Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون حرفه‌ای و قهرمانی وزارت ورزش گفت: به انتخاب سرمربی تیم ملی فوتبال ورود نمی‌کنیم چون این موضوع از اختیارات فدراسیون است.

به گزارش ایمنا، مهدی علی نژاد معاون حرفه‌ای و قهرمانی وزارت ورزش درباره واگذاری سرخابی‌ها به بخش خصوصی عنوان کرد: ما جلسات متعددی داشتیم اما برای واگذاری باید زیرساخت ها فراهم می‌شد، بدهی‌ها و سرمایه‌ها مشخص می‌شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته بخشی هم به وزارت ورزش به افزایش سرمایه‌های این دو باشگاه کمک کرد، در واگذاری دو ورزشگاه که سند آنها به استقلال و پرسپولیس زده شد.

وی ادامه داد: برند سرخابی‌ها قیمت گذاری می‌شد و حسابرسی آنها در مجمع به تصویب می‌رسید که این کارها اسفند ماه انجام شد. اولویت وزارت ورزش این است در سال ۹۹ فرایند کار به اتمام برسد و با کمک وزارت اقتصاد دارایی و بخش خصوصی سازی سرخابی‌ها خصوصی شوند.

معاون وزیر ورزش و جوانان در پاسخ به این سوال که آیا واگذاری استقلال و پرسپولیس به بخش خصوصی اولویت شما در سال ۹۹ است خاطرنشان کرد: بله اولویت ماست تا پایان سال کار انجام شود. یک سری موانع هم برطرف شده است. اگر ارکان دیگر که باید همکاری کنند، می‌توانیم این دو باشگاه را واگذار کنیم.

علی‌نژاد در شبکه خبر حضور داشت در خصوص انتخاب سرمربی تیم ملی فوتبال و اساسنامه فدراسیون فوتبال تصریح کرد: وزارت ورزش به این موضوع ورود نمی‌کند چون انتخاب سرمربی از اختیارات فدراسیون‌هاست.

وی خاطرنشان کرد: فدراسیون خودش انتخابات را برگزار می‌کند. درباره اساسنامه هم باید بگویم قرار بود انتخابات ۲۵ اسفند برگزار شود اما فیفا به عنوان نهاد بین المللی و بالادستی از اساسنامه ایراد گرفت و برگزاری انتخابات را منوط به اصلاح اساسنامه کرد که مطابق با قوانین فیفا باشد. چون فیفا هم در ۴-۵ سال اخیر تغییراتی در قوانین داشته است. فدراسیون باید این کار را انجام دهد و وزارت هم نمی‌تواند دخالتی داشته باشد.

معاون حرفه‌ای و قهرمانی وزارت ورزش درباره تغییرات مدیران عامل سرخابی‌ها تصریح کرد: بخش عمده مجمع استقلال و پرسپولیس را وزارت ورزش تشکیل می‌دهد، طبیعی است هیأت مدیره را وزارت ورزش منصوب می‌کند و آنها مدیرعامل را مشخص می‌کنند. قطعاً ما هم دنبال ثبات مدیریتی هستیم اما گاهی اوقات اختلافاتی بین مدیرعامل و اعضای هیأت مدیره پیش می‌آید که در نهایت جابجایی اتفاق می‌افتد. ما تلاش می‌کنیم این اختلافات کمتر شود اما اجتناب ناپذیر است.

علی نژاد در پاسخ به این سوال که نباید فوتبال را با سیاست مخلوط کرد اما آیا وزارت ورزش نمی‌تواند با اتفاقاتی که می‌افتد و هزینه‌هایی که از دست می‌رود به انتخاب سرمربی تیم ملی ورود کند یادآور شد: فرآیند و ساز و کاری برای ورود نداریم. نمی‌توانیم به هیچ فدراسیونی از جمله فوتبال بگوییم کسی را انتخاب کنند یا نکنند. ما فقط جنبه حمایتی داریم انتخاب یک سرمربی برعهده هیئت رئیسه است که آن هم توسط مجمع انتخاب می‌شود بنابراین وقتی وزارت در انتخاب چیزی نقش ندارد ورود نمی‌کند. البته ما دیدگاه خودمان را می‌گویم اما فدراسیون‌ها باید نسبت به انتخاب‌ها پاسخگو باشند.

