Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-25@22:10:26 GMT

مدیرعامل جدید استقلال از کجا آمد؟

تاریخ انتشار: ۱۱ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۲۶۴۰۱

مدیرعامل جدید استقلال از کجا آمد؟

مدیرعامل جدید باشگاه استقلال در حالی مسئولیت این باشگاه را پذیرفت که سابقه مدیریت در بخش‌های مختلف ورزش را دارد.

به گزارش مشرق، پس از کش و قوس‌های فراوان احمد سعادتمند به طور رسمی به عنوان مدیرعامل باشگاه استقلال انتخاب شد تا تا این باشگاه پس از ماه‌ها دارای یک مدیرعامل باشد.

سعادتمند و استقلال با هم بیگانه نیستند چرا که وی پیش از این به عنوان رئیس هیئت مدیره استقلال در این باشگاه حضور داشت اما پس از آنکه نتوانست اهداف و تفکرات خودش را در این باشگاه پیاده کند که این ناشی از عدم هماهنگی مدیرعامل وقت و رئیس هیئت مدیره بود، از این سمت استعفا داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سعادتمند بعد از استعفا هرگز در مورد استقلال مصاحبه‌ای نداشت مگر در راستای حمایت از این تیم و استراماچونی.

سعادتمند امروز با ابلاغ حکم از سوی وزارت ورزش رسماً بر کرسی مدیریت این باشگاه بزرگ نشست تا فرصت مناسبی برای پیشبرد اهداف و برنامه‌هایی داشته باشد که پیش از این مجال اجرایی کردن آن را نداشت.

احمد سعادتمند که اصالتاً اهل نوشهر است و خانواده او در این دیار به فوتبالی و استقلالی بودن شهرت دارد و بنا به گفته برخی از پیشکسوتان استقلال منزل پدری وی در گذشته محل اسکان آبی پوشان در سفر به شمال کشور بوده است.

وی به عنوان بازیکن فوتبال در مقطعی عضو تیم‌های استقلال، پاس، حمل ونقل، نوجوانان و جوانان مازندران و عضو تیم ملی جوانان ایران بوده است. وی دارای دکترای مدیریت ورزش و مدیریت استراتژیک است و مدیر کل ستادی و از کارشناسان خبره وزارت ورزش محسوب می‌شود و حالا در شرایطی مدیرعامل استقلال شده است که این تیم یکی از سخت‌ترین دوران خود به لحاظ شرایط مالی خودش را در چند سال اخیر تجربه می‌کند و هواداران این تیم منتظرند تا ببینند این مدیر با تجربه ورزش کشور با چه تدبیر و پشتوانه‌ای به باشگاه پر طرفدار استقلال آمده است.

او پیش از این تجربه حضور در باشگاه نساجی مازندران به عنوان مدیرعامل و همچنین سرپرستی فدراسیون‌های اسکی و تنیس روی میز را داشته است.

مدیر جدید آبی‌های پایتخت قبل از حضور در استقلال ۲ فصل را به عنوان مدیرعامل باشگاه بانک سرمایه در والیبال حضور داشت و توانست با این تیم قهرمان لیگ برتر و همچنین قهرمان باشگاه‌های آسیا شود و در جام باشگاه‌های جهان نیز نتایج نسبتاً خوبی کسب کند.

سعادتمند که به عنوان مدیرکل استعدادیابی و آموزش وزارت ورزش مشغول به کار است حالا پستی را قبول کرده که به اندازه تمام کارنامه مدیریتی و کاری خود در ورزش با چالش روبروخواهد بود و قطعاً با شرایط مالی سختی که در پیش دارد می‌تواند یکی از سخت‌ترین دوره‌های مدیریتی کاری وی باشد.

حال باید منتظر بود تا ببینیم آیا احمد سعادتمند که به تازگی برادر بزرگ‌تر خود را از دست داده است می‌تواند دوره موفقی را در نقش مدیرعامل در استقلال تجربه کند یا خیر.

