Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول مرکز بسیج اساتید دانشگاه فنی وحرفه‌ای کشور بر لزوم تقویت آموزش الکترونیکی در دوران شیوه ویروس کرونا تاکید کرد.

محمدرضا جلیلی در گفتگو با خبرنگار حوزه تشکل‌های دانشگاهی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، با اشاره به شیوع ویروس کرونا در کشور اظهار کرد: در شرایط فعلی که مراکز آموزش عالی تعطیل شده است، دانشگا‌ه‌ها به آموزش الکترونیکی و مجازی روی آورده‌اند که قطعا باید از این فرصت به نحو شایسته‌ای استفاده کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: امروزه بسیاری از سازمان‌ها به‌دنبال آموزش‌‌های الکترونیکی برای کارمندان خود هستند که بهره‌وری بیشتری را برای مجموعه خود به ارمغان بیاورند و در این راستا اقدامات خوبی انجام داده‌اند.

مسئول مرکز بسیج اساتید دانشگاه فنی وحرفه‌ای کشور با بیان اینکه یکی از راهکارهای مبارزه با ویروس کرونا در شرایط فعلی ارتباط کمتر افراد با یکدیگر است، گفت: با توجه به تعطیلی مراکز آموزشی، آموزش‌های الکترونیکی در دانشگاه‌ها باید تقویت شود، همچنین سامانه آموزش مجازیِ جامعی طراحی و آشنایی کاملی به دانشجویان و اساتید داده شود.

جلیلی خاطرنشان کرد: آموزش مجازی، یادگیری و آموزش را به‌طور مستمر میان استاد و دانشجو حفظ می‌کند و یکی از مزیت‌های این شیوه آموزشی است؛ مسئولان مربوطه باید سیستم‌های آموزشیِ مناسبِ آموزش آنلاین را از لحاظ فنی حمایت کنند چراکه امر آموزش، تحقیق و مطالعه تعطیلی ندارد و در شرایط کرونایی فرصت خوبی است که مسئولان دانشگاه‌ها، اساتید و دانشجویان آموزش‌های غیر حضوری را جدی بگیرند.

وی ادامه داد: معاونت آموزشی دانشگاه‌ها باید بستر لازم را برای آموزش مجازی فراهم کرده و در این زمینه فرهنگ‌سازی مناسبی انجام دهند؛ در آموزش الکترونیکی شاهد کاهش هزینه در رفت‌وآمد و صرفه‌جویی در وقت هستیم که یادگیری را بهتر و آسان‌تر کرده و در شرایط فعلی کشور خطرات شیوع ویروس کرونا را کاهش می‌دهد.

مسئول مرکز بسیج اساتید دانشگاه فنی وحرفه‌ای کشور تصریح کرد: باید در زمینه آموزش مجازی، مهارت‌های نوین آموزشی را به دانشجویان یاد داد؛ در این شیوه آموزشی باید صدا و تصویر از کیفیت مطلوبی برخوردار باشد، مختصرسازیِ محتوا رعایت شود، وزارت ارتباطات زیر‌ساخت‌های این آموزش را تسهیل کند و همه دسترسی آسان و فراگیر به منابع آموزشی داشته باشند.

جلیلی با اشاره به اینکه در آموزش الکترونیکی باید مطالب درسی به‌روزرسانی شود، افزود: در این شیوه آموزشی باید شرایط استفاده از امکانات آموزشی چندرسانه‌ای فراهم شود و همچنین در مناطق کم برخوردار کشور، بسترسازی مناسبی برای آموزش غیرحضوری شکل بگیرد.

وی خاطرنشان کرد: یکی از راهکارهای تقویت آموزش برخط در شرایط کرونایی این است که رسانه ملی بخشی از برنامه‌های دانشگاه‌ها را در زمینه آموزش مجازی به‌صورت زنده پخش کند‌ و خانواده‌ها بستر لازم و ارتباط مناسب را برای فرزندان خود فراهم کنند؛ اساتید، برگزاری آزمون را در آموزش مجازی جدی بگیرند و ارزیابی دقیق و درستی از کیفیت و میزان مطلوب بودن آموزش الکترونیکی کنند.

