Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-16@19:49:17 GMT

کلاهبرداری در پوشش بازاریاب اینترنتی

تاریخ انتشار: ۱۰ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۱۴۶۱۴

کلاهبرداری در پوشش بازاریاب اینترنتی

رئیس پلیس فتای تهران بزرگ از شناسایی اعضای باند کلاهبرداری با ۳۷ فقره پرونده اتهامی خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ سرهنگ "تورج کاظمی" در تشریح این خبر گفت: پانزدهم اسفند ماه ۹۸، مردی ۳۵ ساله ساکن تهران حوالی خیابان "جمهوری" با مراجعه به پلیس فتا و ارائه شکایتی از دادسرای مبارزه با جرایم رایانه‌ای اعلام کرد که حسابم به دلیل نامعلومی مسدود شده در حالیکه از این امر بی‌اطلاع بوده، خواهان پیگیری پلیس هستم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: پرونده با هماهنگی دادسرای مبارزه با جرایم رایانه‌ای در دستور کار کارشناسان فتا قرار گرفت، در خلال رسیدگی پرونده، شاکی مجدد به پلیس مراجعه و با ارائه سرنخی بیان کرد خانمی ناشناس با او تماس تلفنی گرفته و از وی درخواست کارت بانکی در ازای مبلغ یک میلون تومان کرده است.

این مقام انتظامی افزود: در بررسی‌های صورت گرفته مشخص شد، تماس از سوی خانمی ۳۰ ساله ساکن تهران بوده که با هماهنگی دادسرای مبارزه با جرایم رایانه‌ای نامبرده شناسایی و به پلیس انتقال داده شد. با بررسی سوابق وی مشخص شد وی قبلا در یک شرکت اینترنتی به عوان بازاریاب در قرعه کشی و فروش محصولات فعالیت داشته است.

رئیس پلیس فتای تهران گفت: متهم در تحقیقات پلیسی، راز کلاهبرداری اعضای باند خود را برملا کرد و در اظهاراتش اذعان داشت در پوشش یک شرکت خصوصی قرعه کشی و فروش محصولات با عنوان بازاریاب اینترنتی اقدام به کلاهبرداری می‌کرد.

سرهنگ کاظمی ادامه داد: بنا به اعترافات متهم، شاکی پرونده نیز یکی از افرادی است که کارت بانکی خود را در قبال مبلغی در اختیارش قرار داده است و وی نیز کارت های مزبور را به صاحب شرکت تحویل داد به گونه ای که و در قبال تحویل هر کارت ماهیانه مبلغی به حسابش و نیز شاکی پرونده واریز می‌شده است.

وی خاطرنشان کرد: شاکی پرونده پس از حضور در اداره پلیس، ابتدا منکر هر گونه جرمی شد اما هنگامی که در برابر ادله و مستندات قانونی قرار گرفت راهی جز اعتراف نداشت و اقرار کرد که کارت بانکی خود را در قبال پول به متهم داده و وقتی حسابش مسدود شد با طرح شکایت واهی قصد رفع مسدودی حسابش را داشت و از سوی دیگر از گفتن حقایق نیز واهمه داشته است.

رئیس پلیس فتا با اشاره به اینکه با اظهارات متهمان، دیگر همدست آن‌ها که خود را به عنوان شاکی معرفی و گرداننده اصلی اعضای این باند بودند نیز دستگیر و به پلیس انتقال داده شدند، گفت: با جمع‌بندی پرونده تا کنون ۳۷ فقره پرونده مشابه به ارزش چهار میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال کلاهبرداری شده است که پرونده مزبور پس از انجام تحقیقات پلیس به دادسرای مبارزه با جرایم رایانه‌ای ارسال شد و متهمان تحت برخورد قضایی قرار گرفتند.

سرهنگ کاظمی به شهروندان توصیه کرد: کارت بانکی جزیی از اوراق حقوقی فرد بوده و هرگونه سوء استفاده از این حساب‌ها پیگرد قضایی برای صاحب حساب دارد، به هیچ وجه کارت‌های بانکی خود را به امانت و یا تحت عناوین دیگر در اختیار فردی قرار ندهید، زیرا در صورت وقوع هر جرم صورت گرفته از طریق این افراد شما نیز به عنوان شریک جرم محسوب شده و باید پاسخگو باشید.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کلاهبرداری بازاریابی پلیس فتا بازاریاب اینترنتی کارت بانکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۱۴۶۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست صدور کارت سوخت اینترنتی می‌شود

به گزارش «تابناک» به نقل از تسنیم، مهدی سید هاشمی؛ مدیرعامل شرکت پژوهش و توسعه ناجی بنیاد تعاون فراجا درباره چرایی ایجاد اخلال در ثبت درخواست کارت سوخت در دفاتر پلیس+۱۰ اظهار کرد: ارائه خدمات به مردم باید از درگاه‌های مختلف انجام شود یعنی خدمات به مردم هم باید از طریق اینترنت باشد و هم مراجعه حضوری تا مخاطب برای انجام شدن کارش قدرت انتخاب داشته باشد.

