Web Analytics Made Easy - Statcounter

پولاد با بیان اینکه کانون‌های مساجد استان بوشهر، در اقدامی جهادی روزانه تا سقف ۱۶۰۰ ماسک برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا تولید می‌کنند، گفت: این ماسک‌ها به دانشگاه علوم پزشکی بوشهر ارائه می‌شود.

 خبرگزاری شبستان، گروه مسجد و کانون های مساجد: «علیرضا پولاد» در گفت‌وگو با ستاد ارتباطات رسانه‌ای(فهما)، در مورد فعالیت‌های نوروزی ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری استان بوشهر اظهار کرد: 20 کانون از سطح استان آماده شدند و در طول ایام عید سه شیفت برای تولید ماسک کار می کنند، این کانون‌ها ضمن رعایت پروتکل‌های بهداشتی و ضدعفونی روزانه بیش از هزار و ششصد ماسک تولید می‌کنند، ضمن اینکه با هماهنگی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، این ماسک ها جهت استفاده درمانی به این دانشگاه به صورت روزانه تحویل داده می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

      مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان بوشهر تصریح کرد: اکنون نیز هر شب اعضای کانون ها از سراسر استان برنامه ضدعفونی و گندزدایی معابر و مساجد را در دستور کار خود قرار دادند.     وی در بخش دیگری از مباحث خود در مورد فعالیت‌های ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان بوشهر در سال گذشته گفت: یکی از مهمترین برنامه‌های ما برگزاری جشنواره شعر «باب‌الهدی» بود، این جشنواره با محوریت موضوعی امام هادی(ع) برگزار شد و 30 تن در آن شرکت کردند. 

 

پولاد افزود: جشنواره شعر آئینی باب الهدی با شرکت هنرمندان شاعر از شش استان فارس، خوزستان، کهگیلویه و بویر احمد، کرمان، هرمزگان و برگزار شد.     وی خاطرنشان کرد: هیئت داوران بر اساس معیارهایی چون نوآوری در زبان، رعایت موسیقی، ساختار و فرم تازه و همچنین بهره‌گیری از مضامین و موضوعات مربوط با سیره و شخصیت امام هادی(ع) را ملاک داوری خود قرار دادند.   پایان پیام/9

منبع: شبستان

کلیدواژه: تولید ماسک پیشگیری از شیوع ویروس کرونا کانون های فرهنگی هنری مساجد استان بوشهر استان بوشهر کانون ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۲۵۴۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عضویت ۱۰۶ هزار نفر در آذربایجان غربی درکانون‌های مساجد

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،    محسن رضایی،   در نشستی با اصحاب رسانه بر لزوم احیای کارکردهای متنوع مساجد تاکید کرد و گفت: دهه شصتی‌ها در سنین نوجوانی و جوانی بیشتر از نسل فعلی با مساجد مانوس بودند گرچه مشکلات مالی در آن زمان هم مثل اکنون وجود داشت و خانواده‌ها نیز پرجمعیت بودند.

وی ضمن ابراز تاسف از اینکه امروز دلیل عدم حضور در مساجد را به مسائل و  مشکلات مالی گره می‌زنند، ادامه داد: حال آنکه ابداع فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی همچنین نفوذ آن به افکار نسل جدید باعث عدم رغبت به مسجد می‌شود، ولی چنانچه فضای متناسب، مفرح  و مفید در کانون‌های مساجد ایجاد شود به طور قطع نسل جدید از آن استقبال خواهند کرد.

رضایی به آغاز سطح‌بندی کانون‌های مساجد استان براساس تنوع و میزان فعالیت همچنین دامنه فعالیت در طول یک سال و نیم گذشته اشاره کرد و بیان داشت: براساس این سطح‌بندی نسبت به حمایت از کانون‌های مساجد استان اهتمام خواهیم کرد به طوری که در سال گذشته برای نخستین بار از طرح مسجد کانون نشاط یک با همه توان حمایت کرده و همه ملزومات موردنیاز تفریحی، ورزشی و هنری را در اختیار نوجوانان قرار دادیم.

وی ادامه داد: در سال گذشته نسبت به انعقاد تفاهم‌نامه‌های مختلف با دستگاه‌های اجرایی و ارگان‌های مختلف و جذب اعتبارات موردنیاز گام برداشتیم و توانستیم ملزومات موردنیاز در ۱۵۰ کانون برای جذب افراد ۱۰ تا ۱۸ ساله  را فراهم کنیم، به طوری که ۱۰ هزار نفر عضو جدید در سنین جوانی و نوجوانی به اعضای کانون مساجد استان اضافه شده و با شوق و انگیزه مضاعف در رویدادهای مختلف شرکت می‌کنند.

این مسئول خاطرنشان کرد: ۱۰۶ هزار نفر در مناطق مختلف استان عضو کانون‌های مساجد هستند که ۱ هزار و ۴۰۰ کانون نیز در سراسر استان راه‌اندازی شده و در حال فعالیت هستند.

وی ادامه داد: جذب و به کارگیری مربیان توانمند، متعهد و ارزشی در رشته‌های مختلف ورزشی، پرورشی، هنری، علمی و ... را در برنامه گنجانده‌ایم، تا از این رهگذر وقت و انرژی نسل جدید در مساجد استان به بهترین نحو صرف شود و بتوانند به مهارت‌های خود بیفزایند و به فردی موفق در جامعه تبدیل شوند.

 

 

 

 

 

دیگر خبرها

  • مساجد البرز به پرچم فلسطین مزین می‌شوند
  • تحول در رویدادها و برنامه‌های کانون‌های مساجد
  • استفاده از ظرفیت‌های مردمی در برگزاری برنامه‌های دهه کرامت
  • ۱۶۰۰ دانش آموز بوشهری قوانین عبور و مرور را فرا گرفتند
  • عضویت ۱۰۶ هزار نفر در آذربایجان غربی درکانون‌های مساجد
  • مشارکت فعال کانون‌های مساجد در رویداد ملی جوانی جمعیت
  • توزیع هزار بسته گوشت قربانی در استان قزوین 
  •  توزیع  هزار بسته گوشت قربانی در استان قزوین 
  • توزیع یک هزار بسته گوشت قربانی در بین خانواده‌های نیازمند قزوین
  • حضور کانون‌های مساجد در رویداد ملی جوانی جمعیت