Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل ایسکانیوز، «جو بایدن» معاون رئیس‌جمهور پیشین آمریکا و یکی از نامزدهای حزب دموکرات در انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۰ این کشور، می‌گوید: بایدن در مصاحبه با شبکه «ان بی سی نیوز» در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه اگر رئیس‌جمهور بود، در شرایط کنونی همه‌گیری ویروس «کووید ۱۹» تحریم‌های ایران را لغو می‌کرد یا نه، توضیح داد: «من اطلاعات کافی درباره وضعیت کنونی ایران ندارم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. تیم سیاست خارجی من حدس‌وگمان‌های زیادی دارد که آنها واقعا در اوضاع دشواری هستند و دروغ می‌گویند».

وی اما تاکید کرد که «برای تصمیم گرفتن» درباره لغو تحریم‌های ایران، «به اطلاعات بیشتری» نیاز دارد.

این سیاستمدار آمریکایی در بخش دیگری از صحبت‌هایش به «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور این کشور توصیه کرد که به‌جای بلند فکر کردن، در خصوص نحوه پاسخ به شیوع بیماری کرونا در آمریکا عمیق فکر کند.

بایدن در این باره تصریح کرد: «کرونا تقصیر رئیس‌جمهور نیست اما پاسخ کند به آن، ناکامی در طی مسیر صحیح و ناتوانی در انجام آنچه باید به سرعت انجام شود چیزهایی است که نمی‌توانند ادامه پیدا کنند».

وضعیت این ویروس در ایالات متحده نیز، که زمانی شاهد تمسخر این ویروس توسط ترامپ بود، اکنون به حدی وخیم شده که تعداد کل مبتلایان در این کشور از چین هم بیشتر شده و در صدر کشورهای آلوده به این ویروس قرار گرفت.

آمریکا تا کنون ۱۴۲ هزار و ۱۷۸ مورد ابتلا به این بیماری و دو هزار و ۴۸۴ فوتی بر اثر آن گزارش کرده است.

انتهای پیام/

104 / 361 جو بایدن دشمنی آمریکا تحریم ایران ایران و آمریکا کرونا کووید 19 تحریم دارویی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: جو بایدن دشمنی آمریکا تحریم ایران ایران و آمریکا کرونا کووید 19 تحریم دارویی رئیس جمهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۲۵۳۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بسته کمکی جدید برای تل‌آویو؛ «خیانت و فاجعه» دولت بایدن از نگاه مسلمانان آمریکا

به گزارش خبرآنلاین بسیاری از مسلمانان آمریکایی به دلیل نحوه مدیریت «جو بایدن» رئیس‌جمهور ایالات متحده در قبال جنگ غزه و حمایت‌های تمام‌عیار این کشور از رژیم صهیونیستی خشمگین هستند. آنها پیشتر اعتراض خود را با ثبت گزینه رای «غیرمتعهد» در انتخابات مقدماتی برخی ایالت‌ها از جمله میشیگان نشان داده بودند.

تلویزیون ان‌بی‌سی نیوز گزارش کرد چندین تن از فعالان و رهبران برجسته مسلمان آمریکایی، حمایت ۲۶ میلیارد دلاری دولت بایدن از رژیم صهیونیستی را به انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۴ مرتبط دانسته‌اند و می‌گویند: «نمی‌توانیم بایدن را در دوره دوم ریاست‌جمهوری حمایت کنیم.»

به نقل از ایسنا پیش از موافقت مجلس نمایندگان آمریکا با بسته کمکی واشنگتن به تل‌آویو در روز شنبه، سازمان‌های آمریکایی مسلمان از رای‌دهندگان خواستند تا با اعضای کنگره رایزنی کنند و رای منفی به این بسته کمکی بدهند. به‌رغم تلاش‌هایی که صورت گرفت، در نهایت این بسته کمکی با ۳۶۶ رای موافق و ۵۸ رای مخالف که شامل ۳۷ دموکرات و ۲۱ جمهوری‌خواه بود، به تصویب رسید.

«رابرت مک‌کاو» مدیر امور دولتی در سازمان «شورای روابط آمریکایی-اسلامی» در بیانیه‌ای عنوان کرد: «اگر بایدن بسته کمکی به اسرائیل را امضا کند، همانگونه که قصدش را دارد، این تصمیم بی‌رحمانه می‌تواند روابط کاخ سفید با جامعه مسلمانان آمریکایی و دیگر آمریکایی‌ها که با نسل‌کشی در غزه مخالف هستند را به جایی برساند که راه بازگشتی نداشته باشد. در حال حاضر هم روابط دولت آمریکا با جامعه مسلمانان آمریکایی به پایین‌ترین حد خود رسیده است.»

«اسامه ابو ارشید» مدیر اجرایی یک سازمان مردم‌نهاد موسوم به «آمریکایی‌ها برای عدالت فلسطین» می‌گوید: «شکاف میان رئیس‌جمهور و رای‌دهندگان مسلمان آمریکایی بعید است دوباره ترمیم شود مگراینکه رئیس‌جمهور آنچه را که در ۶ ماه گذشته انجام داده، به حالت قبل بازگرداند. اگر رای‌های ما و رای مردمی که از حقوق بشر فلسطین حمایت می‌کنند، مهم است، بایدن باید گوش دهد.»

