Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- رئیس شورای شهر تهران به تشریح اقدامات انجام شده برای بودجه شهرداری در سال ۹۹ و توسعه ناوگان حمل و نقل عمومی پرداخت. تاریخ انتشار: 08:10 - 11 فروردين 1399 - کد خبر: ۶۰۶۵۹۵

محسن هاشمی، رئیس شورای شهر تهران در گفتگو با خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری میزان به تشریح عملکرد شورای شهر تهران در سال ۹۸ و اقدامات برنامه‌ریزی شده در سال آینده پرداخت و گفت: نکته‌ای که درباره سال آینده باید به مردم بدهیم و خبر خوشی که می‌توانیم به مردم بدهیم این است که ما در دوسال اول بودجه را انقباضی بستیم چراکه باید ساختار و انبساط در شهرداری باید کنترل می‌شد، هزینه‌ها را پایین آورده و شهر را ارزانتر اداره می‌کردیم، اما در یک سال و نیم پایانی تلاش خواهیم کرد تا فعالیت جدی‌تری را آغاز کنیم و اثری از شورای شهر پنجم و شهرداری در شهر باشد در نتیجه بودجه را انبساطی بستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: میزان بودجه سال آینده شهرداری به انضمام متمم بودجه، حدودا نزدیک به مرز حدود ۳۰ هزار میلیارد تومان رساندیم که من امیدوارم که همه پرسنل شهرداری و مدیران فعال شوند و این درآمد را کسب کنند و شهر را فعال کنند تا ما بتوانیم کار بیشتری را در اولویت‌هایی که مردم انتظار دارند، هزینه کنیم و باعث رضایتمندی بیشتر مردم در سال ۹۹ بشویم.

هاشمی در پاسخ به این سوال که آیا در تامین اعتبار برای توسعه حمل و نقل تهران موفق شده‌اند، گفت: بله، ما تلاش‌های خود را در زمینه حمل و نقل انجام دادیم و خوشبختانه دولت در مورد تامین ۶۳۰ واگن اقداماتی را انجام داده و اکنون این پرونده در دو بانک شهر و کشاورزی است که باید اعتبار اسنادی آن‌ها موثر شود و انشالله ما بتوانیم ساخت این تعداد واگن‌ها را در شرکت واگن‌سازی در کارخانه واگن‌سازی تهران را داشته باشیم.

بیشتر بخوانید:  افزایش ۴ تا ۶ هفته‌ای سال تحصیلی پس از بازگشایی مدارس

وی ادامه داد: درباره توسعه ناوگان اتوبوسرانی هم دولت آخرین بار مصوبه‌ای را داد که شهرداری تهران بتواند ۳ هزار میلیارد تومان هم به جهت تامین اتوبوس‌های جدید از سیستم بانکی و صندوق توسعه ملی دریافت کند که این را شهرداری باید دنبال کند.

هاشمی خاطرنشان کرد: عملا مصوباتی که در این حوزه از دولت می‌خواستیم، محقق شده است، اما این همت مدیران شهری را می‌طلبد که بتوانند این مصوبات را نقد کنند، چراکه مصوبه دولت تا نقد شدنش راه دور و درازی است که بستگی به همت و تلاش مدیران شهرداری تهران دارد که امیدوارم در سال آینده با همت و تلاش بیشترشان موجب آبروداری ما بشوند.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: محسن هاشمی شهرداری تهران سال آینده شورای شهر حمل و نقل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۲۱۳۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسهیل امر زیارت، تکلیف مدیریت شهری در مشهد است

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: مشکل عمده ما در مشهد مربوط به زائرانی است که استطاعت مالی محدود دارند؛ برای این عزیزان، شهرداری مشهد باید زائرسراهای ارزان قیمت ایجاد کند تا این افراد به دلیل مشکل مالی از توفیق زیارت محروم نمانند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد،آیت الله سید احمد علم الهدی در دیدار با شهرداران کلانشهرهای کشور که امروز با حضور مدیران شهری کلانشهرها برگزار شد، اظهارداشت:عنوان مدیریت شهری، عنوان جامعی است که غیر از مدیریت خدمات شهری، مدیریت اجتماعی، سیاسی و بالاتر از همه فرهنگی شهر را هم دربر می‌گیرد.

