Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش شامگاه یکشنبه روابط عمومی سازمان بازرسی شهرداری تهران، در روزهایی که برای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا تقریبا تمام مراکز و مجموعه‌های فرهنگی شهرداری تعطیل بوده و امکان ارائه خدمات آموزشی‌ و فرهنگی به شهروندان وجود ندارد، فرهنگسرای خاوران با تلاش اسماعیل قضات‌لو، رئیس این فرهنگسرا و جمعی از جهادگران با تشکیل قرارگاه جهادی تولید ماسک حضرت زینب(س) به یکی از سه مرکز تولید ماسک و گان (لباس پزشکی) در استان تهران تبدیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مسعود حمزه‌ای رئیس سازمان بازرسی شهرداری در همین راستا، به همراه تعدادی از معاونان و مدیران بازرسی در بازدید از این فرهنگسرا، از نزدیک در جریان نحوه فعالیت‌های جهادی و مردمی این مجموعه قرار گرفت.

رئیس سازمان بازرسی شهرداری تهران، این اقدامات و سایر فعالیت‌های مشابه برای کمک و همراهی با پزشکان، پرستاران و مجموعه کادر پزشکی و درمانی را قابل تقدیر دانست.

وی تاکید کرد: باید تلاش شود تا از طریق بهره‌برداری از ظرفیت‌های شهرداری، برای اطلاع‌رسانی در سطوح وسیع‌تری در جذب گروه‌های مردمی علاقه‌مند به شرکت در این فعالیت‌ها گام برداشت.

حمزه‌ای اعلام کرد: در این مسیر سازمان بازرسی شهرداری تهران، آمادگی دارد تا از طریق بستر سامانه‌های مردمی ۱۳۷ و ۱۸۸۸ در اطلاع‌رسانی، جذب و هدایت این ظرفیت‌ها اقدام کند.

رئیس فرهنگسرای خاوران در جریان این بازدید به تشریح فعالیت‌های گروه‌های جهادی و مردمی در این مجموعه پرداخت و گفت: کارگاه تولید ماسک همزمان با میلاد حضرت علی(ع) کار خود را با ۶ دستگاه چرخ خیاطی آغاز کرد و بعد از آن با توجه به ظرفیت فرهنگسرای خاوران، چهار  دستگاه دیگر هم از مراکز اضافه شد و کارگاه، با مجموع ۱۰ دستگاه شروع به کار کرد.

قضات‌لو با اشاره به استفاده درست از ظرفیت‌های مردمی در مبارزه با کرونا و کمک به کادر درمان افزود: در حال حاضر با اضافه شدن یکهزار و ۴۰۰ دستگاه چرخ خیاطی، یکصد و ۶۵ کارگاه و فعالیت یکهزار و ۵۰۰ نفر، این قرارگاه جزو سه کارگاه اصلی تولید مردمی ماسک شهر تهران است.

وی از تولید بیش از ۳۲۰ هزار ماسک از ابتدای آغاز به کار قرارگاه تا به امروز خبر داد و گفت: با توجه به نیاز وزارت بهداشت و بخش‌های درمانی در خصوص اقلام بهداشتی و پزشکی، تقریبا تمام تولیدات این قرارگاه در اختیار وزارت بهداشت قرار می‌گیرد.

رئیس فرهنگسرای خاوران با اشاره به تولید و دوخت گان طی یک هفته اخیر اظهارداشت: در این مدت بیش از یکهزار و ۵۰۰ دست گان نیز برای بیماران و کادر درمان تولید شده است که این تعداد در حال افزایش است.

وی گفت: ماسک‌ها پس از تولید به پایگاه‌هایی که دستگاه‌های ضدعفونی کننده دارند فرستاده و بعد از ضدعفونی کردن از فرهنگسرای خاوران برای وزارت بهداشت ارسال می‌شود.

مدیر فرهنگی منطقه ۱۵ بیان کرد: هزینه تولید ماسک تا به امروز به صورت کاملا مردمی جمع‌آوری شده است.

قضات‌لو، آموزش ۵۰ تا ۷۰ نفر از آقایان و بانوان برای ارائه خدمات در بیمارستان‌ها و بسته‌بندی مواد ضدعفونی کننده و توزیع آنها در بخش‌های مختلف را از دیگر فعالیت‌های گروه‌های جهادی و مردمی مطرح کرد.

