالیت حشرات بویژه کنه‌ ها که عامل بیماری مشترک و خطرناک تب کریمه کنگو هستند، از ابتدای امسال سال توزیعِ سم‌ بین دامداران با همکاری دهیاران روستاها در دستور کار قرار گرفت.


وی از دامداران خواست: برای حفظ سرمایه و دسترنج خود در فصل گرما هر ۲ هفته دام‌ ها و محوطه دامداری خود را با سموم مختلف سم پاشی کنند.

دیگر خبرها

  • حذف انتقال محلی مالاریا در خوزستان در ۱۰ سال اخیر
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • توزیع بیش از یک هزار لیتر سم رایگان در نیشابور
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران
  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا