Web Analytics Made Easy - Statcounter

محبوب تیزپاز نیاری روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگاران اظهار کرد: انجام اقدامات مختلف و آغاز پروژه های جدید عمرانی در شهر بیانگر حال خوب عمرانی شهر بناب در سال جدید است.

وی افزود: بودجه شهرداری بناب در سال گذشته ۵۵ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان بود که ۴۱ میلیارد تومان آن تحقق یافت، ولی شهرداری بناب برای سال ۱۳۹۹ بودجه ای برابر با ۹۰ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان در نظر گرفته است که ۵۶ میلیارد و ۳۰۰ میلیون آن برای انجام طرح های عمرانی در نظر گرفته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهردار بناب ادامه داد: بودجه عمرانی شهرداری بناب نسبت به سال قبل ۷۴ درصد افزایش نشان می دهد که با تصویب این بودجه ۴ برابر سال گذشته کار عمرانی انجام خواهیم داد.

تیزپاز نیاری بیان کرد: شهرداری ها برای اینکه بتوانند عملکرد مناسبی داشته باشند باید بر پنج محور استراتژیک مدیریت شهری برنامه داشته باشند که داشتن کارخانه آسفالت، گلخانه، کارخانه شن و ماسه، ماشین آلات سنگین و کارگاه تولید قطعات بتنی از جمله آنهاست؛ کارهای اولیه کارخانه شن و ماسه و آسفالت آغاز شده که امیدواریم با نصب و تجهیز کارخانه آسفالت از تیرماه سال جاری شاهد تولید آسفالت توسط خود شهرداری باشیم و مقدمات خرید کارخانه آسفالت در حال انجام است.

وی  با بیان اینکه اجرای ۲۰ پروژه سرمایه گذاری در سطح شهر در حال مطالعه است، گفت: در راستای راه اندازی گلخانه مکانیزه حرکت های خوبی در شهرداری بناب صورت گرفته و امسال بیش از سه برابر سال های قبل تولید انواع گل داشتیم و امسال در بحث خرید گل ریالی هزینه نکرده ایم.

تیزپاز نیاری، حذف کندروها در بلوار بعثت را در راستای اجرای برنامه های کلان شهری و بر اساس طرح جامع شهری اعلام کرد و گفت: اجرای این طرح کاملا به صورت کارشناسی انجام شده و هیچ حرکت سیاسی پشت سر طرح نبوده و با تصمیم قاطبه مدیران شهری در حال انجام است.

وی تملک های جدید در محلات مختلف، مسیرگشایی، احداث پارک آرامش در شهرک ولی عصر، احداث کارخانه آسفالت و کارخانه شن و ماسه را از برنامه های شهرداری بناب در سال جدید اعلام کرد و گفت: شهرک ولی عصر بناب در ۱۵۷ هکتار زمین برای سرریز ۱۵ هزار نفر جمعیت شهری بناب احداث شده که به دلیل عدم تکمیل زیرساخت های شهرک با مشکلاتی روبرو هستیم.

تیزپاز نیاری خاطرنشان کرد: علاوه بر طرح های فاضلاب، آب و گاز شهرک ولی عصر برای تکمیل زیرساخت های خود ۶۷۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد و در صورت پرداخت ۶۷۰ میلیارد ریال توسط راه و شهرسازی، شهرداری نسبت به تحویل کامل این شهرک اقدام خواهد کرد.

وی از دست اندرکاران مقابله با ویروس کرونا به ویژه عوامل زحمتکش حوزه خدمات شهری که در بحث گندزدایی و ضدعفونی کردن شهر تلاش می کنند، تشکر کرد و گفت: شورای شهر نیز در این رابطه یک میلیارد ریال اعتبار در نطر گرفته است.

به گزارش ایرنا، شهرستان ۱۴۰ هزار نفری بناب در ۱۱۰ کیلومتری جنوب تبریز مرکز استان آذربایجان شرقی واقع شده و به علت وجود حوزه علمیه، دانشگاه ها و مراکز علمی متعدد، شهرک های صنعتی فعال و همچنین قرار گرفتن در مرکز مسیرهای مواصلاتی چندین استان غربی کشور یکی از شهرستان های مهاجرپذیر و پرتردد استان بشمار می آید.

