Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-23@11:10:20 GMT

جهش تولید در کشور نیازمند گفتمان‌سازی است

تاریخ انتشار: ۱۰ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۱۴۰۷۲

جهش تولید در کشور نیازمند گفتمان‌سازی است

حجت الاسلام و المسلمین سید محمدرضا میرتاج الدینی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: البته تمام مجموعه های فعال کشور در جامعه باید دست در دست هم دهند، ‌ دولت، مجلس و قوه قضاییه ‌ هر سه رکن نظام می‌توانند در تحقق جهش تولید موثر واقع شوند. 

وی افزود: توجه به ارزش کارهای تولیدی ‌و ایجاد رغبت در این کار در قالب گفتمان سازی ممکن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجت الاسلام میرتاج الدینی یادآوری کرد: شناسایی موانع تولید و رفع آن نیز از مهم‌ترین اقداماتی است که باید انجام شود.

وی ادامه داد: شناسایی موانع کسب و کار و به عبارت دیگر روان‌سازی محیط کسب و کار نیز از نکاتی است که برای جهش تولید باید مورد توجه واقع شود.

وی یادآوری کرد: از تمام مراحل اخذ مجوز تا مرحله تولید بسیار طولانی ‌و بغرنج است که باید تسهیل سازی شده و بروکراسی از بین برود.

 وی اضافه کرد: حمایت‌های سرمایه ‌ای و به دنبال آن حمایت های سیستم بانکی باید روان و اصلاح شود از جمله در ارائه تسهیلات به سرمایه گذاران و صاحبان صنایع و تولیدکنندگان حمایت واقعی صورت گیرد.

وی اظهار کرد: دولت باید یک سری تسهیلات اشتغالزایی به واحدهای تولیدی اختصاص دهد.

حجت الاسلام تاج الدینی افزود: به واحدهای تولیدی موجود نیز باید به لحاظ سرمایه در گردش حمایت‌های لازم انجام شود.

‌ وی با اشاره به اینکه دولت و مجلس باید سریع تصمیمات لازم را در خصوص جهش تولید اتخاذ کنند، گفت: ‌٢ هزار واحد تولیدی معوقات بانکی دارند که دچار مشکل شدند و برخی نیز با ظرفیت کامل کار نمی کنند.

وی افزود: کمک به همین واحدهای تولیدی و صنعتی و از طرفی فعال سازی ظرفیت های راکد یاد شده خود می‌تواند موجب جهش تولید در کشور شود.

 وی همچنین با بیان اینکه بیمه کارگران هم یکی از مسائلی است که می‌تواند به ‌جهش تولید کمک کند، گفت: حمایت از واحدهای تولیدی و صنعتی که نمی توانند بیمه کارگران شان را بپردازند می تواند عامل ایجاد اشتغال، تولید و جهش در تولید شود.

 وی ادامه داد: دولت باید برای پرداخت بیمه ‌کارگران این واحدهای تولیدی مساعدت کند.

 وی یادآوری کرد:  اصناف، صنوف فنی و تولیدی که ‌جزو واحدهای کوچک محسوب می شوند و دولت به پرداخت حق بیمه ٥ کارگر کمک می کند باید افزایش یافته حداقل ٢ برابر افزایش یابد.

حجت الاسلام میرتاج الدینی حمایت از شرکت‌های دانش بنیان از دیگر عواملی دانست که می‌تواند در جهش تولید مفید واقع شود و افزود: ‌ حمایت از این نوع شرکت های دانش بنیان می تواند فرصت‌های شغلی فراوان ایجاد کند.

وی اظهار کرد: برای راه اندازی واحدهای تولیدی، صنعتی و دانش بنیان سرمایه لازم است که اگر زمینه آن فراهم شود شعار سال محقق می شود ‌ از طرف دیگر امکان دور زدن تحریم‌ها نیز به وجود خواهد آمد.

وی تاکید کرد: با این شرایط می توانیم ‌ تهدیدها را به فرصت تبدیل کنیم و کارشناسان و متخصصان داخلی نیز با مهندسی معکوس و با تکیه به دانش داخلی بتوانند محصولاتی را تولید کنند که بتوان به توان داخلی تکیه کرد.
 

منبع: جماران

کلیدواژه: بودجه 99 ویروس کرونا ایجاد اشتغال جامعه دولت و مجلس سرمایه گذاران کسب و کار بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی واحدهای تولیدی حجت الاسلام جهش تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۱۴۰۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مخبردزفولی: گفتمان‌سازی در حوزه‌های علوم پایه و مهندسی باید از سنین پایین در مدارس باشد

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمدرضا مخبردزفولی، رئیس فرهنگستان علوم ظهر شنبه با رضا مرادصحرایی، وزیر آموزش و پرورش در فرهنگستان علوم دیدار و گفتگو کرد.

این دیدار در راستای همکاری و تعامل فرهنگستان علوم با وزارت آموزش و پرورش برای تقویت جریان علم کشور در حوزه‌های مختلف صورت گرفت.

رئیس فرهنگستان علوم از اهتمام وزیر آموزش و پرورش به اجرائی سازی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش قدردانی و با تاکید بر اهمیت تهیه نقشه راه سند تحول، از ارائه آن به شورای عالی انقلاب فرهنگی برای تصویب استقبال کرد.

مخبر دزفولی، رئیس فرهنگستان علوم از آمادگی فرهنگستان علوم برای همکاری با آموزش و پرورش در موضوعات مختلف علمی خبر داد و گفت: گفتمان سازی در حوزه‌های علوم پایه و مهندسی باید از سنین پایین در مدارس مدنظر باشد تا جهت گیری علمی متناسب در کشور ایجاد شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ابتکار جدید یک هسته فناور در سوددهی واحدهای صنعتی
  • مشارکت مردم در عرصه‌های تولید نیازمند گفتمان‌سازی است
  • اجرای طرح «نفوذ دانش در واحدهای تولیدی کشاورزی» در استان فارس
  • مخبردزفولی: گفتمان‌سازی در حوزه‌های علوم پایه و مهندسی باید از سنین پایین در مدارس باشد
  • ضرورت حمایت نهادهای حاکمیتی و قضایی از اجرای صحیح قانون
  • صد و دهمین یکشنبه های حمایت از تولید در ارومیه
  • بومی‌سازی تجهیزات آب و هواشناسی + فیلم
  • آماده‌سازی مرکز فناوری هسته‌ای با سه کاربرد کشاورزی در اردبیل
  • تشکیل ۱۲ کارگروه تخصصی برای شناسایی و رفع موانع واحدهای تولیدی
  • صنعت ریلی کشور نیازمند یک استراتژی یکپارچه