Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-19@04:51:11 GMT

دفترچه منقضی بیمه‌شدگان یک ماه تمدید شد

تاریخ انتشار: ۱۱ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۲۴۱۴۰

به گزارش اکوفارس، طاهر موهبتی (مدیرعامل سازمان بیمه سلامت) در گفتگو با خبرنگار ایلنا، در خصوص حمایت‌های بیمه‌ای از بیماران مبتلا به کرونا ویروس، گفت: تمام خدمات مربوط به کرونا ویروس برای بیماران مبتلا به کووید۱۹، مانند آزمایشات CBC.CBCD. CRP  و مهترین آنها که PCR که تست کرونا است، تحت پوشش بیمه سلامت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حتی آزمایشات CTSCAN که با شمار بالائی گرفته می‌شود نیز تحت پوشش خدمات این سازمان قرار دارد.

وی همچنین گفت: بستری بیماران کروناویروس که در بیمارستان در بخش‌های عادی یا ICU انجام می‌شود نیز تحت پوشش خدمات است. یکسری از داروهای درمان که در پروتکل‌های حمایتی درمان کووید۱۹ استفاده می‌شود نیز تحت پوشش خدمات بیمه سلامت قرار دارد. بنابراین پوشش بیمه‌ای، در تمام امور، ۹۰ درصد هزینه از اعتبار سازمان بیمه سلامت پرداخت می‌شود و تنها ۱۰ درصد فرانشیز باقی می‌ماند که بیمار باید خودش پرداخت کند. البته در برخی موارد وزارت بهداشت آن ۱۰ درصد فرانشیز را تقبل می‌کند که در حوزه اطلاعات مدیران بیمه‌ای نیست و افراد می‌توانند از خود مراکز درمانی یا وزارت بهداشت پرس‌وجو کنند.

موهبتی گفت: کلیه دفترچه‌های بیمه سلامت تا ابتدای اردیبهشت ماه سال جاری تمدید شده‌اند که باتوجه به شرایط کشور، به نظر می‌رسد این مدت تمدید هم بشود. مضاف براین، از این هفته، فرایند استحقاق‌سنجی در کشور آغاز شده است تا کسانی که دفترچه بیمه آنها منقضی شده است حتی نیاز به مراجعه به دفاتر پیش‌خوان نداشته باشند. پزشکان باتوجه به سازوکار تمهید شده‌ای، می‌توانند استعلام الکترونیکی کنند و می‌توانند با دریافت کد برای بیمارانی که دفترچه‌های منقضی دارند هم نسخه بنویسند.

مدیر‌عامل سازمان بیمه سلامت‌، در خصوص بیمه داروهای بیماران خاص، گفت: برای دریافت این داروها، بیمارانی که باید در بازه‌‌های زمانی سه ماهه یا شش ماهه یا ... برای چکاپ مراجعه می‌کردند، نیاز به مراجعه ندارند و تا یک ماه دفترچه‌های آنها تمدید شده‌ است. درباره این گروه از بیماران نیز باتوجه به شرایط محتمل است زمان طولانی‌تری برای آنها تمدید شود.

وی افزود: همچنین بیماران هموفیلی که نیاز به تحویل پوکه‌های داروهای خود داشتند، این وظیفه‌ی آنها علی‌الحساب منتفی است. همه این‌ها تمهیداتی است که به جهت کاهش رفت وآمد صورت گرفته است.

موهبتی گفت: سامانه ۱۶۶۶ هم توان پاسخ‌گویی به ۱۰ تا ۱۵ هزار نفر از تماس‌گیرنده‌ها را دارد. در این سامانه پزشکان و پرستاران پاسخگوی سوالات مردم هستند تا نیازی به حضور در مراکز درمانی نباشد. و افراد می‌توانند به‌صورت تلفنی علائم و احتمال بیماری خود را بررسی کنند. به حدود ۸۵ میلیون نفر ازجمله تمام بیمه‌شدگان بیمه سلامت هم پیامک‌های آموزشی ارسال کرده‌ایم.

