Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-18@00:10:49 GMT

فعالیت ۹ کارگروه تخصصی مبارزه با کرونا در یزد آغاز شد

تاریخ انتشار: ۱۰ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۱۴۰۷۶

فعالیت ۹ کارگروه تخصصی مبارزه با کرونا در یزد آغاز شد

سرتیپ حسن علیزاده روز یکشبه در گفت و گو با ایرنا افزود: اهم این کارگروها شامل رصد و پایش، بهداشت و درمان، نیروی انسانی، اطلاع‌رسانی و افکار عمومی، پشتیبانی و رفع آلودگی و گندزدایی است .

وی ادامه داد: کارگروه‌ها با عضویت سپاهیان و بسیجیان در یزد و تمامی شهرستان‌ها در راستای جریان فعالیت قرارگاه زیستی برای ریشه‌کن کردن ویروس کرونا به انجام وظیفه مشغول هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرمانده  تیپ تیپ ۱۸ الغدیر با بیان اینکه همکاری مردم و گروه‌های جهادی در اجرای هرچه بهتر ماموریت‌ها بسیار ضروری است بر تداوم تعامل و همراهی همه افراد و دستگاه‌ها تاکید کرد.

علیزاده یادآور شد: فعالیت این تیپ در مبارزه با کرونا همگام با اقدام مسوولان، دستگاه‌های اجرایی و همراهی مردم است و بر حسب ضرورت با قوت ادامه دارد.

تاکنون در استان یک هزار و یک نفر بر اساس آزمایش به این ویروس مبتلا و ۱۰۴ نفر هم فوت کردند.

برچسب‌ها ویروس کرونا یزد پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا یزد ویروس کرونا یزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۱۴۰۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توقف فعالیت پنجمین دوره شورای روانشناسی و مشاوره

علی فتحی آشتیانی رئیس سازمان نظام  روانشناسی و مشاوره کشور در نشست خبری که امروز برگزار شد با اشاره به عملکرد هفت ماهه سازمان اظهار کرد: در طی هفت و ماه و نیمی که فرصت خدمت به شورای مرکزی سازمان روانشناسی و مشاوره را دارم اقدامات بسیاری که قرار بود در سال‌های گذشته انجام شود اما محقق نشده بود را انجام دادیم.

وی ادامه داد : در ازمونی که ۱۵دی ماه سال گذشته برگزار شد ۱۶هزارو ۳۷۱ نفر شرکت کردند که ۸ هزارو چهل و یک نفر در آزمون صلاحیت حرفه‌ای قبول شدند.  تعداد پروانه‌هایی که توسط سازمان طی بیست سال گذشته صادر شده بود حدود ۸۷۵۵  پرونده بود همچنین در اردیبهشت ماه نیز در تمامی استان‌ها مصاحبه عمومی و شخصیتی این افراد برگزار می‌شود که تعداد قابل توجهی می‌توانند پروانه تخصصی هود را دریافت کنند.

رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره افزود: در کمتر از شش ماه معادل بیست سال کاری که سازمان در گذشته انجام داده بود را انجام دادیم.

فتحی آشتیانی مطرح کرد: تمام این ۸۰۰۰ نفر مصاحبه‌شان انجام می‌شود.مصاحبه تخصصی نیست و بیشتر مصاحبه عمومی، ارزیابی ارتباط کلامی، شایستگی های عمومی و شخصیتی، ارزیابی کار با مراجعان و صلابت و پختگی شخصیتی و ارزیابی ظرفیت خردمندی و استدلال منطقی و تناسب ظاهری و پوشش متناسب با فرهنگ ایرانی و اسلامی است. در همین راستا بررسی روند تحصیلی و تجرب کاری نیز در مصاحبه مدنظر قرار میگیرد و ثبت نام ها برای مصاحبه انجام میشود و برنامه ریزی شده تا مصاحبه در ۳۱ استان توسط اساتید متعهد و متدین بررسی شود و بخش قابل توجهی برای کسب پروانه کار تخصصی موفق می‌شوند.

رئیس سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره به دیگر اقدامات انجام شده طی ۷ ماهه گذشته اشاره کرد و افزود: در ۲۷ بهمن‌ماه سال گذشته نیز انتخابات شورای استانی سازمان را به شکل الکترونیک را پس از 9 سال برگزار شد.  شوراهای ۳۰ استان کشور تشکیل و مسئولین استان مشخص شدند و احکام آنها صادر و تقدیم شده تا کار را با قدرت بیشتر پیش ببرند. این افراد مجری مصاحبه‌های تخصصی در استان‌ها هستند. در هفت ماه گذشته تلاش شد تا قانون سازمان مشاوره را اصلاح کنیم و سعی کردیم در این فضا منافع ملی و سازمانی خود را مد نظر قرار دهیم.

وی به چالش‌های موجود اشاره و مطرح کرد:‌ در این مسیر با چالش‌هایی هم رو به رو بودیم . حدود ۵ماه پیش خدمت وزیر رفته و از تعرفه ها صحبت و درخواست شد بیمه سلامت شامل همه گرایش‌ها شود. اما این اتفاق همچنان انجام نشده و امیدواریم همه گرایش‌های مشاوره شامل بیمه شوند. لازم به ذکر است که خدمات روانشناختی جز خدمات گران قیمت است و چاره‌ای جز کمک بیمه‌ها را نداریم. بیمه باید به کمک مردم بیاید.

فتحی آشتیانی گفت: در ابلاغ تعرفه‌ها برای کارشناسان ارشد ۳۳۱هزار و کسانی که دکترای روانشناختی دارند ۳۷۸هزار تومان تعرفه گذاری شده است اما با وجود اینکه تعرفه‌ها چهل درصد افزایش یافه‌اند هنوز پاسخگوی نیازروانژزشکان و مشاورین نیست.

ادامه دارد...

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ساخت واکسنی که می تواند با هر گونه ویروسی مبارزه کند
  • آغاز ثبت سفارش کتاب‌های درسی سالتحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۴
  • افزایش نرخ بیکاری در انگلیس به رقمی بی سابقه
  • آغاز اقدامات اجرایی پدافند غیرعامل شهرداری گرگان در سال 1403
  • فعالیت ۷۵۰۰ آزمایشگاه پزشکی در کشور / کرونا؛ تجهیزات آزمایشگاهی را فرسوده کرد
  • آغاز ثبت نام آزمون دکتری تخصصی رشته‌ های داروسازی از اول اردیبهشت
  • آغاز فعالیت اتوبوس‌های برقی در کرج از فردا
  • برای کنسرت پایتخت آماده‌ام/ قصه همکاری با مهیار علیزاده
  • توقف فعالیت پنجمین دوره شورای روانشناسی و مشاوره
  • کاستن از حجم قاچاق با شفافیت مسیر تجارت خارجی