Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید «محمد کریم‌الدینی مکی‌آبادی» روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: ۳۰ میلیارد ریال تسهیلات در سال گذشته  به ۱۰۰ واحد فناور و دانش بنیان استان مرکزی پرداخت شد که نقش مهمی در حفظ و ایجاد اشتغال در بخش داشت.

وی بیان کرد: تا پایان سال ۱۳۹۷ مجموع واحدهای فناور پارک علم و فناوری استان مرکزی ۱۱۶ مورد بود اما، پارسال در سایه حمایت‌های  پارک علم و فناوری  ۷۵ واحد دانش‌بنیان و فناور به زنجیره قبل افزوده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



معاون فناوری و نوآوری پارک علم و فناوری استان مرکزی افزود:  ۵۱ واحد فناور از پارک علم و فناوری استان مرکزی در ۲ سال اخیر رتبه دانش‌بنیان دریافت کردند که شمار واحدهای فعال در این عرصه برای استان به ۸۲ مورد رسیده است.

کریم‌الدینی با بیان اینکه استان مرکزی از نظر واحدهای فناور و دانش‌بنیان رتبه هشتم کشور را دارد، گفت: ۱۸ واحد دانش‌بنیان استان در مجموعه پارک علم و فناوری استان مستقر است و بقیه در شهرک‌ها و نواحی مختلف استان فعالیت می‌کنند.

وی اظهار داشت: حمایت‌های پارک علم و فناوری استان مرکزی از واحدهای فناور به‌صورت بسته‌های آموزشی، معافیت‌های مالیاتی، عوارض گمرکی بر اساس ماده ۹ قانون حمایت از مجموعه‌های دانش بنیان، آزمایشگاهی، کارگاه‌های شبکه‌سازی و پرداخت تسهیلات ویژه با نرخ بهره اندک انجام می‌شود.

۸۲ شرکت دانش‌بنیان و ۱۹۱ شرکت فناوری در نقاط مختلف استان مرکزی فعالیت می‌کنند.

برچسب‌ها استان مرکزی توسعه صادرات شرکت دانش بنیان پارک علم و فناوری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: استان مرکزی توسعه صادرات شرکت دانش بنیان پارک علم و فناوری استان مرکزی توسعه صادرات شرکت دانش بنیان پارک علم و فناوری پارک علم و فناوری استان مرکزی واحدهای فناور دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۲۱۶۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی «ارزش‌آفرینی از دارایی‌های دیجیتال» در نخستین پنجشنبه فناور ۱۴۰۳

رئیس اداره ارتباط با صنایع و شرکت‌های دانش‌بنیان شهرداری اصفهان گفت: نخستین رویداد پنجشنبه‌ فناور ۱۴۰۳ با موضوع ارزش‌آفرینی از دارایی‌های دیجیتال در حوزه‌های اصفهان کارت و حمل‌ونقل و ترافیکفردا (پنجشنبه) برگزار می‌شود.

مهدی شایق در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: شرکت‌های دانش‌بنیان پیگیر ایجاد شبکه‌سازی مناسب میان مجموعه مدیریت شهری و اکوسیستم کار و فناوری و زیست‌بوم فناوری شهر هستند که یکی از راه‌ها برگزاری رویدادهای مختلف است.

وی افزود: در مجموعه مدیریت پژوهش چند رویداد برگزار می‌کنیم که از رویدادهای ایده‌کاپ آغاز می‌شود و تا پروژه‌های مدیریت تکنولوژی که به‌صورت هدفمند بر پروژه خاصی متمرکز است، ادامه پیدا می‌کند.

رئیس اداره ارتباط با صنایع و شرکت‌های دانش‌بنیان شهرداری اصفهان با بیان اینکه یک دسته از رویدادها پنجشنبه‌های فناور است، گفت: سال گذشته ۹ رویداد پنجشنبه‌های فناور برگزار شد و در نظر داریم در سال جاری نیز هفت رویداد آن را برگزار شود؛ البته جنس این رویدادها بیان چالش معکوس است، درواقع کارفرما نیاز خود را بیان می‌کند و مخاطبانی که بیشتر شرکت‌های دانش‌بنیان فناور و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها هستند متناسب با این نیاز طرح ارائه می‌دهند که سطح آن از ایده بالاتر است.

شایق با بیان اینکه طرح‌ها در بازه زمانی مشخص شده دریافت می‌شود و هر کدام از نظر داوران مناسب تشخیص داده می‌شود، وارد مراحل بعدی می‌شود تا به قرارداد منتج شود، گفت: اولین پنجشنبه فناور در سال جاری با موضوع ارزش‌آفرینی از دارایی‌های دیجیتال است، در این رویداد دنبال یک سری داده‌های موجود در شهرداری اصفهان از جمله داده‌های اصفهان کارت و بخشی از سیستم حمل‌ونقل و ترافیک هستیم تا در اختیار شرکت‌ها قرار داده شود.

وی با بیان اینکه تمایل داریم انتظارات ما از طریق این داده‌ها برآورده شود، تصریح کرد: این ۱۰ عنوان در پوسترها ذکر شده است و معتقد هستیم این داده‌ها علاوه بر اینکه نیاز ما را برآورده می‌کند، در حوزه ارزش‌آفرینی و مولدسازی نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد.

رئیس اداره ارتباط با صنایع و شرکت‌های دانش‌بنیان شهرداری اصفهان با بیان اینکه در سال جدید سه رویداد اقتصاد دیجیتال خواهیم داشت، ادامه داد: اولین رویداد ششم اردیبهشت برگزار می‌شود، سرانجام تمام این رویدادها به نمایشگاه فن‌نما که در تاریخ دهم تا سیزدهم مهر برگزار می‌شود، خاتمه پیدا می‌کند و خروجی‌ها در آن نمایشگاه به نمایش گذاشته و قرارداد با شرکت‌ها در همان نمایشگاه منعقد می‌شود.

شایق با تاکید بر اینکه رویدادهای پنجشنبه فناور کاری نو بود که انجام شده است، تصریح کرد: استقبال شرکت‌های دانش‌بنیان از این رویدادها خوب بوده است و تلاش کردیم اعتماد مجموعه مدیریت شهری را به شرکت‌ها ثابت کنیم، از این‌رو با نظر مساعد شهردار اصفهان، فرایند تسهیل‌گری و انعقاد قرارداد برای این شرکت‌ها انجام شده است.

کد خبر 747436

دیگر خبرها

  • ایجاد شهرک فناوری در خراسان شمالی با همکاری پارک علم و فناوری
  • حضور پارک فناوری و نوآوری نفت در بزرگ‌ترین نمایشگاه صادراتی کشور
  • ضرورت ورود شرکت‌های فناور به صنعت کردستان
  • حضور پارک فناوری و نوآوی نفت در بزرگ‌ترین نمایشگاه صادراتی کشور
  • بررسی «ارزش‌آفرینی از دارایی‌های دیجیتال» در نخستین پنجشنبه فناور ۱۴۰۳
  • تعاونی‌های دانش‌بنیان خراسان شمالی ویژه حمایت می‌شوند
  • آغاز عملیات اجرایی انتقال آب غیرشرب به پارک علم و فناوری خراسان شمالی
  • ۱.۵ میلیارد دلار صادرات واحد‌های صنعتی استان تهران در سال گذشته
  • ابتکار جدید یک هسته فناور در سوددهی واحدهای صنعتی
  • شرکت‌های دانش‌بنیان بوشهر برای حل مسائل زیست محیطی پای کار هستند