Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-04-16@09:30:54 GMT

الحشد الشعبی حمله داعش در الأنبار را خنثی کرد

تاریخ انتشار: ۱۱ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۲۵۹۲۰

الحشد الشعبی حمله داعش در الأنبار را خنثی کرد

به گزارش گروه بین‌الملل ایسکانیوز، «احمد نصرالله» معاون فرماندهی الانبار در الحشد االشعبی اعلام کرد: تعدادی از تروریست‌ها تلاش کردند به نیروهای الحشد الشعبی تعرض کنند اما سرعت عمل قهرمانان الحشد باعث دفع این حمله شد و تیپ ۱۸ در فرماندهی عملیات الانبار توانست جلوی آن را بگیرد.

دیروز نیز نیروهای سازمان الحشد الشعبی و پلیس فدرال عراق توطئه عناصر تروریستی داعش برای نفوذ به سامراء را ناکام گذاشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

الحشد الشعبی با صدور بیانیه‌ای در این باره گفت: نیروی مشترک از تیپ ۴۱ الحشد وپلیس فدرال تلاش عناصر داعش برای نفوذ به جنوب سامراء را خنثی کردند.

در ادامه این بیانیه آمده بود، الحشد و پلیس فدرال با عناصر داعش درگیر شده و تعدادی از آنها را نیز زخمی کردند.

انتهای پیام/

104 / 361 حشد الشعبی حزب الله عراق داعش عراق مبارزه با داعش داعش

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: حشد الشعبی حزب الله عراق داعش عراق مبارزه با داعش داعش الحشد الشعبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۲۵۹۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خنثی سازی تحریم ها با تکیه بر دیپلماسی فعال انرژی محقق شد

ابوالقاسم جراره، نماینده ادوار مجلس در خصوص فروش نفت و گاز کشور در شرایط تحریمی تصریح کرد: اگرچه بنده با خام فروشی موافق نیستم و معتقدم که باید به سمت تولید فرآورده ها و فروش آن ها بپردازیم. اما در شرایط فعلی و تحریمی فروش نفت و گاز یکی از ظرفیت های کشور برای دستیابی به درآمد است.

وی ادامه داد: لازمه مقاومت در برابر تحریم ها این است که به صورت منسجم و هماهنگ عمل کنیم. خنثی سازی تحریم های نفت و گاز نیز نشان دهنده هماهنگی دولت و وزارت نفت است. به نحوی که توانسته است تحریم ها را دور بزند و راه های جدیدی برای فروش ایجاد کند.

نماینده ادوار مجلس خاطرنشان کرد: سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی از جمله سیاست هایی است که دولت سیزدهم و وزارت نفت به اجرا گذاشت. از این طریق، توانستیم به فروش نفت بپردازیم و به خنثی سازی تحریم ها مبادرت کنیم.

وی ادامه داد: دیپلماسی فعال انرژی ایران در حوزه نفت و گاز علاوه بر اینکه مازاد تولید و در نتیجه صادرات نفت و گاز کشور را به همراه داشته است، مدل جدید بازارسازی مبتنی بر عرضه نفت به پالایشگاه های کوچک مقیاس در شرق آسیا و همچنین سیاست سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی زمینه را برای رسیدن تولید نفت خام به سطح قبل تحریم ها میسر کرد که در نتیجه آن توانستیم به ما در خنثی سازی تحریم ها کمک کرد.

جراره گفت: طی سالیان دراز گازهای همراه هدر می رفت و سوزانده می شد. هر چقدر بتوانیم این گاز را مهار کنیم، برایمان سود دارد. سیاست وزارت نفت در استفاده از توان دانش بنیانی کشور برای تحقق این امر را مثبت می بینم. این کار بسیار خوبی است که در دستور کار قرار گرفت.

وی ادامه داد: باید در نهایت به میزانی از تنوع محصول و روش های فروش برسیم که تحریم ها اثرشان را از دست بدهند. هر چقدر از ظرفیت های موجود بهره ببریم، به نفع کشور است.

نماینده ادوار مجلس در خصوص بهره برداری از فاز 11 پارس جنوبی با اتکا به توان داخلی و دانش بنیانی کشور خاطرنشان کرد: این اقدام نیز مثبت است. ما هر چقدر به توان داخلی خود اعتماد کنیم، نتایج مثبت بیشتری کسب می کنیم. اتکا به توان نیروهای متخصص داخلی قطعاً اثرگذاری بالایی در پیشرفت کشور دارد. حتی لازم است که هزینه این موضوع را بپردازیم و به اتکا به توان داخلی خود روی بیاوریم.

وی ادامه داد: در کنار سیاست گذاری های صحیحی که برای فروش نفت و گاز در شرایط تحریمی داریم، باید زمینه جذب سرمایه ها و راه اندازی پتروپالایشگاه ها نیز برنامه ریزی داشته باشیم تا تحریم ناپذیر شویم.

گفتنی است، در سال گذشته میلادی که تحریم ها علیه کشورمان برای فروش نفت و گاز ادامه داشت و نمی توانستیم از مبادی رسمی به فروش این منابع اقدام کنیم، وزارت نفت با اعمال سیاست هایی توانست در عمل تحریم ها را خنثی کند. به نحوی که فروش نفت کشور به میزان دوران غیرتحریم نزدیک شد و فروش گاز نیز از زمان غیرتحریمی فراتر رفت.

کارشناسان اذعان دارند که فروش نفت و گاز کشور در شرایط تحریمی یک مزیت محسوب می شود و می توان آن را موفقیتی برای وزارت نفت و دولت سیزدهم دانست.

در حالی کشورمان در سال گذشته میلادی به رشد اقتصادی 5.4 درصدی دست یافت که بسیاری از اقتصادهای دنیا شرایط خوبی به لحاظ این شاخص نداشتند. در این سال، رشد اقتصادی دنیا نسبت به سال قبل کاهش یافت و به ۳.۱ درصد رسید. متوسط رشد اقتصادهای توسعه یافته در این سال تنها ۱.۶ درصد بود. کشورهای در حال توسعه نیز به طور متوسط رشد ۴.۱ درصدی در سال ۲۰۲۳ داشتند. این آمار نشان می دهد که کشورمان نسبت به کشورهای همردیف خود رشد بهتری را طی سال گذشته میلادی تجربه کرده است.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • وقوع درگیری میان جوانان فلسطینی و متجاوزان به کرانه باختری
  • خنثی سازی تحریم ها با تکیه بر دیپلماسی فعال انرژی محقق شد
  • جدیدترین موضع گیری السودانی درباره روابط با ایران و آمریکا
  • نقشه آمریکا برای ایجاد یک تشکیلات تروریستی جدید در عراق و سوریه
  • حمله گسترده نظامیان صهیونیست به کرانه باختری
  • روسیه: غرب در شناسایی طراحان اصلی حادثه مسکو همکاری کند
  • جلسه نماینده اسرائیل با منافقین در آلبانی درپی حمله ایران
  • الحشد الشعبی عراق در وضعیت آماده باش قرار دارد
  • سوگیری انستیتوی آمریکایی علیه یک شخصیت مقاومتی در عراق
  • کشته شدن ۲۷ تروریست الشباب در جنوب سومالی