Web Analytics Made Easy - Statcounter

فخری رضایی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این روش برای مهار بحران بیماری کرونا جزو بهترین و موثرترین اقداماتی است که علاه بر ایران در تمام کشورهای دنیا مورد تاکید قرار گرفته است.

وی اظهارداشت: افراد باید سعی کنند تا با قطع ارتباطات نزدیک خود با دیگران به صاف شدن منحنی پیشرفت بیماری کرونا کمک کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این محقق و پژوهشگر اجتماعی افزود: هدف از فاصله‌گذاری اجتماعی دوری از تجمعات و حفظ فاصله افراد با یکدیگر است و بر این اساس ضرورت دارد که همه شهروندان با پرهیز از حضور در اماکن عمومی و مکان‌های سرپوشیده و به نوعی دورنگهداشتن خود از دیگران به گسستن زنجیره انتقال بیماری کرونا کمک کند.

وی با اشاره به پیامدهای بی‌توجهی به رعایت اقدامات بهداشتی و پیشگیرانه برای مهار این بیماری گفت: رعیات نکردن توصیه‌هایی که می‌تواند منجر به سلب حیات از افراد جامعه شود علاوه بر اینکه نوعی بداخلاقی اجتماعی محسوب می شود جبران‌ناپذیر هم هست.

رضایی تاکید کرد: تعلق و دلبستگی اجتماعی و عاطفی افراد جامعه می‌طلبد تا با در خانه ماندن و رعایت موارد بهداشتی هرچه زودتر جامعه را از حالت فعلی خارج و به روال عادی برگردانند.

وی، عمل به توصیه‌های بهداشت فردی و عمومی را نوعی اتحاد اجتماعی برای مقابله با ویروسی عنوان کرد که دنیا را درگیر خود کرده است.

این جامعه شناس یادآور شد: می توان امیدوار بود که مردم کشور به عنوان اجتماعی که همیشه به لحاظ مددجویی و امداد به یکدیگر زبانزد بودند هرچه سریعتر به کاهش آمار ابتلا و مرگ و میر این بیماری و به نوعی دفع این بلا کمک کنند.

وی با تاکید بر افزایش آگاهی مردم از ابعاد ماجرا گفت: این امر مشارکت آن‌ها در برنامه‌ها و سیاستگذاری‌ها را افزایش می‌دهد.

رضایی همچنین با توجه به اینکه در عرصه درمان و حیات‌بخشی به بیماران کرونایی عده‌ای در معرض خطر قرار دارند گفت: تعلق اجتماعی و دلبستگی به افراد جامعه می‌طلبد که حال و وضعیت کادر درمان و سلامت کشور که در شرایط نامناسب روحی و جسمی به لحاظ نوع حرفه و فشار کاری قرار دارند از سوی مردم درک و رعایت شود.

برآیند اطلاعات موجود نشان می‌دهد تاکنون 80 درصد جامعه طرح  فاصله‌گذاری اجتماعی را رعایت کردند و ضروری است بقیه  افراد جامعه نیز در تحقق این امر مهم با هدف قطع زنجیره کرونا در کشور  مشارکت کنند.

برچسب‌ها ویروس کرونا اصفهان جامعه شناسی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا اصفهان جامعه شناسی ویروس کرونا اصفهان جامعه شناسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۲۳۹۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود داروهای مخدر و آرام‌بخش های بنزودیازپین به عربستان ممنوع است/لزوم تزریق واکسن مننژیت+فیلم

رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت گفت: توصیه ما این است که زائران حتما نسخه انگلیسی دارو و توصیه پزشکشان را به همراه داشته باشند.

سیدعلی مرعشی، رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت در پاسخ به خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو پیرامون دارو‌های غیر مجاز و نحوه انتقال داروی بیماران اظهار داشت لیست دارو‌های ممنوعه هرسال توسط وزارت بهداشت عربستان ابلاغ می‌شود که همان لیست سال‌های گذشته است. لیست دارو‌ها را به پزشکان معاینه کننده زائرین داده ایم و وظیفه پزشکان این است که این لیست را به اطلاع زائر برسانند.

وی افزود: از دارو‌های ممنوعه، دارو‌های مخدر است که ورود آن کلا به عربستان ممنوع است. همچنین دارو‌های آرامیخش از خانواده بنزودیازپین مثل خانواده دیازپام نیز ممنوع است.

مرعشی در ادامه تصریح کرد: ورود سایر دارو‌ها ممنوعیتی ندارد، ولی برای اینکه عزیزان زائر در فرودگاه‌های مقصد دچار مشکل نشوند، توصیه ما این است که حتما نسخه انگلیسی دارو و توصیه پزشکشان را به همراه داشته باشند.

رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت در رابطه با واکسن‌های مورد نیاز برای سفر حج گفت: براساس دستورالعمل سعودی واکسن اجباری برای همه کشور‌ها واکسن مننژیت است و برای کشور ما همین واکسن در نظر گرفته شده است و از طریق هلال این واکسن برای همه زائرین تهیه شده است و تا دو هفته قبل از اعزام زائر باید این واکسن تزریق شود.

وی در پاسخ به سوالی پیرامون لزوم تزریق واکسن کرونا اذعان داشت: فعلا توصیه‌ای برای تزریق واکسن کرونا و آنفولانزا وجود ندارد. واکسن الزامی مننژیت است و نگرانی بابت بیماری کرونا وجود ندارد.

مرعشی در رابطه با بیماری‌های واگیر در میان زائران بیان داشت: رعایت نکات جمعی و فرعی در پیشگیری از بیماری‌های عفونی بسیار مهم است. به هر حال تعداد زیادی زائر از کشور‌های مختلف با بیماری‌های بومی مختلف در یک مکان قرار می‌گیرند و همین امر موجب می‌شود حتی افرادی که سیستم ایمنی قوی دارند به بیماری‌های عفونی مبتلا شوند. اما در صورت بیمار شدن نیاز به قرنطینه نیست.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • پیگیری مطالبات جامعه آزمایشگاهیان کشور
  • عمده‌ترین تخلف روانشناسان دارای پروانه عدم رعایت تعرفه ‌هاست
  • توانایی واکسن سازی ایران را جهانی کردیم
  • نقش سلبریتی‌ها و فضای مجازی در موج گرایش به جراحی‌ها و خدمات زیبایی
  • فیک بیوتی
  • همراهی خوب مردم همدان در طرح عفاف و حجاب
  • فعالیت ۷۵۰۰ آزمایشگاه پزشکی در کشور / کرونا؛ تجهیزات آزمایشگاهی را فرسوده کرد
  • برخورد قاطع با هنجار شکنان ضروری است
  • ورود داروهای مخدر و آرام‌بخش های بنزودیازپین به عربستان ممنوع است/لزوم تزریق واکسن مننژیت+فیلم
  • حجاب حافظ حریم افراد