Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اتاق خبر»
2024-04-24@13:46:57 GMT

جذابیت خرید تولید داخل را برای مردم ایجاد کنیم

تاریخ انتشار: ۱۰ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۱۵۳۵۳

جذابیت خرید تولید داخل را برای مردم ایجاد کنیم

 

به گزارش اتاق خبر، به نقل از ایسنا، علی اکبر سیارمه  با اشاره به نامگذاری امسال به "جهش تولید" اظهار کرد: در بحث جهش تولید به عنوان شعار محوری امسال، اشتغال، نیروی کار، کارگر و کارفرما مثل زنجیره های متصل به هم پیوسته هستند و هر کدام در دیگری تاثیرگذارند. چرا باید به تولید داخلی بیشتر اهمیت بدهیم؟ چون بیکاری افراد و عدم توانایی خرید برای قشر قابل توجهی از مردم در اقتصاد تاثیرگذار است اما اگر تولید رونق بگیرد، کارگر سرکار می رود، اشتغال افزایش می یابد، چرخ کارخانه ها به گردش در می آید و گردش مالی بیشتر می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاکید کرد: ما باید به مساله تولید بیشتر از جنبه اشتغال نگاه کنیم و اگر مشکل بخش اعظمی از جامعه که با بیکاری دست و پنجه نرم می کنند برطرف و آنها را از نظر اشتغال تامین کنیم، بدیهی است که تولید هم به جریان می افتد و در مسیر پیشرفت قرار می گیرد.

این کارشناس حوزه کار، تقاضای داخل را در رونق و جهش تولید موثر خواند و گفت: باید فرهنگ مصرف کالای داخل را تقویت و این مساله را نهادینه کنیم که اگر تولید داخل خرید و مصرف شود در واقع از اشتغال فرزندان خودمان حمایت کرده ایم.

سیارمه گفت: در هندوستان زمانی که می خواستند مقابل استعمار انگلیس بایستند، پارچه های انگلیسی را تحریم و از مصرف آن خودداری کردند تا تولید خودشان را حفظ کنند. اگر چنین حسی در مردم و کارفرمایان به وجود آید، به رونق تولیدات منجر می شود و تقاضا برای خرید و مصرف کالای داخلی افزایش می یابد.

به گفته وی جهش تولید زمانی اتفاق می افتد که هم جذابیت در مصرف کننده ایجاد شود که کالای داخلی را خریداری کند و هم مرغوبیت و کیفیت تولیدات داخلی به قدری بالا برود که قابل صادرات و رقابت با بازارهای خارجی باشد.

مقام معظم رهبری سال ۱۳۹۹ را به نام سال «جهش تولید» نامگذاری و تاکید کردند باید با کار ۱۰ برابری تولید به جایی برسد که در زندگی مردم اثر بگذارد.

انتهای پیام/

منبع: اتاق خبر

کلیدواژه: سال جهش تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.otaghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اتاق خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۱۵۳۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روز ملی کارآفرینی روز مردمان خالق ارزش است

 حمید داودی راد  بیان کرد: نقش مراکز مشاوره کارآفرینی در جهش تولید و مردمی‌سازی، هدایت، تمرکز، پیگیری ایجاد برنامه کار، پیداکردن و ارائه راهکار و برنامه‌ریزی است، مراکزی متشکل از اساتید، صاحب‌نظران و پیش‌کسوتان متعهد و متخصص و صاحب‌تجربه و جوانان متعهد، متخصص و آشنا با فضای کسب‌وکارها و دستگاه‌های اجرایی کشور است که امورات را پیگیری می‌کنند.
 
 وی افزود: مراکز کارآفرینی با شناسایی، گزینش و سازماندهی مناسب ظرفیت‌ها به‌صورت تشکل‌های حرفه‌ای و با ایفای نقش تسهیلگری می‌توانند حلقه بین حاکمیت و مردم در حمایت و رهبری در مسیر تحقق جهش تولید و مردمی‌شدن اقتصاد باشند.
 
 مدیر مرکز کارآفرینی شتاب پایدار تصریح کرد: مراکز مشاوره کارآفرینی متناسب با تخصص و تجربه خود می‌توانند برای کمک به متقاضیان با ایجاد و توسعه یک کسب‌وکار نقش‌آفرینی مؤثری داشته باشند.
 
