Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، مسیح کشاورز اظهار کرد: به دنبال شیوع ویروس کرونا، کشورهای هند و پاکستان به عنوان بزرگترین صادرکنندگان برنج به ایران واحدهای تولیدی خود را قرنطینه و صادرات برنج را تا مدت نامعلومی متوقف کردند.

وی ادامه داد: در صورت توقف صادرات، قیمت برنج در بازار جهانی افزایش پیدا می‌کند و از آنجایی که بانک مرکزی همچنان ارز مورد نیاز برای ترخیص برنج‌های معطل مانده در گمرکها را تخصیص نداده، این نگرانی وجود دارد که تجار کشورهای هند و پاکستان خواستار مرجوع شدن این برنج‌ها شوند تا با قیمت بیشتر و پرداخت نقدی به کشورهایی همچون ترکیه، امارات و عراق صادر کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر انجمن واردکنندگان برنج ایران با بیان اینکه متاسفانه بانک مرکزی نسبت به تخصیص ارز مورد نیاز واردات برنج اقدامی انجام نداده است، تصریح‌ کرد: این‌ در حالی است که در صورت مرجوع شدن برنج‌های موجود در گمرکها، چندی بعد باید همین محصول را با چند برابر قیمت وارد کنیم.

وی گفت: وزارت صنعت، معدن و تجارت به عنوان متولی تجارت و بازار باید به مذاکرات خود با بانک مرکزی ادامه دهد تا مشکل واردات برنج رفع شود.

کشاورز با تاکید بر اهمیت واردات اقلام بهداشتی مانند ماسک و دستکش، اظهار داشت: این شرایط نباید موجب شود به واردات دیگر اقلام ضروری مانند برنج بی‌توجهی شود؛ چراکه امنیت غذایی نیز از اهمیت بالایی برخوردار است.

وی در ادامه گفت: نباید فراموش کنیم که مصرف‌کنندگان اصلی برنج‌های وارداتی اقشار کم‌برخوردار هستند و در صورت کمبود و افزایش قیمت سفره قریب به نیمی از جمعیت کشور کوچکتر می‌شود.

دبیر انجمن واردکنندگان برنج ایران با اشاره به اینکه پس از تعطیلات نوروز که با افزایش تقاضا در بازار برنج روبرو  می شویم، ایام ماه مبارک رمضان نیز در پیش است، اظهار کرد: این در حالی است که توقف واردات موجب افزایش نسبی قیمت برنج‌های وارداتی شده و در صورت ادامه روند کنونی قیمت‌ها بیش از پیش افزایش خواهد یافت.

وی با بیان اینکه متاسفانه مدیران بانک مرکزی هشدارهای قبلی انجمن واردکنندگان برنج ایران در خصوص امکان بروز مشکل در بازار برنج را جدی نگرفته‌اند، گفت: واردکنندگان احتمال می‌دادند که شیوع کرونا تجارت جهانی برنج را مختل کند و از این رو با آینده‌نگری اقدام به واردات برنج کردند، اما متاسفانه بانک مرکزی همچنان نسبت به این موضوع با بی‌اعتنایی برخورد می‌کند.

کشاورز افزود: این در حالی است که روند صعودی افزایش تقاضا حداقل تا پایان دهه اول ماه مبارک رمضان ادامه خواهد داشت و در صورتیکه بازار داخلی با کمبود برنج روبرو شود، قیمت‌ها افزایش جدی خواهد داشت.

وی ادامه‌داد: با افزایش قیمت برنج وارداتی قطعا بهای برنج ایرانی هم افزایش می‌یابد و این یعنی سفره جمعیت قابل توجهی از اقشار کم برخوردار و حتی متوسط خالی می‌ماند.

دبیر انجمن‌ واردکنندگان برنج ایران در پایان گفت: در صورت ادامه سیاست کنونی، بانک مرکزی باید در آینده پاسخگوی مشکلات بازار برنج باشد.

