Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز یکشنبه دانشگاه علوم پزشکی گناباد دکتر جواد صادقی نسب افزود:  ۵۷۰ مورد بازرسی از کارخانه ها، معادن و کارگاهها و ۴۰ مورد بازرسی از جایگاه‌های سوخت شهرستان‌های گناباد و بجستان با هدف نظارت بر رعایت مسائل بهداشتی و پیشگیری از بیماری کرونا طی همین مدت انجام شد.
وی ادامه داد: دو واحد تولیدی شهرستانهای گناباد و بجستان هم به دلیل رعایت نکردن موارد بهداشتی و پیشگیرانه در برابر بیماری کرونا طی مدت یاد شده به مراجع قضایی معرفی شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او توزیع بیش از هزار بسته آموزشی در واحدهای صنعتی، آموزش ۱۰۰ بهگر، بهداشت یار و رابطان اصناف و هفت مورد بازرسی از شرکت های خدماتی پسماند را از دیگر فعالیت‌های معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی گناباد طی همین مدت برشمرد.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گناباد با بیان اینکه طی یک ماه گذشته ۳۲۸ کارگاه در مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی گناباد (شهرستانهای گناباد و بجستان) برای پیشگیری از بیماری کرونا اقدام به گندزدایی کرده اند و  ۲۹۶ واحد صنفی، کارگاه و کارخانه هم با پیگیری بازرسان بهداشت حرفه ای به صورت داوطلبانه اقدام به تعطیلی واحدهای خود کردند.
صادقی نسب افزود: در همین راستا علاوه بر توزیع بسته‌های آموزشی، ۲۷۱ نفر از پرسنل بیمارستان علامه بهلول گنابادی و آیت الله مدنی بجستان تحت آموزش‌های نحوه صحیح استفاده از وسایل حفاظت فردی قرار گرفتند.

وی ادامه داد: با راه‌اندازی سامانه غربالگری کرونا حدود ۷۳ درصد خانوارهای تحت پوشش این دانشگاه در شهرستان‌های گناباد و بجستان طی یک ماهه قبل تحت غربالگری علائم کرونا قرار گرفتند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گناباد بدون اشاره به تعداد این خانوارها از مردم خواست با مراجعه به سایت خودمراقبتی کرونای وزارت بهداشت ،درمان و آموزش پزشکی به آدرس salamat.gov.ir  اقدام به تکمیل پرسشنامه مربوطه کنند.

صادقی نسب ادامه داد:  علاوه بر این خود اظهاری، مراقبان سلامت نیز در تماس‌های تلفنی با خانواده‌ها، به ثبت اطلاعات مربوطه می‌پردازند و پس از ثبت اطلاعات در این سامانه، چنانچه فردی مشکوک به ابتلا به ویروس کرونا شناسایی شود از طریق ارسال پیامک، راهنمایی‌های لازم به وی ارایه می شود.
وی تصریح کرد: با  تشخیص زودهنگام ابتلا به ویروس کرونا، مراحل درمان این بیماری کوتاه‌تر و کم خطرتر انجام می شود.

دانشگاه علوم پزشکی گناباد با دو بیمارستان علامه بهلول گنابادی و آیت الله مدنی، ۱۷ مرکز سلامت، ۴۶ خانه بهداشت و ۱۵ پایگاه اورژانس مشغول ارائه خدمت به مردم شهرستان‌های گناباد و بجستان در جنوب استان خراسان رضوی است.
 شهرستان‌های گناباد و بجستان واقع در جنوب استان خراسان رضوی با ۱۴۰ هزار نفر جمعیت، زیرپوشش خدمات دانشگاه علوم پزشکی گناباد قرار دارند.

منبع: جماران

کلیدواژه: بودجه 99 ویروس کرونا استان خراسان رضوی پیامک خراسان رضوی درمان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی شهرستان های گناباد و بجستان دانشگاه علوم پزشکی گناباد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۱۷۷۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سلامت خانواده؛ محور برنامه های هفته سلامت در خراسان رضوی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر توسعه شبکه و ارتقاء سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد و مدیر برنامه‌های هفته سلامت این دانشگاه گفت: برنامه های هفته سلامت این دانشگاه امسال  با محور سلامت خانواده و در حوزه‌های مختلف دانشگاه و در موضوعات سلامت خانواده، جوانی جمعیت، بیماری‌های واگیر و غیرواگیر، کودکان زیر 5 سال، مادران باردار و  سالمندان برگزار می شود.

