Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-20@00:37:29 GMT

حسابداران چرتکه‌هاشان را به خانه آوردند

تاریخ انتشار: ۱۱ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۲۱۳۲۵

حسابداران چرتکه‌هاشان را به خانه آوردند

در کشور همواره آخرین ماه سال اوج فعالیت بخش‌های مختلف اقتصادی است و بسیاری از فعالان اقتصادی نتیجه یک سال فعالیت خود را در این ایام برداشت می کنند اما امسال شرایط جور دیگری رقم خورد و کرونا، این بیماری ناخوانده همه برنامه ها را بهم ریخت و بسیاری از فعالیت ها متوقف شد. 

اما برخی در این میان به فکر افتادند و بنا به توصیه پزشکان و متخصصان که همواره بر قرنطینه و کاهش تردد در سطح شهر توصیه می کردند، عمل کرده و کار و فعالیت خود را در منزل ادامه دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
«میترا شکوهی » یکی از این افراد است. وی که حسابدار شرکت کشتیرانی است به همراه دیگر همکاران خود از دهم اسفند کار خود را از منزل پیگیری می کند. 
وی درباره پروسه فعالیت خود در منزل به خبرنگار اقتصادی ایرنا گفت: دفتر مرکزی شرکت در تهران است و من به همراه ١۵ پرسنل دیگر در دفتر فعالیت می‌کنیم که از همان روزهای نخست با هماهنگی مدیریت، تصمیم به دورکاری گرفتیم. 
شکوهی توضیح داد: شرکت یک خط تلفن همراه (رایتل) برای هر کدام از همکاران که نیاز به اینترنت داشتند تهیه کرده است تا با هم در ارتباط باشیم و اطلاعات را با هم به اشتراک بگذاریم. 
وی افزود: قبل از پایان سال به دلیل محاسبه حقوق و عیدی معمولا روزهای پرکاری داشتیم و در این مدت از ساعت ٨:٣٠ کار را شروع می‌کردم و با وجود سرعت پایین اینترنت تا ساعت ١٨ درگیر بودیم و در روزهای اول سخت بود اما چاره ای نیست و باید با این شرایط کنار بیاییم چون این روزها می گذرد . 
شکوهی درباره فعالیت دیگر دوستان حسابدار خود در منزل گفت: بسیاری از افراد در صنف ما در این شرایط برخی از کارها را که در منزل و با سیستم شخصی می توانند انجام دهند از این روش پیروی می کنند. 
وی افزود: البته برخی از برنامه های حسابداری در سیستم شرکت‌ها بارگذاری شده و امکان انتقال آنها به کامپیوترهای شخصی نیست که برای انجام آنها نیز برنامه ریزی کردیم و در ساعت های مشخص با مراجعه به محل کار و با رعایت شرایط و نکات بهداشتی فعالت‌های مربوطه را انجام می دهیم. 
این حسابدار درباره ادامه فعالیت در منزل پس از تعطیلات گفت: با توجه به محدودیت های تردد و تاکید بر ماندن در خانه شرکت ما تا ٢٠ فروردین ماه تعطیل است و مدیرعامل تصمیم گرفته تا ابتدای اردیبهشت دورکاری در منزل همچون ماه گذشته ادامه یابد.
وی اظهارداشت: در این سال‌ها تجربه دورکاری و کار در منزل را نداشتیم و این موضوع باعث شده که شرایط کمی دشوار شود اما این تنها مختص کشور ما نیست و تنها راه حل این مشکل نیز ماندن در خانه و انجام کارها در منزل است.