انتهای پیام/۴۱۱۸/

منبع: آنا

کلیدواژه: بسیج اساتید ویروس کرونا آموزش الکترونیکی آموزش مجازی دانشگاه فنی و حرفه ای آموزش الکترونیکی ویروس کرونا آموزش مجازی دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۱۱۸۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت‌های آموزش محور در حوزه سلامت، تقویت می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر، اعظم گودرزی عصر امروز جشنواره سفیران سلامت منطقه گل تپه، آموزش سلامت را از اهداف هدفمند حوزه تعلیم و تربیت در مدارس خواند و با بیان اینکه نگاه مهارت افزایی آموزشی در این عرصه بسیار اهمیت دارد، اظهار داشت: در بخش تأمین و جذب نیرو، کوشش لازم انجام شده است.

گودرزی افزود: برای تحول در این بخش، رشته بهداشت مدارس در دانشگاه فرهنگیان ایجاد شده است و با اولویت تخصیص و بکارگیری نیروی بومی، این نیاز جدی سازمانی و منابع، پیگیری خواهد شد.

وی تاکید کرد: ایجاد آموزش‌های مهارت محور، یکی از فرآیندهای آموزشی است، خوشبختانه به صورت پایلوت در چند منطقه و حوزه در کشور، اجرای آن کلید خورده است.

مدیرکل دفتر سلامت و تندرستی وزارت آموزش و پرورش اضافه کرد: از ظرفیت و فرصت تعامل نهاد هلال احمر برای این پروسه مطابق با تفاهم نامه‌های که منعقد شده به منظور تربیت مهارتی همکاران و خانواده‌ها، استفاده خواهد شد.

وی ادامه داد: نهضت فعال سازی زیرساخت‌های بهداشتی در مدارس، در دستور اجرا قرار دارد و در بخش بهسازی سرویس‌های بهداشتی با اعتبارات و مشارکت‌های مختلف، اهتمام شده و محقق لازم به عمل آمده است.

گودرزی خاطرنشان کرد: کمک به بهبود تغذیه دانش آموزان از موارد جدی بوده و با این مبنا در دوره جدید نسبت به احیای پوشش شیر مدارس، اهتمام صورت پذیرفته است.

مدیرکل دفتر سلامت و تندرستی وزارت آموزش و پرورش در خاتمه تصریح کرد: تغذیه سلامت نیز از دغدغه‌های دیگر است و با ساماندهی و پیشبرد مطلوب این مساله چه در بعد و محور آموزش و چه رفتار و چه الگو سازی، تأثیر و نقش تشکل سفیران سلامت بسیار ارزنده است و این مجموعه شایسته است مأموریت خود را ایفا کند.

کد خبر 6088102

دیگر خبرها

  • دوره توانمندسازی کنشگران فضای مجازی در قزوین برگزار شد 
  • مقرأة الحرمین؛ طرح آموزش قرآن به ۶ زبان زنده دنیا
  • فعالیت‌های آموزش محور در حوزه سلامت، تقویت می‌شود
  • با «مثبت آموزش» به روز باشید
  • لزوم زنده نگه‌ داشتن هنرهای بومی قزوین با آموزش آن به نسل جوان
  • تقویت جایگاه مدارس مستلزم رفع محدودیت‌ها و تفویض برخی اختیارات است
  • یاد گرفتن زبان انگلیسی باید در چه سنی انجام شود؟
  • باید دیوارکشی‌های میان رشته‌های مختلف را برداریم
  • اساتید هنر و رسانه در هم اندیشی با ریاست دانشگاه آزاد چه گفتند؟
  • اساتید هنر و رسانه در هم اندیشی با ریاست دانشگاه ازاد چه گفتند؟