Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-20@00:45:06 GMT

گسترش شرکت های دانش بنیان گیلان در سال «جهش تولید»

تاریخ انتشار: ۱۲ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۳۱۲۵۶

گسترش شرکت های دانش بنیان گیلان در سال «جهش تولید»

ایسنا/گیلان رئیس پارک علم و فناوری گیلان، با بیان اینکه تولید تنها مربوط به امسال نیست، گفت: یکی از اهداف پارک علم و فناوری استان گیلان در سال جدید گسترش شرکت های دانش بنیان و افزایش کارایی آنهاست.

علی باستی در گفت وگو با ایسنا، با بیان اینکه در حال حاضر حدود ۲۶۰ دانشگاه و مرکز آموزش عالی در کشور داریم، اظهار کرد: بیش از سه میلیون و ۴۰۰ هزار دانشجو در این مراکز و دانشگاه ها تحصیل می کنند و ۴۰ درصد آنان در مقطع تحصیلات تکمیلی هستند و کارهای تحقیقی و پژوهشی انجام می دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به فعالیت ۹۰ هزار عضو هیئت علمی در دانشگاه ها و موسسات آموزشی کشور، عنوان کرد: ۲۰۰ دانشجو و محقق برتر داریم که جزو یک درصد دانشجویان برتر دنیا هستند و ۱۸ دانشگاه ما جزو یک درصد دانشگاه های برتر دنیا محسوب می شود.

رئیس پارک علم و فناوری گیلان، با اشاره به رتبه پانزدهم ایران در شاخص تولید علم، اضافه کرد: ایران ۱.۱ درصد جمعیت کل دنیا را دارد، اما دو درصد تولید علم دنیا مربوط به ایران است که سرانه دوبرابری تولید علم در کشور را نشان می دهد.

باستی، با بیان اینکه سه درصد مقالات برتر دنیا در ایران تولید می شود، گفت: در تولید مقالات پراستناد به عنوان زیرساخت پژوهش و فناوری، رتبه بیستم دنیا را داریم. همچنین جایگاه نخست تولید علم در جهان اسلام با سهم ۲۲ درصدی متعلق به ایران است.

وی رتبه شتاب رشد علمی کشور در دنیا را اول دانست و تصریح کرد: ایران جزو هشت کشور دنیاست که به فناوری پرتاب ماهواره و ماهواره بر دست یافته و عضو باشگاه هسته ای هستیم، یعنی به چرخه تولید سوخت هسته ای رسیده ایم.

رئیس پارک علم و فناوری گیلان، با بیان اینکه ایران در زمره ۱۵ کشور دنیا در حوزه سلول های بنیادی و هوافضا قرار دارد، خاطرنشان کرد: ایران قطب پزشکی در منطقه غرب آسیاست و تولیدات نانودارویی ایران کاربردهای راهبردی دارد. در بیوتکنولوژی، لیزر، نانوفناوری و سدسازی نیز رتبه های زیر ۱۵ داریم.

باستی، دستاوردهای علمی و فناوری کشور را حاصل دانشگاه ها و شرکت های فناور و دانش بنیان دانست و یادآور شد: ماموریت اصلی پارک علم و فناوری حمایت از ایده ها جهت تبدیل به کسب و کار است؛ نه فقط ارائه محصول لذا ایده هایی که از پشتوانه دانش و خلاقیت برخوردار هستند و توسط جوانان تحصیلکرده و محقق ارائه شده اند می توانند درآمدزا باشند.

وی با بیان اینکه پارک علم و فناوری و مراکز رشد در گام نخست به استقرار شرکت های دانش بنیان کمک می کنند، افزود: حمایت های مالی و تسهیلاتی از شرکت ها و ارائه مشاوره های حقوقی و مالیاتی و آموزش های لازم جهت کسب و کار و بازاریابی به منظور حضور در نمایشگاه ها، شبکه بندی و صادرات از اقدامات بعدی پارک علم و فناوری است. همچنین استقرار شرکت ها در پارک مزایا و معافیت های مالیاتی دارد.

این مقام مسئول، پارک علم و فناوری را یک مجموعه دولتی در کنار شرکت های خصوصی دانش بنیان جهت ایجاد کسب و کار دانست و اظهار کرد: استان گیلان در حال حاضر ۱۱ مرکز رشد در شهرستان های رشت، آستارا، تالش، آستانه اشرفیه، بندرانزلی، رودبار و رودسر دارد؛ البته پنج مرکز در شهرستان رشت واقع شده است.