برچسب‌ها ویروس کرونا اشتغال زایی در خانه بمانیم پروندهٔ خبری پویش اجتماعیِ سهم من در کرونا پرونده | پیشنهادهایی برای پیشگیری از کرونا کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا اشتغال زایی در خانه بمانیم ویروس کرونا اشتغال زایی در خانه بمانیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۲۱۳۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت شاخص تولید و فروش شرکت‌های صنعتی بورسی

به گزارش گروه پژوهش خبرگزاری علم و فناوری آنا، دفتر مطالعات اقتصادی مرکز پژوهش‌های مجلس در گزارشی با عنوان «پایش بخش حقیقی اقتصاد ایران در اسفندماه سال ۱۴۰۲، بخش صنعت و معدن» آورده است که تحلیل روند رشد بخش صنعت از جنبه‌های مختلف، عاملی کلیدی در تحلیل‌های خُرد و کلان اقتصادی و یکی از ارکان تصمیم‌گیری در حوزه اقتصاد است. شاخص تولید بخش صنعت به‌دلیل تأثیر نوسانات سطح فعالیت صنعت بر بخش‌های دیگر اقتصاد، به‌عنوان یک شاخص مهم اقتصادی کوتاه‌مدت مورد استفاده قرار می‌گیرد. 

این گزارش بیان می‌کند که مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی به‌صورت ماهیانه شاخص تولید، فروش و قیمت شرکت‌های بورسی را محاسبه می‌کند. اهمیت این شاخص به‌روز، برای اقتصاد ایران که تحولات زیادی دارد بیشتر خواهد بود. زیرا بازخورد شوک‌های وارده به اقتصاد ایران و واکنش‌های سیاست‌گذاران باید در تواتر کمتر از فصل مورد رصد قرار گیرد؛ این در‌حالی است که آمار رسمی بخش حقیقی به‌صورت فصلی و با تأخیر ارائه می‌شود. 

* شاخص تولید شرکت‌های صنعتی بورسی

در این گزارش آمده است که طی اسفندماه سال ۱۴۰۲، شاخص تولید شرکت‌های صنعتی بورسی نسبت به ماه مشابه سال قبل با کاهش ۰.۷ درصدی و نسبت به ماه قبل با کاهش ۲.۸ درصدی مواجه ۹ شده است و سال ۱۴۰۲ را با رشد ناچیز ۰.۴ درصدی نسبت به سال قبل به پایان رسانده‌است. در این ماه نسبت به ماه مشابه سال قبل، از بین ۱۵ رشته‌فعالیت صنعتی بورسی ۵ رشته‌فعالیت افزایش در شاخص تولید و ۱۰ رشته‌فعالیت کاهش در شاخص تولید را تجربه کرده‌اند. 

* بیشترین سهم در افزایش شاخص تولید

این گزارش مطرح می‌کند که رشته فعالیت‌های «سایر کانی غیرفلزی»، «کک و پالایش» و «تجهیزات برقی» بیشترین سهم را در افزایش شاخص تولید و رشته فعالیت‌های «محصولات فلزی به‌جز ماشین‌آلات و تجهیزات»، «سیمان» و «دارو» بیشترین سهم را در کاهش شاخص تولید داشته‌اند. همچنین طی اسفندماه سال ۱۴۰۲ نسبت به ماه قبل، رشته فعالیت‌های «تجهیزات برقی»، «غذایی و آشامیدنی به‌جز قند و شکر» و «سیمان» بیشترین سهم را در افزایش شاخص تولید و رشته‌فعالیت‌های «لاستیک و پلاستیک»، «دارو» و «محصولات فلزی به‌جز ماشین‌آلات و تجهیزات» بیشترین سهم را در کاهش شاخص تولید داشته‌اند. 

شاخص تولید شرکت‌های معدنی بورسی نسبت به ماه مشابه سال قبل با افزایش ۱۵.۱ درصدی و نسبت به ماه قبل با کاهش ۲۸ درصدی مواجه شده است و سال ۱۴۰۲ را با افزایش ۱۲.۹ درصدی نسبت به قبل پایان رسانده‌است

این گزارش ادامه می‌دهد که شاخص تولید شرکت‌های معدنی بورسی نسبت به ماه مشابه سال قبل با افزایش ۱۵.۱ درصدی و نسبت به ماه قبل با کاهش ۲۸ درصدی مواجه شده است و سال ۱۴۰۲ را با افزایش ۱۲.۹ درصدی نسبت به قبل پایان رسانده‌است. 

