Web Analytics Made Easy - Statcounter

در بخش پیشگیری از شیوع بیشتر کرونا، رزمایش «یا ثارالله» جهت مبارزه با این ویروس توسط سپاه در سلسله برگزار می‌شود و در حوزه درمان رئیس دانشگاه علوم پزشکی راه‌اندازی ۶۴ تخت آی سی یو در لرستان را نیازمند ۳۰ میلیارد اعتبار دانسته است. ۱۰ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۶:۴۶ استانها لرستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، روزانه آمار مبتلایان به ویروس کرونا در استان لرستان افزایش یافته و در کنار بهبودی و ترخیص این نوع بیماران، متاسفانه برخی نیز جان خود را از دست می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس آخرین آماری که ظهر امروز از سوی رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان اعلام شد تاکنون در لرستان 680 نفر به این ویروس مبتلا شده‌اند و از آنجا که از روز گذشته تا ظهر امروز 43 بیمار دیگر به این ویروس مبتلا شده‌اند و آمار ابتلا همچنان رو به افزایش است جا دارد مردم به خاطر سلامتی خود، خانواده و همنوعانشان باز هم خانه نشینی را بر ترددهای غیر ضروریی ترجیح دهند تا زنجیره انتقال ویروس کرونا قطع شود.

در پی شیوع بیشتر این ویروس و به خطر افتادن سلامت مردم، مسئولان بر آن شدند تا با اعمال محدودیت‌های بیشتر در رفت و آمدها، ترددهای غیر ضروری را به حداقل برسانند که اخیر نیز مسئولان بروجرد از اجرای طرح زوج و فردخودروها آن هم در مواقع ضروری خبر دادند.

اما در کنار کار جهادی مدافعان سلامت که این روزها بی وقفه مشغول خدمات رسانی به بیماران کرونایی هستند، گروه‌های جهادی و بسیجی نیز روزهاست پای کار آمده‌اند تا با ضد عفونی، گند زدایی، توزیع اقلام بهداشتی، تولید ماسک به سلامت مردم کمک کنند.

این روزها در شهرستان‌های استان مختلف نیروهای سپاه نیز  جهت مقابله با ویروس کرونا در حال خدمت رسانی به مردم هستند و در شهرستان سلسله که همواره بیشترین آمار مبتلایان را طی روزهای گذشته داشته، علاوه بر پای کار آمدن گروه‌های مختلف و ارتش، سپاه نیز برای حفظ سلامت مردم در بخش‌های مختلف به میدان آمده تا در این شرایط کمک حال مردم باشد.

برگزاری رزمایش «یا ثارالله» جهت مبارزه با ویروس کرونا در سلسله

سرهنگ محمود یوسفوند در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم درسلسله با اشاره به اینکه رزمایش «یا ثارالله» با رمز یا رسول الله در شهرستان سلسله برگزار  می‌شود اظهارداشت: در این رزمایش کارهایی در راستای مبارزه با کرونا ویروس انجام می‌شود.

وی افزود: مراقبت از خانواده‌های کرونایی یکی از برنامه‌هایی است که با تشکیل پیک‌های موتوری و با نظارت شبکه بهداشت به درب منازل این عزیزان رفته تا خدماتی که نیاز دارند به آنها ارائه شود.

فرمانده سپاه شهرستان سلسله به فعالیت سه مرکز غربالگری در سطح شهرستان اشاره و عنوان کرد: در بحث غربالگری بسیج جامعه پزشکی و بسیج جامعه زنان در آن مراکز کمک کرده و برای گندزدایی سراسر شهرستان و روستاها نیز به همه فرماندهان حوزه‌ها و پایگاه‌ها ابلاغ شده تا با نظارت شبکه بهداشت و خانه‌های بهداشت این کار را انجام دهند.

وی با اشاره به اینکه همه اعضای قرارگاه سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی، پویش‌های مردمی و همه خیران شهرستان و خارج از استان نیز شب و روز کار می‌کنند گفت : با شعار در خانه می‌مانیم و عمل به آن تا ریشه کن کردن این ویروس منحوس کرونا در خدمت همه مردم ولایتی سلسله هستیم.

تولید روزانه 2000 هزار ماسک در شهر پلدختر

فرحناز رحمانپور رئیس بسیج جامعه زنان پلدختر در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در پلدختر اظهار داشت: قرارگاه شهید قاسم سلیمانی در شهر پلدختر همزمان با شیوع کرونا در کشور و استان لرستان فعالیت خود را تغییر وشروع به تولید ماسک کرده است.

