Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-25@10:17:00 GMT

بهره‌گیری از ظرفیت های مردمی رمز موفقیت و خودکفایی است

تاریخ انتشار: ۱۰ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۲۰۰۸۱

بهره‌گیری از ظرفیت های مردمی رمز موفقیت و خودکفایی است

آقازاده گفت: بهره گیری از ظرفیت های مردمی و بسیجی رمز موفقیت و خودکفایی است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اراک، سید « علی آقازاده» امروز (10 فروردین) در حاشیه بازدید از کارگاه های تولید ماسک گروه های جهادی اراک، ضمن تبریک اعیاد شبانیه گفت: ما در طول شیوع بیماری کرونا در استان مرکزی به یک امتیاز خوب رسیدیم و آن استفاده از ظرفیت های مردمی و بسیجی بود که شاید در گذشته به این خوبی از این ظرفیت ها بهره نگرفته بودیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

استاندار استان مرکزی افزود: بلافاصله بعد از این بیماری هماهنگی های و برنامه ریزی های توسط ستاد مقابله با ویروس کرونا انجام شد، به ویژه در بخش تهیه تجهیزات مورد نیاز همچون ماسک که در این بخش شاهد کمک و همراهی نیروهای بسیجی و سپاه بودیم.

 

وی با اشاره به اینکه این عزیزان تمام امکانات و نیروی خود در سطح استان را به کار گرفتند، ادامه داد: این برنامه ریزی ها بحمدالله به نتیجه رسیده و نتیجه آن شکوفایی استعداد ها و رسیدن به تجهیزات مورد نیاز است که ما در این زمینه خود کفا شدیم.

 

این مقام مسئول با بیان اینکه صد در دصد این کارگاه های تولیدی مردمی و به همت مردم دایر شده است، افزود: این کارگاه های تولیدی  توسط بسیج خواهران، بسیج کارگری، بسیج مردمی، بسیج اصناف و به طور کلی بسیج سازندگی در جاهای مختلف در حالت فعالیت هستند.

 

استاندار مرکزی این حرکت های بسیجی را همانند دوران جنگ دانست و بیان کرد: در آن زمان در هر شهر و روستایی شاهد برپایی کارگاه های کوچکی بودیم که افراد جمع شده بودند تا یک نیازی را برطرف کنند که امروز آن صحنه ها در حال تکرار شدن است.

 

آقازاده برپایی این کارگاه ها را یک نوع احیای وحدت ملی و روحیه بسیجی دانست و گفت: امروز این روحیه در تهیه و تامین مایحتاجی که برای مقابله با ویروس کرونا لازم است متبلور شده است.

 

وی این مهم را یکی از نمادهای وحدت ملی در ایران دانست و بیان کرد: می توان از نیروهای مردمی در کارهای بزرگ در کشور استفاده کرد، بحمدالله هر چقدر به جلو می رویم در زمینه های که نیازمند بودیم با این روحیه  خود کفا شده و نیازها را برطرف می کنیم.

پایان پیام/177

منبع: شبستان

کلیدواژه: استان مرکزی استاندار کارگاه ها ظرفیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۲۰۰۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از ظرفیت‌های مردمی در برگزاری برنامه‌های دهه کرامت

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله علی خاتمی ظهر چهارشنبه در جلسه ستاد برگزاری مراسم دهه کرامت که در محل دفتر امام جمعه زنجان برگزار شد، با بیان اینکه یکی از ضرورت‌های برنامه‌های این دهه، استفاده از ظرفیت مردمی برای برگزاری هر چه باشکوه‌تر این برنامه‌ها است، گفت: بی‌شک با برخورداری از مشارکت مردمی می‌توان در برگزاری هر چه بهتر این برنامه‌ها گام برداشت.

وی با بیان اینکه در برگزاری برنامه‌های دهه کرامت، همه دستگاه‌ها باید از حداکثر توان خود استفاده کرده و هم‌افزایی در برگزاری این برنامه‌ها را جزو اولویت‌های اصلی خود قرار دهند، افزود: یکی از تأکیدات ما به برگزارکنندگان برنامه‌های دهه کرامت این است که از انجام کارهای موازی به جد اجتناب کنند.

نماینده ولی‌فقیه در استان زنجان با اشاره به اینکه تشکیل کمیته اجرایی و عملیاتی ستاد دهه کرامت یکی از ضروریات برنامه‌های این دهه به شمار می‌رود، اظهار کرد: معتقدیم در برگزاری برنامه‌های دهه کرامت باید رویکرد برنامه‌ها به گونه‌ای باشد که باعث ایجاد نشاط و شادی در مردم شود، به همین خاطر هر چقدر مشارکت مردم در برگزاری این برنامه‌ها بیشتر باشد، به همان میزان نشاط به همراه خواهد داشت.

آیت‌الله خاتمی همچنین به نقش ارزنده دستگاه‌های فرهنگی در برگزاری برنامه‌های دهه کرامت اشاره و خاطرنشان کرد: بدون شک، دستگاه‌های فرهنگی باید به واسطه بودجه‌ای که دریافت می‌کنند، در برگزاری این برنامه‌ها پیشگام بوده و نقش حمایتی خود را در این زمینه به خوبی ایفا کنند.

مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان زنجان نیز در این جلسه با تاکید بر اینکه می‌توان از ظرفیت کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد در استان در برگزاری باشکوه برنامه‌های دهه کرامت استفاده کرد، افزود: یکی از رویکردهای کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد استان در برگزاری چنین برنامه‌هایی، مردمی کردن این برنامه‌ها است.

محسن اسلامی از فعال بودن ۴۰۰ کانون فرهنگی و هنری مساجد در استان زنجان خبر داد و خاطرنشان کرد: کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد استان زنجان با توجه به ظرفیت‌هایی که دارد، قادر است برنامه‌ها و جشن‌های امسال دهه کرامت را در مساجد روستایی استان نیز برگزار کند.

کد خبر 6087634

دیگر خبرها

  • خدمت‌رسانی گروه‌های جهادگر بسیج در پی آبگرفتگی مناطق شیراز
  • دولتمردان باید میزان تصدی‌گری خود در عرصه اقتصاد را کاهش دهند
  • بهره مندی ۱۳۸ هزار کارگر در لرستان از پوشش بیمه تأمین اجتماعی
  • تلاش برای خودکفایی در تولید کودهای فسفاته با تمرکز بر شیمی و معدن
  • کار سخت بسیج برای رفاقت با وزیر/ زلفی‌گل از پس مطالبات بسیج دانشجویی بر می‌آید؟
  • استفاده از ظرفیت‌های مردمی در برگزاری برنامه‌های دهه کرامت
  • رسانه‌های استان سمنان روحیه بسیجی را در جامعه گسترش دهند
  • بازدید مدیرعامل بانک مسکن از شرکت ناواکو و تاکید بر استفاده از ظرفیت ها، تجارب و دانش بومی شرکت در جهت افزایش نوآوری، درآمدزایی و خودکفایی مالی
  • دانشگاهیان با ایجاد شرکت‌های دانش‌بنیان موجب خودکفایی کشور می‌شوند
  • اساتید بسیجی و غیربسیجی برای کمک به ارتقای نظام حکمرانی در صحنه هستند/ برگزاری ۱۷۳ کرسی نقد و نظریه پردازی