وی افزود: برادران، وقتی بنا باشد شهر مدیریت شود، اگر مسائل فرهنگی زیر سؤال برود و موردتوجه نباشد، اداره شهر در سایر شئون هم فایده ای نخواهد داشت. در حقیقت، مقدمه اداره فرهنگی شهر به این است که مردم خادمانشان را بشناسند و به این خدمات احترام بگذارند.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی ضمن واکاوی ابعاد ارتباط گسترده مردم با شهرداری در کلانشهرهای کشور خاطرنشان کرد: در هر شهر از ایران اسلامی، مردم به قدری که از خدمات شهرداری ها برخوردار هستند، از خدمات هیچ اداره و سازمانی استفاده نمی کنند. آن آقا یا خانم هموطنی که صبح از خانه بیرون می آید، از همان لحظه اول پا به فضایی می گذارد که آسفالتش فراهم شده، اتوبوس و تاکسی برای رفت و آمدش آماده شده، زباله از معابرش جمع آوری شده و فضای سبزش، همه کس را مروّح می کند.

عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه منظور از پیوست فرهنگی در خدمات شهری، ترویج فرهنگ دینی در جامعه است، تصریح کرد: مهم ترین علتی که باعث بروز این نارضایتی ها می شود، نبود پیوست فرهنگی در کنار خدمات شهری است. مقصود بنده این است که بستری از خدمات فرهنگی تعریف شود تا به همراه خدمات اجتماعی و شهری، مردم از آن استفاده کنند تا شهرداری منحصر در یک جریان خدماتی محض نشود.

تأکیدکرد: در دین ما تأکید شده حتی اگر کسی یک لیوان آب به دست برادر دینی خود داد، بر او فرض است که از برادرش تشکر کند. اینجاست که می گوییم باید پیوست فرهنگی مبتنی بر ترویج فرهنگ دینی در جامعه باشد تا مردم به یاد بیاورند این خدمات از طرف دلسوزترین برادرانشان در مدیریت شهری به آن ها عرضه می شود.

آیت الله علم الهدی در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر ضرورت بهره گیری از فرصت دهه کرامت برای ترویج فرهنگ دینی در کلانشهرها گفت: در این کشور، چالش های بسیاری وجود دارد که ریشه واحد همه آن ها در عرصه فرهنگ است. در یک قلم، همین موضوع ازدواج جوانان را ببینید. اینکه سن ازدواج بالا رفته، عمده ریشه آن در فرهنگی است که در جامعه شکل گرفته و براساس آن، جوانان تا زمانی که به استطاعت مالی یک مرد خانواده دار و کامل نرسند، ازدواج نمی کنند. اینجاست که بازهم پیوست فرهنگ دینی می تواند گره گشا باشد و مدیریت شهری هم در این عرصه ها وظایفی برعهده دارد.

وی با اشاره به ضرورت میدان‎داری مدیریت شهری مشهد در تسهیل امر زیارت اظهار کرد: مشکل عمده ما در مشهد مربوط به آن دسته از زائرانی است که عشق زیارت علی ابن موسی الرضا(ع) را در دل دارند و به شهر امام رضا(ع) می آیند اما توان مالی برای اقامت چندروزه در یک منزلگاه اعم از هتل، مهمانسرا یا مسافرخانه را ندارند. اینجاست که تأکید ما به شهرداری مشهد متمرکز بر ایجاد زائرسراهای ارزان قیمت است تا این برادران و خواهران عزیز ما به دلیل مشکل مالی از توفیق زیارت محروم نمانند.

انتهای پیام/282/.

دیگر خبرها

  • تحقق بودجه شهرداری ارومیه در سال ۱۴۰۳ منوط به مشارکت مردم است
  • تسهیل امر زیارت، تکلیف مدیریت شهری در مشهد است
  • رئیس جمهور: ساز و کارهای مشارکت مردم برای تحقق شعار سال فراهم شود / توسعه یافتگی همگام با نظام انقلابی
  • بدهی ۳۱ هزار میلیارد تومانی دولت به شهرداری مشهد
  • تلاش مدیریت شهری اصفهان برای تسریع در حرکت وسایل حمل‌ونقل عمومی در شهر
  • ۴۷کیلومتر راه‌سازی در منطقه ۲۲ | ۹۳ درصد بودجه شهرداری منطقه به طرح‌های عمرانی اختصاص یافت
  • سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری و زیارت اهمیت زیادی دارد
  • جذب و توزیع هدفمند اعتبارات، مبنای عمل سازمان مدیریت و برنامه ریزی سیستان و بلوچستان باشد
  • ابلاغ بودجه ۲۷۰۰ میلیارد تومانی شهرداری گرگان
  • جذب افراد زباله‌گرد و کارتن‌خواب به عنوان پاکبان