Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب می‌گوید: ما نیازمند هستیم تولید را در 4 عرصه اقتصادی یعنی بخش کشاورزی، بخش صنعت، بخش خدمات و بخش متفرقه که حوزه IT است، فعال کنیم.

«رضا جلالی»، عضو شورای مرکزی حزب مردم‌سالاری، درباره نامگذاری سال به نام جهش تولید به خبرنگار خبرگزاری برنا گفت: برای استقلال سیاسی کشور باید استقلال اقتصادی را مورد توجه ویژه قرار دهیم، دسترسی به این مهم امکان‌پذیر و میسر نیست مگر اینکه از اقتصاد تک‌محصولی نفت جدا شویم و از این فاصله‌گذاری با نفت که ایران را دچار یک رکود تولید کرده، برحذر باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

جلالی اظهار کرد: کالاهای مصرفی و اساسی مورد نیاز مردم بیشتر در قالب واردات تامین می‌شود، اگر تراز بازرگانی واردات و صادرات را مورد توجه قرار دهید متوجه می‌شوید که تولید چقدر در کشور غربت دارد. در کشوری که منابع اولیه از معادن گرفته تا همه فرآورده‌های رو زمینی و زیرزمینی با الطاف خاص خداوند به کشور ایران تعلق یافته و این برکت نازل شده است، ما متأسفانه دست به واردات خیلی خوبی داریم و دست به صادرات ما خیلی کم و اگر صادراتی هم داریم، جز در حوزه فرش و پسته چیز دیگری عاید نشده است. 

او افزود: ما نیازمند هستیم که تولید را در 4 عرصه اقتصادی یعنی بخش کشاورزی، بخش صنعت، بخش خدمات و بخش متفرقه که حوزه IT است، فعال کنیم. اگر بخواهیم به این مهم دسترسی پیدا کنیم، ضرورت دارد که بحث تولید را در داخل جدی بگیریم، کالاهای اساسی را با کیفیت بالا تولید کنیم تا موجبات رقابت تولیدگران، فراهم شود. 

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب با بیان اینکه ما باید از تولید ثروت به تکاثر ثروت برسیم، عنوان کرد: رونق تولید شکل نخواهد گرفت مگر اینکه تولید ثروت به تکاثر ثروت تبدیل شود. یعنی در تولید ثروت، ما نفت را تولید می‌کنیم و مواد اولیه را داریم و این کار را به  نحواحسن و شایسته‌ای انجام می‌دهیم، ما از مواد اولیه نفتی استفاده نمی‌کنیم و اگر خودمان در دستگاه‌های پائین دستی پتروشیمی بتوانیم، فرآوری را انجام دهیم، تولید ثروت به تکاثر ثروت تبدیل می‌شود. 

جلالی افزود: مثلا ما نفت را لیتری 40 دلار به کشور آلمان می‌فروشیم و بعد روغن لوکومونی را با 10 برابر قیمت یعنی بالای 500 دلار از آلمان تحویل می‌گیریم. اینجا 40 دلار می فروشیم و آنجا 500 دلار می‌خریم. اگر بخواهیم فقط و فقط در 4 دستگاه عریض و طویل وزارت نفت، یعنی در حوزه‌های نفت، گاز و مواد پتروشیمی و فرآورده‌های محصولات پتروشیمی تغییراتی ایجاد کنیم، به هر حال این کارگاه سوخت به دست جامعه هدف و مردم می‌رسد. 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کالاهای اساسی استقلال سیاسی کشور استقلال اقتصادی کشور تولید ثروت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۲۰۶۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حدود ۳٫۵ میلیارد دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات تامین شد

امتداد - از اول فروردین ماه تا چهارم اردیبهشت ماه سال جاری، ۳ میلیارد و 465 میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، دارو، کالاهای تجاری و بازرگانی، واردات در مقابل صادرات و خدمات تامین شده است.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ؛‌ علی طرزعلی معاون ارزی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: برای کالاهای اساسی به نرخ ۲۸۵۰۰ تومان ۶۶۲ میلیون دلار،‌برای نیاز صنعت و تجهیزات تولید به نرخ ۴۱ هزار تومان مبلغ ۲ میلیارد و ۱۰۸  میلیون دلار و برای خدمات ۱۱۰ میلیون دلار  به نرخ ۴۴۰۳۸ تومان و برای واردات در مقابل صادرات  به نرخ توافقی ۵۸۵ میلیون دلار تامین ارز صورت گرفت.


طرزعلی بیان داشت: برای واردات کالای اساسی کشاورزی شامل گندم، دانه‌های روغنی و نهاده‌های دامی ۵۷۸ میلیون دلار، برای دارو، مواد اولیه دارویی و تجهیزات پزشکی ۸۳  میلیون دلار و در مجموع ۶۶۲ میلیون دلار برای کالای اساسی و دارو ارز پرداخت شد.

معاون مرکز مبادله ارز و طلای ایران افزود: تامین ارز نیمایی برای «صنایع حمل و نقل و خودرو»  معادل ۴۵۰ میلیون دلار، «صنایع تجهیزات برق و الکترونیک» معادل ۱۸۲ میلیون دلار، «صنایع معدنی» معادل ۱۴۵ میلیون دلار ، «ماشین آلات و تجهیزات تولید» معادل ۱۲۲ میلیون دلار و «منسوجات و پوشاک» معادل ۱۸۱ میلیون دلار صورت گرفته است. این گروه های صنایع همچنین به ترتیب ۱۷۴، ۲۷، ۱۴۲، ۹۴ و یک میلیون دلار ارز توافقی یا واردات در مقابل صادرات تا پایان روز چهارم اردیبهشت ماه سال جاری دریافت کرده اند. 

علاوه بر این گروه ها، یک میلیارد و ۲۸ میلیون دلار ارز نیمایی و ۱۴۷ میلیون دلار ارز واردات در مقابل صادرات به سایر صنایع اختصاص داده شده است.
   

  برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • حضور ایران در میدان رقابت قدرت های جهان در شبه‌ قاره | مزیت ویژه‌ای که سریلانکا برای ایران دارد
  • حدود ۳٫۵ میلیارد دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات تامین شد
  • گام اساسی دولت سیزدهم برای اجرای طرح‌های کیفی‌سازی سوخت در پالایشگاه‌ها
  • همکاری ایران وپاکستان در موضوع کشت قراردادی و تهاتر کالاهای اساسی
  • رشد ۲۶ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱
  • آیا قامت این قوم افراخته می‌شود؟
  • بانک مرکزی اعلام کرد: تامین ۶۳۶ میلیون دلار برای واردات کالاهای اساسی و دارو
  • تامین ۶۳۶ میلیون دلار برای واردات کالاهای اساسی و دارو
  • تحریم‌های جدید اروپا تأثیری بر تجارت خارجی ایران نخواهد داشت/ افزایش قیمت کالاهای اساسی گران‌فروشی است
  • ساخت و ساز غیرمجاز در زیارت گرگان پس از ۲۰ سال متوقف شد