برچسب‌ها بناب جهش تولید

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بناب جهش تولید بناب جهش تولید کارخانه آسفالت شهرداری بناب بناب در سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۲۴۹۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بودجه ۱۴۰۳ چه زمانی نهایی می‌شود؟

به گزارش خبرآنلاین ،اخیرا جزئیات بخش دوم لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ منتشر شد که بر اساس آن بودجه کل کشور ۶۳۴۷ هزار میلیارد تومان پیش‌بینی شده که نسبت به سال گذشته رشد حدود ۲۴.۲ درصد را نشان می‌دهد.

ایسنا در خبری نوشت:به طور کلی بودجه سالانه از دو بخش منابع بودجه عمومی دولت و بودجه شرکت‌های دولتی، موسسات انتفاعی وابسته به دولت و بانک‌ها تشکیل می‌شود که امسال سهم این بخش به ترتیب حدود ۴۴.۷ و ۵۸.۹ درصد برآورد شده است. منابع بودجه عمومی شامل درآمدها، واگذاری دارایی‌های سرمایه‌ای، واگذاری دارایی‌های مالی و درآمدهای اختصاصی دولت است.

از جمله مهم‌ترین نکات این لایحه می‌توان به افزایش درآمدهای مالیاتی و کاهش درآمدهای نفتی است. بر این اساس پیش‌بینی درآمدهای مالیاتی در سال جاری نسبت به سال قبل ۵۶ درصد افزایش و درآمدهای نفتی ۳.۵ درصد کاهش یافته است. از طرف دیگر در سال جاری در بخش بودجه عمرانی کشور ۴۰۰ هزار میلیارد تومان پیش‌بینی شده که این عدد در حدود یک‌پانزدهم منابع عمومی کل کشور است.

جزئیات پرداخت یارانه‌ها در بودجه ۱۴۰۳

در این میان بر اساس لایحه بودجه مانند سال گذشته منابعی که دولت از فروش بنزین، گازوئیل، صادرات فرآورده‌های نفتی به دست می‌آورد، صرف بازتوزیع به خود مردم می‌شود و کل منابع یارانه نقدی هم مشابه سال قبل، ۳۳۰ هزار میلیارد تومان در سال است. کمک‌هزینه‌های معیشتی ویژه کمیته امداد و سازمان بهزیستی هم ماهانه بالغ بر پنج همت پرداخت می‌شودکه نسبتب ه سال قبل ۳۰ درصد رشد کرده است.

در زمینه کالابرگ است هم به هفت دهک به ازای هر نفر ۲۲۰ هزار تومان پرداخت می‌شود و برای یارانه خرید تضمینی گندم و آرد و نان ۲۰۰ همت در نظر گرفته شده است. یارانه دارو نیز در بودجه امسال ۸۵ همت در نظر گرفته شده‌است. شش همت از منابع دولت در سال جاری هم به یارانه نهاده‌های دامی و کشاورزی است اختصاص می‌یابد.

داوود منظور، رئیس سازمان برنامه و بودجه، در نشست خبری اخیر خود به نکات مهم دیگری از بودجه سال جاری هم اشاره کرده است؛ از جمله اینکه امسال باید ۶۷۰ همت سرمایه‌گذاری از سوی شرکت‌های دولتی انجام شود که فهرست این سرمایه‌گذاری‌ها منتشر می‌شود. هفت سد با ظرفیت یک میلیارد متر مکعب در سال، ۳۱ تصفیه‌خانه فاضلاب و ۵۵۰ کیلومتر راه‌آهن افتتاح خواهد شد.

او همچنین گفته که امسال تلاش شده ارقام درآمدی واقع‌بینانه‌تر باشد و به همین دلیل درآمدهای نفتی در بودجه امسال نسبت به سال قبل کمتر پیش‌بینی شده و در بخش مولدسازی و واگذاری شرکت‌ها نیز پیش‌بینی درآمدها نصف شده است.

