Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید«علی آقازاده» شامگاه یکشنبه در حاشیه بازدید از جاده‌های استان مرکزی در راستای اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی افزود: با اقدامات انجام شده و همکاری مردم در رعایت مسائل بهداشتی رتبه استان در زمینه ابتلا به ویروس کرونا از رتبه ششم به رتبه دهم افزایش یافته‌ است.

وی ادامه داد: ۹۶۰ هزار نفر معادل ۷۰ درصد جمعیت استان مرکزی توسط مرکزی بهداشت مورد رصد و غربالگری قرار گرفته‌اند و شرایط استان در این زمینه نسبت به سایر استان‌ها بهتر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار مرکزی با یادآوری منع عبور و مرور خودروها از یازدهم تا سیزدهم فروردین ماه در سطح شهرستان‌های استان گفت: برای جلوگیری از توقف و جریمه پنج میلیون ریالی وسایل نقلیه و قطع زنجیره انتقال ویروس کرونا نیاز است مردم همکاری لازم را با مسوولان استان داشته و از تردد غیر ضروری با خودرو در سطح شهرستان‌های استان خودداری کنند.

آقازاده افزود: با توجه به فعالیت دستگاه‌های اجرایی و کارخانجات استان مرکزی در روز یازدهم فروردین ماه، بر اساس برنامه ریزی‌های انجام شده مقرر شده‌است شماره پلاک و نام مالک خودروهای تردد کارکنان این نهادها به استانداری استان اعلام و مجوز تردد برای آنها صادر شود.

وی با یادآوری بازدید ۲۰ نقطه جاده‌های استان مرکزی در راستای اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی در استان افزود: در راستای اجرای این طرح ۹۰ درصد خودروهای غیر بومی توسط نیروهای سپاه، بسیج، پلیس راه، راهور و ارتش به مسیرهای کنار گذر و کمربندی شهرها هدایت می شوند.

استاندار مرکزی گفت: بازدید از جاده‌های شهرستان‌های کمیجان، ساوه و زرندیه در راستای اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی فردا یازدهم فروردین ماه در دستور کار قرار دارد.

یک هزار و ۸۶ مبتلا به بیماری کووید ۱۹ از ابتدای شیوع ویروس کرونا تا کنون در استان مرکزی شناسایی شده است.

کرونا، ویروس شایعی است که هرسال زمستان با علایم سرماخوردگی مشاهده می‌شد، اما از سال ۲۰۰۲ این ویروس جهش ژنتیکی داشته و ابتدا خود را با بیماری سارس، پس از آن مرس و در حال حاضر به شکل کووید ۱۹ نشان داده  که با دوره نهفتگی ۲ تا ۱۴ روز و با تظاهراتی نظیر تب بالا، سرفه، تنگی نفس، سردرد و گاهی با  اسهال و استفراغ همراه است.

نخستین مورد مثبت ابتلا به ویروس کرونا در استان مرکزی پس از قم در اول اسفندماه سال ۹۸ مشاهده شد.

۳۸ هزار و ۳۰۹ نفر از ابتدای شیوع ویروس کرونا به بیماری کووید ۱۹ در کشور شناسایی شده و ۲ هزار و ۶۴۰ نفر بر اثر این بیماری جان خود را از دست داده‌اند.

برچسب‌ها کرونا اراک استان مرکزی پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا اراک استان مرکزی علی آقازاده کرونا اراک استان مرکزی راستای اجرای ویروس کرونا استان مرکزی کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۱۹۴۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در نامه ای به وزیر بهداشت: وزارت بهداشت حذف هپاتیت C در ایران را اعلام کند

سیدموید علویان، در نامه‌ای به بهرام عین‌اللهی وزیر بهداشت، عنوان داشت: همانطور که مستحضرید وزارت بهداشت با سال‌ها فعالیت و تلاش مستمر در راستای حفظ سلامت جامعه که منجر به کاهش قابل توجه بار بیماری‌های ناشی از هپاتیت B و هپاتیت C در جامعه بخصوص بیماران خاص شده است.

