Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه علوم پزشکی استان البرز، دکتر حسین کریم گفت: خوشبختانه پیک اول کرونا با کمترین بحران و بدون آشفتگی پشت سر گذاشتیم و امیدواریم موج دوم کرونا با همکاری مردم و تحقق شعار در خانه ماندن سیر نزولی و ثابتی داشته باشد.

وی افزود: در موج اول این بیماری تعداد تخت‌های اشغال شده بیماران کرونایی از ۵۰۰ تخت عبور نکرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان البرز از موج دوم کرونا ابراز نگرانی کرد و گفت: هر تصمیم اشتباه، زود هنگام و غیرمنطقی می‌تواند مشکلاتی در مقابله با این ویروس ایجاد کند.

دکتر کریم ادامه داد: ساز و کار لازم برای دپوی کامل تجهیزات، ملزومات مصرفی و دارو برای دو ماه انجام می‌شود.

وی گفت: کمیته علمی دانشگاه در مقابله با کرونا بسیار فعال عمل می‌کند و چندین طرح تحقیقاتی مهم در دانشگاه در حال انجام است و دانشگاه طرح‌های پژوهشی خوبی در خصوص تولید واکسن، سرم درمانی و کیت‌های تشخیصی با همکاری سرم سازی رازی، مرکز تحقیقات پاستور و شرکت پادیا طب آغاز کرده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان البرز گفت: بررسی کارشناسی از نقاهتگاه‌ها به سرعت در حال انجام است تا محل‌های مناسبی برای اسکان بیمارانی که نیاز به بستری در بیمارستان ندارند دوران بیماری خود را در نقاهت‌گاها سپری کنند.

دکتر کریم اضافه کرد: طرح محله محور مقابله با کرونا که برای اولین بار در استان البرز کلید خورد باید تقویت شود زیرا فعالیت محلات متشکل از مراکز بهداشتی محلات، بسیج، سپاه، نیروی انتظامی، نیروی مردمی، هلال احمر و غیره کمک به سزایی می‌تواند در کنترل این بیماری داشته باشد.

وی افزود: بخش دیالیز ویژه بیماران کرونایی به زودی در استان راه اندازی می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان البرز بر استفاده از ظرفیت نظام پزشکی استان تاکید کرد و افزود: طی تفاهم نامه‌ای دانشگاه حتماً از توان پزشکان استان در نظام پزشکی بهره خواهد گرفت.

کد خبر 4888715

منبع: مهر

کلیدواژه: استان البرز خبرگزاری مهر بسیج سپاه ویروس کرونا رییس دانشگاه علوم پزشکی البرز ویروس کرونا ستاد مقابله با کرونا شیوع کرونا بوشهر ایلام گرگان شهرکرد سال جهش تولید ماسک طبی سیلاب ضدعفونی طرح غربالگری بارش باران تردد وسایل نقلیه دانشگاه علوم پزشکی استان البرز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۲۰۱۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود داروهای مخدر و آرامبخش های بنزودیازپین به عربستان ممنوع است/لزوم تزریق واکسن مننژیت+فیلم

رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت گفت: توصیه ما این است که زائران حتما نسخه انگلیسی دارو و توصیه پزشکشان را به همراه داشته باشند.

سیدعلی مرعشی، رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت در پاسخ به خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو پیرامون دارو‌های غیر مجاز و نحوه انتقال داروی بیماران اظهار داشت لیست دارو‌های ممنوعه هرسال توسط وزارت بهداشت عربستان ابلاغ می‌شود که همان لیست سال‌های گذشته است. لیست دارو‌ها را به پزشکان معاینه کننده زائرین داده ایم و وظیفه پزشکان این است که این لیست را به اطلاع زائر برسانند.

وی افزود: از دارو‌های ممنوعه، دارو‌های مخدر است که ورود آن کلا به عربستان ممنوع است. همچنین دارو‌های آرامیخش از خانواده بنزودیازپین مثل خانواده دیازپام نیز ممنوع است.

مرعشی در ادامه تصریح کرد: ورود سایر دارو‌ها ممنوعیتی ندارد، ولی برای اینکه عزیزان زائر در فرودگاه‌های مقصد دچار مشکل نشوند، توصیه ما این است که حتما نسخه انگلیسی دارو و توصیه پزشکشان را به همراه داشته باشند.

رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت در رابطه با واکسن‌های مورد نیاز برای سفر حج گفت: براساس دستورالعمل سعودی واکسن اجباری برای همه کشور‌ها واکسن مننژیت است و برای کشور ما همین واکسن در نظر گرفته شده است و از طریق هلال این واکسن برای همه زائرین تهیه شده است و تا دو هفته قبل از اعزام زائر باید این واکسن تزریق شود.

وی در پاسخ به سوالی پیرامون لزوم تزریق واکسن کرونا اذعان داشت: فعلا توصیه‌ای برای تزریق واکسن کرونا و آنفولانزا وجود ندارد. واکسن الزامی مننژیت است و نگرانی بابت بیماری کرونا وجود ندارد.

مرعشی در رابطه با بیماری‌های واگیر در میان زائران بیان داشت: رعایت نکات جمعی و فرعی در پیشگیری از بیماری‌های عفونی بسیار مهم است. به هر حال تعداد زیادی زائر از کشور‌های مختلف با بیماری‌های بومی مختلف در یک مکان قرار می‌گیرند و همین امر موجب می‌شود حتی افرادی که سیستم ایمنی قوی دارند به بیماری‌های عفونی مبتلا شوند. اما در صورت بیمار شدن نیاز به قرنطینه نیست.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • ارائه خدمات درمانی رایگان به بیماران هموفیلی
  • بهره مندی بیش از یک هزار و ۵۰۰ بیمار هموفیلی از خدمات درمانی و مراقبتی
  • سه برابر شدن مبتلایان به دیابت در نیشابور
  • فعالیت ۷۵۰۰ آزمایشگاه پزشکی در کشور / کرونا؛ تجهیزات آزمایشگاهی را فرسوده کرد
  • راه‌اندازی ٨ رشته جدید در دانشگاه علوم پزشکی کردستان
  • پایگاه اورژانس بانوان در همدان راه‌اندازی می‌شود
  • برگزاری نشست فصلی ترجمان دانش در دانشگاه علوم پزشکی اهواز
  • اخذ مجوز راه‌اندازی کارشناسی ارشد رشته اخلاق پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی قم
  • ورود داروهای مخدر و آرام‌بخش های بنزودیازپین به عربستان ممنوع است/لزوم تزریق واکسن مننژیت+فیلم
  • ورود داروهای مخدر و آرامبخش های بنزودیازپین به عربستان ممنوع است/لزوم تزریق واکسن مننژیت+فیلم