وی در ادامه صحبت‌هایش به افتخارات ورزشی ایران در سال ۹۸ اشاره کرد و گفت: ما ۵۲ سهمیه کسب کرده‌ایم. قهرمانی‌های متعددی در رشته‌های مختلف داشتیم، در کشتی ۳۰۰ مدال کسب کردیم. اولین مدال نقره جهانی شمشیربازی را گرفتیم. بعد از انقلاب در دو رشته بسکتبال و والیبال سهمیه المپیک کسب و جام خوشه چین را برگزار کردیم. در سال ۹۹ مسابقات کسب سهمیه المپیک را خواهیم داشت. پیش‌بینی من این است که رکوردمان از کسب ۶۳ سهمیه المپبک ریو بیشتر شود.

منبع: فارس

کد خبر 416772

منبع: ایمنا

کلیدواژه: مهدی علی نژاد وزارت ورزش و جوانان معاون وزیر ورزش و جوانان شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق انتخاب سرمربی وزارت ورزش سرخابی ها علی نژاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۱۹۰۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فدراسیون انجمن‌های ورزشی در انتظار انتخابات/ به این شائبه‌ها پایان دهید

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری علم و فناوری آنا، فدراسیون انجمن‌های ورزشی از جمله فدراسیون‌های بلاتکلیف است که وضعیت آن مشخص نیست. بعد از پایان دوران علیپور نام نویسی برای انتخابات این فدراسیون انجام شد تا فدراسیون انجمن‌های ورزشی رسما وارد پروسه انتخابات شود. همچنین از سوی وزارت ورزش و جوانان نصرالله پریچهره یکی از کارمندان باسابقه وزارت ورزش به عنوان سرپرست این فدراسیون انتخاب شد.

مهمترین ماموریت سرپرستان در دوران حضور در فدراسیون‌های ورزشی علاوه بر انجام امورات جاری فدراسیون، برنامه ریزی برای برگزاری انتخابات است، اما به نظر می‌رسد در فدراسیون انجمن‌های ورزشی این ماموریت مهم به شکل معکوس انجام می‌شود یا حداقل برخی‌ها تلاش دارند که انتخابات برگزار نشود!

مهمترین الزام در برگزاری انتخابات، برگزاری انتخابات کمیسیون‌های سه گانه فدراسیون بود که پس از پیگیری‌های بسیار در سکوت خبری برگزار شد تا تمامی الزامات لازم برای برگزاری انتخابات فدراسیون مهیا باشد.

نکته عجیب در برگزاری انتخابات کمیسیون‌های سه گانه فدراسیون انجمن‌های ورزشی این بود که فدراسیون در یک رفتار مبهم و بدون دلیل از انتشار نام برگزیده‌ها خودداری کرد. در حالیکه بر طبق عرف معمول برگزاری انتخابات کمیسیون‌ها و اسامی کاندیدا‌ها و در نهایت منتخبین رسانه‌ای می‌شود، روابط عمومی فدراسیون در یک مخفی کاری عجیب و بدون دلیل نه برگزاری انتخابات را رسانه‌ای کرد و پس از برگزاری آن تنها به خبر برگزار شدن بدون ذکر اسامی منتخبیت اکتفا کرد. آنچه تا کنون سابقه نداشته.

