Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-19@06:11:00 GMT

من افشاگر خبر ویروس نبودم، من منبع خبر ویروس بودم

تاریخ انتشار: ۱۱ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۳۰۷۱۵

من افشاگر خبر ویروس نبودم، من منبع خبر ویروس بودم

خانم دکتر آی فن، رئیس بخش اوژانس بیمارستان «ووهان»، در اقدامی جسورانه در گفت‌وگویی با نشریه‌ی Renwu در چین اعلام کرد، در ماه دسامبر سال گذشته، وقتی به بالادستی‌ها گفت که ویروسی شبیه سارس آمده و دارد قربانی می‌گیرد، توبیخ رسمی شد. دولت چین در اواخر ژانویه‌ی ۲۰۲۰ بود که تازه اعلام کرد، ویروس تازه‌ای از خانواده‌ی کرونا در چین مشاهده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



دکتر آی فن در شرایطی این مصاحبه را انجام داد که هر آن ممکن است به دلیل این افشاگری بازداشت و به حبس محکوم شود یا کار خود را برای همیشه از دست بدهد. دکتر فن هم یکی از همکاران دکتر لی ون‌لیانگ است. (پزشک جوانی که از اولین افشاگران ویروس کرونا در شرایطی بود که دولت چین همه‌چیز را از بیخ انکار می‌کرد. ون‌لیانگ خود به ویروس کرونا مبتلا شد و جان خود را از دست داد.)

آی فن در این گفتگو که تنها ساعتی بعد از انتشار از وب‌سایت نشریه حذف شد گفت که در ۳۰ دسامبر، بعد از این‌که چندین روز بود حیران بودند که چرا بیمارانی با نشانه‌های بیماری آنفولانزا به‌رغم تجویز دارو بهتر نشده و حال‌شون هر روز بدتر می‌شود، جواب آزمایش یکی از بیماران را دریافت کردند. فن می‌گوید در گزارش آزمایشگاه آمده بود که ویروسی از جنس «کرونا سارس» مشاهده کردند و به محض این‌که این واژه را دید «بر پیشانی‌ام عرق سردی نشست.»

فن می‌گوید دور «کرونا سارس» دایره‌ای کشید و نتیجه‌ی آزمایش را به یکی از هم‌کلاسی‌های پیشین خود فرستاد که در بیمارستان دیگری در ووهان کار می‌کند. تا شب، نتیجه‌ی این تحقیق بین گروه‌های پزشکان ووهان دست به دست شد و به دست دکتر لی ون‌لیانگ هم رسید.

من افشاگر خبر ویروس نبودم، من منبع خبر ویروس بودم

آی فن در این مصاحبه گفت که همان شب روسای بیمارستان با او تماس گرفته و هشدار دادند که این خبر را نباید علنی کرده و به گوش افکار عمومی برساند. دو روز بعد کمیته‌ی انضباطی بیمارستان او را احضار کرد و به اتهام «شایعه‌پراکنی» و «ضربه زدن به امنیت عمومی» به شکل رسمی توبیخ کرد. خانم فن گفت: پرسنل بیمارستان از به اشتراک گذاشتن و ردوبدل تصویر، نتیجه‌ی آزمایش و هر خبری درباره‌ی این ویروس منع شدند.

فن به این نشریه‌ی چینی گفت: «هر روز شمار بیشتری از افراد را می‌دیدیم که با همین نشانه‌ها به بیمارستان مراجعه می‌کنند. من به تمام کارکنان بخش اورژانس دستور دادم ماسک بزنند و لباس‌های محافظ بپوشند. آدم‌هایی به بیمارستان مراجعه می‌کردند که هیچ ارتباطی با بازار ماهی‌فروشان نداشتند که حدس زده می‌شود بیماری از آن‌جا شروع شد. پس معلوم بود که ویروس در سطح شهر کاملا گسترده شده است.»

خانم فن می‌گوید وقتی بالاخره مقامات دولت چین در ۲۱ ژانویه حاضر شدند اعلام کنند که ویروس تازه‌ای از خانواده‌ی کرونا مشاهده شده، فقط در بخش اورژانس بیمارستان آن‌ها روزی دست‌کم ۱۵‌۲۳ مورد بیمار می‌آمد که ۳ برابر رقم یک روز عادی کار آن‌هاست.

