Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-16@15:28:59 GMT

مبارزه با آفت ملخ صحرایی در ۴۵ هزار هکتار اراضی ۶ استان

تاریخ انتشار: ۱۰ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۱۸۵۱۴

مبارزه با آفت ملخ صحرایی در ۴۵ هزار هکتار اراضی ۶ استان

رئیس سازمان حفظ نباتات کشور گفت: تاکنون مبارزه با آفت ملخ صحرایی در سطح ۴۵ هزار هکتار از اراضی ۶ استان جنوبی کشور انجام شده است.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی سازمان حفظ نباتات، محمدرضا درگاهی در جلسه شورای مدیران این سازمان با اشاره به نقش سازمان حفظ نباتات در جهت تحقق شعار امسال، اظهار کرد: در زمینه کنترل آفات با تنوع بخشی به سبد سم کشور و ثبت آفت‌کش‌های جدید و کم خطر می‌توانیم در راستای جهش تولید در بخش کشاورزی گام‌های مؤثری برداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در بخش دیگری از سخنان خود از همکارانی که در عرصه مبارزه با آفت ملخ صحرایی در ۶ استان جنوبی کشور به صورت شبانه‌روزی و بدون تعطیلی مشغول مبارزه هستند، قدردانی و اعلام کرد: سطح کل مبارزه با آفت ملخ صحرایی تا به امروز به ۴۵ هزار هکتار رسیده است.

وی گفت: همکاری کشورهای حاشیه دریای سرخ و به ویژه عربستان سعودی در مبارزه مناسب با ملخ صحرایی و نیز ارسال و انتشار صحیح اطلاعات بر روی نقشه‌های سازمان فائو می‌تواند به برنامه‌ریزی‌ها و آمادگی بیشتر ما و سایر کشورهای منطقه برای مقابله و مبارزه بهتر با این آفت خطرناک کمک نماید بنابراین ضروری است سازمان فائو در این زمینه به کشورهای عضو CRC اخطار دهد.

انتهای پیام/ب

منبع: فارس

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی مبارزه ملخ صحرایی تنوع بخشی مبارزه با آفت ملخ صحرایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۱۸۵۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرهیز از هرگونه تعجیل بی‌مورد در واگذاری اراضی منطقه آزاد تجاری قصرشیرین

محمدطیب صحرایی، استاندار کرمانشاه در آیین معارفه مدیرعامل منطقه آزاد تجاری قصرشیرین که با حضور دبیر شورای عالی مناطق آزاد کشور برگزار شد، گفت : استان کرمانشاه مجموعه‌ای از ظرفیت‌ها و فرصت‌ها را در کنار یکدیگر دارد که باید به بهترین شکل مورد استفاده قرار گیرد و مردم از آن بهره‌مند شوند.

وی مرز‌های غربی استان و خصوصا شهرستان قصرشیرین را یکی از مزیت‌های مهم استان برشمرد و گفت: قصرشیرین علاوه بر اینکه یکی از گلوگاه‌های اصلی میزبانی از زوار اربعین است، از بعد اقتصادی و بلحاظ همجواری با هر دو بخش عربی و کردنشین عراق نیز فرصت مهمی برای کرمانشاه به شمار می‌رود.

استاندار کرمانشاه با بیان اینکه منطقه آزاد تجاری قصرشیرین می‌تواند به لحاظ اقتصادی و تجاری گشایش قابل توجهی برای استان ایجاد کند، بر استفاده حداکثری از ظرفیت‌های این منطقه تاکید کرد.

صحرایی افزود: منطقه آزاد تجاری قصرشیرین ظرفیت‌های متعدد در اختیار دارد که استفاده از آنها می‌تواند قصرشیرین را به یک منطقه آزاد ویژه و متمایز در کشور تبدیل کند.

وی مهمترین نکته‌درباره استفاده از ظرفیت‌های منطقه آزاد تجاری قصرشیرین را دنبال کردن امور منطقه به صورت منطقی و پرهیز از هرگونه تعجیل و اقدام شتاب زده دانست تا در آینده باعث بروز چالش و مشکل نشود و اظهار کرد: در عین پرهیز از هرگونه شتاب زدگی، نباید اجازه دهیم فرصت‌های این منطقه از دست برود.

استاندار کرمانشاه اقداماتی که تاکنون برای منطقه آزاد تجاری قصرشیرین انجام شده را بسیار مثبت عنوان کرد و یادآور شد: این اقدامات مقدماتی برای حرکت رو به جلو و پرشتاب منطقه آزاد تجاری قصرشیرین در آینده خواهد بود.

صحرایی بر لزوم استفاده از ظرفیت بدنه کارشناسی، اساتید دانشگاه‌ها و نخبگان برای پیشبرد اهداف منطقه آزاد تجاری قصرشیرین تاکید کرد .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • ۳۰۰ هزار هکتار از اراضی جهادکشاورزی در کشور به مسکن اختصاص یافت
  • خسارتی از بیماری «زنگ زرد» در مزارع لرستان گزارش نشد
  • مبارزه با سن گندم در ۸۶ هزار هکتار از اراضی استان همدان
  • تا کنون خسارتی از آفت «زنگ زرد» در مزارع لرستان گزارش نشده است
  • مبارزه با علف‌های هرز سطح ۱۶۷ هزار هکتار از مزارع گندم و جو در لرستان
  • مبارزه با آفت زنگ زرد در ۴۰۰ هکتار از گندم زار‌های لرستان
  • مبارزه با آفت «زنگ زرد» در ۴۰۰ هکتار از گندم‌ زارهای لرستان
  • مبارزه با بیماری «زنگ زرد» در ۴۰۰ هکتار از اراضی لرستان
  • پرهیز از هرگونه تعجیل بی‌مورد در واگذاری اراضی منطقه آزاد تجاری قصرشیرین
  • برگزاری چهارمین ستاد گیاهپزشکی در راستای بررسی بیماری زنگ زرد گندم