Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-23@13:26:47 GMT

تعداد بیماران مبتلا به کرونا در لارستان به مرز 40 نفر رسید

تاریخ انتشار: ۱۱ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۲۷۷۰۷

تعداد بیماران مبتلا به کرونا در لارستان به مرز 40 نفر رسید

رئیس دانشکده علوم پزشکی لارستان گفت: در 48 ساعت گذشته 10 مورد مثبت به جمع مبتلایان به کرونا در حوزه تحت پوشش دانشکده علوم پزشکی لارستان افزوده شده و مجموع مبتلایان از ابتدا تاکنون به 39 نفر رسیده است.

 به گزارش خبرگزاری فارس از لارستان، محمدحسین کریمی بابیان اینکه تاکنون مورد خاصی در خصوص مصرف الکل در این شهرستان وجود نداشته است، اظهار داشت: هیچ موردی از مسمومیت ناشی از مصرف الکل در لارستان ثبت‌نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی بابیان اینکه بخش ccu بیمارستان امام رضا(ع) با  ۲۵ تخت به بیماران کرونایی اختصاص یافت، افزود: این پیش‌بینی نیز انجام‌شده که بخش داخلی بیمارستان در شرایط بحرانی به بخش کنونی اضافه شود.
رئیس دانشکده علوم پزشکی لارستان با اشاره به ابتلا 5 مورد جدید به ویروس کرونا تصریح کرد: از 5 نفر مبتلا که در 24 ساعت گذشته اضافه‌شده‌اند، سه نفر در لارستان و دو نفر در اوز هستند.
وی با ابراز نگرانی نسبت به اینکه در 48 ساعت گذشته 10 مورد مثبت به جمع مبتلایان به کرونا در حوزه تحت پوشش دانشکده علوم پزشکی لارستان افزوده‌شده است، گفت: مجموع مبتلایان به کرونا در این شهرستان از ابتدا تاکنون به عدد 39 رسیده است.
کریمی با تجلیل از مشارکت مردم و خیرین در عرصه سلامت، خاطرنشان کرد: با مشارکت خیرین و اعتبارات دولتی، ۴۰ دستگاه تب‌سنج لیزری و صنعتی برای کنترل مبادی ورودی شهرها و روستاهای تحت پوشش دانشکده علوم پزشکی لارستان و مراکز بهداشتی خریداری و تهیه شده است.
وی با اشاره به اینکه از طریق سامانه ۴۰۳۰ با شهروندان تماس حاصل شده و تاکنون بیش از ۹۰ درصد جمعیت لارستان مورد غربالگری قرار گرفته‌اند، تأکید کرد: از عموم شهروندان تقاضا می‌کنیم در روز طبیعت در خانه‌های خود بمانند تا بتوان این بیماری را شکست داد و عید اصلی را برپا کرد.

منبع: فارس

کلیدواژه: لارستان کرونا مردم علوم پزشکی دانشکده علوم پزشکی لارستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۲۷۷۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درمان رایگان بیماران هپاتیت C؟

حسین فرشیدی از برنامه وزارت بهداشت برای شناسایی و درمان موارد ابتلا به هپاتیت سی برای حذف این بیماری در کشور خبر داد و اظهار کرد: هپاتیت C نوعی بیماری ویروسی است که علت اصلی بیماری مزمن کبدی بوده و می‌تواند به سیروز، سرطان کبد و مرگ منجر شود.

تشخیص هپاتیت سی با پیگیری مراکز بهداشتی

به گزارش تسنیم، وی افزود: تصمیم گرفتیم در سال جاری افراد مبتلا به هپاتیت سی را شناسایی کنیم و در همین راستا در مرحله اول مراقبان سلامت به امر پیگیری و شناسایی افراد پرخطر و پزشکان عمومی در مراکز بهداشتی به تشخیص این بیماری خواهند پرداخت.

فرشیدی ادامه داد: پس از انجام تست‌های تشخیصی در صورت ابتلای افراد به هپاتیت C، بیمار به بخش‌های درمانی ارجاع داده می‌شود. درمان بیماران هپاتیت سی به این روش نیز برای بیماران هزینه‌ای ندارد و رایگان شده است.

تخمین وجود ۲۰۰ هزار بیمار مبتلا در ایران

معاون بهداشت وزارت بهداشت درباره آمار ابتلا به هپاتیت سی در کشور گفت: تخمین زده می‌شود که حدود ۲۰۰ هزار نفر بیمار مبتلا به هپاتیت سی در کشور داشته باشیم.

درمان همه مبتلایان تا دو سال آینده

فرشیدی با بیان اینکه با استفاده از داروها، درمان این بیماری قطعی خواهد بود؛ ادامه داد: هدفگذاری کرده‌ایم که ظرف دو سال آینده همه افراد مبتلا را درمان کنیم و داروی درمان این بیماری نیز به میزان موردنیاز تأمین شده است.

شایع‌ترین راه انتقال ویروس هپاتیت C

معاون بهداشت وزارت بهداشت درباره راه‌های انتقال ویروس هپاتیت سی بیان کرد: تزریق خون و فرآورده‌های خونی آلوده و رابطه جنسی از شایع‌ترین راه‌های انتقال این ویروس هستند.

دیگر خبرها

  • آیا هیپنوتیزم برای درمان بیماران مبتلا به سرطان مفید است؟
  • همایش تبین دستاوردهای حوزه سلامت در خوی
  • اعضای بدن بانوی ایثارگر اردبیلی به بیماران نیازمند اهدا شد
  • راه‌اندازی دانشکده داروسازی در قزوین پس از سال‌ها مطالبه‌گری
  • روزانه ۳ نفر در کهگیلویه و بویراحمد به سرطان مبتلا می شوند
  • ۱۱ مادر باردار در سیل اخیر بلوچستان نجات یافتند
  • درمان رایگان بیماران هپاتیت C؟
  • زیرساخت‌های استان کرمان برای پذیرش بیماران خارجی ضعیف است
  • روزنه امید برای بیماران مبتلا به سرطان خون
  • افزایش طول عمر بیماران تالاسمی با دریافت خدمات درمانی مطلوب در بیمارستان های استان