Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-04-25@06:11:12 GMT

پاسخ روزانه به ۴۷ هزار تماس در اورژانس تهران در اسفندماه

تاریخ انتشار: ۱۰ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۱۵۰۵۴

به گزارش ایلنا، مرکز اورژانس تهران از اوایل اسفند که بحث شیوع کروناویروس در سطح استان مطرح شد در سه بخش فعالیت داشته است.

بخش نخست روتین کار اورژانس بوده که مختص تماس‌های مددجویان با ۱۱۵ است. در بخش دوم انتقال بین بیمارستانی مطرح بوده که طی آن انتقال بیمارانی که نیاز داشتند از بیمارستان به بیمارستان دیگری منتقل شوند، توسط آمبولانس‌های مرکز اورژانس ۱۱۵ انجام می‌شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 بخش سوم نیز به بیمارانی که در داخل منزل قرنطینه بودند و نیاز به خدمات پزشکی داشتند، اختصاص داشته که رسیدگی به این افراد توسط ماموران اورژانس در داخل منزل انجام می‌شد.

در اسفند ماه تقریباً روزانه ۴۷ هزار تماس هم برای درخواست آمبولانس و هم برای سوالاتی که در خصوص کرونا وجود داشت، توسط مرکز اورژانس تهران پاسخ داده شده است.

به‌رغم اطلاع رسانی‌ها برای تلفن‌های ۴۰۳۰ و ۱۹۰، اعتمادی که مردم به ۱۱۵ داشتند، باعث افزایش تماس‌ها به اورژانس شده بود.

به گفته معاون فنی و عملیات مرکز اورژانس تهران، هم‌چنین مأموریت‌های اورژانس برای اعزام آمبولانس بر بالین بیمار نیز تقریباً روزانه بین ۴۷۰۰ تا ۵۰۰۰ تماس بوده که رکورد محسوب می‌شود. با توجه به تعداد آمبولانس‌ها و نیروها می‌توان گفت تمام نیروهای اورژانس ۱۰۰ درصد در آماده‌باش بوده و تمام آمبولانس‌های رزرو مرکز اورژانس تهران به صورت فعال در آمده و به طور شبانه‌روزی به خدمت‌رسانی مشغول بودند.

مرکز اورژانس تهران اعلام کرد هر ساله در تعطیلات کاهش مراجعات چشمگیری داشته اما امسال با توجه به شیوع بیماری کووید-۱۹ در مقایسه با سال گذشته بیش از ۵۰ درصد افزایش هم در تماس‌ها و هم در مأموریت‌ها را شاهد بوده است.

در حال حاضر نیز مرکز اورژانس تهران با توجه به خلوت‌تر شدن شهر روزانه ۲۷ هزار تماس دارد و شمار اعزام ماموران این مرکز روزانه به بیش از  ۲۷۰۰ تا ۲۸۰۰ می‌رسد که نسبت به همین روزها در مقایسه با نوروز ۹۸ افزایش بیش از ۵۰ درصدی داشته است.

به گزارش مرکز اورژانس تهران، معاونت فنی و عملیات مرکز اورژانس تهران هم‌چنین اظهار داشت: به همه مردم و شهروندان عزیز توصیه می‌کنیم دقت داشته باشند که بحث سیزده بدر را به سال‌های بعد موکول کنند و در خانه بمانند و با توجه به اینکه پارک‌های بزرگ هم تعطیل شده‌اند، اگر این تجمع‌ها در داخل پارک‌های کوچک و محلی هم صورت بگیرد ممکن است در آخر فروردین ماه پیک مجدد داشته باشیم. از این رو از مردم خواهش می‌کنیم که در خانه بمانند تا هم برای خودشان و هم دیگران خطر ابتلا به بیماری ایجاد نکنند.

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: اورژانس مرکز اورژانس تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۱۵۰۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازیکن پیشکسوت ایران جوان وسط بازی با استقلال فوت کرد

در یکی از محلات تهران مسابقات پیشکسوتان فوتبال زیر نظر شهرداری آن منطقه برگزار می‌شود. اما با توجه به عدم نظارت هیات فوتبال تهران در این مسابقات خبری از حضور آمبولانس نیست و این درحالی است که باید هیات فوتبال استان تهران به این مسابقات هم نظارت کند.