وی با بیان اینکه مراجعه حضوری به دفاتر پلیس+۱۰ به نوعی پشتیبان برای خدمات اینترنتی است، تصریح کرد: در سراسر کشور، یک هزار و ۱۰۰ دفتر پلیس +۱۰ وجود دارد که تمامی خدمات انتظامی را به مردم ارائه می‌دهند.

سیدهاشمی با اشاره به اینترنتی شدن درخواست صدور کارت سوخت خاطرنشان کرد: شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی از سال گذشته اعلام کرد که تصمیم دارد روند صدور درخواست کارت سوخت را اینترنتی کند؛ یعنی چه خودرو‌های نوشماره و چه خودرو‌های دیگر (المثنی) برای درخواست کارت سوخت به صورت اینترنتی درخواست‌های مردم را ثبت کنند.

مدیرعامل شرکت پژوهش و توسعه ناجی بنیاد تعاون فراجا متذکر شد: مسئله امنیت درخواست صدور کارت سوخت تا زمانی که در دفاتر پلیس +۱۰ انجام می‌شود، مشکلی وجود ندارد چرا که از اطلاعات کاربر کاملا محافظت می‌شود.

وی با اشاره به همکاری فراجا با شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی گفت: جلساتی با شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی برگزار کردیم و هماهنگی‌های لازم انجام شده و بررسی‌های لازم انجام شده است و به جمع‌بندی خوبی رسیده‌ایم و در نهایت تا نیمه اردیبهشت ماه این سامانه آماده و معرفی می‌شود.

هاشمی ادامه داد: این سامانه تولید شده توسط شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی است و فراجا صرفاً اطلاعات را با آن‌ها تبادل می‌کند؛ یعنی هنگامی که فرد متقاضی در این سامانه درخواست برای صدور کارت سوخت را ثبت می‌کند اطلاعاتش اخذ و برای ما ارسال می‌شود و فراجا این اطلاعات را بررسی (صحت‌سنجی) و تایید یا عدم تایید را به این سامانه اعلام می‌کند.

علت قطعی ثبت درخواست کارت سوخت در دفاتر پلیس+۱۰ در چند روز گذشته

وی در پاسخ به سوال خبرنگار تسنیم مبنی بر اینکه آیا فراجا مخالف در اختیار قرار دادن اطلاعات به شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی بوده است، گفت: فراجا به هیچ عنوان مخالف این نیست که اطلاعات را در اختیار شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی قرار دهد، اما این اطلاعات ساز و کار خاص خود را دارد و باید مدام به‌روز شود و این بانک با دسترسی‌های مورد نیاز به سازمان‌ها داده شود.

مدیرعامل شرکت پژوهش و توسعه ناجی بنیاد تعاون فراجا با اشاره به علت قطعی دو سه روزه سامانه پلیس +۱۰ متذکر شد: یک روز در دفاتر پلیس +۱۰ از لحاظ فنی به مشکلاتی برخوردیم و تصمیم گرفتیم تا سامانه شرکت ملی پخش تصمیم (CCO) را به جای سامانه خود اجرا کنیم، اما در عمل دیدیم که این سامانه هم مشکلاتی دارد و نمی‌تواند جوابگوی نیاز باشد و در نهایت قرار شد به سامانه قبلی خود برگردیم و باعث اختلال یکی دو روزه در دفاتر پلیس +۱۰ شد.

دیگر خبرها

  • کلاهبرداری ۲ میلیاردی با ترفند فروش طلا در سایت واسطه‌گر
  • کاربران فضای مجازی مراقب لینک های جعلی و کلاهبرداران اینترنتی باشند + فیلم
  • ثبت نام کارت سوخت اینترنتی می‌شود
  • کاربران فضای مجازی مراقب لینکهای جعلی و کلاهبرداران اینترنتی باشند
  • سه سوت کارت سوخت بگیر / درخواست‌ها اینترنتی می‌شود!
  • درخواست صدور کارت سوخت اینترنتی می‌شود
  • ۲ هزار و ۳۰۰ حساب بانکی مسدود شد
  • انسداد ۳۶۰۰ حساب بانکی و سیم کارت در سال گذشته
  • ۳ هزار حساب بانکی، سیم کارت و سریال گوشی تلفن همراه مسدود شد
  • انسداد بیش از ۳ هزار حساب بانکی و سیم کارت در سال گذشته