Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-03-29@09:46:42 GMT

۵۰۰ هزار هکتار از اراضی رفع تداخل شد

تاریخ انتشار: ۱۰ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۱۷۶۰۸

۵۰۰ هزار هکتار از اراضی رفع تداخل شد

به گزارش روز یکشنبه وزارت جهاد کشاورزی، « علیرضا اورنگی» با اعلام این مطلب افزود: از ۲۵ اسفندماه سال ۹۸ با سیاست تمرکز سامانه ۱۳۱ در ستاد سازمان امور اراضی کشور، کار نظارت و گزارشات مردمی را از طریق ستاد مردمی در خصوص تغییر کاربری ها انجام داده‌ایم.

وی اظهارداشت: ما تلاش کردیم تا پایان سال ۹۸ کلیه فرماندهان یگان‌های حفاظت اراضی کشاورزی در سراسر استان‌ها منصوب شوند که خوشبختانه یگان‌های حفاظت اراضی منصوب شده و ورود یگان حفاظت و سامانه ۱۳۱، یک کار هماهنگ در جهت جلوگیری از تغییر کاربری اراضی کشاورزی کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس سازمان امور اراضی کشور تصریح کرد: تمام نیروهای ما از ۲۵ اسفندماه سال ۹۸ تا ۱۵ فروردین امسال در استان‌ها و شهرستان‌ها نسبت به تعیین کشیک شبانه‌روزی در سطح مدیریت سازمان‌های جهاد کشاورزی استانی برای مراقبت های لازم حضور دارند که این کار به درستی اجرایی شد.

به گفته وی، گزارش‌ها به صورت ۲۴ ساعت یکبار به سازمان اعلام می شود.

اورنگی با اشاره به اقدامات انجام شده در رابطه با رفع تداخل اراضی ملی و مردمی خاطرنشان کرد: تا پایان سال ۹۸ حدود ۱۰ میلیون هکتار از اراضی دارای تداخل اجرای مقررات موازی در سراسر کشور را از طریق کمیسیون‌های استانی و کارگروه‌های شهرستانی رسیدگی کردیم که از مجموع این بررسی‌ها، حدود ۵۰۰ هزار هکتار را رفع تداخل کردیم؛ در واقع در اجرای مقررات موازی این اراضی به صورت غیر ملی تشخیص داده شد.

رییس سازمان امور اراضی کشور افزود: این اراضی رسیدگی شده بیش از ۴۳ هزار پرونده را در مراجع قضایی را  کاهش داد.

اورنگی درباره تاسیس گلخانه ها گفت: گلخانه ها طبق قانون ماده چهار تبصره یک مصوب شده در سال ۱۳۸۵ که در سال ۱۳۸۶ مطابق آیین‌نامه مصوب شده از طریق دولت به ما ابلاغ شد، به منظور بهینه سازی محصولات کشاورزی و در راستای فعالیت‌های بخش کشاورزی محسوب می‌شود و تغییر کاربری قلمداد نمی شود اما صدور مجوز باید با موافقت رئیس سازمان امور اراضی کشور انجام شود.

وی افزود: از ابتدای سال ۹۸ در بخشنامه‌ای که ابلاغ شد، با همکاری سازمان نظام مهندسی کشاورزی، موافقت یکساله توسط جهاد کشاورزی استان‌ها با احتساب میزان مساحتی که اعلام شده، ابلاغ می شود.

به گفته اورنگی، پس از آن سازمان نظام مهندسی کشاورزی پروانه‌ تاسیس را صادر می‌کند که با این موافقتنامه و صدور پروانه تاسیس، کشاورزان می توانند برای اخذ تسهیلات و تاسیس گلخانه اقدام کنند.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی سازمان امور اراضی کشور جهاد کشاورزی سال ۹۸

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۱۷۶۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجهیز بیش از ۷۰ هزار هکتار از اراضی به سامانه‌های نوین آبیاری

حسین برزگر رئیس سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: با توجه به اهمیت روز افزون آب در بخش کشاورزی و وضعیت بارش‌ها در سال آبی جاری دو هزار هکتار از زمین‌های کشاورزی این استان به سامانه‌های نوین آبیاری مجهز شده‌اند.

وی افزود: اجرای این میزان سامانه آبیاری تحت فشار با کمک اعتبارات دولتی، سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و همچنین اعتبارات سفر رئیس‌جمهور در بخش طرح‌های آب وخاک و اجرای سامانه‌های نوین آبیاری انجام شده است.

برزگر اظهار کرد: اعتبارات سفر رئیس‌جمهور زمینه‌ساز جهش بزرگی در اجرای طرح‌های کشاورزی و همچنین مشارکت بهره‌برداران نیز در روند پیشبرد طرح‌ها بسیار مهم است.

بیشتر بخوانید

تصویب ۳۰۰ میلیارد ریال برای اجرای سامانه‌های آبیاری نوین

وی گفت: اجرای سامانه‌های نوین آبیاری یکی از روش‌های اصولی و کاربردی مدیریت آب در مزارع است که منجر به افزایش راندمان، بهره‌وری مصرف آب در مزرعه و پایداری تولیدات محصولات کشاورزی می‌شود.

برزگر با تاکید بر اجرای سامانه‌های نوین آبیاری با راندمان بالاتر و مصرف آب کمتر افزود: یکی از موارد مهم و ضروری ارتقای سامانه‌های نوین آبیاری توسعه فناوری‌های نوین در این بخش به شمار می‌رود و در این ارتباط این استان یکی از استان‌های پایلوت در خصوص آبیاری هوشمند در کشور است.

وی تاکید کرد: با توجه به درخواست متقاضیان در این بخش استفاده از سرمایه‌گذار بخش خصوصی کمک شایانی به اجرای این طرح‌ها می‌کند.

برزگر با بیان اینکه چهارمحال و بختیاری بر اساس درصد تجهیز سطح مزارع به سامانه‌های نوین آبیاری از استان‌های پیشرو و برتر کشور است گفت: بیش از ۷۰ هزار هکتار از اراضی استان تاکنون به سامانه‌های نوین آبیاری مجهز شده اند.

رئیس سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری افزایش بهره وری و راندمان مصرف آب، افزایش اشتغال و درآمد کشاورزان و مهاجرت معکوس را از مزایای اجرای سامانه‌های نوین آبیاری در استان عنوان کرد.

وی اضافه کرد: اجرای سامانه‌های نوین آبیاری از اولویت‌های اساسی سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری در سال ۱۴۰۳ است.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • کشت گندم در ۵۹ هزار هکتار اراضی چهارمحال و بختیاری
  • ۹۵ درصد اراضی کشاورزی تا شهریور ۱۴۰۳ رفع تداخل می شوند
  • چهارمحال و بختیاری پیشرو در تجهیز اراضی به سامانه نوین آبیاری
  • ارزش تولیدات کشاورزی کشور ۷۰ میلیارد دلار است
  • اجرای طرح جهش تولید گندم در ۱۸۹ هزار هکتار از اراضی آذربایجان غربی
  • اختصاص اعتبار ویژه برای اجرای طرح‌های آب و خاک در آذربایجان غربی
  • تجهیز بیش از ۷۰ هزار هکتار از اراضی به سامانه‌های نوین آبیاری
  • شوری ۶.۵ میلیون هکتار اراضی کشاورزی و چالش بهره‌وری در تولید
  • نزدیک به 576 هکتار اراضی ملی به بیت المال بازگشت
  • دو درصد پروتئین کشور در قم تولید می‌شود