Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار پارسینه به نقل از رسانه های بین المللی، دولت هند با شناسایی نخستین موارد ابتلا به ویروس جدید کرونا در این کشور تدبیر‌های سخت‌گیرانه‌ای را در دستور کار قرار داد که پیامد آن، به خصوص برای قشر‌های فقیر و کارگران روزمزد هر روز آشکارتر می‌شود.

هند با حدود یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون جمعیت دومین کشور پرجمعیت جهان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مطابق دستور دولت از نیمه‌شب سه‌شنبه، پنجم فروردین این کشور پهناور در قرنطیه کامل قرار دارد و جا به جایی مسافران به هر طریق، از جمله با اتوبوس، قطار و هواپیما متوقف شده است.

نارندرا مودی، نخست‌وزیر هند می‌گوید هدف تدابیر سخت‌گیرانه حفاظت از جان و سلامت شهروندان است و مردم باید تحت هر شرایطی در خانه بمانند. از پنج روز پیش تمام مراکز آموزشی تعطیل و فعالیت همه واحد‌های تولیدی و خدماتی، به استثنا فروشگاه‌های مواد غذایی، مراکز بهداشتی و نهاد‌های امنیتی متوقف شده است.

گزارشگر شبکه یک تلویزیون آلمان ARD در هند روز یک‌شنبه دهم فروردین (۲۹ مارس) از دهلی‌نو گزارش داد که با محدودیت‌های اعمال شده ده‌ها هزار کارگر ساختمانی در پایتخت از کار بیکار شده‌اند و با توجه به توقف فعالیت وسایل نقلیه عمومی برای بازگشت نزد خانواده‌هایشان با مشکل روبرو هستند.   برخی کارشناسان پیش از این احتمال داده‌اند که حدود یک میلیون نفر در هند به ویروس جدید کرونا و بیماری کووید ۱۹ مبتلا شوند. تا روز یک‌شنبه نزدیک به هزار مبتلا به ویروس کرونا در هند، از جمله ۳۴ نفر در دهلی شناسایی شده و بر اثر بیماری کووید ۱۹ دست‌کم ۲۵ نفر در این کشور کشته شده‌اند.   همچنین شمار جان باختگان بر اثر ابتلا به ویروس جدید کرونا در کشور‌های جهان تا به امروز از ۳۳ هزار و شمار مبتلایان از ۷۲۲ هزار نفر فراتر رفته است. از این تعداد حال بیش از ۱۵۰ هزار نفر بهبود یافته است.
این در حالی است که کشور‌های مختلف برای مقابله با شیوع ویروس راهکار‌های متفاوتی را دنبال می‌کنند. برای مثال، دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا که پیش از این از بازگشت به وضعیت عادی در این کشور در زمان عید پاک سخن گفته بود روز یکشنبه دستورالعمل رعایت فاصله اجتماعی در ایالات متحده را تا روز ۳۰ آوریل (۱۱ اردیبهشت) تمدید کرد.   دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا ضمن تمدید دستورالعمل رعایت فاصله اجتماعی در این کشور تا پایان ماه آوریل (اوایل اردیبهشت) اعلام کرد که شیوع ویروس جدید کرونا می‌تواند جان بین ۱۰۰ تا ۲۰۰ هزار نفر را در این کشور بگیرد. وی با این حال تاکید کرد که این آمار می‌تواند به مراتب بیشتر از این باشد و در صورت جان باختن تنها ۱۰۰ تا ۲۰۰ هزار نفر «همه ما به همراه یکدیگر عملکرد بسیار خوبی» داشته ایم.
رئیس جمهوری آمریکا در بخش دیگری از سخنانش پیش بینی کرد که آمریکا «احتمالا» تا دو هفته دیگر به پیک (زمان اوج) شیوع بیماری همه گیر «کووید ۱۹» خواهد رسید. اما از ایتالیا خبرهای خوبی به گوش می رسد. شمار کسانی که جان خود را به‌دلیل ابتلا به ویروس کرونای جدید در ایتالیا از دست داده‌اند برای دومین روز پیاپی کاهش پیدا کرده‌است. با این حال به‌نظر می‌رسد که مقررات و محدودیت‌های رفت‌وآمدی در این کشور به‌طور قطع تمدید خواهد شد.
به گفته اداره «حفاظت مدنی» ایتالیا شمار قربانیان در روز یک‌شنبه ۱۰ فروردین ۷۵۶ تن بود. شمار کل جان‌باختگان در این کشور که یکی از کانون‌های فعلی شیوع ویروس است به ۱۰۷۷۹ نفر رسیده‌است. تعداد قربانیان روز یک‌شنبه ۱۳۳ نفر کم‌تر از روز شنبه بود. شمار شهروندانی که در روز شنبه جان خود را از دست دادند نیز در مقایسه با روز جمعه کاهش یافته است.
شمار مبتلایان روزانه نیز در روز یک‌شنبه کاهش یافته‌است. با وجود روزنه‌ای از امید که ممکن است ادامه یابد، اما مقررات و ممنوعیت‌های آمد و شد به احتمال زیاد تمدید می‌شوند. از ایران هم خبری منتشر شده که نشان می دهد وضعیت استفاده از وسایل نقلیه عمومی در تهران رو به کاهش گذاشته است. یوسف حجت، مسئول حمل و نقل شهرداری تهران خبر از از کاهش ۸۵ درصدی مسافران مترو و اتوبوس در پی شیوع کرونا در این شهر داده گفت که "سرفاصله حرکت وسایل حمل و نقل عمومی افزایش یافته است".
حجت گفت که ستاد کرونا در تهران تصمیم بر کاهش فعالیت وسایل حمل و نقل عمومی گرفته است. به گفته وی کاهش تعداد مسافران مترو در تهران به قدری بوده که "در خط فرودگاه امام خمینی در یک روز تنها سه مسافر از آن استفاده کردند یا بعضاً دیده می‌شود که اتوبوس‌ها خالی در سطح شهر تردد می‌کنند. "
این مقام شهرداری تهران گفت که "طرح ترافیک در شرایط کرونایی از ساعت٨تا١٧ خواهد بود. "   احمد حسین زادگان، استاندار مازندران نیز گفته است که با اعمال محدودیت تردد و با هدف "قطع زنجیره ابتلا به کرونا" ۸۵ درصد مسافرت‌های نوروزی در این استان کاهش داشته است.
به گفته وی مصرف سوخت در مازندران نیز با ۷۱ درصد کاهش روبرو بوده است.   منابع: ISNA/BBC/REUTERS/RFE/DW/IRNA