کشف بیش از ۱۴ تن برنج قاچاق در اردبیل کد خبر 496229 برچسب‌ها برنج بانک مرکزی گمرک

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: برنج بانک مرکزی گمرک واردکنندگان برنج ایران بانک مرکزی قیمت برنج برنج ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۱۲۳۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باشگاه استقلال قیمت گذاری شد

شرکت فرابورس در نامه رسمی شرایط فروش باشگاه استقلال را نیز اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، در حالی که کمتر از یک هفته تا مهلت مقرر از سوی کنفدراسیون فوتبال آسیا برای تفکیک مالکیت پرسپولیس و استقلال باقی‌مانده، سازمان خصوصی‎سازی در همکاری با فرابورس، شرایط فروش باشگاه استقلال را نیز اعلام کرده است.

نکته مهم اینکه شرایط پرسپولیس و استقلال به صورت کاملاً یکسان خواهد بود و خریداران آنها باید حداقل ۲۰ درصد از مبلغ را به صورت نقدی پرداخت کنند و برای باقیمانده می‌توانند تا شش سال بعدی چک بدهند.

همچنین خریدار باشگاه استقلال نیز موظف است که بدهی معوقه و دستمزد اعضای تیم را پرداخت کرده و این باشگاه را از زیان انباشته خارج کند و در غیر این صورت امکان بازگشت مالکیت به وزارت ورزش و جوانان وجود خواهد داشت.

بر اساس اعلام سازمان خصوصی‌سازی، ۵۱ درصد از سهام باشگاه استقلال با رقمی در حدود هزار و هشتصد میلیارد تومان به فروش خواهد رسید که البته در صورت فروش قسطی این رقم با سود سالیانه ۲۳ درصد اعمال خواهد شد.

این قیمت حدود ۳۰۰ میلیارد کمتر از باشگاه پرسپولیس است که نشان می‌دهد مجموع سهام پرسپولیس و استقلال حدود ششصد میلیارد تومان تفاوت قیمت دارد و از این نظر باشگاه پرسپولیس گران‌تر قیمت‌گذاری شده است.

نکته مهم اینکه پیش از این بانک تجارت به عنوان کارگزار فروش استقلال اعلام شده بود اما حالا بانک صنعت و معدن این وظیفه را برعهده خواهد داشت.

نکته دیگر اینکه زمان فروش سهام باشگاه استقلال ۲۱ فروردین ماه اعلام شده که یک هفته بعد از عرضه سهام پرسپولیس است اما در نهایت با توجه به فروش باشگاه پرسپولیس و تفکیک مالکیت دو تیم، به زعم وزارت ورزش مشکلی برای مجوز حرفه‌ای دو باشگاه وجود نخواهد داشت.

گفته می‌شود بانک تجارت برای خرید سهام استقلال با وزارت و سازمان به توافق رسیده و احتمالاً در روزهای آینده این معامله انجام خواهد شد.

کد خبر 739418

دیگر خبرها

  • دو پیش بینی حساس از آینده بازار خودرو در ۱۴۰۳؛ قیمت‌ها پایین می‌آید؟
  • بررسی مهمترین چالش بازار طلا و سکه در ۱۴۰۲
  • توزیع گسترده گوشت منجمد و گرم وارداتی گوسفندی در بازار یزد
  • دیپلماسی ارزی فرزین بی سابقه بود
  • افزایش ارزش پول افغانی در سال ۱۴۰۲
  • منظور: بودجه ۱۴۰۳ بدون کسری است/ بیشترین تخصیص ارز برای واردات خودرو و قطعات صورت گرفته است +فیلم
  • امسال نیازی به واردات گوشت قرمز نداریم
  • مومنی، اقتصاددان: خدا رحم کرده قیمت ارز را کنترل کردید!
  • ایجاد فضای رقابتی و تنظیم‌گری در صنعت خودرو با تسهیل در واردات
  • باشگاه استقلال قیمت گذاری شد