Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک وکیل برجسته لبنانی با بیان اینکه دولت آمریکا حامی حکومت آل‌خلیفه در قلع و قمع شیعیان بحرینی است، گفت: سازمان ملل متحد باید منامه را به‌دلیل جنایت‌هایش در حق مردم این کشور مورد بازخواست قرار دهد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا، پادشاهی بحرین همچنان به هشدارهای بین‌المللی درباره بازداشت، محاکمه و سرکوب مخالفان سیاسی این رژیم بی‌اعتناست؛ آل خلیفه در یکی از آخرین موارد نقض حقوق بشر خود «سیدمجید مشعل»، رئیس شورای علمای بحرین را بازداشت کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این در حالی است که پیش‌تر لغو تابعیت و آغاز محاکمه ده‌ها فعال سیاسی ازجمله شیخ عیسی قاسم، رهبر شیعیان بحرین با اعتراض گسترده محافل داخلی و بین‌المللی مواجه شده بود.

اقدام آل خلیفه در سلب تابعیت مخالفان بحرینی درحالی ادامه دارد که در اعلامیه جهانی حقوق بشر تصریح شده است همه افراد از حق داشتن تابعیت برخوردارند و هیچ‌کس نباید از حق تابعیت محروم شود. تداوم بازداشت و لغو تابعیت فعالان سیاسی در بحرین در حالی رخ می‌دهد که دادگاه آل خلیفه در سال گذشته حکم نهایی انحلال جمعیت اسلامی الوفاق ملی بحرین، بزرگ‌ترین جمعیت مخالف این کشور را صادر کرده بود.

بیشتر بخوانید:

آل‌خلیفه در پنجشنبه خونین بحرین چه جنایاتی مرتکب شد؟

غرب قراردادهای تسلیحاتی خود را با نظام بحرین فسخ کند

«می الخنساء»، وکیل برجسته لبنانی و رئیس سازمان ائتلاف جهانی مبارزه با فرار جنایتکاران از مجازات در گفتگو با خبرنگار حوزه غرب آسیا و محور مقاومت گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا گفت: سازمان ملل متحد به‌عنوان عالی‌ترین نهاد رسمی جهانی باید دولت بحرین و حکومت آل خلیفه را به‌دلیل جنایت‌هایش در حق مردم این کشور بازخواست کند.

می الخنساء، وکیل لبنانی

وی افزود: دولت آمریکا به‌عنوان حامی حکومت آل خلیفه در قلع و قمع شیعیان بحرینی نیز در این جنایت شریک و این در حالی است که آنها خود را مدافع دموکراسی در جهان می‌دانند. دولت دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا در حالی از صلح در جهان حرف می‌زند که روی دیدن مقاومت مشروع مردم بحرین را برای حفظ کشور خود ندارند و حتی در لبنان نیز گروه‌های مقاومت را به باد انتقاد گرفتند و بر آنها انگ تروریستی بودن زدند.

این وکیل برجسته لبنانی تصریح کرد: تروریسم قانون آمریکاست؛ آنها در موضوع قتل «رفیق حریری» پروپاگاندای رسانه‌ای شدیدی به راه انداختند تا بتوانند بر قتل سرپوش بگذارند، آنها تمایل ندارند رسانه‌های جهان دوربین‌های خود را به سمت مظلومانی که در فلسطین، یمن، عراق و سوریه شهید می‌شوند بچرخانند تا مبادا رسوا شوند.

الخنسا تأکید کرد: سازمان ملل متحد باید در برابر جنایت‌های آل خلیفه موضوع قاطعی نشان و به‌طور جدی دولت بحرین را مورد بازخواست قرار دهد. شیعیان بحرین تروریست نیستند؛ بلکه آمریکا و دست‌پرورده او یعنی رژیم اسرائیل در رأس تروریسم بین‌الملل قرار دارد، ولی خود را در پوشش دموکراسی مخفی کرده‌اند.

انتهای پیام/4106/4033/

منبع: آنا

کلیدواژه: سازمان ملل متحد نظام آل خلیفه سرکوب شیعیان بحرین می الخنساء سازمان ملل متحد شیعیان بحرین آل خلیفه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۲۴۶۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسری امتیازات رتبه‌بندی معلمان به آموزشیاران نهضت سوادآموزی

دیوان محاسبات کشور آموزشیاران و راهنمایان تعلیماتی سازمان نهضت سوادآموزی را مشمول امتیازات قانون نظام رتبه بندی معلمان اعلام کرد. - اخبار سیاسی -

به گزارش گروه پارلمانی خبرگزاری تسنیم، به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل دیوان محاسبات کشور، این نهاد نظارتی مستند به مفاد ماده 4 قانون نظام رتبه بندی معلمان و تبصره 1 ماده 3 آیین نامه اجرایی قانون مذکور و اصلاحیه آن، آموزشیاران و راهنمایان تعلیماتی سازمان نهضت سوادآموزی را مشمول امتیازات قانون نظام رتبه بندی معلمان اعلام کرد.

ماده 4 - فرآیند رتبه بندی برای کلیه معلمان، در یکی از رتبه‌ های ماده (3) این قانون و مطابق آیین ‌نامه اجرائی آن حداکثر تا سه ماه پس از ابلاغ قانون، بر مبنای امتیازات ناشی از معیارهای ذیل با رعایت ترتیب اولویت، انجام می‌ شود.
1 ـ شایستگی عمومی
2 ـ شایستگی تخصصی
3 ـ شایستگی حرفه‌ ای
4 ـ تجربه

تبصره ـ افراد موضوع لایحه قانونی راجع به استفاده کارکنان کادر اداری وزارت آموزش و پرورش که برای خدمت معلمی استخدام شده ‌اند از طرح طبقه ‌بندی مشاغل معلمان کشور و احتساب سوابق تجربی آنان مصوب 17 /9 /1358 شورای انقلاب جمهوری اسلامی ایران با اصلاحات بعدی، نیز مشمول این قانون می ‌شوند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اجلاس روسای FIU کشورهای عضو بریکس در کشور روسیه برگزار شد
  • روسای FIU سازمان بریکس با یکدیگر دیدار کردند
  •  تأسف فرانسه از افزایش استفاده از حق وتو در شورای امنیت
  • قانون جامعی در مورد حقوق عامه و آزادی‌های مشروع وجود ندارد
  • جامائیکا کشور فلسطین را به رسمیت می‌شناسد
  • لزوم صدور احکام متناسب با جرم در مورد پرونده‌های مرتبط با حجاب
  • انتقاد شورای اروپایی و سازمان ملل از قانون ضد مهاجرتی انگلیس
  • تسری امتیازات رتبه‌بندی معلمان به آموزشیاران نهضت سوادآموزی
  • تسری امتیازات قانون نظام رتبه‌بندی معلمان به آموزشیاران و راهنمایان تعلیماتی سازمان نهضت سوادآموزی
  • لزوم لحاظ استانداردهای وزارت بهداشت در آیین‌نامه توزیع اینترنتی دارو