Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-25@12:31:41 GMT

پتانسیل رادیو در آموزش مکمل مورد غفلت واقع شده است

تاریخ انتشار: ۱۰ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۱۷۵۹۰

پتانسیل رادیو در آموزش مکمل مورد غفلت واقع شده است

فریبرز حمیدی رییس مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص تبلیغات موثر تدریس دروس از طریق صدا و سیما خصوصاً برای مناطق محروم و روستایی و عشایری گفت: ما هر روز برنامه های روزانه آموزش دروس و صدا و سیما را روی پرتال آموزش و پرورش قرار می دهیم و از سوی دیگر در فضاهای مجازی و کانال های مختلف مجازی و رسانه های رسمی نیز آنها را اطلاع رسانی می کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی‬ ادامه‬ داد: ‬یکی از پتانسیل هایی که به نظر می رسد در آموزش مکمل کمی مورد غفلت واقع شده است رادیو است چرا که اگر بیشتر از ۹۰ درصد کشور پوشش آنتن تلویزیونی‬ دارند‬ و‬ خانواده‬ ها‬ به این امکان‬ مجهز‬ هستند‬ و‬ یا‬ امکان‬ استفاده‬ از‬ اینترنت در‬ اکثر‬ نقاط‬ کشور‬ مهیاست‬ اما‬ باید گفت‬ تقریبا‬ پوشش‬ رادیو‬ در‬ کشور‬ صد‬ در‬ صد‬ است. ‬

حمیدی‬ بیان کرد: ‬ ما با شبکه رادیویی یک برنامه ریزی هایی صورت دادیم تا حافظه شنیداری بچه ها را تقویت کنیم و رادیو امکان بسیار مهمی برای امر آموزش است و باید این امکان احیا شود. ‏

وی گفت: علاوه بر اینها هزار راهبر آموزشی مشخص کرده ایم که در مناطق دورافتاده و عشایری بسته آموزشی را در اختیار معلمان قرار دهند و بتوانیم یک پوشش حداکثری در موضوع آموزش مجازی و شعار آموزش تعطیل نیست داشته باشیم.

کد خبر 4884093 آزاده سهرابی

منبع: مهر

کلیدواژه: وزارت آموزش و پرورش رادیو ویروس کرونا شهرداری تهران نوروز شیوع کرونا آموزش مکمل وزارت آموزش و پرورش شهر تهران دستگیری سارق پلیس راهور حوادث چهارشنبه سوری احتکار ضدعفونی سازمان هواشناسی نیروی انتظامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۱۷۵۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یاد گرفتن زبان انگلیسی باید در چه سنی انجام شود؟

آفتاب‌‌نیوز :

محمدعلی خونساریان اظهار کرد: در بحث آموزش زبان انگلیسی آنچه مهم بوده این است که کودکان ظرفیت یادگیری چندین زبان را دارند اما باید به صورت مداوم و مستمر اتفاق بیفتد، یعنی اگر یادگیری زبان از طریق کلاس انجام شود، تاثیر آنچنانی را به همراه ندارد و ممکن است کودک تنها تعدادی کلمه، حرف و اعداد انگلیسی را فرا بگیرد.

وی افزود: توصیه می‌شود خانواده‌هایی که دارای فرزند کمتر از هفت سال هستند، برای یادگیری و حصول نتیجه مطلوب به صورت مستمر تکرار و تمرین صورت گیرد، به طور مثال در خانواده‌هایی که پدر و مادر زبان و گویش متفاوتی دارند کودکان هر دو زبان را فرا می‌گیرند که این امر به دلیل استفاده مداوم از کلمات است.

این مدرس زبان انگلیسی گفت: در حقیقت آموزش رسمی زبان از سن کمتر از ۶ سال توصیه نمی‌شود و بهتر است که فرزند در ابتدا زبان مادری را فرا بگیرد، زیرا آموزش پیش از آن کمی دشوار است و به نوعی آسیب به شمار می‌رود، یعنی فرزند باید به شناخت کامل از یادگیری رسیده باشد و حتی ممکن است یادگیری در سن کمتر از ۶ سال موجب دلزدگی کودک شود، البته این امر در بحث آموزش رسمی حروف و نوشتار است و در آموزش گفتاری و شنیداری مشکل آنچنانی ایجاد نمی‌کند.

خونساریان با اشاره به اینکه در هر سنی یادگرفتن یک زبان در کنار سایر زبان‌ها توصیه می‌شود، بیان کرد: در سنین بالای ۷ سال یادگیری زبان مشکلی ایجاد نمی‌کند بلکه توصیه می‌شود چرا که یادگیری زبان از نظر عصب شناسی کل مغز را درگیر می‌کند، از طرفی یادگیری زبان منتج به افزایش درک دانش‌آموز در دروس دیگر می‌شود، البته این مساله برای هر زبان به جز زبان مادری صادق است و همچون ورزش کاملی برای مغز به شمار می‌رود.

وی در خصوص مهمترین مشکل یادگیری زبان انگلیسی در مدارس، تصریح کرد: باتوجه به روش‌های آموزش و سیستم آموزشی، دانش‌آموز بعد از اتمام دوران مدرسه نمی‌تواند به خوبی آنچه را فرا گرفته پیاده‌سازی و به صورت روان صحبت کند که این امر به دلیل کم بودن ساعت‌های یادگیری زبان در مدارس و مطلوب نبودن روش تدریس است، البته در زبان عربی هم این مساله دیده می‌شود که می‌توان گفت مشکل از سیستم آموزشی و روش و کتب آموزشی است، البته سیستم آموزشی اندکی تغییر و ایرادات اندکی رفع شده اما به طور کامل تحولی اتفاق نیفتاده است.

این مترجم زبان انگلیسی در پایان در خصوص یادگیری مجازی زبان، خاطرنشان کرد: اگر روش کاملاً درست انجام شود یادگیری مجازی مشکلی ندارد، اما به نظر می‌رسد این موضوع در کشور به خوبی نهادینه نشده است، یعنی اگر تصور کنیم که تنها از طریق گوشی و تنها با یک صوت یادگیری انجام شود قطعاً تاثیر آن از کلاس حضوری بسیار کمتر است، باید مدرس در بحث تدریس مجازی کار کرده باشد یعنی آموزش در قالب مطالب کمک آموزشی و فیلم باشد، بنابراین مدرسی که به صورت مجازی تدریس می‌کند باید کاملاً با روش‌ها آشنا باشد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • مدال برنز نمایشگاه اختراعات ژنو بر گردن مخترع ایرانی
  • مخترع ایرانی مدال برنز نمایشگاه اختراعات ژنو ۲۰۲۴ را کسب کرد
  • ایران یک کشور صادراتی با محوریت دانش بنیان تبدیل خواهد شد
  • پژوهش ستون مستندسازی رادیویی است/ برنامه‌ساز حرفه‌ای آموزش ببیند
  • فراهم شدن امکان تغییر رشته تحصیلی دانش آموزان
  • وزیر کشور: اجرای حجاب یک دستور قانونی است/ بانوانی که در این زمینه دچار اهمال و غفلت باشند با تذکر باید به آن احترام گذارند؛ اگر توجه نکنند طبق قانون ورود می‌شود/ فراجا با ورود افراد آموزش دیده اقدام به اجرای طرح نور کرده است
  • پوشش‌دهی موج FM در استان کرمان ارتقا یافت
  • تردد در دانشگاه شریف محدود می‌شود
  • یاد گرفتن زبان انگلیسی باید در چه سنی انجام شود؟
  • ستاد حجاب در سال ۱۴۰۲ به ریاست وزیر کشور تشکیل شد