Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده عملیات مقابله با کرونا در تهران با اشاره به متوسط سن مبتلایان و فوت شدگان ناشی از کرونا در تهران، آخرین تصمیمات ضدکرونایی در استان تهران را تشریح کرد.

به گزارش ایسنا، دکتر علیرضا زالی با حضور در جمع خبرنگاران با اشاره به برگزاری جلسه ای با مدیران عامل بانک ها، گفت: در این جلسه مطرح شد که بانک ها در حال تدارک شیوه نامه ای هستند که افرادی که مشاغل خرد اقتصادی دارند و در این شرایط کرونایی دچار مشکل شدند در با ارائه تسهیلات کم بهره و مطول کمک کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تمهیداتی برای کاهش مراجعه مردم به بانک ها

وی افزود: نکته دیگری که در این جلسه مطرح شد، نحوه حفاظت از پرسنل بانک ها و رعایت اصول بهداشتی بود که خوشبختانه بانک ها تجارب خوبی را طی روزهای اخیر در زمینه اقدامات حفاظتی برای پرسنل شان به دست آورده اند. متاسفانه تعدادی از پرسنل بانک ها دچار کرونا شده و به عنوان شهدای خدمت جان شان را از دست داده اند. در عین حال در زمینه استمرار و تعمیق بانکداری الکترونیک در راستای کاهش مراجعه مردم به بانک ها بحث هایی مطرح شد تا بتوان حضور مردم در بانک ها را به حداقل رساند؛ چراکه این‌حضور میتواند مردم و هم پرسنل بانک ها را در معرض خطر قرار دهد.
مهلت سه ماهه برای پرداخت اقساط بانکی به کجا رسید؟

زالی ادامه داد: در عین حال بحث مهلت سه ماهه برای پرداخت اقساط، موضوعی است که بانک مرکزی آن را دنبال می کند و در حال تدارک شیوه نامه ای در این زمینه است. بنابراین بانک مرکزی در چارچوب ستاد مقابله با کرونا تولیت این موضوع را برعهده گرفته است. نکته بسیار مهم این بود بخشی از بانک ها با کمبود وسایل حفاظتی مواجه بودند که از مکانیزم های جبرانی وزارت بهداشت برای تامین وسایل حفاظتی و فقدان وحدت رویه در زمینه فعالیت شعب نیز گلایه هایی داشتند که قرار شد مجموعه این مشکلات را به ستاد ملی مقابله با کرونا منتقل کنیم و نحوه استمرار فعالیت های بانکی در روزهای آینده تصمیم گیری شود.

وضعیت اتباع خارجی مبتلا به کرونا

زالی در ادامه درباره وضعیت ارائه خدمت به اتباع خارجی و نحوه ارائه خدمت به آنها، گفت: در این زمینه نامه ای را برای تعیین تکلیف قطعی افرادی که اتباع سایر کشور ها بوده و فاقد بضاعت اقتصادی هستند و به اجبار به دلیل مشکلات ناشی از کووید۱۹ به بیمارستان ها مراجعه می کنند، نوشتیم. بحث بر سر این بود که تعدادی از این موارد که از نظر مالی مشکل دارند از طریق مددکاری بیمارستان کمک شوند.
وی ادامه داد: در عین حال وظیفه ذاتی کمیساریای عالی پناهندگان در کشور حمایت مالی و معنوی از این افراد است. بر این اساس پیشنهاد دادیم که جلسه ای در وزارت بهداشت با کمیساریای عالی پناهندگان برگزار شود و آنها وظیفه خود را در قبال مشکلات مالی پناهندگان انجام دهند. درباره مشارکت اتباع خارجی در طرح غربالگری ملی نیز حدود ۵۰ درصد اتباع خارجی که عمدتا جزو افاغنه هستند، کد ویژه دارند و میتوانند از طریق آن وارد سامانه salamat.gov.ir شده و اطلاعاتشان را ثبت کنند. ‌ ۵۰ درصد دیگر نیز که فاقد کد ویژه هستند، قرار شد با استفاده از ظرفیت شهرداری این اتباع را شناسایی و غربالگری کنیم. زیرا در استان هایی مانند تهران تعداد اتباع خارجی کم نیستد و میتوانند برای سلامت مردم ما ایجاد مشکل کنند. بنابراین قرار شد که دوستان شهرداری در این زمینه اقدام کنند.