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت بیان کرد: متاسفانه هیچ اعتباری بابت کرونا به بیمه سلامت داده نشده است. البته مکاتباتی صورت گرفته و اقداماتی در حال انجام است، منتهی هیچ اعتباری تا الآن پرداخت نشده است. زمانی که سخنگوی دولت اظهار کرد، بیمه سلامت هزینه‌‌های درمان را تقبل کرده‌است، ما با رئیس سازمان برنامه و بودجه مکاتباتی انجام دادیم که بودجه آن را هم فراهم کنند.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: سازمان بیمه سلامت تحت پوشش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۲۴۱۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشت نسخه کاغذی به پیشخوان داروخانه‌ها

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد غلام نژاد گفت: برای جلوگیری از بروز مشکلات بیشتر برای بیمه شدگان، تصمیم گرفته شد با نسخ کاغذی بیماران و با همان محاسبات مالی که به صورت الکترونیک انجام می‌گرفت، به بیماران خدمات ارائه شود.

وی افزود: بیمه سلامت به هر نحو ممکن و به هر قیمتی که باشد سهم موظفی سازمان را به صورت کاغذی پرداخت می‌کند و مردم به هیچ عنوان پرداخت از جیب بیشتری نخواهند داشت.

غلام نژاد ادامه داد: با توجه به اینکه ظرفیت سامانه زیرساختی بیمه سلامت کم و دچار کندی بود، در راستای ارتقای زیرساخت‌های الکترونیکی سامانه الکترونیک بیمه سلامت؛ تصمیم اتصال به یک سامانه قوی‌تر در دستور کار قرار گرفت، اما در مسیر ارتقای سامانه با مشکلاتی مواجه شدیم.

مدیرکل بیمه سلامت استان تهران گفت: در این مسیر برای جلوگیری از بروز مشکلات بیشتر برای بیمه شدگان؛ تمهیداتی در مؤسسات طرف قرارداد، بیمارستان‌ها، آزمایشگاه‌ها، داروخانه و خصوصاً در داروخانه‌های بیماران خاص در نظر گرفتیم مبنی بر اینکه تصمیم گرفتیم نسخ کاغذی بیماران اعمال بشود و همان محاسباتی که قبلاً به صورت الکترونیک انجام می‌گرفت برای مردم به همان صورت انجام شود و مردم در این مسیر پرداخت بیشتری نداشته باشند.

غلام نژاد در خصوص زمانبندی رفع اختلالات سامانه گفت: ما نمی‌توانیم زمان مشخصی را اعلام کنیم، اما پیش بینی می‌کنیم که مشکلات ارتقای سامانه طی روزهای آینده برطرف شود.

وی افزود: ما یک سابقه‌ای از اطلاعات نسخه‌های الکترونیک بیماران خصوصاً از بیمارانی که به طور ماهانه و مستمر دارو دریافت می‌کردند را در سامانه‌هایمان داریم که می‌توانیم از این نسخه استفاده کنیم و مشکلی در تهیه داروی این عزیزان نظیر بیماران خاص صعب العلاج پیش نمی‌آید، برای آنهایی هم که جدید مراجعه می‌کنند از کلیه اساتید و پزشکان عزیز خواستیم که فعلاً تا اطلاع ثانوی نسخه کاغذی بنویسند.

مدیرکل بیمه سلامت استان تهران گفت: هموطنان می‌توانند از طریق سامانه استعلام سنجی بیمه شدگان بیمه سلامت با وارد کردن کد دستوری *۱۶۶۶# هر گونه سوال بیمه‌ای از سازمان بیمه سلامت دارند را مطرح و راهنمایی‌های لازم را دریافت کنند.

کد خبر 6081595 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • اختلال در سامانه بیمه‌های سلامت و روستایی بیماران کاشمر را به دردسر انداخت
  • طولانی شدن اختلال در سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک/ بازگشت نسخه‌های کاغذی به داروخانه‌ها
  • بازگشت نسخه کاغذی به پیشخوان داروخانه‌ها
  • یک میلیون و ۲۳۲ هزار لرستانی زیر چتر حمایت بیمه سلامت
  • چتر حمایت بر سر بیماران خاص و صعب‌العلاج
  • رفع اختلال سامانه نسخه‌نویسی بیمه سلامت تا پایان هفته جاری
  • بازگشت نسخ کاغذی به بیمه سلامت با اختلال در سامانه نسخه الکترونیک
  • پیگیری اختلال سامانه نسخه الکترونیک سلامت
  • با قطع سامانه بیمه سلامت خدمت به بیمه‌شدگان خللی ایجاد نکرده است
  • برنامه‌ افزایش حفاظت مالی از بیماران خاص در ۱۴۰۳