منبع: مهر

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا مدافعان سلامت سال جهش تولید احمد سعادتمند استقلال مدیر عامل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۲۶۴۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا مدیریت پرسپولیس را به شهرداری تهران واگذار کردند؟

سید محمدمهدی احمدی در حاشیه آیین واگذاری استقلال و پرسپولیس به بخش خصوصی اظهار کرد: با موافقتی که بین کنسرسیوم بانکی صورت گرفت قرار شد ۳ سید در اختیار بانک شهر قرار گیرد و مدیرعامل توسط بانک شهر تعیین شود.

وی افزود: یک سید در اختیار یکی از بانک‌های تجارت یا ملت خواهد بود و رییس هیات مدیره از طرف یکی از این دو بانک تعیین شود که حاکمیت شرکتی برای نظارت بر فعالیت سیدی که مدیرعامل را تعیین می‌کند به وجود بیاید.

به گفته احمدی، این کنسرسیوم با پذیرش این مدل و تفاهم کلی و ابلاغ آن به شبکه سرمایه گذاری، این مقدمات را فراهم کرده است.

مدیرعامل بانک شهر در پاسخ به این سوال که آیا باشگاه پرسپولیس و استقلال از این پس برای دریافت تسهیلات در اولویت بانک شهر قرار دارند، گفت: ما باید بودجه‌ریزی کنیم و با یک مدل درآمد ـ مصارف عمل کنیم. نمی‌خواهیم در قالب تسهیلات کار‌ها را پیش ببریم بلکه بانک‌ها در قالب سرفصل مسئولیت‌های اجتماعی می‌توانند کمک‌های خود را به باشگاه انجام دهند. باشگاه باید به سمت درآمدزایی برود. این شامل درآمد‌های پایدار و بودجه‌هایی در قالب سرفصل مسئولیت‌های اجتماعی خواهد بود.

احمدی درباره برنامه بانک شهر برای پوشش بدهی حدود ۸۰۰ میلیارد تومانی هریک از دو باشگاه استقلال و پرسپولیس بیان کرد: هنوز صورت‌های مالی دیده نشده و مدلی که کنسرسیوم می‌خواهد تشکیل شود و مدل درآمدی باشگاه را بتواند فراهم کند تعیین نشده است. انشاءالله در دستور جلسه هفته آینده کنسرسیوم بانکی با شفاف شدن این مسائل موضوع بررسی و اعلام می‌شود.

مدیرعامل بانک شهر درباره نحوه مدیریت دو باشگاه پرسپولیس و استقلال از این به بعد گفت: طبق مصوبه شورای پول واعتبار بانک‌ها مکلفند در قالب مدیریت ـ پیمان یا سایر روش‌ها مدیریت باشگاه را واگذار کنند. البته این تناقضی با سیاست گذاری و عضو هیات مدیره بانک‌ها در باشگاه پرسپولیس ندارد. از طرف بانک‌ها باید نظام تامین مالی تعیین شود و اولویت این است که مدیریت باشگاه را به شهرداری تهران واگذار کنیم.

وی ادامه داد: شهرداری تهران متولی امور فرهنگی پایتخت است و ظرفیت‌های قابل اتکایی دارد، سازمان ورزش را دارد و دیگر ظرفیت‌ها را دارد می‌تواند آن‌ها را به خدمت باشگاه بیاورد. در اولویت کنسرسیوم طبق توافقی که انجام شده مدیریت باشگاه پرسپولیس از طریق مدیریت پیمان در سال اول به شهرداری تهران واگذار خواهد بود.

دیگر خبرها

  • ماجرای رفاقت فرهاد مجیدی و خسرو حیدی؛ در ماجرای درگیری او دخالتی نکردم!
  • در ماجرای مجیدی و سعادتمند در گود نبودم
  • روز خوش استقلال و پرسپولیس
  • اعلام رسمی پایان یک دوره مهم برای سرخابی‌ها
  • استقلال و باز هم چالش تغییرات مدیریتی؛ مالک جدید با مدیرعامل جدید می‌آید؟
  • عجیب اما واقعی؛ پرسپولیس به زاکانی رسید
  • چرا مدیریت پرسپولیس را به شهرداری تهران واگذار کردند؟
  • مدیرعامل پرسپولیس تا پایان فصل ماندنی شد
  • لبخند از صورت درویش دور نمی‌شد
  • مدیرعامل جدید استقلال ازسوی پتروشیمی خلیج‌فارس