وی ادامه داد: بر این اساس منتظر هستیم تا وزارت بهداشت هم درباره هماهنگی با کمیساریای عالی پناهندگان اعلام نظر کند و خودمان‌هم در حال تمهیداتی هستیم تا اتباع خارجی همکاری شود که عمدتا تاکنون این اتفاق افتاده است و مشکل عمده ای وجود نداشته است و مشکلات با کمک مددکاری بیمارستان رفع شده است.

متوسط سن مبتلایان و فوت شدگان کرونایی در تهران

زالی درباره رده سنی فوت شدگان ناشی از کرونا در تهران گفت: در تهران معدل سنی فوت شدگان بین ۶۲ تا ۶۵ سال بوده که خوشبختانه نسبت به معدل سنی کشور بالاتر بوده است. البته از نظر ما هر مورد فوتی تلخ است.

وی ادامه داد: معمولا در کشور ما افراد بالای ۶۰ سال یک بیماری زمینه ای هم دارند و از این نظر نشان میدهد کسانی که در تهران فوت شده اند یک عامل زمینه ای داشتند. بین فوت شدگان و ضعف سیستم ایمنی آنها ارتباط بوده است و عمدتا این افراد یک بیماری زمینه ای داشتند. البته برخی هم فاقد بیماری های زمینه ای بودند. از آنجایی که بیماری کووید۱۹ در ۲۰ درصد موارد افراد مبتلا را با شدت جدی درگیر میکند که عمدتا در سن بالاست. در عین حال متوسط سن ابتلا در تهران ۵۰ سال بوده است که عدد نسبتا پایینی تلقی میشود. البته مواردی هم داشتیم که جوان بودند و یا بیماری زمینه ای هم نداشتند اما فوت شده اند. میزان شدت ابتلا و میزان فوت متاثر از سیستم ایمنی بدن است.

سیزده به در از خانه بیرون بیایید، اقدامات ضدکرونایی در هم خواهد شکست

وی با اشاره به نزدیکی روز طبیعت، ادامه داد: واقعا همه ما نگران روز سیزده به در هستیم که به نظر می رسد بر اساس سنن و سوابق گذشته تعداد زیادی از مردم از منزل خارج شوند و میتوانند در سطح شهر بیایند که بسیار خطرناک است و با بده برو اساسی ما یعنی ماندن در خانه متقابل است. تلاش های جمعی که طی این مدت انجام شده با بیرون آمدن مردم درهم خواهد شکست. خواهشم از مردم این است که امسال سیزده به در متفاوتی داشته و در کنار خانواده در خانه بمانیم تا بعد از پیروزی بر ویروس کرونا بتوانیم جشن بگیریم.

زالی درباره عملکرد نیروی انتظامی و شهرداری در اجرای محدودیت های وضع شده، گفت: همکارانمان در شهرداری و نیروی انتظامی تلاش بسیار زیادی از روز اول انجام داده اند و در کنار ما بودند، اما شاید اجازه اختیارات وسیع تر به آنها داده نشده است‌ و با محدودیت هایی مواجه بودند.

وی افزود: به نظر میرسد برای آنکه این عزیزان بتوانند با قاطعیت به وظایف ذاتی خود عمل کنند، پشتیبانی بیشتری از سمت دولت می طلبد و مصوبات باید با قاطعیت بیشتر باید اعمال شده و اجازه اعمال مصوبات را بیشتر به آنها دهیم‌ به نظر میرسد یا یک خلآ در این زمینه مواجهیم. به طوری که گاهی اوقات مصوبات در طول روز ممکن از لغو شود. گاهی این عزیزان با سردرگمی مواجه میشوند. بنابراین باید از یک وحدت رویه بین نیروهای ستادی و صف در ابلاغ و اجرای مصوبات وجود داشته باشد.