او که خود در ایالت ویرجینیا زندگی می‌کند، در سال ۲۰۲۰ به جو بایدن رای داد اما تاکید می‌کند که در انتخابات ریاست‌جمهوری ماه نوامبر نه به بایدن و نه به ترامپ رای نخواهد داد.

جنگ تمام‌عیاری که رژیم صهیونیستی از تاریخ هفتم اکتبر علیه مردم نوار غزه به راه انداخته، موجب به شهادت رسیدن بیش از ۳۴ هزار فلسطینی شده است.

روزنامه نیویورک تایمز روز شنبه نوشت گروهی از دموکرات‌های لیبرال مجلس نمایندگان آمریکا در تلاش بودند تا دیگر نمایندگان را متقاعد کنند که نسبت به بسته کمکی ۲۶ میلیارد دلاری به رژیم صهیونیستی رای منفی بدهند.

دموکرات‌هایی که به دنبال رای «نه» برای بسته کمکی به رژیم صهیونیستی بودند، بخشی از استراتژی خود را تحت فشار قرار دادن «جو بایدن» تنظیم کرده‌ بودند. آنها از نحوه مدیریت رئیس‌جمهور آمریکا نسبت به جنگ غزه خشمگین هستند و می‌خواهند رویکرد بایدن را نسبت به رژیم صهیونیستی تغییر داده و تاکید کنند که رئیس‌جمهور بایدن با خطر انتخاباتی و از دست دادن افرادی مواجه است که به روی کار آمدن او در سال ۲۰۲۰ کمک کردند.

«پرامیلا جایاپال» نماینده دموکرات ترقی‌خواه کنگره ایالات متحده از جمله قانونگذارانی بود که به کمک‌های واشنگتن به تل‌آویو رای منفی داد.

او در این راستا خاطرنشان کرد: «من و همکارانم تلاش می‌کنیم تا مطئمن شویم که تسلیحات بیشتری را به عنوان بسته کمکی به اسرائیل ارسال نخواهیم کرد. تصویب و مجاز دانستن آن بدین معنا نیست که این بسته باید فورا ارسال شود.»

«احمد عویشا» رئیس ائتلاف مسلمان در ایالت آریزونا می‌گوید: «من سال ۲۰۲۰ نسبت به بایدن بسیار هیجان‌زده بودم.»

او که اکنون رئیس کارزار «بایدن را رها کنید» است، تاکید می‌کند: «می‌خواهم رای منفی به بایدن بدهم تا او را به دلیل سیاست‌هایش در قبال اسرائیل و غزه تنبیه کنم. البته از ترامپ هم هرگز حمایت نخواهم کرد.»

یکی از مقامات ستاد انتخاباتی جو بایدن در واکنش به این اعتراضات گفت: «رئیس‌جمهور معتقد است شنیده شدن صدای شما و مشارکت در دموکراسی ما برای آمریکایی‌ها ضروری و اساسی است. او هدفی را جهت خاتمه به خشونت و برقراری صلح پایدار در خاورمیانه به اشتراک می گذارد. او بدون خستگی تا انتها کار می‌کند.»

مقامات دولت بایدن که عمیقا نگران افزایش نارضایتی‌ها از رئیس‌جمهور هستند به ایالت میشیگان و ایلینوی سفر کرده‌اند تا دیداری با رهبران جامعه مسلمان و عرب‌تبار آمریکایی داشته باشند.

یکی از مقامات کاخ سفید اظهار کرد که مقامات آمریکایی «بیش از ۱۰۰ گفت‌وگو با رهبران در سطح ایالتی و محلی» برگزار کرده‌اند و پیرامون کمک‌های بشردوستانه به مردم غزه و جنگ این باریکه رایزنی کرده‌اند.

۳۱۱۳۱۱

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1897785

دیگر خبرها

  • بلومبرگ: تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران روی کاغذ می‌ماند
  • تاکید بایدن بر حمایت‌های واشنگتن از کی‌یف
  • پولیتیکو: ۳ دولت اخیر آمریکا در مقابل ایران ناکام شدند
  • ابعاد مهم سفر رئیس‌جمهور به اسلام آباد
  • رئیسی عازم پاکستان و سریلانکا شد/ رئیس جمهور: ایران مصمم به برداشتن گام‌های جدید در توسعه روابط با کشورهای همسایه است
  • اخبار سفر رئیس‌جمهور به پاکستان / رئیسی: ایران مصمم به برداشتن گام‌های جدید در توسعه روابط با کشورهای همسایه است
  • رئیس جمهور پیش از عزیمت به پاکستان و سریلانکا: ایران مصمم به برداشتن گام‌های جدید در توسعه روابط با کشورهای همسایه است
  • ایران مصمم به برداشتن گام‌های جدید در توسعه روابط با کشورهای همسایه است
  • نشریه هیل: انتخابات ۲۰۲۴ برای مردم آمریکا بازی باخت-باخت است
  • بسته کمکی جدید برای تل‌آویو؛ «خیانت و فاجعه» دولت بایدن از نگاه مسلمانان آمریکا