Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس پلیس راه مازندران گفت: طرح فاصله‌گذاری اجتماعی با ترافیک بوده و این مهم اجتناب‌ناپذیر است.

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان ساری، مخاطبان این رسانه در سامانه "فارس‌من" با ثبت سوژه با عنوان« اجرای نادرست طرح فاصله‌گذاری اجتماعی و مشکلات ترافیکی برای اهالی ساری» خواستار پیگیری رسانه‎ای این موضوع شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در توضیح سوژه آمده است، اجرای این طرح برای جلوگیری از شیوع کرونا بسیار خوب است اما بهتر است از مشکلات ترافیکی زیادی که برای برخی افراد شهرستان ساری ایجاد کرده است کاسته شود.

اگر نام این طرح فاصله‌گذاری نامگذاری شد بهتر است نیروی انتظامی از ابتدای حوزه استحفاظی قائم‌شهر به ساری مستقر بود تا ترافیک سنگینی را برای کارمندان، کادر پزشکی و پرسنل نیروی انتظامی و ... که در حاشیه شهرستان ساری سکونت دارند و مجبور هستند خود را به محل کار و جابجایی شیفت خود برسانند، و حتی ممکن است در این میان بیمار بدحالی وجود داشته باشدو زمان پنج دقیقه‌ای را یک ساعت و نیم در ترافیک معطل نباشند.

استاندار و فرماندار شهرستان ساری صرفا جهت اطلاع شما، بار ترافیکی شدید 8کیلومتری قبل از گاردجنگل و جداسازی تنها هر یک ماشین در این محدوده سبب شد مشکلات روانی برای برخی اقشار مردم شهرستان ساری ایجاد کند.

رئیس پلیس راه مازندران در این‌باره در گفت‌وگو با فارس، اظهار کرد: معمولا مکان‌هایی که برای ایست و بازرسی درنظر گرفته می‌شود باید ایمن باشد که ازنظر پلیس این محدوده است.

علیرضا قدمی با اعلام اینکه اجرای این طرح با ترافیک است و این مهم اجتناب‌ناپذیر است، افزود:  ذاتا شرایط خاص است و عادی نیست و باید ترافیک را تحمل کرد.

وی با بیان اینکه تاکید پلیس در چنین شرایطی رعایت مقررات است، خاطرنشان کرد: ضرورت دارد رانندگان هم رعایت کنند و مقاومت نکرده و در برابر گروه کنترل برای حفظ سلامتی خود و دیگران مطیع باشند.

پیش از این فرماندار ساری در واکنش به برخی گلایه‌های مردمی، گفت: در دستورالعمل تاکید ویژه برای جلوگیری از خودروهای غیربومی دارد و ما هم تابع مسؤولان اجرایی کشور در سطح کلان هستیم.

انتهای پیام/86034/غ

منبع: فارس

کلیدواژه: فارس من طرح فاصله گذاری اجتماعی قدمی پلیس ترافیک ساری مازندران طرح فاصله گذاری شهرستان ساری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۱۷۹۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویداد ویژه ایمنی و حمل و نقل در پایتخت

همزمان با هفتم اردیبهشت ماه که به‌عنوان روز "ایمنی حمل و نقل" نامگذاری شده، رویداد ویژه "ایمنی و حمل و نقل" به‌صورت یکپارچه در مناطق ۲۲گانه شهر تهران برگزار می‌شود. - اخبار اجتماعی -

 به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، براساس دستورالعمل ابلاغی از سوی شهرداری تهران، اهداف اصلی این رویداد که به‌صورت هماهنگ و یکپارچه در مناطق مختلف پایتخت برگزار می‌شود، ترغیب شهروندان به استفاده از حمل و نقل همگانی، رعایت ایمنی در سفرهای درون‌شهری، مشارکت سازمان‌های مرتبط و نهادهای مردمی و نیز توجه ویژه به موتورسیکلت‌سواران، عابرین پیاده و... اعلام شده است.

شهریار افندی‌زاده؛ مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهر تهران در این باره گفت: این رویداد، اقدامی نمادین است تا با عزم و اراده مشترک، توجه افکار عمومی را به موضوع ایمنی و رعایت مقررات مربوط به حمل و نقل شهری معطوف کنیم.

وی تاکید کرد: راهبرد ایمنی، نیازمند همکاری همه دستگاه‌ها و نهادهای متولی و البته همراهی شهروندان است، بنابراین تمام دستگاه‌های مرتبط از جمله پلیس راهور، شهرداری‌ها، شرکت‌های سازنده خودرو، آموزش و پرورش، مسئولان اجرایی و سایر ارگان‌ها و سازمان‌ها، حتی رسانه‌ها نیاز است در کنار هم برای مقابله با تلفات ناشی از حوادث ترافیکی چاره‌اندیشی کنند.

مشکل واگن‌های وارداتی چینی سرانجام حل شد

به گفته مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهر تهران، رویداد "ایمنی حمل و نقل" درنظر دارد توجه شهروندان تهرانی به‌خصوص اقشار در معرض خطر تصادفات مانند کودکان، افراد مسن، دوچرخه‌سواران، موتورسواران و...، همچنین مدیران شهری، متولیان حوزه حمل و نقل و ایمنی، کاربران و فعالان فضای مجازی و سازمان‌های مردم‌‎نهاد را به موضوع مهم رعایت مقررات ایمنی در خیابان‌ها و معابر پایتخت جلب کند.

