Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «نماینده»
2024-04-25@23:22:31 GMT

در صورت نیاز، بایدها و نبایدهای جدی‌تر وضع می‌شود

تاریخ انتشار: ۱۱ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۲۴۷۲۶

در صورت نیاز، بایدها و نبایدهای جدی‌تر وضع می‌شود

به گزارش «نماینده» اسحاق جهانگیری پیش از ظهر امروز در جلسه‌ای با مدیران و مسئولین موسسه تحقیقاتی تولیدی و آموزشی انستیتو پاستور اظهار داشت: موسسه انستیتو پاستور یکی از مراکزی است که قدر آن در کشور ناشناخته مانده و ارزش واقعی این مجموعه به جامعه منعکس نشده است.

معاون اول رییس جمهور با اشاره به سابقه فعالیت صدساله موسسه تحقیقاتی تولیدی و آموزشی انستیتو پاستور خاطرنشان کرد: این مجموعه در تاریخ فعالیت صد ساله خود کارهای بزرگ و ماندگاری برای کشور انجام داده و محصولات مختلف تولید و آزمایشگاه‌های مرجع ایجاد کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جهانگیری با قدردانی از دست اندرکاران و کارکنان مجموعه انستیتو پاستور خاطرنشان کرد: این مرکز همواره در روزهای سخت، کارهای بزرگی برای کشور به انجام رسانده و در این ایام که ویروس کرونا به چالشی جهانی تبدیل شده است، موسسه انستیتو پاستور نقش مهمی در پیشگیری و مقابله با این بیماری ایفا کرده است.


معاون اول رییس جمهور افزود: موسسه انستیتو پاستور از نیروهای متخصص و متعهد فراوانی برخوردار است و در شرایط تحریم که دست بسیاری از متخصصین کشور برای تأمین نیازها بسته است، انستیتو پاستور گام‌های موثری در تأمین نیازها برداشته و به نقش واقعی خود در این زمینه عمل کرده که لازم است به عنوان نماینده دولت از همه کارکنان این مجموعه پراهمیت قدردانی کنم.


جهانگیری در ادامه با اشاره به اینکه در روزهای نخست شیوع بیماری کرونا، توانمندی کشور برای انجام آزمایش تشخیص این بیماری روزانه حدود ۱۰۰ تا ۲۰۰ مورد بود، اما با توانمندی علمی و تخصصی موسسه انستیتو پاستور و با تلاش‌های شبانه روزی، امروز که حدود ۴۰ روز از شناسایی رسمی این ویروس در کشور می‌گذرد، ۹۳ آزمایشگاه در سراسر کشور با پروتکل‌های دقیق بهداشتی در حال خدمت رسانی هستند و روزانه امکان انجام بیش از ده هزار تست و آزمایش تشخیص بیماری کرونا در کشور مهیا شده که این میزان طی روزهای آینده نیز افزایش خواهد داشت.

معاون اول رییس جمهور توانمندی‌های بخش بهداشت و درمان را سرمایه‌ای بزرگ برای کشور برشمرد و افزود: در مدت شش تا هفت سال گذشته با اجرای طرح تحول نظام سلامت، دستاوردهای بسیار خوبی در این بخش حاصل شد و شاهد بهبود و ایجاد زیرساخت‌های بخش بهداشت و درمان بوده ایم.

جهانگیری با یادآوری اینکه از ۸۵ هزار تخت بستری در کشور، تعداد ۵۰ هزار بازسازی و ۲۸ هزار تخت نیز ایجاد شده است گفت: در شهرها و مناطق محروم کشور نیز تعداد زیادی تخت‌های آی سی یو ایجاد شده و مجموعه گسترده‌ای از متخصصین و نیروهای کادر درمان با تمام توان پای کار آمده اند و به مجموعه فعالان عرصه بهداشت و درمان اضافه شده‌اند.

معاون اول رییس جمهور با اشاره به ابتلای تعدادی از پرستاران و کادر درمانی کشور به ویروس کرونا تصریح کرد: در روزهای نخست شیوع این بیماری به دلیل آنکه تجهیزات و امکانات حفاظت شخصی کافی نبود تعدادی از کادر درمانی کشور به این بیماری مبتلا شدند، اما امروز شرایط تغییر کرده و تقریباً از نظر امکانات و تجهیزات حفاظت شخصی برای کادر درمانی در وضعیت نسبتاً خوبی قرار داریم.

جهانگیری اظهار داشت: با وجود همه این اقدامات، همه متخصصین و کارشناسان بر این باورند که برای ریشه کن کردن بیماری کرونا باید زنجیره انتقال این ویروس قطع شود و راهبرد اصلی در این زمینه مشارکت مردم است.

معاون اول رییس جمهور افزود: در کنار همه تلخی‌ها و ناگواری‌ها که بیماری کرونا به همراه داشت، انسجام گسترده در داخل کشور یکی از دستاوردهای این دوره است چرا که همه نهادهای حاکمیتی، دستگاه‌های اجرایی، نهادهای مدنی، مردم و بخش خصوصی همه پای کار آمدند و انسجام و اتحادی مشابه دوران دفاع مقدس در کشور ایجاد شده است.