نکته مهم دیگر این است که گفته شده امسال اولویت بودجه‌ای دولت پرداخت‌های عمرانی است تا بتواند بخشی از زیرساخت‌های کشور را ارتقا دهد و باید دید این وعده چقدر عملیاتی می‌شود.

روند بررسی بودجه چگونه خواهد بود؟

روند بررسی لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ طبق اصلاحات انجام شده در ماده ۱۸۲ آیین نامه داخلی، تغییر کرد. بر این اساس، دولت بودجه را در دو بخش به مجلس تقدیم کرد؛ بخش اول شامل ماده واحده مشتمل بر احکام مورد نیاز برای اجرای بودجه کل کشور، سقف منابع بودجه عمومی دولت به تفکیک درآمدها و واگذاری دارایی‌های سرمایه‌ای و مالی و اجزای اصلی آن‌ها، ترازهای عملیاتی، سرمایه‌ای و مالی بودجه عمومی دولت و فروض برآورد منابع و مصارف بودجه است.

سال گذشته بخش اول لایحه بودجه تبدیل به قانون شد، اما بخش دوم به سال جاری موکول شد. با این حال بودجه به شکل یک دوازدهم هم تصویب نشد و به جای آن مجلس مجوزی به دولت داد تا دولت معطل بخش دوم بودجه نماند و بر این اساس، دولت می‌تواند دریافتی‌ها و پرداختی‌ها را به صورت علی‌الحساب انجام دهد.

البته بخش دوم لایحه بودجه ۱۴۰۳ درباره جداول تفصیلی شامل ارقام بودجه در جلسه یکشنبه، ۱۹ فروردین، اعلام وصول شد و جلسات کمیسیون تلفیق هم برای بررسی جداول از ۲۸ فروردین ماه شروع شده و رحیم زارع، سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه مجلس، گفته که تکلیف بخش دوم لایحه بودجه سال جاری تا اواسط اردیبهشت‌ماه در مجلس شورای اسلامی مشخص خواهد شد.

همچنین طبق گفته‌های او ردیف‌های جدیدی در بخش دوم لایحه بودجه در قالب کمک به برخی از بخش‌ها ایجاد شده و منابع طرح‌های تملک دارایی برخی از استان‌نیزها نیز نسبت به سال گذشته کاهش پیدا کرده که باید این موارد مورد بررسی قرار گیرد. علاوه بر این تغییراتی برخلاف مصوبات در بخش اول بودجه اعمال شده که بدون اجازه از مجلس بوده است؛ بنابراین به نظر می‌رسد احتمال اعمال برخی تغییرات در بخش دوم لایحه وجود دارد و باید دید نمایندگان مجلس چه تصمیماتی در این رابطه اتخاذ می‌کنند.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1896964

دیگر خبرها

  • بودجه ۱۴۰۳ چه زمانی نهایی می‌شود؟
  • تحقق بودجه شهرداری ارومیه در سال ۱۴۰۳ منوط به مشارکت مردم است
  • تجهیزات شهرداری اردکان مناسب نیست
  • ۱۳ میلیون تن آسفالت راه‌های کشور در سال ۱۴۰۲
  • جزییات بودجه شهرداری همدان در دسترس مردم قرار گرفت
  • حداقل بودجه مورد نیاز برای طرح دارویار ۱۲۰ تا ۱۳۰ همت است
  • شرکت ملی نفت صاحب کارخانه آسفالت می شود
  • ۱۳۰ هزار میلیارد تومان، اعتبار مورد نیاز طرح دارویار
  • متاسفانه فقط ۶۹ هزار میلیارد تومان به طرح دارویار اختصاص داده اند
  • ۴۷کیلومتر راه‌سازی در منطقه ۲۲ | ۹۳ درصد بودجه شهرداری منطقه به طرح‌های عمرانی اختصاص یافت