در یکی از مسابقه‌های فوتبال بین دو تیم پیشکسوتان استقلال و تهرانجوان پس از پایان نیمه اول و بین دو نیمه، محمد اشرفی بازیکن حدودا 64 ساله تیم تهرانجوان دچار حمله و ایست قلبی شد. پس از این اتفاق ناگوار به علت عدم حضور به موقع آمبولانس در محل مسابقه یک پزشکیار برای رسیدگی به وضعیت این بازیکن بالای سر او رفت اما متاسفانه تا هنگام رسیدن آمبولانس و رساندنش به بیمارستان، متاسفانه به دلیل وخامت حال بازیکن 60 ساله تیم تهرانجوان وی در آمبولانس از دنیا رفت.

نکته قابل تامل در این اتفاق ناگوار که منجر به مرگ یکی از بازیکنان و ورزشکاران پیشکسوت شد می‌تواند عدم وجود آمبولانس با دستگاه شوک در محل انجام مسابقات با پزشکان و دستیاران متخصص باشد. رسانه‌ها بارها در این باره بارها به مسئولان برگزاری مسابقات هشدار داده‌اند که خروجی رعایت نکردن برخی تمهیدات برگزاری مسابقه می‌تواند اتفاقات تلخی را به همراه داشته باشد. این درحالی است که مسئول کمیته پزشکی هیات فوتبال استان تهران، به عنوان پزشک تیم ملی فوتسال ایران در رقابتهای قهرمانی آسیا حضور دارد. سال گذشته هم در یکی از رقابتهای رده پایه استان هم به دلیل همین ماجرا جان خود را از دست داد.

اما سوال این است که چرا داور بازی، بدون حضور آمبولانس و دستگاه شوک بازی را شروع کرده است؟ آیا پیشکسوتان پیش از شروع مسابقات معاینه و آزمایش قلبی می‌دهند؟ با توجه به سن و سال بالای بازیکنان این تیم‌‌ها، حضور آمبولانس و تیم پزشکی در این مسابقات ضرورت بیشتری دارد.

با توجه به اینکه برخی از تیم‌های مطرح و پیشکسوتان فوتبال ایران در این مسابقات حاضر می‌شوند چرا هیات فوتبال تهران نظارتی در برگزاری این مسابقات ندارد؟ چرا قوانینی از سوی فدراسیون فوتبال و هیات فوتبال تهران برای برگزاری چنین مسابقاتی وضع نمی‌شود تا در کنار جریان این مسابقات شاهد این اتفاقات تلخ نباشیم؟ قطعا اگر این موارد رعایت می‌شد چه بسا که الان یک انسان زنده بود. امیدواریم مسئولان مربوطه برای تخلفات صورت گرفته دلایل قانع کننده‌ای برای افکار عمومی داشته باشند.

 

منبع:فوتبالی

دیگر خبرها

  • برقراری ۱۷ هزار تماس تلفنی با مرکز ارتباطات اورژانس
  • اورژانس بانوان پایگاهی جدید برای خدمت رسانی مضاعف به بانوان
  • بازیکن پیشکسوت ایران جوان وسط بازی با استقلال فوت کرد
  • هدیه وزارت بهداشت به بانوان زاهدانی؛ افتتاح اولین پایگاه اورژانس بانوان
  • ۶ کشته و مصدوم در حادثه رانندگی محور نی ریز
  • ۸ کشته و مصدوم در تصادف زنجیره ای در محور فسا - داراب
  • ۸ کشته و مصدوم در تصادف محور فسا - داراب
  • افزایش پایگاه‌های موتورلانس اورژانس در فارس
  • بازگشت اتباع افغانستانی به کشور خود + فیلم
  • پاسخ به بیش از ۷۷ هزار تماس توسط مرکز تماس یکپارچه سازمان فناوری