منبع: پارسینه

کلیدواژه: ویروس کرونا کروناویروس کووید 19 کووید ۱۹ ویروس جدید کرونا روز یک شنبه هزار نفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۲۳۸۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۱/۲۹

قیمت هر اونس طلا امروز با ۰.۰۱ درصد افزایش به ۲۳۸۳ دلار و ۱۴ سنت رسید. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، قیمت طلا تغییر چندانی در معاملات روز چهارشنبه نداشته است. تقاضا برای این فلز گرانبها به عنوان یک پشتوانه ایمن در بحبوحه تنش‌های خاورمیانه تاثیر احتمال کاهش نرخ بهره فدرال رزرو در سال جاری میلادی را خنثی کرده است.
قیمت هر اونس طلا امروز با 0.01 درصد افزایش به 2383 دلار و 14 سنت رسید. قیمت معاملات آتی طلا در بازار کامکس نیویورک با یک کاهش 0.31 درصدی به 2400 دلار و 40 سنت رسیده است.
قیمت طلا در روز جمعه با پیش بینی پاسخ ایران به حمله رژیم صهیونیستی به سفارت این کشور در سوریه تا اوج 2431 دلار و 29 سنت بالا رفته بود.

قیمت جهانی طلا امروز 1403/01/28


اطلاعات اقتصادی آمریکا که در روز دوشنبه منتشر شد نشان داد خرده فروشی در این کشور بیش از حد انتظار در ماه مارس افزایش یافته است. سود اوراق قرضه 10 ساله خزانه‌داری آمریکا هم برای دومین روز پیاپی بالا رفته و تمایل برای خرید طلا را به عنوان یک سرمایه غیر سودده پایین آورده است.
تحلیلگران عقیده دارند بازار در حال حاضر در حالت توقف قرار دارد و منتظر تقابل احتمالی رژیم صهیونیستی و ایران است که می‌تواند قیمت طلا را بالا ببرد.
اگر درگیری‌های خاورمیانه آرام شود تمرکز بازار دوباره معطوف فدرال رزرو آمریکا خواهد شد. ظاهراً این بانک نمی‌تواند نرخ بهره را در آینده نزدیک پایین بیاورد که خبر خوبی برای بازار طلا و نقره نخواهد بود.
بانک دویچه پیش بینی می‌کند قیمت طلا تا پایان سال جاری میلادی به 2400 دلار برسد و در دسامبر 2025، 2600 دلار معامله شود.
در میان سایر فلزات گرانبها، قیمت نقره با 0.25 درصد کاهش به 28 دلار و 31 سنت رسیده و پلاتین با یک کاهش 0.43 درصدی 955 دلار و 5 سنت معامله می‌شود.
انتهای پیام/24

دیگر خبرها

  • وضعیت شاخص تولید و فروش شرکت‌های صنعتی بورسی
  • سازمان بهداشت جهانی: حجم ویرانی بیمارستان‌ های غزه فاجعه‌آمیز است
  • کاهش ۲ درصد نرخ بیکاری بانوان/ تسهیلات اثر گذار بودند
  • ترامپ: بایدن کشور ما را ویران کرده و بدترین رئیس جمهور تاریخ آمریکاست/ ما باید از شر بایدن خلاص شویم (فیلم)
  • وضعیت بهتری در خصوص رشد اقتصادی و کاهش بیکاری نسبت به گذشته داریم
  • آخرین وضعیت بازار رمزارزها در جهان
  • افزایش نرخ بیکاری در انگلیس به رقمی بی سابقه
  • قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۱/۲۹
  • کاهش بیکاری در شهر‌ها بیش از روستا‌ها است
  • نگاه مثبت تشکلات کارگری و کارفرمایی به اقدامات دولت سیزدهم