Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-20@01:48:53 GMT

مسئولان خوزستان اعتقادی به پیشگیری ندارند

تاریخ انتشار: ۱۱ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۲۹۷۷۰

مسئولان خوزستان اعتقادی به پیشگیری ندارند

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالله سامری ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: در استان خوزستان اول اجازه داده می‌شود مشکلی ایجاد شود و بعد به دنبال چاره‌اندیشی می‌روند و گویا واژه «پیشگیری» در این استان حذف شده است.

نماینده مردم خرمشهر این ادعا را به بحران‌های مختلف استان خوزستان تعمیم داد و گفت: در خوزستان احساس مسئولیت احساس نمی‌شود که این موضوع فقط به شیوع بیماری کرونا مربوط نمی‌شود و در مسائل مختلف از جمله سیلاب نیز مشاهده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بعد از پایان سیلاب سال گذشته، قرار بود جلساتی برای پیشگیری از سیلاب برگزار شود که از آن موقع تاکنون جلسه‌ای در این رابطه در خرمشهر برگزار نشد و خطر سیلاب به شدت این شهرستان را به خصوص روستای «ام نوشه» تهدید می‌کند.

وی، عمل نکردن سازمان آب و برق خوزستان به تعهدات خود را در خصوص ترمیم سیل بندها و احداث سیفونی به عنوان عاملی خطرآفرین در تکرار سیلاب ۹۸ در سال جاری معرفی کرد.

سامری همچنین از پیشگیری نکردن به‌عنوان دلیل شیوع بالای بیماری کرونا در خرمشهر یاد کرد و گفت: از همان روزهای اول به دنبال بسته شدن مبادی ورودی و ممنوعیت ورود مسافر به شهر بودم و در این مورد با تمام مسئولان دولتی از رئیس‌جمهور، تا استاندار و فرماندار مکاتبه کردم که بی‌توجهی کردند.

وی افزود: اگر این کار یک ماه پیش انجام شده بود، وضعیت خرمشهر در شرایط کنونی نبود و مجبور نمی‌شدند ۹۵ درصد اصناف را تعطیل کنند که همین امر با توجه به مشکلات معیشتی در خرمشهر تبعات بسیاری را در پی دارد.

نماینده مردم خرمشهر در مجلس به دفن جان‌باختگان در اثر ابتلاء به کرونا در این شهر نیز اشاره و بر لزوم تعیین محل خاصی برای خاک‌سپاری این افراد تأکید کرد.

وی ناکارآمدی دولت در مدیریت بحران را علت اصلی وضعیت کنونی کشور در مقابله با کرونا دانست و گفت: هشدارها از سوی وزارت بهداشت داده شده بود اما رئیس‌جمهور مخالف قرنطینه بود، این در حالی است که اگر در روزهای نخست با ابتلای ۲۰ هزار نفر اولیه، شهر قم قرنطینه می‌شد این اتفاق در این وسعت پیش نمی‌آمد.

سامری در ادامه به مشکلات شهرداری خرمشهر پرداخت و بیان کرد: شهرداری خرمشهر مشکلات متعددی دارد که ناکارآمدی در سازمان حمل‌ونقل شهری یکی از آن‌ها است.

وی افزود: مشکل نبود اتوبوس خط واحد در خرمشهر به گذشته مربوط می‌شود که در این روزها شاهد تکرار اتفاقات گذشته و از مدار خارج شدن اتوبوس‌ها هستیم.

این نماینده مجلس به حمایت برخی اعضا شورای شهر خرمشهر از سکان‌داران فعلی سازمان حمل‌ونقل شهری خبر داد و گفت: موارد متعددی از مشکلات سازمان حمل‌ونقل شهری ازجمله مشغول به کار بودن نیروی بازنشسته در این سازمان به شهردار گوشزد شد که متوجه شدم برخی اعضای شورای شهر از فعالان سازمان حمل‌ونقل حمایت می‌کنند.

وی خطاب به اعضا شورای شهر خرمشهر گفت: اعضای شورای شهر خرمشهر به جای پر کردن کلیپ و پرداخت به مسائل غیرضروری به دنبال جذب اعتبارات باشند.

بیمه شدن ماشین‌های سنگین شهرداری در دفتر بیمه همسر شهردار خرمشهر در اهواز، دیگر موضوعی بود که از سوی سامری تائید شد.

وی اعضای شورای شهر خرمشهر را مسئول رسیدگی به این موضوع دانست.

کد خبر 4889242

منبع: مهر

کلیدواژه: ویروس کرونا شهرداری خرمشهر ویروس کرونا ستاد مقابله با کرونا بوشهر شیوع کرونا ایلام گرگان سال جهش تولید طرح غربالگری شهرکرد سیلاب ماسک طبی بارش باران تردد وسایل نقلیه ضدعفونی شورای شهر خرمشهر سازمان حمل ونقل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۲۹۷۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه‌ریزی برای پیشگیری از حریق‌های احتمالی در فصل تابستان

سرپرست اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان ایلام گفت: باید نظارت جامعی از سوی اکیپ‌های اطفای حریق و دیدبان‌ها صورت گیرد تا با حضور به موقع و سریع در محل از گسترش حریق جلوگیری شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از ایلام، یاسم خان‌محمدیان امروز- چهارشنبه بیست و نهم فروردین‌_ در جلسه شورای اداری استان، اظهار کرد: روند پیشرفت طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت و تولید نهال در سال جاری برای پیشگیری از حریق‌های احتمالی در فصل تابستان برنامه‌ریزی شد.

وی با اشاره به فرا رسیدن فصل آتش‌سوزی، افزود: لازم است نظارت جامعی از سوی اکیپ‌های اطفای حریق و دیدبان‌ها صورت گیرد تا با حضور به موقع و سریع در محل از گسترش حریق جلوگیری شود.

سرپرست اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان ایلام با بیان اینکه مشارکت مردم در حفاظت از منابع طبیعی بسیار تأثیرگذار است، خاطرنشان کرد: مدیران منابع طبیعی شهرستان‌ها برای پیشگیری و اطفای حریق در جنگل‌ها و مراتع از مجریان طرح‌ها و بهره‌برداران منابع طبیعی، دهیاران و شورای اسلامی روستاها در مناطق بحرانی کمک بگیرند.

خان‌محمدیان ادامه داد: لازم است ضمن توجه جدی در اجرای طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت نسبت به تولید شش میلیون اصله نهال در استان اقدام شود.

کد خبر 745447

دیگر خبرها

  • سیلاب در هلمند خسارات جانی برجای گذاشت
  • رشد چشمگیر گرما در اروند
  • رشد نم هوا در اروند
  • جان‌باختگان سیل در افغانستان به بیش از ۷۰ نفر رسید
  • آسیب سیلاب به دیوارحایل و کناره بندی رودخانه ملنتی جیرفت
  • افزایش شمار جان‌باختگان سیلاب در افغانستان
  • ماجرا مفقودی ۳ دختر چوپان در کرمان
  • برنامه‌ریزی برای پیشگیری از حریق‌های احتمالی در فصل تابستان
  • سفر معاون اقتصادی ریاست الوزراء طالبان به ارزگان
  • نم نسبی ۴۹ درصدی در آبادان و خرمشهر