در این گزارش بیان می‌کند که طی اسفندماه سال ۱۴۰۲، شاخص فروش شرکت‌های صنعتی بورسی نسبت به ماه مشابه سال قبل با کاهش ۱ درصدی و نسبت به ماه قبل با افزایش ۶.۹ درصدی مواجه شده است و سال ۱۴۰۲ را با کاهش ۱.۲ درصدی نسبت به سال قبل به پایان رسانده‌است. در این ماه نسبت به ماه مشابه سال قبل، ۷ رشته‌فعالیت افزایش در شاخص فروش و ۸ رشته‌فعالیت کاهش در شاخص فروش داشته‌اند. 

* بیشترین سهم در افزایش شاخص فروش

این گزارش توضیح می‌دهد که رشته فعالیت‌های «تجهیزات برقی»، «شیمیایی (به‌جز دارو)» و «غذایی و آشامیدنی به‌جز قند و شکر» بیشترین سهم را در افزایش شاخص فروش و رشته فعالیت‌های «سایر کانی غیرفلزی»، «محصولات فلزی به‌جز ماشین‌آلات و تجهیزات» و «کاشی و سرامیک» بیشترین سهم را در کاهش شاخص فروش داشته‌اند. همچنین در این ماه نسبت به ماه قبل، رشته‌فعالیت‌های «تجهیزات برقی»، «کاشی و سرامیک» و «غذایی و آشامیدنی به‌جز قند و شکر» بیشترین سهم را در افزایش شاخص فروش و رشته‌فعالیت‌های «دارو»، «محصولات فلزی به‌جز ماشین‌آلات و تجهیزات» و «سایر کانی غیرفلزی» بیشترین سهم را در کاهش شاخص فروش ثبت کرده‌اند. 

در ادامه این گزارش بیان می‌شود که شاخص فروش شرکت‌های معدنی بورسی هم نسبت به ماه مشابه سال قبل با کاهش ۱۴.۵ درصدی نسبت به ماه قبل با کاهش ۱۶.۴ درصدی مواجه شده است و سال ۱۴۰۲ را با رشد ۲.۶ درصدی نسبت به سال قبل به پایان رسانده‌است. 

این گزارش تأکید می‌کند که در اسفندماه سال ۱۴۰۲ نرخ رشد ماهیانه قیمت فعالیت‌های صنعتی بورسی افزایش ۱.۸ درصدی داشته و همچنین رشد نقطه‌به‌نقطه با کاهش ۵/۵ واحد درصدی نسبت به ماه قبل به ۱۸.۱ درصد رسیده است. گفتنی است، میانگین سالیانه شاخص قیمت نیز در اسفندماه سال ۱۴۰۲ نسبت به ماه قبل ۱.۵ واحد درصد تغییر یافته و میزان ۲۰.۵ درصد افزایش را نشان می‌دهد.

متن کامل خبر را اینجا بخوانید. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • امامی و آذرپیرا سهمیه المپیک پاریس را بدست آوردند
  • وضعیت شاخص تولید و فروش شرکت‌های صنعتی بورسی
  • فعالیت در بورس چگونه به تولید کمک می‌کند؟
  • کرمانشاه صاحب شهرک فناوری می‌شود
  • سرقت ۱۰ میلیاردی نظافتچی از خانه‌ای در لواسان
  • توقیف ۱۴۲ شرکت فاقد اعتبار مالیاتی در خراسان رضوی
  • هنرمندان؛ مشکلات خود را با استاندار در میان گذاشتند
  • تاکید استاندار مازندران بر رفع مشکلات و تسهیل فعالیت هنرمندان
  • از سرگیری فعالیت یک واحد تولید کاغذ در فیروزکوه
  • فعالیت ۷۵۰۰ آزمایشگاه پزشکی در کشور / کرونا؛ تجهیزات آزمایشگاهی را فرسوده کرد