Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-04-24@11:12:31 GMT

۶۰ هزار توب لباس نفوذناپذیر تحویل وزارت بهداشت شده است

تاریخ انتشار: ۱۰ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۱۴۵۹۶

 به گزارش ایلنا، سرتیپ امیر حاتمی روز یکشنبه در بازدید از کارخانجات تولید ماسک، مواد ضدعفونی و لباس های مخصوص ویژه کادر درمانی در بخش کرونا اظهار داشت: سازمان صنایع دفاع و سایر بخش های مرتبط با حوزه کرونا، بدون هیچ‌گونه تعطیلی و وقفه در انجام کار نهایت تلاش خود را برای کمک به بخش درمان و مردم جامعه به کار بسته اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر دفاع افزود: زیرساخت های لازم در وزارت دفاع برای تولید ماسک از سال ۱۳۷۹ به وجود آمده بود اما از ۲۰ اسفندماه سال ۹۸ و همزمان با شیوع ویروس کرونا در کشور این وزارتخانه با تجهیز خطوط تولید خود توانسته است تاکنون حدود یک میلیون و ۵۰۰ هزار ماسک فیلتردار M۷۵۰ و  N۹۵ را تولید و تحویل مراجع ذی‌صلاح دهد.

حاتمی تصریح کرد: اگر تکیه بر توانمندی داخلی و نگاه به ظرفیت های بومی در بدنه دفاعی کشور نهادینه نشده بود، امروز قطعا در تأمین تجهیزات درمانی با چالش جدی روبرو شده بودیم.

وی اضافه کرد: تکنولوژی تولید ماسک های فیلتردار و سایر اقلام بهداشتی و درمانی توسط وزارت دفاع شاید به ظاهر ساده باشد؛ اما همین موضوع ساده کشورهای پیشرفته را در تأمین مواد بهداشتی و ماسک های فیلتردار با مشکل جدی مواجه کرده است؛ کشورهایی که نه تحریم هستند و نه با محدودیت های جمهوری اسلامی ایران دست و پنجه نرم کرده اند.

 وزیر دفاع در بازدید از کارخانه تولید لباس های مخصوص ویژه کادر درمانی در بخش کرونا با بیان تولید ۳هزار لباس P.P.E طی روز افزود: این ظرفیت و پتانسیل به تولید ۵هزار لباس در یک روز  افزایش و نیازمندی  بخش درمان در این حوزه به طور کامل تأمین و مرتفع خواهد شد.

حاتمی با بیان اینکه تاکنون حدود ۶۰هزار ثوب لباس تحویل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی شده است، گفت: این سازمان در تأمین نیازهای حوزه بهداشت و درمان برای مقابله با بیماری کرونا تمام ظرفیت های خود را به کار خواهد گرفت.

وزیر دفاع در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تولید مواد ضدعفونی توسط سازمان صنایع دفاع وزارت دفاع افزود: سازمان صنایع دفاع تاکنون با تولید و تحویل بیش از ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار لیتر ماده ضدعفونی به مراجع ذی‌صلاح نقش مؤثری را در تأمین نیاز بخش های درمانی، جامعه و کشور ایفا کرده است.

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: وزارت دفاع وزیر دفاع امیر حاتمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۱۴۵۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۲۲۵۰ میلیارد تومان از مطالبات پزشکان و مراکز درمانی طرف قرارداد

امتداد - معاون درمان سازمان تأمین‌اجتماعی از پرداخت 2250 میلیارد تومان از مطالبات پزشکان و مراکز طرف قرارداد این سازمان در روز سوم اردیبهشت ماه خبر داد.

 به گزارش پایگاه خبری امتداد ، دکتر مهدی اسلامی با قدردانی از همراهی و همکاری ارائه‌دهندگان خدمات سلامت با این سازمان در زمینه ارائه خدمات به بیمه‌شدگان تأمین‌اجتماعی، گفت: در فرایند پرداخت مطالبات مراکز درمانی طرف قرارداد این سازمان، روز گذشته – سوم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ – در مجموع ۲۲۵۰ میلیارد تومان بابت بخشی از مطالبات این مراکز؛ به حساب ارائه‌دهندگان خدمات سلامت طرف قراداد این سازمان واریز شد.

وی در مورد جزییات این پرداخت افزود: ۱۲۸۰ میلیارد تومان از مطالبات داروخانه‌های خصوصی و دولتی طرف قرارداد پرداخت شده و همچنین بخشی از مطالبات مربوط به سهم سازمان هدفمندی (دارویار در تعهد دولت) نیز به سازمان مربوطه جهت پرداخت اعلام شده است.
دکتر اسلامی همچنین گفت: همچنین مطالبات دو ماه از عملکرد پزشکان طرف قرارداد که بالغ بر ۲۱۸ میلیارد تومان است، به همراه یک ماه از مطالبات سایر مراکز خصوصی طرف قرارداد شامل پاراکلینیک‌ها، درمانگاه‌ها و بیمارستان‌های خصوصی به مبلغ  ۶۷۰ میلیارد تومان و مطالبات پزشک خانواده به مبلغ ۶۵ میلیارد تومان پرداخت شده است.
معاون درمان سازمان تأمین‌اجتماعی ادامه داد: الباقی مطالبات مراکز طرف قرارداد نیز ان‌شاءالله در آینده نزدیک از سوی سازمان تأمین‌اجتماعی تادیه خواهد شد.
گفتنی است سازمان تأمین‌اجتماعی در بخش درمان برای تأمین و ارائه خدمات درمانی به بیش از ۴۶ میلیون نفر افراد تحت پوشش خدمات درمانی این سازمان؛ علاوه بر امکانات درمانی ملکی خود مشتمل بر ۴۰۶ مرکز درمانی شامل ۷۹ بیمارستان و ۵ دی‌کلینیک ملکی با بیش از ۱۱هزار تخت فعال بیمارستانی در سراسر کشور، در بخش درمان غیرمستقیم نیز با ۱۲۴۸ بیمارستان و ۳۰۸۸ مرکز درمانگاهی و ۱۷ هزار و ۴۲ مرکز پاراکلینیک، مراکز بهداشتی و درمانی دولتی و غیردولتی و پزشک مستقل طرف‌قرارداد است.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • جذب پرستاران در مراکز درمانی اولویت وزارت بهداشت
  • جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران
  • تولید، اشتغال و تأمین معاش خانواده، ثمره پشتکار بانوی اراکی
  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید
  • پرداخت ۲۲۵۰ میلیارد تومان از مطالبات پزشکان و مراکز درمانی طرف قرارداد
  • اجرای طرح نور تأمین کننده منافع زن و خانواده است
  • قالیباف: تأخیر بانک مرکزی در تأمین ارز دارو محرز است
  • تأخیر بانک مرکزی در تأمین ارز دارو محرز است
  • کشف ۲۸۳ پیکر در گور جمعی در محوطه مرکز درمانی ناصر در غزه
  • جنجال‌آفرینی مجدد بولسونارو در برزیل