من افشاگر خبر ویروس نبودم، من منبع خبر ویروس بودم

فن در این گفتگو روایت‌های دردناکی از مرگ‌های نابهنگام در اورژانس بیمارستان را بازگو کرده است: از مردی که ناباورانه و میخکوب به دکتری زل زد که گواهی فوت پسر سالم ۳۲ او را تحویل‌اش داد تا مردی که قبل انتقال مادرزن خود به آسایشگاه ایستاد تا از دکتر فن تشکر کند. مادرزن مرد به محض رسیدن آن‌ها به آسایشگاه از دنیا رفت.

دکتر فن گفت: «اگر می‌دانستم دقیقا چه دارد می‌گذرد و این دقیقا چه ویروسی است، صدایم را رسا بلند می‌کردم و با هرکس و هر جا که لازم بود حرف می‌زدم.» وقتی از او پرسیدند آیا افشاگر اصلی خبر کرونا او بود، دکتر فن پاسخ داد: «من افشاگر خبر ویروس نبودم، من منبع خبر ویروس بودم.»
منبع: گاردین

منبع: پارسینه

کلیدواژه: کرونا ووهان چین افشاگری ویروس کرونا اورژانس ماسک پارسی خبر دکتر فن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۳۰۷۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اینفوگرافیک | ۴۵سال جنایت عبری علیه ایران

۱- تیر ۱۳۶۱ ربودن احمد متوسلیان
۲- خرداد ۱۳۷۳ انفجار حرم امام‌رضا(ع)
۳- دی ۱۳۸۸ ترور مسعود علیمحمدی
۴- خرداد ۱۳۸۹ حمله ویروس استاکس نت
۵- آذر ۱۳۸۹ ترور مجید شهریاری و فریدون عباسی
۶- فروردین ۱۳۹۰ حمله ویروس ستارگان
۷- مرداد ۱۳۹۰ ترور داریوش رضایی نژاد
۸- آبان ۱۳۹۰ ترور تهرانی مقدم
۹- آذر ۱۳۹۰ ترور مصطفی احمدی روشن
۱۰- فروردین ۱۳۹۱ ویروس وایپر
۱۱- اردیبهشت ۱۳۹۱ ویروس فیلم
۱۲- آبان ۱۳۹۷ ویروس جدیداستاکس نت
۱۳- اردیبهشت ۱۳۹۹ حمله سایبری
۱۴- تیر ۱۳۹۹ انفجار نطنز
۱۵- آذر ۱۳۹۹ ترور شهید فخری‌زاده
۱۶- فروردین۱۴۰۰ انفجار در نطنز
۱۷- آبان ۱۴۰۰ هک پمپ بنزین‌ها 
۱۸- خرداد ۱۴۰۱ ترور احسان قدبیگی
۱۹- خرداد ۱۴۰۱ ترور مهدی عبدوس و علی کمانی
۲۰- بهمن ۱۴۰۱ پهپاد انتحاری 
فروردین ۱۴۰۳  حمله به کنسولگری ایران

دیگر خبرها

  • پیگیری مطالبات جامعه آزمایشگاهیان کشور
  • اینفوگرافیک | ۴۵سال جنایت عبری علیه ایران
  • چرا عملیات تنبیهی وعده صادق مشروع است؟
  • ساخت واکسنی که می تواند با هر گونه ویروسی مبارزه کند
  • افق‌های جدید، پیش روی هاب پیوند کلیه ایران/ پذیرش بیمار از ۱۲ کشور جهان در بیمارستان فرهیختگان
  • افزایش نرخ بیکاری در انگلیس به رقمی بی سابقه
  • ارتش ۸ شهید مدافع حرم را تقدیم انقلاب کرده‌ است
  • توده ۱۸ کیلویی از بدن یک بانوی بهشهری خارج شد
  • برگزاری نشست فصلی ترجمان دانش در دانشگاه علوم پزشکی اهواز
  • تابوتی اندازه این شهید ارتشی وجود نداشت!