جهانگیری ادامه داد: در کنار انسجام مجموعه حاکمیت کشور و نیز پای کار بودن کادر پزشکی و درمانی و موسساتی نظیر انستیتو پاستور، اگر مردم هم به عنوان تکمیل کننده این برنامه همراهی لازم را داشته باشند و زنجیره انتقال ویروس قطع شود، امیدوارم در آینده نه چندان دور بتوانیم بر این ویروس مسلط شویم و در گام‌های بعدی شاهد تولید دارو و واکسن این بیماری باشیم.

معاون اول رییس جمهور با بیان اینکه این بیماری تنها مختص ایران نیست و همه دنیا و حتی کشورهای بزرگ صنعتی را نیز گرفتار کرده است افزود: خوشبختانه با برنامه ریزی دولت و به دلیل همراهی مردم هیچ مشکلی در تأمین کالا و اقلام ضروری در کشور وجود ندارد و فروشگاه‌ها مملو از کالاهای مورد نیاز مردم است.

 جهانگیری به موضوع تعطیلی حرم ها، نمازهای جمعه و پایگاه‌های مذهبی کشور نیز اشاره و تصریح کرد: خوشبختانه علمای کشور با تدبیر و عقلانیت و اولویت بخشی به سلامت مردم با تعطیلی این اماکن موافقت کردند و تا حد زیادی از شیوع این بیماری پیشگیری شد.

معاون اول رییس جمهور با اشاره به اینکه بخش اصلی کارکنان دولت شامل آموزش و پرورش و دانشگاه‌ها تعطیل هستند خاطرنشان کرد: بخش‌هایی از دولت که تعطیل نیستند بخش مرتبط با بهداشت و درمان و تأمین نیازهای ضروری مردم است که باید تمام وقت و حتی گاهی به صورت سه شیفت حضور داشته باشند تا نیازهای مردم را مرتفع کنند.

گفتنی است معاون اول رییس جمهور همچنین از آزمایشگاه تیم واکنش سریع مجموعه انستیتو پاستور مرتبط با تحقیق و پژوهش در خصوص ویروس کرونا بازدید کرد و در جمع تعدادی از کارکنان و کارشناسان این موسسه حضور یافت و از خدمات و تلاش‌های گسترده آنان به ویژه در ایام اخیر قدردانی کرد.

منبع: نماینده

کلیدواژه: اسحاق جهانگیری کرونا نماینده معاون اول رییس جمهور موسسه انستیتو پاستور بهداشت و درمان بیماری کرونا کادر درمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۲۴۷۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استطاعت ۹۸ درصد زائران حج تمتع امسال مشخص شد

طاهر درودی گفت:تقریباً معاینات پزشکی تمام زائران انجام شده است و از نظر توانمندی جسمانی شرکت در مناسک حج ارزیابی شده‌اند.

وی افزود: بعد از معاینات این زائران مشخص شد بیماری فشار خون، دیابت، بیماری‌های قلبی شایع ترین بیماری در میان زائران ایرانی است. بیش از هزار و ۴۵۰ زائر بالای ۸۰ سال، ۹۲ نفر زیر ۱۸ سال، ۹ هزار و ۴۸۹ نفر بین ۷۰ تا ۸۰ سال سن دارند.

درودی درخصوص داروهای مورد نیاز خاطر نشان کرد: زائران می بایست در سفر حج داروی‌هایی را که مصرف می‌کنند، با خود به همراه داشته باشد. البته حواسشان به داروهای ممنوعه باشد.

وی افزود: مرکز پزشکی حج و زیارت هلال احمر دارو و تجهیزات مورد نیاز حج را خریداری و بسته بندی کرده و در حال انجام امور اداری برای اعزام به مراکز درمانی هلال احمر ایران در عربستان سعودی است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • رئیسی: مشکلات آبی و برقی کشور درحال حل‌شدن هستند
  • شورای وحدت چند نماینده در مجلس دوازدهم دارد؟ /جزئیات لیست انتخاباتی برای دور دوم انتخابات از زبان متکی
  • ‌بیماری مالاریا در صورت ‌تشخیص دیرهنگام، خطرآفرین است
  • هاشمی: مراسم تجلیل از قهرمانان در سال ۱۴۰۲ با حضور رئیس جمهور برگزار خواهد شد/ نسبت به سال گذشته، ۹۴ درصد رشد در افتتاح پروژه‌ها داشته‌ایم
  • بیماری‌های قلبی و عروقی از شایع‌ترین علل مرگ‌ومیر در دنیا
  • دستور رئیس‌ جمهور برای اختصاص ۲۰۰ خودرو به کتابخانه سیار
  • چرا ایرانی‌ها بیشتر سنگ کلیه می‌گیرند؟/ شایع‌ ترین بیماری های اورولوژی در کشور
  • استطاعت ۹۸ درصد زائران حج تمتع امسال مشخص شد
  • بایدها و نبایدهای رفتاری در برخورد با کودکان و 7 اشتباه والدین در تربیت فرزندان
  • پخت نان کامل به صورت نمونه در تعدادی از نانوایی‌ها