Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدرضا بهرامی در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن تشریح فعالیت‌های آموزشی در خصوص پیشگیری از شیوع بیماری کرونا در قم، افزود: همزمان با اعلام کشف بیماری کرونا فعالیت‌های ویژه آموزشی هلال احمر در فضاهای مختلف قم آغاز شد.

وی با بیان اینکه با توجه با شرایط ویژه این بیماری و اهمیت اطلاع رسانی و افزایش آگاهی مردم، آموزش همگانی استفاده از پتانسیل‌های موجود در فضای مجازی و رسانه‌ها در دستور کار قرار گرفت، گفت: هماهنگی با معاونت آموزش و پژوهش جمعیت کشور در خصوص اطلاع رسانی سایت آموزشی کرونا به همشهریان قمی با ارسال ۴۵۰ هزار پیامک و اعطای ۱۴۰ هزار گواهینامه به شرکت کنندگان در این آموزش از برنامه‌های این طرح بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون آموزش و پژوهش جمعیت هلال احمر استان قم عنوان کرد: استخراج و تنظیم بیش از ۶۰۰ محتوای آموزش‌های همگانی و خبری در خصوص راه‌های پیشگیری، ابتلاء و قرنطینه کرونا در فضاهای مجازی انجام شد.

وی با تأکید بر اهمیت آموزش به سایر زبان‌ها با توجه به مهاجرپذیر بودن استان قم، افزود: ارسال پوسترهای تولید شده به زبان عربی و توسط معاونت آموزش و پژوهش کشور به صورت فایل به کانال‌ها و صفحات مجازی عرب زبانان از جمله فراگیران عرب زبان معاونت آموزش و مربیان عرب زبان ارسال شد.

بهرامی بیان کرد: آموزش پیشگیری از ویروس کرونا در ابتدای کلاس‌های کمک‌های اولیه برگزار شده در این ایام و آموزش همکاران و توصیه‌های ایمنی، توزیع ماسک و مواد ضدعفونی در اماکن عمومی بهداشتی و وسایل و ابزار کار با مواد ضدعفونی کننده و الکل از دیگر فعالیت‌های آموزش کاربردی در این خصوص بود.

وی گفت: آموزش نحوه برخورد، پیشگیری و مقابله با کرونا به ۶۳ نفر از پرسنل و مربیان آموزشی جمعیت توسط مدرسین مرکز بهداشت قم از دیگر اقدامات صورت گرفته تا هفته نخست سال جدید به شمار می‌رود.

معاون آموزش و پژوهش جمعیت هلال احمر استان قم ابراز کرد: آموزش نحوه برخورد، پیشگیری و مقابله با کرونا و نحوه استفاده از تب سنج لیزری و پالس اکسی متر به ۴۳۷ نفر از امدادگران و جوانان و اعضای تیم‌های جهادی حوزه علمیه، توسط مدرسین مرکز بهداشت قم در راستای استفاده در طرح ملی غربالگری در مبادی ورودی و خروجی استان و حضور در بخش قرنطینه نقاهتگاه مجتمع یاوران مهدی (عج) از دیگر فعالیت‌های انجام گرفته بود.

منبع: جماران

کلیدواژه: بودجه 99 ویروس کرونا الکل جمعیت هلال احمر استان فضای مجازی قم ماسک بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی آموزش و پژوهش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۱۴۹۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پژوهش ستون مستندسازی رادیویی است/ برنامه‌ساز حرفه‌ای آموزش ببیند

محسن شاهمرادی تهیه کننده شبکه های رادیویی ورزش و جوان و نامزد بخش مستندهای مستمر در جشنواره رادیویی «پژواک» درباره حضورش در این دوره به خبرنگار مهر بیان کرد: من تقریبا به مدت ۱۷ سال است که تهیه‌کننده و گوینده برنامه‌های مختلف رادیویی هستم. سال گذشته با اثر «جهان در جام» برگزیده بخش مستمر آثار بلند جشنواره پژواک شدم و امسال هم دوباره در این جشنواره حضور داشتم.

