Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمان براساس مصوبه ستاد تنظیم بازار استان کرمان، در راستای کاهش خطر انتقال ویروس کرونا و کاهش ازدحام، واحدهای میوه فروشی بازار مظفری کرمان از ۱۴ تا ۱۸ فروردین ماه جاری تعطیل می شود.

دکتر"محمدجواد فدائی" استاندار کرمان عصر امروز یکشنبه دهم فروردین ماه در نخستین جلسه کارگروه تنظیم بازار استان کرمان در سال ۹۹ با اشاره به نظرات درباره تعطیلی واحدهای صنفی بازار مظفری اظهار کرد: همه تلاش و تصمیمات برای کاهش خطر انتقال کرونا است و باید کاری بکنیم که در این زمینه موثر باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: از روز نخست تصمیمات براساس نظرات کارشناسی بوده و اگر نظر کارشناسی تصمیمات را تائید نکند، فایده ای ندارد.

"سینا خسروی" معاون سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمان در این جلسه گفت: در راسته بازار مظفری کرمان ۷۵ واحد صنفی میوه فروش، چهار قصابی و سه واحد عرضه کننده مرغ و ماهی فعال است و دلیل اصلی ازدحام در این قسمت از بازار واحدهای میوه فروشی هستند.

وی در ادامه با اشاره به توزیع سیب درختی و پرتقال شیب عید در شمال استان کرمان عنوان کرد: تا پایان روز گذشته ۷۵ درصد سیب(۵۰۲ تن) و ۵۰ درصد پرتقال(۷۰۹ تن) توزیع شده است ضمن آنکه هم اکنون نیز ۳۱۸ تن پرتقال و ۱۱۳ تن سیب در سردخانه های شمال استان داریم.

به گزارش ایسنا، در این جلسه مصوب شد در ادامه طرح تنظیم بازار میوه شب عید، هر کیلوگرم سیب و پرتقال سبدی ۵۵۰۰ تومان و قیمت خرده فروشی هر کیلوگرم ۵۸۰۰ تومان به فروش برسد.

براساس این گزارش "عباس سعیدی" رییس سازمان جهاد کشاورزی شمال استان کرمان با اشاره به اینکه در پی شیوع ویروس کرونا و کاهش تقاضای بازار مرغ روی ست مرغداران مانده، گفت: از ابتدای بهمن ماه ۹۸ تا اول اسفند ۲ میلیون و ۷۵۵ هزار قطعه جوجه ریزی در مرغداری های شمال استان کرمان انجام شده است.

وی افزود: بیش از ۴۶۸۰ تن گوشت مرغ در این یک ماهه تولید شده که اکنون میزان کشتار نشده نزدیک به ۳۲۶۰ تن گوشت است و باید سریع تر کشتار و توسط پشتیبانی امور دام خریداری و منجمد شود.

رییس سازمان جهاد کشاورزی شمال استان کرمان با اشاره به غیرفعال بودن برخی کشتارگاه های در روزهای اخیر تصریح کرد: باید در این زمینه کشتارگاه ها فعالیت کرده و پلاستیک و کارتن موردنیاز برای بسته بندی تامین شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ستاد تنظيم بازار مرغداران واحدهای صنفی اخبار اقتصادی کرمان استانی اقتصادی استان کرمان بازار مظفری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۱۸۱۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجاره نشین بودن ۶۰ درصد واحدهای صنفی تربت حیدریه

      به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،   مدیر صنعت، معدن و تجارت تربت حیدریه گفت: هم اکنون بیش از ۱۳ هزار واحد صنفی در شهرستان تربت حیدریه فعال هستند.   محمدرضا ملکی روز سه‌شنبه افزود: امید است بتوان در آینده‌ای نزدیک واحدهای تجاری برای فعالیت تخصصی اصناف ایجاد کرد که دارای دسترسی آسانی هم برای مردم باشند.   وی ادامه داد: اجاره نشینی اصناف موجب می‌شود هر ساله هزینه‌ها افزایش یابد و این فعالان با مشکل در پرداخت هزینه اجاره بها رو به رو می‌شوند.   مدیر صنعت معدن و تجارت تربت حیدریه گفت: انتقال واحدهای کارگاهی هم به شهرک های صنفی یا مجتمع های صنفی نیازی است که باید به آن پاسخ داد.   ملکی افزود: اگر بتوان مجتمع ها و شهرک های صنفی دارای دسترسی آسان هم برای این منظور ایجاد کرد اقدام بزرگی در راستای کمک به بهبود خدمات و محیط شهری انجام گرفته که مردم آثار آن را در مبلمان شهری و ساماندهی فعالان این حوزه مشاهده خواهند کرد.   وی ادامه داد: یکی دیگر از نیازهای شهرستان تربت حیدریه ایجاد سایت یا مجموعه نمایشگاهی دائمی است که این می‌تواند برای ساکنان ۱۲ شهرستان اطراف تربت حیدریه نیز مفید باشد.   مدیر صنعت معدن و تجارت تربت حیدریه گفت: افزون بر ۱۳ هزار واحد صنفی فعال این شهرستان براساس نوع فعالیت شان شامل توزیعی، خدماتی، فنی و خدمات فنی تقسیم بندی می شوند که در قالب ۴۲ اتحادیه صنفی و یک اتاق اصناف مشغول به فعالیت هستند.   ملکی افزود: ۲۳ انتخابات صنفی هم طی سال گذشته برگزار شد و تلاش می‌شود در سال جاری هم هفت انتخابات برگزار شود.   مرکز شهرستان ۲۲۴ هزار نفری تربت‌حیدریه در ۱۵۰ کیلومتری جنوب مشهد قرار دارد.

دیگر خبرها

  • پلمب ۶۵ واحدصنفی املاک و خودرو در کرمان
  • رعایت حجاب و عفاف در واحدهای صنفی اسلامشهر الزامی است
  • اجاره نشین بودن ۶۰ درصد واحدهای صنفی تربت حیدریه
  • شناسه «یکتا» برای تمامی فعالان اقتصادی ضروری است
  • طرح جدید اتاق اصناف / منتظر این بازرسان باشید
  • ادامه اجرای طرح «زیست شبانه» و نظارت بر فعالیت های اصناف در قم
  • تعطیلی دو روزه آخر هفته، رونق سفر و مصیبت حمل و نقل
  • نظارت مستمر بر تامین کالاهای اساسی انجام می‌شود
  • چین کمر تسلا را شکست/ حراج خودروهای تسلا برای ماندن در بازار
  • ویکند ۲ روزه در دو مرحله؟