 وی اظهار کرد: آموزش و مشاوره برای توانمندسازی متقاضیان، احیای کارآفرینی و پیگیری امور فعالین اقتصادی، اخذ مجوز و دریافت تسهیلات برای تکمیل هر یک از بخش‌های زنجیره ارزش، کمک به صادرات و واردات محصولات تولیدی و رساندن محصول باکیفیت و قیمت مناسب به دست مصرف‌کننده، می‌تواند برای ایجاد یا توسعه یک کسب‌وکار نقش‌آفرینی مؤثری داشته باشند.
 
 حمید داوودی راد ضمن اشاره به جایگاه مهم مراکز کارآفرینی در خصوص ویژگی‌های این مراکز افزود: از مراکز مشاوره به‌عنوان تسهیلگر و نهادهای واسط میان حلقه حاکمیت و کارآفرین می‌توان نام برد، در این باره می‌توان به مواردی نظیر مشاور معتمد برای کارآفرینان نیازمند حمایت، متخصص در یک یا چند موضوع، قابلیت ارتباط‌گیری مناسب با بدنه ادارات دولتی، قابلیت پیگیری امور کارآفرینان در سطح ادارات دولتی، آشنا با ضوابط و مقررات و وضعیت محیط کسب‌وکار و توانمند در جذب سرمایه برای رونق تولید مردمی اشاره کرد.
 
 عضو هیئت‌رئیسه صنف مراکز مشاوره کارآفرینی یادآور شد: مردمی‌سازی اقتصاد به معنای ایجاد زمینه برای مشارکت گسترده مردم در فعالیت‌های اقتصادی است، این مشارکت می‌تواند از طریق سرمایه‌گذاری، تولید، کارآفرینی و مصرف صورت گیرد.
 
 وی تشریح کرد: مردمی‌سازی اقتصاد مزایایی چون افزایش بهره‌وری، کاهش فساد و رانت و توزیع عادلانه درآمد برای کشور دارد، در مجموع مردمی‌سازی اقتصاد یک هدف بلندمدت است که تحقق آن نیازمند تلاش و همکاری همه‌جانبه دولت، مردم و بخش خصوصی است.
 
 مدیر مرکز کارآفرینی شتاب ادامه داد: مردمی‌سازی اقتصاد به معنای خصوصی‌سازی نیست و به معنای مشارکت گسترده مردم در فعالیت‌های اقتصادی است و این مشارکت می‌تواند از طریق سرمایه‌گذاری، تولید، کارآفرینی و مصرف صورت گیرد.
 
 وی دررابطه‌با اقدامات مراکز کارآفرینی گفت: خدمات مراکز مشاوره کارآفرینی به‌عنوان یکی از راه‌های مردمی‌سازی اقتصاد است که می‌تواند از طریق اقداماتی انجام شود که آن اقدامات شامل، دخالت کمتر دولت در بخش اقتصاد، ایجاد فضای کسب‌وکار مناسب و آموزش به مردم در زمینه اقتصاد است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • تعاونی خیرین با هدف توسعه اشتغال و تولید ایجاد شود
  • معاون وزیر ارتباطات : شبکه اپراتور مدعی نارضایتی مردم از کیفیت شبکه به دلیل استفاده از مودم بومی قابل بررسی است
  • ۲۱۱ هزار کیلوگرم فرآورده خام دامی در البرز معدوم شد
  • تبلیغات و اطلاع‌رسانی از راهکار‌های رونق گردشگری است
  • دولت همسو با افزایش تولید و اشتغال از بازارهای داخلی و خارجی بهره‌ می‌گیرد
  • روز ملی کارآفرینی روز مردمان خالق ارزش است
  • رئیس سندیکای صنعت مخابرات ایران : بی‌کیفیتی مودم های تولید داخل بهانه است؛ به دنبال خرید مودم های ارزان‌قیمت و بنجل چینی اند
  • تحقق تامین امنیت غذایی در کشور با اتکا بر تولیدات داخلی
  • باید بستر‌های مشارکت مردم در امر رونق اقتصاد و جهش تولید را فراهم آوریم
  • باید بسترهای مشارکت مردم در امر رونق اقتصاد و جهش تولید را فراهم آوریم/ از بازدید نماینده‌های مجلس از زندان‌ها استقبال می‌کنیم