وی که امسال توانست دیپلم افتخار جشنواره را از آن خود کند درباره شروع به کار در رادیو بیان کرد: من کارم را در سال ۸۶ با مرکز زنجان شروع کردم و اواخر سال ۹۰ وارد رادیو جوان شدم. در حال حاضر برنامه «دو آتیشه» را برای رادیو ورزش و «هواداری» را برای رادیو ورزش تهیه می‌کنم.

شاهمرادی درباره مستند «آسیا در جام» ادامه داد: به مناسبت جام ملت‌های آسیا ایده‌ای داشتم که طبق آن بتوانم ۲۴ کشوری را که در رقابت‌ها شرکت می‌کنند به مردم معرفی کنم تا از وجوه مختلف ورزش، فرهنگ، هنر، اقتصاد، سیاسی- تاریخی، جغرافیایی این کشورها شناخت پیدا کنند.

وی اضافه کرد: به طور مثال در مورد کشور هند سعی کردیم مخاطبان خود را با فرهنگ، آداب و رسوم و مسایل عجیب و باورنکردنی آن کشورها، حتی شعرشان آشنا کنم. نام برنامه را گذاشتیم «آسیا در جام» و این برنامه در ایام جام ملت‌های آسیا از رادیو ورزش پخش می‌شد که خودم گویندگی و تهیه‌کنندگی آن را بر عهده داشتم.

شاهمرادی یاداور شد: در واقع هدفم فقط بیان مسایل مربوط به ورزش نبود و علاقمند بودم مخاطبم بیشتر از این مسایل در مورد گروه‌های شرکت‌کننده در جام ملت‌های آسیا اطلاعات کسب کند.

این گوینده و تهیه‌کننده رادیو درباره نقش پژوهش در مستندسازی گفت: من به همراه مهدی زارعی پژوهش های این برنامه را به مدت سه ماه انجام دادیم که از منابع اینترنت، مقاله، کتاب و مصاحبه با افرادی که تجربه حضور در آن کشورها را داشتند، اطلاعات مورد نظر را بدست آوردم. پژوهش ستون خیمه مستند است و مستندساز در حوزه ساخت مستندهای رادیویی می‌تواند با پژوهش صحیح یک سوژه مناسب را دستمایه کار قرار دهد.

وی در پایان بیان کرد: من از سالهای دور مشغول ساخت مستندسازی هستم. مستند جزو قالب‌های برنامه‌سازی در تراز علمی است و به نظرم برنامه‌ساز برای ساخت مستند باید آموزش ببیند. این آموزش ها شامل پژوهش، موضوع، گویندگی و … می‌شود. در مجموع ما برای اینکه بخواهیم مستندساز خوبی باشیم نیازمند آموزش در این حوزه هستیم.

کد خبر 6087350 عطیه موذن

دیگر خبرها

  • موافقت سازمان امور دانشجویان با راه‌اندازی و فعالیت مرکز آموزش زبان فارسـی به غیرفارسی زبانان دانشگاه شهرکرد
  • حل معضل پیری جمعیت و افزایش نسل نیازمند تلاش همگانی است
  • از متن تا حاشیه تغییر کتب درسی
  • تشریح مصوبات جلسه هیئت وزیران از زبان سخنگوی دولت
  • پژوهش ستون مستندسازی رادیویی است/ برنامه‌ساز حرفه‌ای آموزش ببیند
  • فرهنگ داوطلبی را به مردم آموزش دهیم/ ارائه خدمات باید منجر به توانمندسازی نیازمندان شود
  • ضرورت آموزش فرهنگ داوطلبی به مردم
  • مشارکت فعال کانون‌های مساجد در رویداد ملی جوانی جمعیت
  • ارائه آموزش‌های حقوقی به ۷۸۹۵ مشاور املاک و خودرو در البرز
  • قطعی موقت آب در برخی مناطق همدان