رئیس پارک علم و فناوری گیلان با اشاره به نامگذاری سال ۹۹ از سوی رهبر معظم انقلاب تحت عنوان «جهش تولید»، متذکر شد: تولید تنها مربوط به امسال نیست و لذا مقام معظم رهبری جهش تولید را در ادامه شعارهای «حمایت از کالای ایرانی» و «رونق تولید» مطرح فرمودند. یکی از اهداف پارک علم و فناوری استان گیلان در سال جدید گسترش شرکت های دانش بنیان و افزایش کارایی آنهاست.

وی از راه اندازی شهرک علمی – تحقیقاتی استان گیلان جهت استقرار شرکت های دانش بنیان در این فضای حمایتی خبر داد و عنوان کرد: سال گذشته فاز هشت هکتاری این شهرک را آغاز کردیم تا این شرکت ها بتوانند در آنجا مستقر شوند و کار تولید را پیش ببرند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی سال جهش تولید رئیس پارک علم و فناوری گیلان استان گیلان تولید علم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۳۱۲۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو مرکز تحقیقات و فناوری در حوزه تولید واکسن و ایمپلنت‌های ارتوپدی افتتاح شد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، ساختمان دو شرکت جدید در پارک فناوری پردیس با حضور محمد مخبر، معاون اول رئیس جمهور، روح الله دهقانی فیروزآبادی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور، مهدی صفاری‌نیا، رئیس پارک فناوری پردیس و جمعی از مدیران و فناوران پارک افتتاح شد.

یکی از این شرکت‌ها، به تولید محصولات زیست فناورانه و واکسن‌های پلی ساکاریدی شامل هیب، پنوموکوک و مننژیت مشغول است. فاز اول ساختمان این شرکت در پارک فناوری پردیس حدود ۱۵۰۰ متر مربع شامل آزمایشگاه، واحد تولیدی و اداری است.

در مرکز تحقیقات این شرکت که عصر سه شنبه مورد بهره برداری قرار گرفت، دو واکسن در مرحله مطالعات انسانی بوده و انتظار می‌رود که پس از انجام مطالعات لازم، در نیمه دوم سال، این دو واکسن پس از اخذ محوز‌های لازم وارد بازار شود.

افتتاح نخستین مرکز شتاب‌دهی و هم آفرینی حوزه سلامت با مجوز معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری در این شرکت بود. این مرکز در راستای حمایت از استارت‌‌آپ‌های حوزه سلامت فعالیت خواهد داشت.

دیگر شرکت دانش‌بنیانی که افتتاح شد در حوزه تولید ایمپلنت‌های ارتوپدی مانند پیچ، پلک و نیل‌های اینترلاک به عنوان تثبیت کننده داخلی در درمان شکستگی‌ها فعالیت می‌کند.

محصولات این شرکت علاوه بر توزیع در بیش از ۱۵۰ مرکز پزشکی در داخل کشور به کشور‌های آلمان، سوئد، مالزی و... نیز صادر شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رونمایی از مینی‌بوس دانش‌بنیان با ظرفیت ۲۱ نفر در سمنان
  • ۶ محصول پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان رونمایی شد
  • کرمانشاه صاحب شهرک فناوری می‌شود
  • پارک علم و فناوری سلامت سمنان افتتاح شد
  • پارک فناوری پردیس به شهری در تراز جهانی تبدیل شود
  • معاون اول رئیس جمهور: حمایت از حرکت‌های دانش بنیان، وظیفه همه وزارتخانه‌ها است
  • فعالیت دو مرکز تحقیقاتی و فناوری در حوزه تولید واکسن
  • دو مرکز تحقیقات و فناوری در حوزه تولید واکسن و ایمپلنت‌های ارتوپدی افتتاح شد
  • شرکت‌های دانش بنیان، نماد اصلی جهش تولید و مشارکت مردم/ حمایت از حرکت‌های دانش بنیان، وظیفه همه وزارتخانه‌ها
  • واحدهای فناور پارک علم و فناوری زنجان افزایش می‌یابد/ ضرورت افزایش بودجه در سال جدید