در نهایت با پیگیری رسانه‌ها از مبادی قانونی و بدون اعلام فدراسیون، اعضای انتخاب شده برای کمیسیون‌های ورزشکاران، مربیان و داوران به شرح زیر در رسانه‌ها منتشر شد:
کمیته مربیان: ۱-سیدامیر خوشبین (جوجیستو)، ۲-کیوان صفاییان (بیسبال)، ۳-فرزانه جعفرزادگان (جوجیستو)، ۴-راضیه امیری (جوجیستو)
کمیته داوران: ۱-امید شیری (سپک تاکرا)، ۲-سمیه شریفی (سافت بال)
کمیته ورزشکاران: ۱-وحید ملکی (سپک تاکرا)، ۲-مریم مرادمنش (سپک تاکرا)، ۳-آبتین نخجوانپور (بیس بال)، ۴-محمد صفدری (بیس بال)، ۵-زهرا رشوند (اسپوکس)، ۶-رویا کاهنی (کریکت)

با برگزاری انتخابات کمیسیون‌های مربیان، ورزشکاران و داوران مهمترین الزام قانونی برای برگزاری انتخابات فدراسیون انجمن‌های ورزشی مرتفع شده. وزارت ورزش و جوانان نیز تا به حال به خاطر مشخص نبودن نتیجه این انتخابات برای اعلام زمان مجمع انتخاباتی فدراسیون دست نگاه داشته بود و حالا به نظر می‌رسد باید هر چه سریعتر زمان برگزاری انتخابات این فدراسیون را مشخص کند تا این فدراسیون از وضعیت بلاتکلیفی خارج شود.

اگرچه به نظر می‌رسد برخی تلاش‌ها به شکل زیرپوستی انجام می‌شود که انتخابات برگزار نشده و این فدراسیون بلاتکلیف باقی بماند. هدف از این اتفاق گذر از مهلت قانونی و ثبت نام مجدد کاندیداهاست تا برخی‌ها که بیرون گود مانده اند و یا سودای ریاست دارند، فرصت حضور در انتخابات را پیدا کنند و بتوانند از این نمد برای خود کلاهی بسازند.

این در حالیست که وزارت ورزش و جوانان بار‌ها و بار‌ها تاکید کرده که انتخابات فدراسیون‌های ورزشی در اولین فرصت برگزار شود و فدراسیون‌ها از شرایط بلاتکلیفی خارج شوند. نکته‌ای که محمدشروین اسبقیان معاون ورزش قهرمانی در پایان انتخابات فدراسیون ترای اتلون بار دیگر آن را تاکید کرد. به نظر می‌رسد برای پرهیز از هر گونه شائبه و ابهام باید برگزاری انتخابات فدراسیون انجمن‌های ورزشی در اسرع وقت برگزار شده و این فدراسیون از بلاتکلیفی خارج شده و جلوی شائبه‌ها و ابهامات نیز گرفته شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رییس و هیات رییسه فدراسیون فوتبال با وزیر ورزش دیدار می کنند
  • تلاش‌های مخفیانه برای عدم برگزاری انتخابات فدراسیون انجمن‌های ورزشی
  • انتخابات فدراسیون انجمن‌های ورزشی در بلاتکلیفی
  • فدراسیون انجمن‌های ورزشی در انتظار انتخابات/ به این شائبه‌ها پایان دهید
  • ظرفیتی که کانون های اصلی توسعه ورزش از آن محرومند!
  • کنایه عضو هیات مدیره پرسپولیس به مدیرعامل استقلال؛ n میلیارد برای رضایتنامه گلر دوم! + عکس
  • رشته‌های نوپا آینده ورزش کشور را رقم می‌زنند
  • انتخاب رئیس هیأت موتورسواری و اتومبیلرانی کردستان
  • برگزاری مجمع هیات ورزش‌های زورخانه‌ای و کشتی پهلوانی خراسان رضوی
  • اسبقیان: سوم اردیبهشت مالکان استقلال و پرسپولیس مشخص می‌شود/ به دنبال حضور هیئت مدیره نیستیم