Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- مدیرعامل ساتکاب از بومی سازی کنتور‌های هوشمند در کشور و صرفه جویی ۴۰ هزار میلیارد تومانی در صنعت برق خبر داد. تاریخ انتشار: 08:00 - 11 فروردين 1399 - کد خبر: ۶۰۷۲۴۶ محمدولی علاءالدینی مدیرعامل ساتکاب در گفت و گو با خبرنگار گروه اقتصاد خبرگزاری میزان با اشاره به بومی سازی ۵۰ کالای استراتژیک در وزارت نیرو در سال گذشته اظهار کرد: با استفاده از شیوه‌های جدید و مشارکت نخبگان کشور توانستیم ۵۰ کالای استراتژیک در حوزه آب و برق بومی سازی کنیم که از این میزان برخی در سال ۱۳۹۸ مورد استفاده قرار گرفته اند، اما در سال ۱۳۹۹ به طور گسترده از تمامی این ۵۰ محصول استفاده خواهیم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیرعامل ساتکاب تصریح کرد: این محصولات گواهی استاندارد خود را کسب کرده‌اند و در حال حاضر حدود ۵۰۰ شرکت دانش بنیان در بخش آب و برق فعال هستند به طوری که ۱۶۰ شرکت در صنعت برق و مابقی در صنعت آب فعالیت می‌کنند و وزارت نیرو به واسطه ساتکاب این نقطه تماس را برقرار کرد از این ظرفیت‌ها برای تامین کالا‌های مورد نیاز خود استفاده کند.

مدیرعامل ساتکاب با اشاره به کاهش قیمت محصولات داخلی در برخی بخش‌های صنعت آب و برق گفت: ۵۰۰ هزار حلقه چاه در کشور وجود دارد که تجهیزات مربوط به اندازه گیری همین موارد با همت و تولید متخصصان داخلی از ۲۵ میلیون تومان به ۵ میلیون تومان کاهش یافت. همچنین هوشمند سازی کنتور‌های برق حدود ۷۰ هزار میلیارد تومان هزینه برای کشور داشت که از طریق بومی سازی این میزان به ۳۰ هزار میلیارد تومان تقلیل یافت.

علاءالدینی با اشاره به افزایش توان فنی مهندسی کشور در حوزه آب و برق اظهارکرد: در حوزه تربیت نیروی متخصص در رده‌های سوم تا پنجم جهانی قرار داریم و استفاده از همین توان مهندسی موجب شده تا خلاقیت‌های جدیدی وارد این عرصه شوند و محصولات ایرانی در این دو حوزه توان رقابت در عرصه بین المللی را داشته باشند.

مدیرعامل ساتکاب با تاکید بر اینکه اقتصاد دنیا در حال متحول شدن است، گفت: براساس ارزیابی صورت گرفته اقتصاد دانش‌بنیان‌ها در آینده حرف نخست را خواهد زد؛ از این رو وزارت نیرو برای اینکه از این بخش عقب نیفتد حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان را توسط مجموعه ساتکاب در دستور کار قرار داده است. بیشتر بخوانید: افتتاح ۴۱ طرح بزرگ آب و برق در ۶ استان کشور

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اخبار اقتصادی وزارت نیرو هزار میلیارد تومان مدیرعامل ساتکاب بومی سازی آب و برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۲۱۲۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری رویداد فن‌آب برای صرفه‌جویی مصرف آب در صنایع نساجی

رویداد فن‌آب با هدف حمایت از ایده‌های برتر بهینه‌سازی مصرف آب در صنعت نساجی در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی اصفهان، سیدمهدی حجازی اظهار کرد: حامی اصلی رویداد فن‌آب (فناوری‌های نوین در مدیریت مصرف آب در صنعت نساجی) شرکت شهرک‌های صنعتی استان اصفهان است و این رویداد با مشارکت دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار می‌شود.

وی در ارتباط با اهمیت بهینه‌سازی آب در صنعت نساجی افزود: صنعت نساجی به‌خصوص در بخش چاپ، رنگرزی و تکمیل یک صنعت آب‌بر است و در استان اصفهان هم که قطب صنعت نساجی به‌شمار می‌رود، تعداد قابل توجهی از این واحدها وجود دارند. ازطرفی در دنیا شاهد رشد فناوری‌های مرتبط با مصرف بهینه آب و بازچرخانی آب در صنعت نساجی هستیم که مبحث بسیار مهمی است.

دانشیار دانشکده مهندسی نساجی عنوان کرد: دانشگاه صنعتی اصفهان نیز درحال پیشرفت به سمت دانشگاه نسل چهار است به همین علت به فکر حل معضلات پیرامونی خود بوده و در برابر جامعه و اطراف خود مسئولیت دارد، از این‌رو حل مسئله آب در صنعت نساجی، بازچرخانی آن و کمینه کردن مصرف یک بخش اساسی است.

حجازی با بیان اینکه روش‌های سنتی مصرف آب با مصرف بیش از ده‌ها کیلوگرم آب در صنعت نساجی باید به روش‌های نوین تغییر کند، اضافه کرد: هدف این رویداد شناسایی ایده‌های دانشجویی، استارت‌آپی و واحدهای صنعتی دانش‌بنیان است که در این راستا قصد توسعه سبد محصول دارند. در طی این رویداد از صنعتگرانی که در حوزه چاپ، رنگریزی و تکمیل فعالیت می‌کنند نیز دعوت شده تا یک فن‌بازار شکل بگیرد.

وی در رابطه با طرح‌های ارسال شده به دبیرخانه رویداد بیان کرد: تاکنون ۲۸ طرح به دبیرخانه رویداد ارسال شده است که ۱۱ طرح در مرحله اول داوری و به مرحله نهایی رویداد راه یافتند. امیدواریم در انتهای رویداد ارتباط بین طرح‌ها و صنعت برقرار شود.

حجازی برقراری ارتباط بین شرکت‌کنندگان و صنعتگران بزرگ در طی این رویداد را مهم‌تر از کسب جایزه دانست و خاطرنشان کرد: روز پنجم اردیبهشت داوری نهایی انجام می‌شود. هر تیم حدود ۱۰ دقیقه ایده خود را مطرح می‌کند، تیم داوری و افرادی که از صنعت در برنامه حضور دارند این ایده را با چالش‌هایی مواجه می‌کنند و به ۳ تیم برگزیده جوایزی تعلق می‌گیرد.

کد خبر 747357

دیگر خبرها

  • تأمین آب آشامیدنی قشم با یارانه میلیاری/ صرفه‌جویی کنید
  • برگزاری رویداد فن‌آب برای صرفه‌جویی مصرف آب در صنایع نساجی
  • با صرفه جویی در مصرف برق، خودرو جایزه بگیرید
  • رشد ۶ درصدی مصرف برق در صورت افزایش قابل توجه دما
  • کنتورهای هوشمند موجب صرفه جویی برق شدند
  • جایزه خودرو برای صرفه‌جویی کنندگان در مصرف برق خانگی
  • افزایش ده برابری هوشمند سازی شبکه برق شیراز
  • اسلامی: ارزش سوخت فسیلی صرفه‌جویی شده در نیروگاه بوشهر ۸ میلیارد دلار است
  • صرفه جویی ارزی ۳۷ میلیون دلاری با بومی سازی کود سیاه
  • صرفه‌جویی ۲۵۰ مگاواتی برق در شیراز با نصب کنتور‌های هوشمند