وی درباره تعطیلی واحدهای صنفی اجاره‌ای، گفت: در این زمینه مفصلا این موضوع صحبت کردیم ک اعلام کردیم که هر اقدامی که می تواند موجب امهال اجاره یا تقسیط آن شود، انجام شود. زیرا برخی از اصناف ممکن است چک هایشان با یک ماه تعطیلی در معرض خطر قرار گیرد. بنابراین بحث شد که اگر این چک ها به بانک ها ارجاع میشود، مجازات حقوقی و کیفری برای چک های برگشتی اعمال نشود و اگر هم باید طبق قانون چک را برگشت بزنند، مشکلات دیگری برای فرد صاحب ایجاد نشود.

وی تاکید کرد:البته برای اینکه بانک های بتوانند اقدامات بیشتری در زمینه بازگشت چک ها انجام دهند، نیازمند تغییر قانون هستیم که خواهش میکنم هرچه سریعتر در مجلس قوانین خاص این دوران را تعیین تکلیف کنند.

 

لینک کوتاه: asriran.com/0031cm

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: بانک مرکزی کرونا در تهران اتباع خارجی عین حال فوت شدگان زمینه ای متوسط سن بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۳۰۲۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت آپارتمان در چیتگر چقدر است؟

فرارو- قیمت آپارتمان در چیتگر و سایر محله‌های منطقه ۲۲ تهران، براساس آخرین آمار‌های رسمی نسبت به میانگین کل شهر تقریبا ۱۵ درصد کمتر است.

به گزارش فرارو؛ متوسط قیمت آپارتمان‌های معامله‌شده تهران در اسفند سال گذشته کمی بیش از متری ۸۱ میلیون به‌ثبت رسیده، اما داده‌های بانک مرکزی مشخص می‌کند این عدد در چیتگر و منطقه ۲۲ پایتخت کمتر از متری ۷۰ میلیون است. به‌زبان ساده اگر میانگین ارزش یک خانه ۱۰۰ متری در تهران هشت میلیارد و ۱۰۰ میلیون باشد، این عدد در محدوده چیتگر منطقه ۲۲ به کمتر از هفت میلیارد می‌رسد. با این وجود ارقام پیشنهادی و مورد انتظار فروشنده‌ها که در پلتفرم‌های مخصوص حوزه مسکن به‌چشم می‌خورد، فاصله زیادی با عددورقم‌های رسمی دارد.

قیمت آپارتمان در چیتگر براساس آمار‌های رسمی

قیمت آپارتمان در چیتگر و بقیه محله‌های واقع در منطقه ۲۲ تهران متری ۶۹ میلیون و ۴۴۰ هزار تومان تخمین زده می‌شود. این عدد را بانک مرکزی با زیرنظرگرفتن ۱۱۵ معامله‌ای که طی اسفند پارسال در محله‌های مختلف منطقه ۲۲ از جمله چیتگر امضاشده، به‌دست آورده که نسبت به میانگین کل شهر دقیقا متری ۱۲ میلیون کمتر است.

قیمت آپارتمان در کل تهران اسفند سال گذشته متری ۸۱ میلیون و ۴۴۰ هزار تومان به‌ثبت رسیده و با این اوصاف می‌توانیم ادعا کنیم قیمت آپارتمان در چیتگر منطقه ۲۲ تهران، تقریبا ۱۵ درصد زیر قیمت کل شهر است.

قیمت آپارتمان در چیتگر البته به‌شکل میانگین در محدوده متری ۶۹ میلیون قرار دارد و طبیعتا آیتم‌هایی مثل عمربنا و امکاناتی از جمله آسانسور، پارکینگ و انباری، حین معامله در تعیین عدد نهایی بی‌تاثیر نیست. با این اوصاف اگر همان عدد متری ۶۹ میلیون و خرده‌ای را ملاک بگیریم، خرید آپارتمان ۵۰ متری و نقلی در چیتگر به‌طور متوسط سه میلیارد و ۴۷۲ میلیون خرج برمی‌دارد و یک آپارتمان ۱۰۰ متری باید به‌شکل متوسط و فارغ از آیتم‌هایی که گفتیم، شش میلیارد و ۹۴۴ میلیون ارزش داشته باشد.