افندی‌زاده با اشاره به اینکه این برنامه از چهارم اردیبهشت ماه آغاز و تا دهم اردیبهشت ماه 1403 ادامه خواهد داشت، تاکید کرد: تمرکز بر برنامه‌های آموزشی، ایمنی تردد در خیابان ویژه دانش‌آموزان، اجرای برنامه‌های مشارکتی با سازمان‌های مردم‌نهاد و تولید و انتشار محتوای رسانه‌ای از جمله: اکران پوستر رویداد در ساختمان‌های شهرداری‌های مناطق، نواحی، پارک‌های آموزش ترافیک، همچنین روی انواع سازه‌های تبلیغاتی، پرتابل، بیلبورد، استرابورد و عرشه پل یا نمایش در تلویزیون‌های شهری و تولید و انتشار اخبار از رویدادهای مربوط، از جمله فعالیت‌هایی است که طی یک هفته انجام می‌گیرد.

به گزارش تسنیم، مدیرعامل سازمان حمل و نقل ترافیک شهر تهران ضمن بازدید از اقدام‌های انجام شده و تعدادی از طرح‌های ترافیکی منطقه 6 گفت: با توجه به موقعیت مرکزی و عملکرد فرا منطقه‌ای و همچنین تمرکز مراکز مهم آموزشی، اداری، تجاری، فرهنگی و تفریحی، این منطقه یکی از پر رفت و آمدترین مناطق پایتخت به شمار می‌آید و از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است.

مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرتهران افزود: آغاز عملیات اجرایی ساخت پایانه حمل و نقل عمومی، راه‌اندازی 3 جایگاه سوخت کوچک مقیاس، نصب سازه های ترافیکی (دروازه‌ای و صلیبی)، 200 پنل دیوار صوتی در بزرگراه کردستان، اجرای بیش از 34 کیلومتر گاردریل و 5 کیلومتر حفاظ طولی میانی، 147 متر حفاظ بتنی طولی، نصب 488 تابلو ترافیکی، احداث ایستگاه های بی. آر.تی، مطالعات شبکه و تغییر جهات، انجام اصلاح هندسی با رویکرد ایمن‌سازی، از اهم پروژه های منطقه 6 در حوزه حمل و نقل است.

افندی‌زاده با اشاره به وجود بزرگترین پایانه مرکزی شهر در این منطقه گفت: از مهمترین پروژه‌هایی که می‌بایست در این منطقه اجرا شود، می‌توان از یکپارچه سازی حمل و نقل همگانی، ضرورت شناسایی و ساماندهی ترافیکی در نقاط توزیع و جذب سفر و همچنین نظم بخشی منطقه‌ای و شهری با اجرای پروژه پارک حاشیه‌ای نام برد.

مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهر تهران با تاکید به سیاست‌ها و برنامه‌های مدیریت شهری در حوزه حمل و نقل و ترافیک، به منظور توسعه حمل و نقل پاک در این منطقه، از شهرداری منطقه 6 خواست تا گزارشی از مکان‌یابی ایستگاه‌های شارژ خودرو برقی، مکان‌یابی مسیرهای قابل توسعه در استفاده از دوچرخه و اسکوتر در معابر و شریان‌های پرتردد تهیه و برای بررسی بیشتر در کمیته‌های کارشناسی به سازمان حمل و نقل و ترافیک شهر تهران ارسال کند.

افندی‌زاده با عنایت به وجود خوابگاه دانشجویان در محدوده خیابان کارگر شمالی و دانشگاه تهران در محدوده میدان انقلاب اسلامی و همچنین وجود بوستان لاله، خواستار ارسال نیازمندی‌های این منطقه برای احداث پارکینگ عمومی و طبقاتی شد تا ضمن مطالعات جامع و بررسی آن اقدام‌های بعدی انجام گیرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پل مدرس ترافیک شهر همدان را حل می کند؟
  • اجرای طرح ایمن‌سازی مدارس حاشیه راه‌های مازندران
  • جزئیات طرح جدید ترافیک تهران | طرح جدید در نیمه اول سال ۱۴۰۳ نهایی می‌شود
  • حذف «زوج و فرد» در طرح جدید ترافیک تهران | طرح جدید در نیمه اول سال ۱۴۰۳ نهایی می‌شود
  • ترافیک مرکز کرج با بهره برداری از امتداد بلوار ماهان کاهش می یابد/ متمم موافقت نامه باغ ارتش بزودی در شورای شهر کرج مطرح می شود
  • زوج و فرد از طرح ترافیک پایتخت حذف شد
  • زمان اجرای تغییرات در طرح ترافیک تهران
  • رویداد ویژه ایمنی و حمل و نقل در پایتخت
  • اجرای تمهیدات ترافیکی ویژه برگزاری کنکور در البرز
  • اجرای پویش زنگ ترافیک در مدارس استان کرمان