Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه علم و فناوری ایسکانیوز، به نقل از پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)، محمدجواد دهقانی سرپرست ISC گفت: نماگر کووید- ۱۹ (با نام انگلیسی ISC COVID-۱۹ Visualizer) سامانه‌ای است که توسط پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) راه‌اندازی شده است و اطلاعات لحظه‌ای در مورد بیماری کروناویروس ۲۰۱۹ شامل آمار و اطلاعات مربوط به مبتلایان، گزارش‌های آماری و مقالات علمی ارائه می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: هدف از راه اندازی این سامانه تسریع فرایند اطلاع رسانی در زمینه یافته‌های جدید علمی در مورد این بیماری و کمک به پژوهشگران، سیاستگذاران حوزه سلامت و عموم مردم جهت پاسخ دهی مطلوب به این همه گیری جهانی است.

دهقانی گفت: اطلاعات این پایگاه شامل آمار مربوط به وضعیت انتشار بیماری به تفکیک کشور و جدیدترین مقالات علمی به صورت روزانه به‌روزرسانی می‌شود.

وی گفت: این سامانه دارای یک نقشه جهانی از وضعیت همه گیری بیماری کووید -۱۹ است که می‌توان با جستجو در آن تازه‌ترین آمار مبتلایان، مرگ و میر، درمان شدگان و همچنین نسبت‌های ابتلاء به جمعیت را به تفکیک هر کشور مشاهده کرد. ساختار رنگ بندی نقشه نیز بر اساس نرخ و شدت رخداد بیماری در هر کشور، طیفی از تیره تا روشن را نمایان می‌سازد.

سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) اظهار داشت: این سامانه همچنین مجموعه‌ای منحصربفرد و گسترده از تازه‌ترین مقاله علمی منتشرشده و پیش چاپ در زمینه بیماری کروناویروس جدید ۲۰۱۹ به همراه متن کامل این مقالات را در دسترس محققان قرار می‌دهد.

دهقانی اظهار داشت: در حال حاضر بیش از ۱۶۲۹ مدرک از آخرین یافته‌های علمی درخصوص ویروس کووید -۱۹ درقالب مقاله تمام متن در این سامانه در دسترس محققان و پژوهشگران قرار دارد و البته این اطلاعات به طور روزانه به روز رسانی می‌شود. از این تعداد پژوهش، کشور چین بیشترین مشارکت را در مقایسه با سایر کشورهای دنیا در این حوزه داشته است.

سرپرست ISC در ادامه گفت: آخرین اطلاعات موجود نشان می‌دهد که در طول یکماه گذشته تعداد کل مبتلایان در دنیا از ۸۴ هزار و ۶۱۵ نفر به بیش از ۶۶۳ هزار و ۱۲۴ مورد رسیده و این امر نشان می‌دهد میزان رشد متوسط روزانه ویروس در دنیا در طول این مدت ۷.۱ درصد (هفت و یک درصد) بوده است.

وی گفت: نتایج آماری نشان می‌دهد که درحالی که نرخ رشد ویروس در کشور چین به صفر درصد رسیده است در برخی کشورها بخصوص آمریکا و اروپا نرخ رشد انتشار روزانه ویروس کرونا به بیش از ۴ برابر میزان متوسط رشد دنیا رسیده است.

دهقانی افزود: درطول یک ماه اخیر کشور آمریکا از تعداد ۶۳ مورد به بیش از ۱۲۳ هزار و ۵۷۸ مورد یعنی متوسط نرخ رشد ۲۸.۷۵ درصد رسیده است. همچنین کشور اسپانیا با نرخ رشد ۲۹.۲۸ درصد، انگلیس با ۲۵.۲ درصد، فرانسه ۲۴.۸۵ درصد، ایتالیا با نرخ رشد ۱۶.۷۵ درصد و ایران دارای متوسط نرخ رشد ۱۶.۲ درصد در یک ماه اخیر بوده اند.

وی گفت: بعد از کشور چین، ایران با میزان ۳۳ درصد بهبود یافته در میان سایر کشورهای ذکر شده در جدول بالاترین نرخ را داشته است.