وی با بیان اینکه 25 نفر از خواهران بسیجی با 10چرخ خیاطی مشغول تولید ماسک نانو دو و سه لایه هستند افزود: روزانه دو هزار ماسک در قرارگاه شهید سلیمانی تولید می‌شود.

رئیس بسیج جامعه زنان پلدختر عنوان کرد: خواهران بسیجی در دو شیف صبح وعصر از ساعت 8 صبح تا 14 بعداز ظهر و در شیفت عصر از ساعت 15تا 21 شب مشغول تولید ماسک هستند‌.

وی بیان کرد:خواهران بسیجی روز عید نوروز هم مشغول تولید ماسک در قرارگاه شهید سلیمانی بودند و تا ریشه کنی و نابودی کامل بیماری کرونا تولید ماسک را ادامه خواهیم داد.

راه‌اندازی 64 تخت آی سی یو در لرستان نیازمند 30 میلیارد تومان اعتبار 

محمدرضا نیکبخت ظهر امروز در گفت‌وگوی ویدئویی با رئیس جمهور بااشاره به وضعیت کرونا در استان لرستان  اظهار داشت: پس از اعلام ستاد استانی مبارزه با کرونا و علوم پزشکی مردم خودجوش وبدون هیچ گونه فشار و اجبار اقدام به تعطیلی مغازه‌ها  و در خانه ماندن کردند.

وی افزود: در استان لرستان برخی از مردم از لحاظ مالی با مشکل روبرو هستند و با توجه به شیوع کرونا در استان بسیاری از اقشار آسیب پذیر  برای زندگی روزمره دچار مشکل شده‌اند و منتظر کمک‌هایی از طرف دولت هستند. 

رئیس دانشگاه علوم پزشکیبا اشاره به امکانات بیمارستانی استان لرستان عنوان کرد: خوشبختانه در استان لرستان از لحاظ دارد مشکلی نداریم و از لحاظ تخت‌های بیمارستانی 55 تخت آی سی یو  خالی آماده خدمت داریم ولی به طور کلی  منتظر اعتبار جهت تجهیز و راه‌اندازی 64 تخت آی سی یو با اعتبار 30 میلیارد تومان در هفت شهرستان استان هستیم تا برای مقابله با  اتفاقات مشابه در  آینده با مشکل روبرو نشویم.

وی بیان کرد: خوشبختانه با رعایت کردن توصیه‌های بهداشتی از طرف  مردم بنده نظرم این است طی روزهای آینده با کاهش آمار مبتلایان به ویروس کرونا مواجهه خواهیم شد.

تولید ماسک توسط بانوان بسیجی پلدختر  برای شکست کرونا

 بانوان بسیجی شهر پلدختر این روزها در قرارگاه جهادی شهید حاج قاسم سلیمانی با نصب عکس شهید در جبهه‌ای دیگر از خط مقدم سلامت روزانه دو هزار ماسک تولید می‌کنند که در تصاویر زیر این اقدام جهادی را می‌بینید:

لرستان| سیر صعودی بیماری کرونا در سلسله کنترل شد؛ ورود و خروج خودروها به شهرستان ممنوع شدافزایش آمار مبتلایان به کرونا در لرستان؛ 43نفر جدید مبتلا شدندگفت‌وگوی ویدئویی تسنیم| فرمانده سپاه لرستان: 14 هزار بسیجی لرستانی در میدان نبرد با کرونا حضور دارند / سپاه ‌یک میلیون ماسک تولید می‌کند

انتهای پیام/642/ش

R41450/P/S6,72/CT7

منبع: تسنیم

کلیدواژه: استان لرستان آمار مبتلایان تخت آی سی یو ویروس کرونا بسیج جامعه تولید ماسک هزار ماسک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۱۷۵۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پروژه های عمرانی گیلان سرعت می گیرد/ زباله سوز رشت نیازمند اعتبار ۲۰۰۰ میلیاردی

ایسنا/گیلان معاون عمرانی استاندار گیلان گفت: در سال جهش تولید هستیم و باید به پروژه های عمرانی سرعت ببخشیم و لذا بررسی پروژه های شهرستانی را در دستور کار داریم.

موسی فکور امروز پنجم اردیبهشت ماه در حاشیه بازدید از پروژه‌های شهرستان آستانه اشرفیه در گفت وگو با ایسنا، با بیان اینکه پیرو دستور استاندار گیلان مبنی بر بررسی پروژه‌های شهرستان‌ها جهت رفع موانع و تسریع در بهره‌برداری به شهرستان آستانه اشرفیه آمدیم، اظهار کرد: در سال جهش تولید هستیم و باید به پروژه‌های عمرانی سرعت ببخشیم.