در پایان این بازدید، رئیس سازمان بازرسی به همراه سیاری معاون منابع انسانی سازمان، نامداری مدیرکل بازرسی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، موسوی معاف سرپرست سامانه ۱۸۸۸ و نصریان رئیس سامانه ۱۳۷ از سایر بخش‌های فرهنگسرای خاوران بازدید کردند.

شهروندان برای همکاری و مشارکت با قرارگاه جهادی تولید ماسک حضرت زینب(س) مستقر در فرهنگسرای خاوران می‌توانند با شماره تلفن ۳۳۰۱۵۴۲۳ تماس گرفته و یا به فرهنگسرا واقع در میدان خراسان، خیابان خاوران، سه راه هاشم آباد مراجعه کنند.

بر اساس آخرین گزارش منتشر شده وزارت بهداشت تا دهم ۱۰ فروردین ۳۸ هزار و ۳۰۹ نفر به بیماری کرونا مبتلا شده، ۲هزار و ۶۴۰ نفر به علت ابتلا به این ویروس فوت کرده و ۱۲ هزار و ۳۹۱ نفر نیز بهبود یافته‌اند.

برچسب‌ها ویروس کرونا شهرداری تهران سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران گروه های جهادی فرهنگسرای خاوران پروندهٔ خبری پویش اجتماعیِ سهم من در کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا شهرداری تهران سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران گروه های جهادی فرهنگسرای خاوران ویروس کرونا شهرداری تهران سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران گروه های جهادی فرهنگسرای خاوران سازمان بازرسی شهرداری فرهنگسرای خاوران شهرداری تهران وزارت بهداشت تولید ماسک فعالیت ها ظرفیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۲۰۸۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح ۱۵ روزه شهرداری برای ساماندهی آسیب‌های اجتماعی

به گزارش «تابناک»، احمد احمدی صدر در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به اجرای طرح ویژه  آسیب های اجتماعی در مناطق مختلف تهران، گفت: از زمان تأسیس قرارگاه اجتماعی تاکنون اقدامات زیرساختی زیادی توسط شهرداری تهران در این قرارگاه ایجاد شد، بگونه‌ای که دیگر از پاتوق هایی همچون هرندی، فرحزاد و... خبری نیست و این نتیجه تلاش‌های دو سال اخیر است.

وی با بیان اینکه یکی از مشکلات بزرگ در ساماندهی معتادان متجاهر نبود ظرفیت مناسب برای نگهداری بود، اظهار کرد: در دو سال اخیر در قالب قرارگاه اجتماعی این مشکل  بزرگ برطرف شد، بگونه ای که بیش از ۱۰ هزار ظرفیت ایجاد شد که از این ۱۰ هزار ظرفیت ۷۵۰۰ ظرفیت توسط شهرداری تهران در دو سال گذشته ایجاد شده است و اگر این ظرفیت ایجاد نمی شد حالا شاهد کاهش تعداد معتادان در شهر نبودیم.

پلمب و دیوارکشی بیش از ۴۰۰ پلاک قرمز در پایتخت طی دو سال گذشته 

احمدی صدر با تأکید بر اینکه ما در روزگاری نه چندان دور در تهران پاتوق هایی داشتیم که شاید در برخی پاتوق ها تا ۱۵۰۰ معتاد متجاهر نیز داشت، ادامه داد: پاتوق‌های بزرگی در تهران داشتیم که مردم نمی توانستند از محیط‌های پیرامونی و محله خود استفاده کند که خوشبختانه این پاتوق‌های بزرگ در دوسال گذشته کاملا پاکسازی شد. همچنین در تهران با پدیده خانه‌های پلاک قرمز مواجه بودیم، خانه‌هایی که محل تجمع مواد فروشان، خرده فروشان، مصرف کنندگان و بزه کاران بود و هر چقدر عملیات و ساماندهی برای مهار این خانه‌ها انجام می شد، اما فایده ای نداشت و در این دو سال گذشته بیش از ۴۰۰ پلاک قرمز در پایتخت پلمب و دیوارکشی شد.