دکتر حسن عبدالله‌زاده افزود:  این برنامه‌ها با شعار (سلامت خانواده و مردمی سازی سلامت) از اول تا هفتم اردیبهشت امسال اجرا می‌شود.

وی گفت: طرح سلامت خانواده و نظام ارجاع از برنامه های مهم این دولت است که  درقالب آن خدمات موردنیاز به بیماران و گروه‌های هدف طبق سطح‌بندی ارائه و برای  اجرای هرچه بهتر آن از ظرفیت بخش خصوصی استفاده می شود.

مدیر برنامه‌های هفته سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: بهره‌برداری از پایگاه سلامت حضرت جوادالائمه(ع) کاشمر  از برنامه های هفته سلامت است که در مساحت 200 مترمربع و با اعتبار 2.5 میلیارد تومان با مشارکت خیران حوزه سلامت ساخته  و 50 درصد این اعتبار به همت  دانشگاه علوم پزشکی مشهد و 50 درصد مابقی نیز به همت خیران نیک‌اندیش حوزه سلامت در این شهرستان تأمین شده است.

دکتر عبدالله‌زاده افزود: در این پایگاه خدمات مراقبتی در تهمه  سنین و همچنین برنامه‌های پیشگیری، غربالگری و واکسیناسیون بیماری‌های مختلف واگیر و غیرواگیر،  موضوعات خاص همچون سرطان ارائه می‌شود.

مدیر توسعه شبکه و ارتقاء سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: برنامه غربالگری و درمان رایگان سرطان هم که به تازگی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی آن را اعلام کرده در برنامه کاری  همه مراکز حوزه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد قرار می‌گیرد و افراد مشکوک به این بیماری، رایگان تحت مراقبت‌های بهداشتی و درمانی قرار می‌گیرند.
دکتر عبدالله‌زاده افزود: در هفته سلامت از 5 خانواده معزز شهدای مدافع سلامت در حوزه بهداشت، شهیدان سمیه شیرین فریمانی، بی بی صدیقه سیدی، علی حاجی‌پور، احمد یلی‌یزدان‌آباد، و محمد سالاری که از شهدای شهرهای مشهد، قوچان و فریمان هستند تجلیل می شود.

در روزشمار هفته سلامت روز شنبه، اول اردیبهشت، به نام سلامت خانواده، حق و مسئولیت همگانی، روز یکشنبه، دوم اردیبهشت، به نام  سلامت خانواده از آموزش و پرورش تا آموزش عالی، روز دوشنبه، سوم اردیبهشت به نام سلامت خانواده و سلامت زمین، روز سه‌شنبه، چهارم اردیبهشت، به نام سلامت خانواده و سلامت روانی اجتماعی، روز چهارشنبه، پنجم اردیبهشت، به نام سلامت خانواده و فرهنگ سلامت، روز پنجشنبه، ششم اردیبهشت، به نام سلامت خانواده و جوانی جمعیت و روز جمعه، هفتم اردیبهشت، به نام سلامت خانواده، غذای سالم و ورزش همگانی نامگذاری شده است.

دیگر خبرها

  • کمبود ۱۰۰۰ نیروی انسانی در حوزه بهداشت و درمان قم
  • خوابگاه دانشجویان بین الملل دانشگاه علوم پزشکی مشهد در مرحله تکمیل
  • ارتباط ۳۵ ساله نهاد نمایندگی رهبری با دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • تزریق ۵۸۴ هزار دز واکسن فلج اطفال در خراسان رضوی
  • بیمارستان گناباد و بجستان درانتظار ماده ۲۳،بیمارستان جدید به شهر‌های زیر۵۰ هزار نفرتعلق نمی‌گیرد
  • بهره برداری از طرح‌های دانشگاه علوم پزشکی
  • اعتبار ۱۲۰ میلیارد تومانی بیمارستان بهلول گناباد
  • طرح سلامت شهری در استان اصفهان اجرایی می‌شود
  • سلامت خانواده؛ محور برنامه های هفته سلامت در خراسان رضوی
  • فرودگاه منطقه ای گناباد یک سرمایه ملی است