قیمت آپارتمان در چیتگر براساس ارقام پیشنهادی

قیمت آپارتمان در چیتگر براساس ارقام پیشنهادی و دلخواه فروشنده‌ها تقریبا متری ۱۶ میلیون نسبت به آمار‌های رسمی بیشتر است. چون در پلتفرم‌های مخصوص حوزه مسکن، متوسط قیمت آپارتمان در چیتگر براساس عدد و رقم‌های مورد انتظار فروشنده‌ها متری ۸۵ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان محاسبه می‌شود.

قیمت آپارتمان در چیتگر با این اوصاف طبق آن چیزی که فروشنده‌ها انتظار دارند، حدود ۲۰ درصد بالاتر از آمار‌های رسمی برآورد می‌شود و به‌نظر می‌رسد سطح انتظار فروشنده‌ها برای پیدا کردن مشتری باید تا مرز متری ۷۰ میلیون تقلیل پیدا کند.

قیمت آپارتمان در چیتگر براساس جدید‌ترین فایل‌های پیشنهادی

قیمت آپارتمان ۹۲ متری حوالی دریاچه چیتگر تهران توسط فروشنده‌ای شش میلیارد و ۴۴۰ میلیون تومان تعیین شده است. فروشنده بابت پیدا کردن مشتری برای خانه‌ای که تقریبا ۱۰ سال از عمربنا آن می‌گذرد، روی عدد متری ۷۰ میلیون دست گذاشته که تقریبا با متوسط قیمت مسکن در این بخش شهر برابری می‌کند.

قیمت آپارتمان ۹۱ متری دیگری همان حوالی هفت میلیارد و ۹۰۰ میلیون یعنی کمی بیش از متری ۸۶ میلیون تعیین شده است. این یکی سه سال قبل ساخته شده و مالک احتمالا به‌خاطر برخورداری همزمان واحد از آسانسور، انباری و پارکینگ، انتظار بیشتری نسبت به متوسط قیمت منطقه دارد.

آپارتمان ۹۸ متری و نوساز در چیتگر متری ۱۰۷ میلیون و ۱۴۲ هزار تومان آگهی شده است. یعنی ۲۶ میلیون بالاتر از متوسط شهر. این عدد فقط از متوسط قیمت مسکن در مناطق یک تا سه تهران بیشتر است. با این حال، نوساز و فول‌امکانات بودن واحد، احتمالا در عدد پیشنهادی فروشنده تاثیر داشته است.

جدیدترین فایل‌های مسکونی در چیتگر

متراژ

عمربنا

امکانات

قیمت کل

قیمت هر متر

98 متر

نوساز

آسانسور، انباری و پارکینگ

10 میلیارد و 500 میلیون

107 میلیون و 142 هزار تومان

91 متر

سه سال

آسانسور، انباری و پارکینگ

هفت میلیارد و 900 میلیون

86 میلیون و 813 هزار تومان

92 متر

نوساز

آسانسور، انباری و پارکینگ

شش میلیارد و 440 میلیون

70 میلیون تومان

110 متر

نوساز

آسانسور، انباری و پارکینگ

11 میلیارد تومان

100 میلیون تومان

58 متر

چهار سال

آسانسور و پارکینگ

سه میلیارد و 800 میلیون

65 میلیون و 517 هزار تومان

دیگر خبرها

  • قیمت آپارتمان در چیتگر چقدر است؟
  • کارگروه تخصصی روابط بانکی ایران و آفریقا تشکیل شد
  • مدیریت پرسپولیس به شهرداری تهران رسید
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • سقف تراکنش غیرحضوری بانکی به ۲۰۰ میلیون تومان افزایش یافت
  • سقف تراکنش غیر حضوری بانکی به ۲۰۰ میلیون تومان افزایش یافت
  • سقف برداشت از حساب های بانکی چقدر شد؟
  • اعضای شورا تقوا و تعهد را سرلوحه کارهای خود قرار دهند
  • سندروم پس از کرونا چیست؟
  • ثبت رکوردهای مهم بانک ملی ایران در خروج از بنگاهداری