وی با اشاره به بازدید خود از پروژه‌های شهر آستانه اشرفیه از جمله دیواره سازی سفیدرود (پل تا پل) و ساماندهی پل قدیمی شهر و بازگشایی مسیر ۳۵ متری حاشیه حرم مطهر و...، افزود: فعلا هشت متر اول طرح توسعه حرم را بازگشایی کردیم و در اعتبارات آتی به شهرداری کمک می‌کنیم.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری گیلان از افتتاح پروژه فیبر نوری شهر آستانه اشرفیه خبر داد و تاکید کرد: آسفالت و تعریض محور آستانه به کیاشهر انجام شده و با محوریت اداره راهداری شهرستان رفع اشکالات و هدایت آب‌های سطحی در دستور کار قرار دارد.

فکور پل کیاشهر را نیازمند تحکیم بستر و مقاوم‌سازی پایه‌ها دانست که با مسئولیت اداره راهداری انجام می‌شود و گفت: یکی از پروژه‌های مهم کیاشهر، اسکله صید و صیادی است و لذا به اداره کل حفاظت محیط زیست ماموریت دادیم تا الزامات زیست محیطی این پروژه را بررسی کند.

وی با بیان اینکه اداره کل شیلات گیلان فراخوان جذب سرمایه‌گذار را اعلام خواهد کرد و به زودی شاهد بهره‌برداری از این پروژه خواهیم بود، یادآور شد: پروژه پیاده‌راه شهرداری کیاشهر نیز پیشرفت خوبی دارد و در حال تکمیل است.

معاون عمرانی استاندار گیلان همچنین به مسئله پسماند اشاره و اظهار کرد: تا قبل از دولت سیزدهم هیچگونه اقدامی درباره پسماند استان گیلان انجام نشده بود، اما با حضور رئیس‌جمهور در گیلان و اهتمام استاندار در معرفی پسماند به عنوان ابرچالش، شاهد اقدامات خوبی بودیم.

وی با اشاره به پیشرفت ۸۴ درصدی پروژه ساماندهی لندفیل سراوان، تاکید کرد: بخش عمده این پهنه ۱۷ هکتاری را پوشش دادیم و درختکاری کردیم.

فکور با بیان اینکه تصفیه شیرابه سراوان به زودی انجام می‌شود، خاطرنشان کرد: قرارداد پیمانکار تعیین شده دارای ایراداتی بود و لذا با محوریت شهرداری رشت، مجددا فراخوان انتخاب پیمانکار اعلام شد و به زودی کار را آغاز می‌کنیم؛ به دو خط کارخانه کمپوست نیز دو خط جدید پردازش اضافه می‌شود.

معاون عمرانی استاندار گیلان با اشاره به تخصیص اعتبار ۱۰۰ میلیارد تومانی در جریان سفر رئیس‌جمهور جهت ساماندهی پسماند سراوان، متذکر شد: با رایزنی‌های اخیر استاندار گیلان ۵۰ میلیارد تومان دیگر تخصیص داده شد.

وی به معطلی ۱۰ ساله پروژه زباله سوز رشت نیز اشاره و تصریح کرد: در این دولت توانستیم ۲۰۰۰ میلیارد تومان به این پروژه تخصیص دهیم که تسهیلات ارزی و ریالی آن از محل صندوق توسعه و از طریق بانک رفاه به پیمانکار داده می‌شود و تا دو سال آینده شاهد بهره‌برداری از زباله‌سوز خواهیم بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • لزوم فرهنگ سازی مراجعه به مشاوره، ضرورت جامعه مدرن
  • پروژه های عمرانی گیلان سرعت می گیرد/ زباله سوز رشت نیازمند اعتبار ۲۰۰۰ میلیاردی
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • ۵۶ هزار هکتار از اراضی پلدختر زیر کشت محصولات کشاورزی رفت
  • راه اندازی سه پاسگاه محیط‌بانی در لرستان
  • دستگیری شکارچیان کبک وحشی و تیهو در پلدختر
  • روزانه ۲۳ تن زباله های پلاستیکی در ایلام تولید می شود
  • آغاز به کار آزمایشی «سینما دانش» شهرستان قوچان 
  • شکوفه های بهاری در سلسله لرستان
  • شکوفه های بهاری در شهرستان سلسله - لرستان