Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-24@04:58:20 GMT

نحسی سیزده را با حضور در طبیعت واقعی نکنیم

تاریخ انتشار: ۱۲ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۳۱۸۵۹

نحسی سیزده را با حضور در طبیعت واقعی نکنیم

باور و اعتقاد بیشتر مردم به نحسی سیزدهم و ضرورت بدر (بیرون) کردن این نحسی از خانه همواره جزو آیین دیرینه نزد ایرانیان است و اگر امسال مردم برای برگزاری این سنت قدیمی مبادرت کنند به طور قطع نحسی آن به واقعیت تبدیل خواهد شد پس برای جلوگیری از این امر خواه ناخواه باید از این سنت قدیمی به دلیل شیوع ویروس کرونا چشم پوشی کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در واقع امسال متفاوت از هر سال، حضور در دامان طبیعت به نوعی همنشینی با این مهمان ناخوانده خواهد بود که به دور از رسم خوشایند دورهمی، برهم زدن سلامتی و کانون گرم زندگی افراد را نشانه گرفته است.

آنچه که امسال حساسیت های نوروز و روز طبیعت را به نسبت گذشته بیشتر کرده، شیوع کرونا و تلاش برای قطع زنجیره فراگیری این ویروس بی رحم است که بخش وسیعی از زندگی روزمره مردم را مختل و تاکید بر خانه نشینی را ملزم کرده است.

واقعیت این است که اقصی نقاط کشورمان حال و روز خوبی ندارد و در ضرورت حفظ سلامتی و مصون ماندن از کرونا، ماندن در خانه حتی در روز طبیعت بیش از هر زمان دیگری احساس می شود.

بنابراین خودداری از رفتن به طبیعت سیزدهم فروردین ماه برخلاف سال های گذشته، خدمت به اعضای خانواده و مردمانی است که همگی در خطر کمین ویروس کرونا قرار دارند.

همه می دانیم که در سیزدهمین روز از بهار ، جمع خانوادگی و دوستانه همیشه گرم و صمیمی است سفره های رنگین ، مرور خاطرات شیرین و بازی و نشاط کودکان و نوجوانان که نویدبخش شروعی با انگیزه برای سال جدید است اما چه باید کرد که کرونا این رسم خوشایند را از ما سلب کرده و برای تکرار این زیبایی ها باید ابتدا عزم جدی برای غلبه بر این ویروس داشت.

امسال نحسی سیزده، همنشین شدن کرونا با طبیعت است ، ویروسی که بر سلامتی ما در بیرون از خانه چنگ می زند و زندگی را برایمان تیره و تار می کند.

بدون شک نحسی روز سیزدهم فروردین با شیوع کرونا بیش از هر موجودی دامن انسان را می گیرد و ابتلا به این ویروس با همنشینی و دورهم بودن خانواده ها جزو زخم هایی است که در روز طبیعت بر پیکره مجروح سلامت جامعه بر جا می ماند.

چه بهتر که با گوش سپردن به توصیه ها، روزی را شاهد نباشیم که به جای در کنار هم و باهم بودن، مجبور به حسرت و آه در فراغ از دست دادن عزیزانمان باشیم.

مباد روزی که با ندانم کاری ها و به شوق حضور در طبیعت؛ در حسرت بودن در کنار فرزندان و بزرگانمان تنها عکسی از وجودشان به یادگار بماند، پس با ماندن در خانه و کنار اعضای گرم خانواده سلامتی را برای خود و جامعه به ارمغان بیاوریم.

برچسب‌ها ویروس کرونا همدان روز طبیعت پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا همدان روز طبیعت ویروس کرونا همدان روز طبیعت روز طبیعت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۳۱۸۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

13 هزار دانش آموز امسال به کلاس های درس بازگشتند



به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، به نقل از خانه ملت محمد وحیدی با اشاره به حضور مسئولان وزارت آموزش و پرورش در نشست امروز این کمیسیون، گفت: نشست امروز با موضوع بررسی راهکار‌های اجرایی کیفیت بخشی آموزشی، مهارت آموزی دانش آموزان و جذب افراد بازمانده از تحصیل برگزار شد که برابر آمار ارائه شده علت‌ها و چرایی تحصیل نکردن ۱۶۰ هزار کودک مورد بحث و بررسی قرار گرفت که ۱۳ هزار دانش آموز امسال به کلاس‌های درس بازگشتند.

وی اضافه کرد: در زمینه بازماندگان از تحصیل نیز گزارش‌های قابل توجهی به کمیسیون ارائه شد که برابر آمار ارائه شده در دوره ابتدایی یعنی افراد ۶ تا ۱۱ سال ۱۶۰ هزار نفر بازمانده از تحصیل داریم که به دلایل مختلف در کلاس درس حضور ندارند.

وحیدی با اعلام این خبر که ۱۳ هزار کودک از این آمار امسال به کلاس‌های درس بازگشتند، ادامه داد: بخشی از آمار، نیز مهاجران خارج از کشور بودند که از کشور خارج شدند ولی در این آمار هستند، برخی دیگر نیز به لحاظ جسمی یا ذهنی توانایی حضور در کلاس‌های درس عادی را ندارند و گروهی دیگر نیز شناسایی نشده هستند. تعداد اندکی هم در این آمار فوت شدگان هستند که شناسنامه آن‌ها ابطال نشده و ثبت احوال موظف به صدور گواهی فوت برای این افراد است تا این آمار به درستی پالایش شود.

نایب رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس با تأکید بر اینکه آمار کودکان بازمانده از تحصیل برای ما بسیار مهم است، گفت: به همین دلیل پالایش دقیق ۴۵ هزار نفر از این جمعیت آغاز شده که گزارش آن را در کمیسیون آموزش دریافت خواهیمکرد.

دیگر خبرها

  • یوسفی: بار روانی منفی برای الفتی ایجاد نکنیم/ کسب مدال المپیک دور از دسترس نیست
  • سه گروه اصولگرایان از نظر عباس عبدی : از "ارزشی های واقعی" تا "بی شخصیت های هتاک"
  • برای خود و دیگران خودسرانه دارو تجویز نکنیم!
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • برگزاری جشنهای دهه کرامت در استان کرمانشاه
  • افزایش ۵۹درصدی غرق شدگی‌ها در فروردین امسال
  • پیرنگ جدی نمایشگاه امسال موضوع فلسطین و غزه خواهد بود
  • 13 هزار دانش آموز امسال به کلاس های درس بازگشتند
  • بنیاد امسال حضور پررنگ تری در نمایشگاه کتاب دارد
  • شیرمردان و شیرزنان سپاهی در خط مقدم حراست از ایران