غربالگری خون‌های اهدایی از نظر هپاتیت C از سال ۱۳۷۵ اثر چشم گیری در کاهش شیوع این بیماری در جمعیت‌های پرخطر از جمله بیماران هموفیلی، تالاسمی و دیالیزی داشته است.

از طرف دیگر، آغاز برنامه غربالگری تمامی بیماران خاص از نظر هپاتیت C و درمان رایگان آنها در سال ۱۳۸۵ که توسط آن وزارتخانه هدایت و حمایت شده است. همچنین با پیگیری‌های شبکه هپاتیت ایران و دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور و مراکز علمی و تحقیقاتی وابسته، از میزان مبتلایان به این بیماری به طور قابل توجه کاسته است.

این مدل به عنوان یک مدل موفق در جوامع علمی خارج و داخل کشور مطرح و مورد تقدیر قرار گرفته است. شیوع هپاتیت C در بیماران هموفیلی از ۴۰ درصد به کمتر از ۱ درصد و در بیماران تالاسمی از ۳۰ درصد به کمتر از ۱ درصد و در بیماران دیالیزی از ۱۸ درصد به کمتر از ۱ درصد در سراسر کشور کاهش جدی پیدا کرده است. لازم به ذکر است همکاری انجمن‌های مردم نهاد، کانون هموفیلی، انجمن تالاسمی ایران و خانواده بیماران هموفیل و تالاسمی زبانزد است.

درمان رایگان بیش از ۲۰ هزار بیمار خاص مبتلا به هپاتیت C برگه درخشانی از خدمت خالصانه به این بیماران است که سبب کاهش جدی مرگ و میر ناشی از آن شده است. در بسیاری از استان‌ها، از بیماران خاص مبتلا به بیماری هپاتیت خبری نیست و نخستین استان در سال ۱۳۹۶، خراسان جنوبی بود که ریشه کنی هپاتیت C در بیماران خاص انجام داد و از طرف شبکه هپاتیت ایران به مسعود ضیایی متخصص بیماری‌های عفونی و گرمسیری جایزه نینا (Novelty in NoHep activity) اهدا شد.

حال آنچه که سبب شد تا به حضرتعالی نامه بنویسیم این است:

۱- اعلام رسمی حذف هپاتیت C با توجه به کاهش بیش از ۹۰ درصد مبتلایان در بیماران خاص در کشور به سازمان بهداشت جهانی و پیگیری انتقال این تجربه به سایر کشورها

۲- تاکید به تمامی مراکز بیماران خاص در کشور تا در صورت مشاهده موارد ابتلای جدید به هپاتیت C با تائید مولکولی (پی سی آر) سریعاً به وزارت بهداشت اعلام، تا پیگیری درمان و ریشه یابی راه انتقال در موارد جدید صورت گیرد.

در خاتمه خواهشمند است دستور فرمائید تمامی مکاتبات اینجانب در مسئولیت قبلی به عنوان رئیس شبکه هپاتیت ایران مورد بازبینی حضرتعالی و کارشناسان و مدیران مرتبط قرار گیرد.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • کووید باعث تحریک آسم در کودکان نمی شود
  • همه‌چیز در مورد یک ویروس بهاری؛ بیشتر مراقب کودکان خود باشید
  • در نامه ای به وزیر بهداشت: وزارت بهداشت حذف هپاتیت C در ایران را اعلام کند
  • وزارت بهداشت حذف هپاتیت C در ایران را اعلام کند
  • ۷۰ درصد تشخیص پزشکان وابسته به آزمایشگاه است
  • توانایی واکسن سازی ایران را جهانی کردیم
  • مبارزه با بیماری «زنگ زرد» در ۴۰۰ هکتار از اراضی لرستان
  • علت ۷۰ درصد مرگ‌ها بیماری‌های قلبی و عروقی است
  • مبتلایان به دیابت در نیشابور ۳ برابر شد
  • سه برابر شدن مبتلایان به دیابت در نیشابور