Web Analytics Made Easy - Statcounter

یکی از فعالان اقتصادیِ بخش خصوصیِ تبریز، 2 هزار دست لباسِ سرهمِ کادر درمانِ درگیر با بیماران کرونا ، به مبلغ یک میلیارد ریال به بیمارستان امام رضا(ع) برای توزیع بین تمام مراکز درمانی استان تبریز اهدا

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز آموزه‌های گران قیمت و پر هزینه انسان امروز،  از پاندمی «کرونا» در حال توسعه است و مردم تبریز با سابقه درخشان خلقِ تصاویر بی‌بدیل خیرخواهی و انسان دوستی، در کنار تلاشگران مبارزه با این بیماری، تمام قد ایستاده‌اند و بی‌تردید این سرمایه اجتماعی مردمِ تبریز«کرونا» را شکست می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سعید جلالی،  مشاور استاندار آذربایجان شرقی در امور مشارکت های اجتماعی و سازمان های مردم نهاد در پی اهدای ۲ هزار دست لباس سرهم حفاطتی ویژه کادر درمان درگیر با بیماران کرونا در بیمارستان امام رضا(ع) تبریز در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت: هم اکنون ما شاهد قدردانی شایسته بخش خصوصی و فعالان اقتصادی و سازمان‌های مردم نهاد  شهرمان از تلاشگران، پزشکان و پرستاران و کادر درمان مراکز درمان استان هستیم، تا مبادا از کمبود تجهیزات تخصصی پزشکی رنج ببرند و خدای نکرده آسیب ببینند.

وی گفت: اگرچه دولت با تلاش خود سعی در تامین نیازهای کادر درمان دارد، اما مردم، خیرین، فعالان اقتصادی، شرکت‌های بخش خصوصی و موسسات مردم نهاد نیز با آورده‌های ارزشمند مادی و معنوی خود سعی در برآورد کردن نیازهای روزمره اقشار آسیب پذیر، بیماران و از همه مهمتر تجهیزات پزشکی مورد نیاز بیمارستان‌ها و کادر درمان، دارند.

مشاور استاندار آذربایجان‌شرقی در امور مشارکت‌های اجتماعی و سازمان‌های مردم نهاد تاکید کرد: تبریز سابقه‌ای بسیار درخشان در  امور خیریه و موسسات مردم نهاد دارد که در انواع بحران‌های اجتماعی از جمله بلایای طبیعی در کنار مردم سراسر میهن‌مان ایران و به ویژه مردم خود تبریز بوده‌اند و کسب عناوین ملی در این عرصه نشان افتخاری است که مردم سراسر ایران به تبریز و تبریزی‌ها داده‌اند.

جلالی به ناگواری‌های طبیعی سال‌های اخیر اشاره کرد و گفت: بزرگی مشکلات ایجاد شده از شیوع کرونا قابل مقایسه با بلایایی همچون سیل و زلزله که بخش کوچکی از کشور یا استانمان را درگیر می‌کند نیست،  به همین خاطر نیز مشارکت تمام اقشار با هر سطح از توانایی را می‌طلبد و ما خوشبختانه شاهد مشارکت شرکت‌های بخش خصوصی و فعالان اقتصادی توانمند در این عرصه هستیم.

وی تاکید کرد: اطلاع رسانی موضوع مشارکت در تامین نیازهای مراکز درمانی با این هدف انجام می‌گیرد که ابتدا به کادر درمان ایثارگر شهر و استان‌مان نشان دهیم که همگان قدردان کار ارزشمند آنان هستند و از سویی به افراد نیکوکار و توانمند، مسیرهای شایسته خدمت به جامعه خودشان را آشکارتر کنیم.

گزارش فارس حاکی است یکی از فعالان اقتصادیِ بخش خصوصیِ تبریز،  ۲ هزار دست لباسِ سرهمِ کادر درمانِ درگیر با بیماران کرونا، به مبلغ یک میلیارد ریال به بیمارستان امام رضا(ع) برای توزیع بین تمام مراکز درمانی استان تبریز اهدا کرد.

 

انتهای پیام/۶۰۰۰۲

منبع: فارس

کلیدواژه: بیمارستان تبریز درمان سرمایه اجتماعی بیمارستان امام رضا فعالان اقتصادی هزار دست لباس مراکز درمان کادر درمان مردم نهاد بخش خصوصی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۲۲۸۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجبور کردن افراد به خرید عینک در مرکز بینایی‌سنجی خاصی خلاف قانون است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر؛ دکتر شکیب آزاد در پی شکایت شهروندان از تخلف مطب‌های بینایی سنجی مبنی بر مجبور کردن مراجعه کنندگان به خرید عینک فقط در مرکز بینایی سنجی خودشان افزود: طبق قوانین وزارت بهداشت هر شخص مختار است مرکز درمانی و خرید عینک خود را انتخاب نماید.

وی بیان کرد: مراجعه کنندگان در ازاء وجهی که به مراکز بینایی سنجی می‌پردازند، باید خدمت بگیرند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: مردم این حق را دارند که شماره عینک را از بینایی سنج دریافت وبرای خرید عینک هر جایی که دوست داشتند بروند.

دکتر شکیب آزاد اضافه کرد: مردم می‌توانند شکایات خود را با سامانه تلفنی ۱۹۰ مطرح کنند، هر چند این سامانه دو هفته اییست که با اختلال روبه رو شده و مشکل در حال برطرف شدن است.

وی اظهار داشت: مردم همچنین می‌توانند به صورت حضوری به واحد نظارت معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی مراجعه تا شکایتشان پیگیری شود.

به گفته این مقام مسئول در همین خصوص جلسه‌ای با بینایی سنج‌ها برگزار و تذکراتی به آنها داده شده است.

دکتر شکیب آزاد افزود: بازرسینی در واحد نظارت بر درمان داریم که به صورت نا محسوس از واحد‌های بینایی سنجی نظارت می‌کنند.

بعد از تذکر شفاهی و مکتوب به واحد متخلف بینایی سنج، در صورت تکرار جریمه مالی و پلمپ محل فعالیت اتفاق می‌افتد.

دیگر خبرها

  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • دیدار معاون فرهنگی اجتماعی انتظامی استان با رییس بیمارستان خاتم الانبیا (ص) زاهدان
  • مرکز دولتی درمان سوءمصرف مواد بیمارستان امام حسین (ع) افتتاح شد
  • کلینیک تخصصی خیر ساز بیمارستان امام حسین (ع) محمدشهر افتتاح شد
  • هشدار درباره انتقال بیمار از مراکز دولتی به بیمارستان‌های خصوصی!/ باید چرخه پرگلایه «بیمه» اصلاح شود/ متاسفانه از اولویت نخست یعنی بهداشت غفلت شده است
  • سایه روشن ورود توصیه‌ای بانک‌ها به واگذاری سرخابی‌ها
  • کمک چهار میلیارد ریالی خیرین سلامت به بیمارستان حضرت زهرا (س) فریمان
  • مجبور کردن افراد به خرید عینک در مرکز بینایی‌سنجی خاصی خلاف قانون است
  • وجود هزار و ۷۹۶ تخت بیمارستانی فعال در چهارمحال و بختیاری
  • تقویم نجومی امروز سه‌شنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ | تقویم همسران امروز سه‌شنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