Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-25@11:06:09 GMT

دستگیری ۱۳ شایعه ساز فضای مجازی در کردستان

تاریخ انتشار: ۱۰ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۱۶۶۷۸

دستگیری ۱۳ شایعه ساز فضای مجازی در کردستان

سرهنگ عباس مسعودی جانشین فرماندهی انتظامی کردستان در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج ،گفت: تاثیر فضای مجازی در شکل دهی افکار شهروندان برکسی پوشیده نیست، اما شهروندان باید به این مورد توجه کنند که اخبار صحیح را از منابع رسمی و مورد تأیید دریافت کنند.

او افزود: دشمنان انقلاب اسلامی از طریق فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی به راحتی با تزریق خوراک خبری و اطلاعاتی، انتشار اخبار کذب، مظلوم نمایی، القای شبهات و شایعه پراکنی در نهانخانه افکار به ارتباطات اجتماعی و نگاه‌های سیاسی تک تک افراد نفوذ می‌کنند و افکار و نظرات آنان را جهت دهی می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مقام انتظامی راهکار‌های مقابله با تهدیدات و آسیب‌های اجتماعی شبکه‌های مجازی را فرهنگ سازی، آموزش عمومی و نظارت مستمر دانست و افزود: باید با همکاری دستگاه‌های فرهنگی گامی موثر در راستای آگاه سازی عمومی برداشته شود.

جانشین فرماندهی انتظامی استان با اشاره به گسترش روزافزون کاربران و مخاطبان در فضای مجازی آن را یک فرصت و همچنین یک تهدید دانست و اظهار داشت: ما می‌توانیم از این علم و فناوری به عنوان یک فرصت در راستای ماموریت‌های پلیس استفاده کنیم.

او ادامه داد: بر اساس رصد‌های صورت گرفته در فضای مجازی که جزء ماموریت‌های اصلی پلیس فتا محسوب می‌شود، متاسفانه شاهد انتشار اخبار جعلی و کلیپ‌های غیرواقعی و تقطیع شده در خصوص انتشار وسیع بیماری کرونا ویروس هستیم که انتشار اینگونه کلیپ‌ها و اخبار جعلی در فضای مجازی باعث ایجاد نگرانی خانواده‌ها و تشویش اذهان عمومی در کشور و در سطح استان شده است.

سرهنگ مسعودی تصریح کرد: عده‌ای افراد سودجو و کلاهبردار با دامن زدن به انتشار این گونه اخبار و موج سواری بر فضای رسانه‌ای با هدف سودجویی اقتصادی اقدام به تبلیغ فروش اقلام و تجهیزات دارویی و بهداشتی پیشگیری از ابتلا به بیماری کرونا ویروس با قیمت‌های گزاف در شبکه‌های اجتماعی و سایت‌های واسط فروشگاهی کرده اند که تذکرات و توجیهات لازم به مدیران این گونه سایت‌ها مبنی بر حذف و عدم درج آگهی با موضوعات مشابه هر گونه سودجویی داده شده است.

او اظهار داشت: در همین راستا ۱۳ شایعه ساز در فضای مجازی که با انتشار اخبار نادرست اقدام به تشویش اذهان عمومی کرده و از طرفی اقدام به بهره برداری سوء اقتصادی از طریق فروش اقلام بهداشتی در فضای مجازی می‌کردند توسط پلیس فتا برخورد قضائی و انتظامی شد.

جانشین فرماندهی انتظامی استان در پایان با بیان اینکه پلیس فتا در کل استان تمام نشانگاه‌های فضای مجازی را رصد و با متخلفان برابر قانون برخورد خواهد کرد از شهروندان خواست اخبار و اطلاعات مربوط به بیماری کرونا را فقط از طریق رسانه ملی و خبرگزاری‌های رسمی کشور پیگیری کنند و به اخبار منتشر شده در فضای مجازی اعتماد نکنند.

انتهای پیام/ع

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نیروی انتظامی مراجع قضایی فضای مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۱۶۶۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقام‌جویی زن جوان از یک بلاگر معروف | زن جوان دستگیر شد

به گزارش همشهری آنلاین، سرهنگ فرشید زینلی فرمانده انتظامی مرودشت در استان فارس اظهار داشت: خانمی به پلیس فتا مراجعه کرد و اظهار داشت شخصی ناشناس در فضای مجازی من را به عنوان کلاهبردار معرفی کرده و با این کار باعث بی‌اعتباری کسب و کار و ریزش اعضای فضای مجازی من شده است.

وی افزود: رسیدگی به این پرونده ‌به‌ صورت ویژه در دستور کار کارشناسان قرار گرفت و با انجام اقدامات فنی و تخصصی لازم توسط کارشناسان، هویت فرد ناشناس در کمترین زمان ممکن کشف و طی هماهنگی با مرجع قضایی به پلیس فتا احضار شد.

رئیس پلیس شهرستان مرودشت گفت: متهم که خانمی ۳۱ ساله است در بازجویی اولیه مدعی شد، بر سر اختلافی که با شاکی برای تبلیغات کسب و کارش داشته، اقدام به نشر اکاذیب در گروه‌های فضای مجازی کرده و قصد بی‌اعتباری وی را داشته است.

این مقام انتظامی با اشاره به اینکه متهم انگیزه خود را انتقام‌جویی شخصی اعلام کرد، گفت: در این خصوص پرونده تشکیل و متهمه به مراجع قضایی معرفی شد.

سرهنگ زینلی هشدار داد: فضای مجازی جایی برای انتقام‌جویی نیست و با خاطیان برابر قانون برخورد خواهد شد. از جرائم سایبری که می‌تواند آثار جبران‌ناپذیری در زندگی افراد داشته باشد، انتشار تصاویر خصوصی، نشر اکاذیب و توهین در فضای مجازی است که معمولا با سهل‌انگاری خود کاربر در دسترس مجرمان سایبری می‌افتد.

وی تاکید کرد: بنابراین می‌طلبد شهروندان فضای مجازی را به عنوان محلی برای ابراز اختلافات خانوادگی و انتقام‌جویی انتخاب نکنند و مراتب را از طریق مراجع قانونی پیگیری کنند.

کد خبر 846537 منبع: ایران برچسب‌ها خبر مهم پلیس فتا حوادث ایران

دیگر خبرها

  • ۵ صفحه مجازی به دلیل انتشار محتویات خلاف اخلاق و عفت عمومی مسدود شد
  • پلیس اصفهان خبر داد: اجرای هوشمندانه طرح نور در فضای مجازی
  • نظارت پلیس فتای قم بر فضای مجازی همزمان با اجرای طرح نور
  • دستگیری فروشنده تجهیزات تقلب در کنکور در فضای مجازی
  • دستگیری ۱۸ شیاد کنکوری
  • انتقام‌جویی زن جوان از یک بلاگر معروف
  • مسدود شدن ۸۴ صفحه اینستاگرامی هنجارشکن در بوشهر
  • با آگهی‌های اجارهٔ ارزان خانه گول نخورید!
  • انتقام‌جویی زن جوان از یک بلاگر معروف | زن جوان دستگیر شد
  • مسدود شدن ۲۱ صفحه اینستاگرامی هنجارشکن