Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-16@05:48:29 GMT

کاهش ۵۹ درصدی تردد خودرو در جاده‌های آذربایجان‌شرقی

تاریخ انتشار: ۱۱ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۲۵۱۴۲

کاهش ۵۹ درصدی تردد خودرو در جاده‌های آذربایجان‌شرقی

اورجعلی علیزاده روز دوشنبه در جمع خبرنگاران افزود: باتوجه به اطلاعات به دست آمده از ۸۲ دستگاه ترددشمار آنلاین در محورهای ارتباطی مختلف استان در ۱۰ روز نخست فروردین سالجاری تعداد سه میلیون و ۲۰۰ هزار تردد خودرو ثبت شده است که در مقایسه با تردد بیش از هفت میلیون و ۸۰۰ هزار خودرو در مدت مشابه سال گذشته، به میزان ۵۹ درصد کاهش داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: در این مدت، روز هفتم فروردین، با تردد بیش از ۴۱۱ هزارخودرو، پرترددترین و روزهای اول فروردین با بیش از۲۳۷ هزار تردد و دهم فروردین با ۲۷۲ هزار تردد، کم ترددترین روزهای این ایام بودند.

وی ادامه داد: در این مدت، آمار ثبت شده تردد ورود و خروج از استان، بیش از ۴۵۶ هزار خودرو بوده است که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته، با بیش از یک میلیون و ۱۳۳ هزار تردد، ۶۶ درصد کاهش داشته است.

برچسب‌ها سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای ویروس کرونا آذربایجان شرقی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای ویروس کرونا آذربایجان شرقی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای ویروس کرونا آذربایجان شرقی هزار تردد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۲۵۱۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۶ درصدی حجم مخزن سدهای آذربایجان شرقی

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای آذربایجان شرقی گفت: با بیان اینکه در حال حاضر ۴۶ درصد از حجم مخزن سدهای استان پر است؛ این رقم در مقایسه با مدت مشابه سال قبل که ۶۰ درصد خالی بود ۶ درصد معادل ۲.۴ میلیون متر مکعب بیشتر شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، یوسف غفارزاده با بیان اینکه حجم کل در تراز نرمال سدهای یازده‌گانه آذربایجان شرقی 576 میلیون متر مکعب است، اظهار داشت: از حجم کل سدهای استان، 46 درصد معادل 263 میلیون و 400 هزار مترمکعب پرشده که نسبت به پارسال که 261 میلیون مترمکعب بود یک درصد از نظر پرشدگی بهتر شده است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای آذربایجان شرقی افزود: بنابر اعلام هواشناسی، میزان بارندگی در سال جاری در مقایسه با مدت مشابه سال قبل 21 درصد بیشتر شده و همین امر منجر به افزایش روان آب ها در استان و جاری شدن آنها به سمت مخازن سدها شده است.

غفارزاده خاطر نشان کرد: حجم آب ورودی به سدها در سال آبی جاری 190 میلیون و 600 هزار مترمکعب است که نسبت به سال قبل در همین موقع 18 درصد بیشتر شده است.

وی ادامه داد: میزان آب ورودی به مخازن سدهای علویان در سال آبی جاری 32 درصد، سهند 19درصد، نهند 97 درصد، ستارخان 25 درصد، قلعه چای 68 درصد، کلقان 20 درصد، تاجیار 11 درصد، زنوز 45درصد، کردکندی سه درصد و ارسباران بیش از 2 هزار درصد بیشتر شده و تنها سدی که میزان ورودی آن منفی بوده سد آیدوغموش میانه بوده که 54 درصد در مقایسه با سال قبل کمتر شده است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای آذربایجان شرقی با بیان اینکه 2 سد مرزی ارس و خداآفرین در محدوده عملیاتی این منطقه وجود دارد، گفت: بارندگی های اخیر موجب بهبود وضعیت آبی در این 2 سد شده به طوری که حجم مخزن این 2 سد با 23 درصد افزایش به یک میلیارد و 531 میلیون و 400 هزار مترمکعب رسیده است.

غفارزاده افزود: حجم آب ورودی نیز با 12 درصد رشد، به سه میلیارد و 46 میلیون و 300 هزار مترمکعب رسیده و پرشدگی در این 2 سد مرزی بیش از میانگین سدهای داخلی استان و معادل 53 درصد است.

وی اضافه کرد: سد شهید کاظم‌نژاد بوکان نیز به عنوان تامین کننده آب تبریز، با 19 درصد افزایش در حجم آب ورودی، یک درصد افزایش حج مخزن و 84 درصد پرشدگی نسبت به سال گذشته مواجه است که متاثر از بارندگی های خوب در سال آبی جاری به ویژه ابتدای امسال است.

مدیرعامل آب منطقه ای آذربایجان شرقی گفت: هرچند بارندگی ها موجب بهبود وضعیت آب های سطحی شده اما وضعیت آب های زیرزمینی استان به دلیل برداشت های بیش از حد، وضعیت عکس دارند و همچنان در وضعیت منفی هستند.

غفارزاده با اشاره به اینکه مهم‌ترین منابع آبی زیرزمینی استان آبخوان های تبریز، شبستر - صوفیان و مرند هستند، گفت: آبخوان تبریز 771 کیلومتر مربع مساحت دارد که تراز آبی آن در 32 سال گذشته از زمان آغاز اندازه‌گیری، 343 سانتی متر پایین تر رفته و حجم آب آن نیز 66 میلیون مترمکعب کمتر شده، آبخوان شبستر - صوفیان نیز با 479 کیلومتر مربع مساحت، در 38 سال گذشته ترازش یکهزار و 699 سانتی متر و حجمش یکهزار و 87 میلیون متر مکعب کمتر شده است.

وی گفت: آبخوان مرند نیز با 503 کیلومتر مربع مساحت که در حال حاضر به محلی برای ویلاسازی تبدیل شده است به دلیل برداشت بیش از حد آب، در بدترین وضعیت ممکن قرار دارد و 2 هزار و 81 سانتی متر از تراز آبی 42 سال پیش پایین رفته و 628 میلیون مترمکعب حجم آن کمتر شده است.

غفارزاده افزود: در سال آبی گذشته حجم آب های زیرزمینی استان نسبت به متوسط 40 ساله، 87.71 میلیون مترمکعب کاهش داشت که اگر چاره اندیشی نشود موجب افزایش فرونشست‌های زمین و بروز خطرات بعدی در استان خواهد شد.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • افزایش ۶ درصدی حجم مخزن سدهای آذربایجان شرقی
  • تردد بیش از ۵۰۱ هزار و ۷۰۰ خودرو در جاده‌های زنجان
  • افزایش ۱۵.۶۹ درصدی آمار تلقیح مصنوعی دام در آذربایجان‌شرقی
  • کاهش ۶ درصدی سفرهای جاده‌ای در تعطیلات عید فطر
  • افزایش ۱۵.۶۹ درصدی آمار تلقیح مصنوعی دام در سال ۱۴۰۲
  • کاهش ۵۰ درصدی تصادفات در طرح نوروزی خراسان جنوبی
  • افزایش ۱۵.۶۹ درصدی تلقیح مصنوعی دام در آذربایجان شرقی
  • تردد ۳ میلیون خودرو در راه‌های قزوین در تعطیلات عید فطر
  • ثبت بیش از ۲۲ میلیون تردد خودرو در جاده‌های استان همدان
  • بیش از ۲۲ میلیون تردد خودرو در جاده‌های همدان به ثبت رسید