Web Analytics Made Easy - Statcounter

با توجه به تعطیلی دانشگاه‌ها در پی پیشگیری از شیوع ویروس کرونا بر آن شدیم تا وضعیت بازگشایی یا برگزاری کلاس‌های مجازی آن‌ها را پس از تعطیلات نوروز بررسی کنیم. به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، یک ماهی می‌شود که جامعه دانشگاهی در پی پیشگیری از شیوع ویروس کرونا شیوه نوینی از آموزش و علم آموزی را پیش گرفته‌اند و با برگزاری کلاس‌های الکترونیکی دیگر دانشگاه‌ها خالی از اساتید و دانشجویان شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هرچند که برگزاری این نوع کلاس‌های آموزشی از جهات بسیاری مثبت و نوین ارزیابی شده است، اما در این روز‌ها دانشجویان با شنیدن اخبار متنوعی از استمرار تعطیلی‌ها و تمدید ترم تحصیلی سردرگم شدند و آنطور که باید و شاید تکلیف خود را برای آینده نمی‌دانند.

درحالی که تمام تصمیم‌گیری‌ها به تصمیم ستاد ملی مبارزه با کرونا بستگی دارد، اما در این بین اخبار ضد و نقیضی از وزارت علوم، دانشگاه‌ها، اعضای کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی و ... به گوش می‌رسد که هرکدام به نوعی درباره بازگشایی یا عدم بازگشایی دانشگاه‌ها صحبت می‌کنند به طور مثال وقتی رییس جمهور از اجرا شدن طرح فاصله‌گذاری اجتماعی تا ۲۰ فروردین ماه خبر می‌دهد و تعطیلی دانشگاه‌ها و مدارس تا آن زمان را رسما اعلام می‌کند، اما زاهدی رییس کمیسیون آموزش مجلس مطرح می‌کند که برپایی کلاس‌های حضوری دانشگاه‌ها تا نیمه اردیبهشت ماه ممکن نیست.

در این راستا سعی کردیم با تعدادی از دانشگاه‌ها درباره وضعیت برگزاری کلاس‌های حضوری و غیرحضوری‌شان بعد از تعطیلات نوروز صحبت کنیم:

دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور
وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با ابلاغ نامه‌ای آموزشی به تمام دانشگاه‌های علوم پزشکی اعلام کرد: ترم تحصیلی دانشگاه‌های علوم پزشکی تا پایان شهریورماه ۹۹ ادامه خواهد داشت و دیگر ترم تابستانی تحصیلی وجود ندارد همچنین واحد‌های نظری به صورت مجازی و واحد‌های عملی و کارآموزی در تابستان ارائه خواهد شد و شرط ارائه پایان نامه قبل از معرفی به آزمون دانشنامه در این سال تحصیلی لغو می‌شود.

دانشگاه علم و صنعت
جبار علی ذاکری، رییس دانشگاه علم و صنعت ایران بیان کرد: تمامی کلاس‌های آموزشی دانشگاه تا اعلام ستاد ملی مبارزه با کرونا برای بازگشایی دانشگاه‌ها به صورت مجازی برگزار خواهد شد.

دانشگاه صنعتی شریف
در جلسه مجازی هیئت رییسه دانشگاه شریف مقرر شد با توجه به ادامه شرایط خاص در کشور و به‌منظور حفظ سلامت دانشجویان، کارکنان و اعضای هیئت علمی، پیش‌بینی‌های لازم برای استمرار فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی بر بستر IT حداقل تا پایان فروردین صورت گیرد و معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه برای برگزاری جلسات دفاع از پایان نامه‌ها و رساله‌ها و نیز برگزاری سایر دروس به ویژه دروس عملی و آزمایشگاهی برنامه‌ریزی و اقدامات لازم را انجام دهند.

دانشگاه الزهرا (س)
کلیه کلاس‌های آموزشی دانشگاه الزهرا (س) تا ۳۰ فروردین ماه ۹۹ به صورت مجازی برگزار خواهد شد و دانشجویان تا آن تاریخ نباید به دانشگاه مراجعه نداشته باشند. خوابگاه‌های دانشجویی نیز تا اعلام برگزاری حضوری کلاس‌ها تعطیل خواهند بود.  تمامی کلاس‌های مجازی دانشگاه از ۱۴ فروردین ماه ۹۹ برگزار دایر است و اعضای هیدت علمی و مدعو باید کلاس‌های مجازی جبرانی را از هفته دوم فروردین ۹۹ آغاز کنند.  

دانشگاه علمی و کاربردی
مختار جلالی جوران معاون آموزشی دانشگاه علمی و کاربردی بیان کرد: برای فراهم سازی زیرساخت‌های لازم برگزاری کلاس‌های آنلاین تلاش بسیاری شده است و هر کدام از دانشکده‌ها و واحد‌ها که امکان برگزاری کلاس‌های الکترونیکی را پیدا کردند تا ۳۰ فروردین ماه ۹۹ به این شیوه آموزشی ادامه خواهند داد.