متوسط نرخ رشد در یک ماه اخیر (درصد) نام کشور ۲۹.۲۸ اسپانیا ۲۸.۷۵ آمریکا ۲۵.۲ انگستان ۲۴.۸۵ فرانسه ۱۶.۷۵ ایتالیا ۱۶.۲ ایران ۷.۱ متوسط دنیا

آدرس وبگاه این سامانه https://maps.isc.gov.ir/covid۱۹ است و از طریق وبگاه اصلی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) https://www.isc.gov.ir)) در دسترس خواهد بود.

انتهای پیام/

169 / 336 کووید19 ویروس کرونا علوم جهان اسلام حوزه سلامت پژوهشگران

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: کووید19 ویروس کرونا علوم جهان اسلام حوزه سلامت پژوهشگران پایگاه استنادی علوم جهان اسلام نرخ رشد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۱۵۳۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازدید از شرکت ایران خودرو برای دانشجویان رشته مکانیک و صنایع

به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، سید عظیم حسینی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب، از بازدید علمی دانشجویان رشته مکانیک و صنایع و دستیاران آموزشی از شرکت ایران خودرو توسط باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد تهران جنوب خبر داد و هدف از این بازدید را حمایت و ارزیابی دانشجویان در حین تحصیل، همچنین ایجاد یادگیری عمیق با کسب تجربه در محیط عملی بیان کرد.

همچنین طبق سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی، ایجاد و فعال سازی انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه، ارتباط صنعت و جامعه با مأموریت تعامل پیش دستانه، ارائه خدمات عملیاتی و تسهیل گری در تصمیم سازی برای توسعه محلی و مساله یابی بنگاه‌های صنعتی و اقتصادی و سازمان‌های اجتماعی و انعکاس آن در پایان نامه و رساله‌ی دانشجویان عنوان کرد.

همچنین بررسی فرصت‌های ایجاد هم‌افزایی و شبکه‌سازی درون‌دانشگاهی و برون‌دانشگاهی و تشکیل گروه‌های تحقیقاتی بین اعضای هیئت علمی، دستیاران آموزشی و نخبگان و پژوهشگران را با هدف پاسخگویی به مسائل ملی و محلی عنوان کرد.

مریم تمدنی، رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد تهران جنوب نیز عنوان کرد بازدید از قسمت‌های مختلف شرکت ایران خودرو از جمله ساخت بدنه، موتورسازی، سالن مونتاژ و موزه‌ی ایران خودرو صورت گرفت؛ و هدف از بازدید‌های علمی را ایجاد شبکه و تعامل بین رشته‌های مختلف، اساتید و دستیاران آموزشی در راستای نظام نامه‌ی دانشی دانشگاه آزاد اسلامی عنوان کرد که در راستای ایجاد شبکه دوستی میان دانشجویان و ایجاد کانون فارغ التحصیلان به منظور بهره گیری از ظرفیت آنها د رتحقق اهداف دانشگاه صورت می‌پذیرد.

همچنین در این بازدید امکان گذراندن دوره‌ی کارآموزی نیز برای دانشجویان به منظور انجام کار‌های عملیاتی فراهم شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • وضعیت مطلوب دلیجان در حوزه فنی و حرفه‌ای و کار و دانش
  • کسب رتبه نخست پاسخگویی گلستان در سامانه ملی انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات 
  • فعالیت ۷۵۰۰ آزمایشگاه پزشکی در کشور / کرونا؛ تجهیزات آزمایشگاهی را فرسوده کرد
  • تکمیل پروژه‌های اولویت‌دار تعمیراتی دانشگاه در ۳۰ ماه
  • تجارت خارجی ۶۰.۸ میلیارد دلاری ایران با ۱۵ کشور دنیا
  • متوسط برداشت زعفران در هر هکتار ۳.۲ کیلو است
  • کاهش ۱۴ درصدی نرخ تورم لرستان
  • ۲۲ درصد حجم مخزن سد تهم زنجان پر شده است 
  • کوکی‌های شخص ثالث از کروم حذف می‌شوند؟
  • بازدید از شرکت ایران خودرو برای دانشجویان رشته مکانیک و صنایع