مراکز «یاورشهر» شهرداری تهران پذیرای تمام منع پذیرشی هاست

احمدی صدر با تأکید بر اینکه شهرداری تهران در این دو سال متولی آسیب دیدگانی بود که اصطلاحاً منع پذیرشی بودند، خاطرنشان کرد: آسیب دیدگان دارای زخم بازها، عفونی ها، بانوان، کبر سن، صغر سن، ایدز، هپاتیت و ... از سوی هیچ نهادی پذیرش نمی شدند که شهرداری تهران مسئولیت نگهداری از آنها را برعهده گرفت، بگونه‌ای که امروز مراکز «یاورشهر» ما پذیرای تمام منع پذیرشی ها در سراسر تهران است و چالش عدم پذیرش این جماعت به لطف الهی حل شد.

تحقق ۸۰ درصد عملیات ساماندهی آسیب دیدگان اجتماعی در بازه زمستان ۱۴۰۰ تا اسفند ۱۴۰۲

وی با تأکید بر اینکه ۸۰ درصد عملیات ساماندهی آسیب دیدگان اجتماعی در بازه زمستان ۱۴۰۰ تا اسفند ۱۴۰۲ محقق شد، افزود: در جلسه شهردار تهران با تمام رده‌های شهرداری تهران از اجرای مرحله پاکسازی و ساماندهی تکمیلی رونمایی شد، بگونه‌ای که اکنون شاهد آن هستیم که کودکان کار ، معتادین متجاهر، متکدیان، آسیب دیدگان اجتماعی و ... مورد ساماندهی قرار گرفتند و حالا وارد مرحله بسیار مهم و اصلی می شویم که مردم باید از شهر و محله خود صیانت کنند و در صورت مشاهده این افراد به سامانه ۱۳۷ اطلاع دهند.

احمدی صدر تشریح کرد: در کنارمساجد، هیات ها، گروه های فعال مدنی و... که می بایست مراقب محله خود باشند و به سامانه ۱۳۷ اطلاع دهند، به دستور شهردار تهران، شهرداران نواحی نیز مستقیما وارد عملیات شده و آنها هم باید محلات خود را رصد کنند.

تهران به وضعیت مناسبی در حوزه آسیب های اجتماعی رسیده

مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران با اشاره به اینکه آسیب های اجتماعی در بازه زمانی طولانی ایجاد و تثبیت شدند و نباید توقع داشت که یک شبه جمع شود، گفت: شهر بعد از دو سال تلاش پی در پی به وضعیت مناسبی در حوزه آسیب های اجتماعی رسیده، اما دقت داشته باشید که اگر ریشه‌های ایجاد آسیب‌های اجتماعی همچون مسائل اقتصادی، حاشیه نشینی، ورود غیر مجاز اتباع و مهاجران، مباحث فرهنگی و فرهنگ سازی عمومی حل و فصل نشود، آسیب های اجتماعی تکرار می شود و لازم است که   مسئولین، نهادها و متولیان امر به موضوعات اقتصادی، فرهنگی، فرهنگ سازی عمومی و... بیشتر بپردازند تا شاهد باشیم آسیب‌های اجتماعی در کلانشهر تهران کاهش یابد.

دیگر خبرها

  • بهره گیری از ظرفیت مغفول سازمان بورس در اردبیل
  • ساماندهی ظرفیت مردمی و گروه های جهادی اولویت بنیاد مسکن اردبیل
  • سفر رئیس جمهور به استان سمنان/ جشن احیای ۲۰۱ واحد راکد تولیدی‌ و صنعتی
  • ستاد «جهش تولید محیط زیست محور» تشکیل می‌شود
  • بهره‌مندی ۲۵۰۰ مددجو از ظرفیت‌های هنری بهزیستی در اردبیل
  • طرح ۱۵ روزه شهرداری برای ساماندهی آسیب‌های اجتماعی
  • برنامه‌ اصلی منطقه آزاد چابهار بهره‌مندی از ظرفیت تخصصی دانشگاه‌های فعال است
  • واکنش چمران به جوابیه سازمان شهرداری‌ ها؛ تأیید واگن‌ ها را به تأخیر نیندازید
  • استفاده از ظرفیت های مردمی در پروژه های اشتغال زایی با همت بنیاد برکت در سال جهش تولید با مشارکت مردم
  • واکنش چمران به جوابیه سازمان شهرداری‌ها درباره واگن‌های مترو