دانشگاه فنی و حرفه‌ای
غلامرضا کیانی معاون آموزشی دانشگاه فنی و حرفه‌ای تصمیم بازگشایی دانشکده‌ها و واحد‌های آموزشی این دانشگاه را منوط به تصمیم ستاد ملی مبارزه با کرونا دانست و اعلام کرد تا زمان اعلام رسمی ستاد تمامی کلاس‌های دانشجویان به صورت مجازی برگزار خواهد شد.

دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی
علی اشرفی زاده معاون آموزشی دانشگاه خواجه نصیر اعلام کرد: طبق برنامه‌ریزی‌ها و تصمیم‌گیری‌های انجام شده تمامی کلاس‌های آموزشی دانشجویان این دانشگاه تا پایان فروردین ماه ۹۹ به صورت مجازی است.

دانشگاه فرهنگیان
حسین خنیفر رییس دانشگاه فرهنگیان با بیان اینکه علرغم تقویت زیرساخت‌های لازم برای برگزاری کلاس‌های الکترونیکی، اما دروس اصلی را نمی‌توان به صورت مجازی برگزار کرد، افزود: با این وجود منتظر دستور ستاد ملی مبارزه با کرونا هستیم و کلاس‌ها را به صورت آنلاین پیش می‌بریم تا ببینیم برای بازگشایی دانشگاه‌ها و برپایی کلاس‌های حضوری چه زمانی را به ما اعلام می‌کنند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: کرونا تعطیلی دانشگاه ها کلاس های الکترونیکی ستاد ملی مبارزه با کرونا صورت مجازی برگزار برگزاری کلاس کلاس های آموزشی آموزشی دانشگاه تمامی کلاس فروردین ماه ۹۹ دانشگاه ها خواهد شد تا پایان واحد ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۱۵۴۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری دهه سرآمدی آموزش در دانشگاه اصفهان


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه اصفهان گفت: دهه سرآمدی آموزش دانشگاه اصفهان با شعار «آموزش الهام بخش، نیاز محور و اشتغال آفرین» از ۸ تا ۱۷ اردیبهشت ماه برگزار می‌شود.


محمد فرامرزی افزود: اگرچه نسل دانشگاه‌ها تغییر کرده و به مهارت آفرینی روی آورده‌اند، اما کارکرد و فلسفه دانشگاه بر مبنای آموزش است.


وی با اشاره به چهار مقوله کلیدی دهه سرآمدی آموزش، گفت: دانشجو، منابع آموزشی، استاد و یا اعضای هیئت علمی دانشگاه و زیرساخت و امکانات خوب از جمله این موارد است که این دهه از از ۸ تا ۱۷ اردیبهشت ماه در دانشگاه برگزار می‌شود.


معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه اصفهان با بیان اینکه دانشگاه اصفهان ۷۰۰ عضو هیئت علمی دارد، گفت: در مجموع ۸۰ نفر از بازنشستگان، سرآمدان آموزشی و … منتخبان این دوره هستند و در این بین ۲ نفر برای مرحله ملی و کشوری از بین اساتید معرفی می‌شوند.


وی افزود: رعایت افزایش کیفیت، آموزش، پژوهی، رعایت اخلاق حرفه‌ای، شاگرد پروری و … از معیار‌های امتیازدهی برای منتخبان است در مجموع باید ۴۰۰ امتیاز را دریافت کنند.


فرامرزی با بیان اینکه دانشگاه اصفهان در رتبه بندی IST، جز ۵ دانشگاه برتر است که در حوزه آموزش، پژوهش و فناوری و زیرساخت‌ها، بین‌المللی سازی و … ارزیابی می‌شود و این دانشگاه در حوزه بین‌المللی هم در سال ۲۰۲۳ حضور داشت.


وی افزود: ۱۷ دانشکده در دانشگاه اصفهان وجود دارد و ۱۷ هزار دانشجو در مقطع تحصیلات تکمیلی و ۹ هزار دانشجو در مقطع کارشناسی هستند و ۴۰۰ رشته تحصیلات تکمیلی و ۹۰ گروه آموزشی دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

دیگر خبرها

  • جنگ غزه کلاس‌های درس دانشگاه کلمبیا را مجازی کرد
  • برگزاری دهه سرآمدی آموزش در دانشگاه اصفهان
  • برگزاری دوره آموزشی آشنایی بیماری‌های کرم ابریشم ویژه نوغانداران بخش بایگ شهرستان تربت حیدریه
  • فعالیت کلاس‌های درس مدارس خوزستان تا روز آخر
  • یاد گرفتن زبان انگلیسی باید در چه سنی انجام شود؟
  • برگزاری کارگاه آموزشی سبک فرزندپروری با رویکرد اسلامی
  • ارتقای سطح کیفی آموزش به دانشجویان با تبیین اهمیت یادگیری عمیق
  • برگزاری کلاس آموزشی راههای انتقال و پیشگیری ازبیماری‌های مشترک انسان و دام دردامپزشکی نیشابور
  • همایش آموزش پزشکی با شعار «از کلاس درس تا عرصه» برگزار می شود
  • رویکردی نوین در آموزش دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی